Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem byty 2+1, 63 m2 - Kostelec nad Orlicí
Před 238 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem byty 2+1, 63 m2 - Kostelec nad Orlicí.Nabízíme pronájem prostorného a dobře dispozičně řešeného bytu 2+1 po kompletní a moderní rekonstrukci v Kostelci nad Orlicí. Byt se nachází ve 2.NP zatepleného domu a jeho celková plocha činí 63 m2 + 10m2 mají dva sklepy v 1.PP. V okolí je veškerá občanská vybavenost dostupná do 10 minut pěší chůze. Zastávka MHD je přibližně 50 m od bytu a vlaková zastávka 600 m. Cena nájmu je bez e... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 000
 Kč
Blansko, pronájem bytu OV 2+1, 56 m2, balkon – byt
Před 238 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Blansko, pronájem bytu OV 2+1, 56 m2, balkon – byt.Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu byt 2+1 o přibližné užitné ploše 56 m2, umístěný v prvním patře třípodlažního cihlového domu na ulici 9. května v Blansku. Dům prošel revitalizací, je zateplen. Byt je v původním udržovaném stavu. Zděná koupelna je zařízena vanou, umyvadlem a WC, na podlaze je dlažba. V pokojích (15 m2, 13 m2), z nichž jeden je propojen s kuchyní a je průchozí, jsou položeny parkety, v prostorné kuchyni (17 m2) je na podlaze lino. Z průchozího pokoje je vstup na zasklený balkón 4 m2. Byt je kompletně vystěhován, k dispozici je pou... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 28m2, Praha 10 - Vršovice
Před 238 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
. Nabízíme k pronájmu velmi útulný byt 1+kk /28m2/ v hezké lokalitě na Praze 10 - Vršovice. Byt je plně zařízený a vybavený. Nachází se v 1. patře domu. Výborná dopravní dostupnost, v pěší vzdálenosti od... (více v detailu)
Hlavní město Praha
14 000
 Kč
Pronájem byty 3+kk, 70 m2 - Karlovy Vary.Nabízíme
Před 238 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Pronájem byty 3+kk, 70 m2 - Karlovy Vary.Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu zařízený byt s dispozicí 3+kk o výměře 70 m2, který se nachází ve IV. NP cihlového domu bez výtahu, v centru města Karlovy Vary, Moskevská ulice. Byt se skládá z předsíně, koupelny se sprchovým koutem + WC, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a 2 ložnic. Celý byt je vkusně částeč... (více v detailu)
Karlovarský kraj
15 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, CP 53 m2, Březnice, ul. Rožmitálská
Před 238 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+kk v osobním vlastnictví, o obytné ploše 49 m2 v Březnici, ul. Rožmitálská, okr. Příbram. Jedná se o světlý byt po rekonstrukci. Nová kuchyňská linka - el. sporák, trouba, digestoř. V koupelně sprchový kout, společné WC, v předsíni vestavěná skříň. Podlahu tvoří vinyl a dlažba. K bytu patří komora a sklep. Dům prošel celkovou rekonstrukcí zateplení, plastová okna, stoupačky, vchodové dveře. Parkování na veřejném parkovišti u domu. Dům se nachází v blízkosti centra, kde n... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 850 000
 Kč
Byt 1+kk s bazénem, saunou a terasou
Před 238 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Byt 1+kk. Útulný byt v 1.podlaží čtyřpodlažní budovy uzavřeného (oploceného) komplexu. K bytu náleží velká venkovní terasa, kterou je možno uzavřít (prosklít), jako obě sousední. Velkou exkluzivitou je 9m bazén s protiproudem, přístupný z vnitřku bu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 100 000
 Kč
Velmi pěkný, světlý, podkrovní byt 3+kk 101 m2 OV,
Před 238 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Velmi pěkný, světlý, podkrovní byt 3+kk 101 m2 OV, cihla, mezonet, P-5 Košíře.Velmi pěkný, prostorný byt 3+kk 101 m2 OV v 6. a 7. podlaží cihlového domu situovaného v širším centru Prahy, P-5 Košíře. Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem s úložným prostorem na potraviny, samostatné neprůchozí ložnice, koupelny s vanou, WC samostatně, dále je zde prostorná chodba, u vstupu do bytu je malá šatna. Z chodby je vstup po točitém schodišti do horního pokoje. Okna jsou v celém bytě dřev... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 990 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 68 m², Týnec nad Sázavou, ul. Na Kněžině
Před 238 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k podnájmu byt 3+1 ve městě Týnec nad Sázavou, část města Brodce. Celková plocha činí 78 m², z toho je užitná plocha bytu 67,5 m², sklep 4,7 m² a oba balkony 5,9 m². Cihlový dům postavený podle moderních technologií se nachází v ulici Na Kněžině, kde je zástavba bytových d... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 54 m², Praha, ul. Skřivanská
Před 238 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý byt 2+1 s lodžií umístěný v klidné části obce Malešice, která je známá svou dobrou občanskou vybaveností. Byt se nachází v 5. podlaží panelového domu bez výtahu. Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Díky jeho poloze nabízí klidné a nerušené bydlení s krásným výhledem do okolí. Byt se skládá ze dvou neprůchozích pokojů, kuchyně, koupelny, toalety a předsíně. Jeho dispozic... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 60 m², Cheb, ul. Lesní
Před 238 dny - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu částečně zařízený byt 3+1, který se nachází v 5. patře zatepleného panelového domu v Chebu- část Skalka. Bytová jednotka o výměře 60 m2 je v původním, ale zachovalém stavu, má plastová okna, kuchyňskou linku s plynovým sporákem, troub... (více v detailu)
10 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Bílině, ul. Sídliště Za Chlumem
Před 238 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+1 s lodžií, v osobním vlastnictví, v prvním patře, v panelovém domě, s obytnou plochou 64 m2, v ul. Sídliště Za Chlumem, v klidné části obce Bílina. V bytě se nachází chodba se šatní komorou, koupelna s vanou, umyvadlem a WC. Obývací pokoj sousedící s kuchyní, která je vybavena kuchyňskou linkou a menším jídelním stolem. Dále je zde ložnice a druhý obývací pokoj se vstupe... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 595 000
 Kč
Pronájem, byt 2+kk, 52 m2, Prostějov, ul. Žeranovská
Před 238 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 2+kk, v centru města Prostějov, v 3. patře revitalizovaného domu. Měsíční nájemné je stanoveno ve výši 7.700,-Kč + energie, přepisují se na nájemc... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 700
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 31 m², Karviná, ul. tř. Těreškovové
Před 238 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Zprostředkuji Vám podnájem bytu v žádané lokalitě části Karviná, poblíž kina a supermarketu. Byt je po částečné rekonstrukci, v domě po ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 25 m², Tábor, ul. U Areálu
Před 238 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu velmi atraktivní a útulný byt 1+kk o celkové užitné ploše 25 m², umístěný v klidné části obce Tábor - K Areálu. Tento světlý byt se nachází v 5. (a zároveň nejvyšším) nadzemním podlaží cihlového domu, což zajišťuje, že i přes kompaktní velikost bytu je zde dostatek denního světla a příjemný výhled na okolí. Nemovitost je v aktuální době ve velmi dobrém stavu a je ihned připravena k nastěhování. Díky své poloze v klidné části Tábora poskytuje komfortní životní prostředí s výh... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 500
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 85 m², Pardubice, ul. Na Drážce
Před 238 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem prostorného zděného bytu o dispozici 3+kk, v 11. nadzemním podlaží cihlového domu. Byt je po rekonstrukci: zděné jádro, nová plastová okna, kuchyňská linka, dřevěné parkety. K bytu náleží dvě prostorné lodžie s krásným výhledem, vlastní komora v bytě a sklep v suterénu domu. ... (více v detailu)
Pardubický kraj
14 500
 Kč
Prodej bytu 2+1, OV, 58 m2 v Chomutově, ul. Kundratická
Před 238 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji atraktivní byt 2+1 o užitné ploše 58 m², nacházející se v žádané části města Chomutov, konkrétně v katastrálním území Chomutov I. Jedná se o byt umístěný na 5. patře z celkem 7 nadzemních podlaží, v panelové budově s jedním podzemním podlažím. Tento byt představuje ideální příležitost pro ty, kdo hledají svůj první domov nebo investici s potenciálem budoucího zhodnocení. Nabízí dostatečný prostor pro pohodlné bydlení, avšak vyžaduje rekonstrukci, což Vám dává jedinečnou... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 159 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Orlové, ul. Kpt. Jaroše
Před 238 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte moderní a komfortní bydlení v srdci Lutyně? Nabízíme k pronájmu krásný byt po rekonstrukci. Nachází se ve vyhledávaném centru obce Orlová-Lutyně s ideální dostupností lokálních služeb a v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Tento světlý byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží z celkem 8 a je umístěn v panelovém domě. Nabízí útulný a prostorný interiér. Díky nedávné rekonstrukci, která proběhla před 2 lety, získal byt nový vzhled a je připraven k nastěhování ihned bez nutnosti... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 800
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Ostravě, ul. Myslbekova
Před 238 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji velmi útulný byt nebo třeba ateliér v cihlové zástavbě na ulici Myslbekova v centru Ostravy, je o velikosti 1+1. Byt se nachází v 1. podlaží a k bytu procházíte krásnou širokou chodbou a posléze pavlačí, společnou jen pro dva byty. Okna bytu jsou otočená na východ a západ. Byt je velmi prostorný, je po rekonstrukci. Disponuje samostatnou kuchyní, šatnou,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 700 000
 Kč
Pronájem, byt 2+kk, 52 m2, Prostějov, ul. Žeranovská
Před 238 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 2+kk, v centru města Prostějov, v 3. patře revitalizovaného domu. Měsíční nájemné je stanoveno ve výši 7.700,-Kč + energie, přepisují se na nájemc... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 700
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Bílině, ul. Sídliště Za Chlumem
Před 238 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+1 s lodžií, v osobním vlastnictví, v prvním patře, v panelovém domě, s obytnou plochou 64 m2, v ul. Sídliště Za Chlumem, v klidné části obce Bílina. V bytě se nachází chodba se šatní komorou, koupelna s vanou, umyvadlem a WC. Obývací pokoj sousedící s kuchyní, která je vybavena kuchyňskou linkou a menším jídelním stolem. Dále je zde ložnice a druhý obývací pokoj se vstupe... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 595 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 68 m², Týnec nad Sázavou, ul. Na Kněžině
Před 238 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k podnájmu byt 3+1 ve městě Týnec nad Sázavou, část města Brodce. Celková plocha činí 78 m², z toho je užitná plocha bytu 67,5 m², sklep 4,7 m² a oba balkony 5,9 m². Cihlový dům postavený podle moderních technologií se nachází v ulici Na Kněžině, kde je zástavba bytových d... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk 14 m2 v Praze, ul. Španělská
Před 238 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Zde Vám nabízíme ke koupi jeden z nejzajímavěji řešených ateliérů v samotném srdci Prahy, jenž je finančně nenáročný na pořízení i samotný provoz. Už sama budova, ve které se tato neskutečně praktická nemovitost nachází, je z hlediska architektury skvostem. Po vstupu do budovy stoupáte honosným schodištěm, které je lemováno mohutným sloupovím Korintského stylu, což je poslední a tedy nejpropracovanější sloh, který nám Antika dala. Dá Vám doslova pocit, že přicházíte na samotný Olymp, při tom ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 170 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Krupce, ul. Šeříková
Před 238 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pohodlný a prakticky řešený byt 1+1 s užitnou plochou 36 m², který se nachází na žádaném sídlišti v části obce Krupka. Byt je umístěn v panelovém domě na třetím podlaží. Skládá ze vstupní předsíně, která poskytuje dostatek místa pro úložné prostory. Dále disponuje světlou a vzdušnou obývací místností ve které se nachází i kuchyně, která je vybavena základními spotřebiči a nabízí pohodlné místo pro přípravu vašich oblíbených jídel. ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 280 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 60 m², Cheb, ul. Lesní
Před 238 dny - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu částečně zařízený byt 3+1, který se nachází v 5. patře zatepleného panelového domu v Chebu- část Skalka. Bytová jednotka o výměře 60 m2 je v původním, ale zachovalém stavu, má plastová okna, kuchyňskou linku s plynovým sporákem, troub... (více v detailu)
10 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 54 m², Praha, ul. Skřivanská
Před 238 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu světlý byt 2+1 s lodžií umístěný v klidné části obce Malešice, která je známá svou dobrou občanskou vybaveností. Byt se nachází v 5. podlaží panelového domu bez výtahu. Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Díky jeho poloze nabízí klidné a nerušené bydlení s krásným výhledem do okolí. Byt se skládá ze dvou neprůchozích pokojů, kuchyně, koupelny, toalety a předsíně. Jeho dispozic... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 000
 Kč