Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchodních prostor, 50 m², Týniště nad Orlicí
Před 316 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem obchodních prostor v centru Týníště nad Orlicí, blízko frekventované zóny. Vhodné pro obchod či kancelář, nebo aktivitu jiného... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 74,9 m2 Slezská, Praha 2 -
Před 316 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+1 74,9 m2 Slezská, Praha 2 - Vinohrady.Luxusní Byt 2+1 na Vinohradech, Praha 2 - Exkluzivní Nabídka! Nabízíme k prodeji exkluzivní byt 2+1 v osobním vlastnictví, o rozloze 74,9 m2, doplněný o sklep o ploše 1,2 m2. Tento nádherný byt se nachází v klidné a prestižní lokalitě Praha 2 - Vinohrady, ulice Slezská, ve druhém nadzemním podlaží historického cihlového domu s moderním výtahem. Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2009, zatímco dům se dočkal renovace v roce 2007, včetně fasády, společných prostor a nových rozvodů. Byt se pyšní praktickou dispozicí 2+1, obsahující prostorný obývací pokoj, ložnici, plně vybavenou kuchyň s jídelnou, samostatnou šatnu, chodbu, koupe... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+1/2L, 71 m2, DV, Praha 4 - Michle, ul. Pod dálnicí
Před 316 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 3+1 o výměře 71 m2 s dvěma lodžii (13m2) v družstevním vlastnictví. Byt se nachází v 14 NP v panelové budově s výtahem. Anuita je celá splacená. Byt se nachází ve stavu před rekonstrukcí. Dispozice je předsíň, dlouhá chodba, koupelna s vanou a odděleným WC, dvě prostorné ložnice, obývací pokoj a kuchyň. Úložný prostor zajištuje komora, která je součástí bytu. Obývací pokoj a ložnice mají vstup ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 200 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 57 m², Nové Město na Moravě, ul. Smetanova
Před 316 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení majitelky nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví na ulici Smetanova v Novém Městě na Moravě. Jednotka dispozičně 3+kk o výměře 57 m² se nachází ve zvýšeném přízemí třípatrového cihlového domu, který prošel revitalizací. Velmi příjemné bydlení s pohodovými sousedy ve spojení s městskou zelení a zajištěným parkováním je velkým bonusem. K bytu náleží prostorná sklepní kóje a podíl na společných prostorech domu, včetně kolárny. Budoucímu majiteli zůstává k dispozici kuchyňská lin... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 699 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Karviné, ul. Na Kopci
Před 316 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji družstevní byt 3+1 se zasklenou prostornou lodžií, který se nachází ve 4. patře panelového domu po revitalizaci. Dům se nachází ve velmi klidné lokalitě města Karviná a to na ulici Na Kopci. Byt před několika lety prošel částečnou rekonstrukci (nové omítky, plovoucí podlahy, vestavěné skříně na cho... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 27 m², Písek, ul. Mírové nám.
Před 316 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám dlouhodobý pronájem nově zrekonstruovaného bytu, o dispozici 1+kk a celkové ploše 27 m2. Bytová jednotka je orientována na západ a disponuje vstup... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Prodej bistra 60 m2 v Klatovech
Před 317 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Předmětem prodeje (za odstupné) je přenechání kompletně vybaveného a zavedeného bistra Kebab-Pizza ve Vídeňské ul. v Klatovech. Bistro se skládá ze dvou částí: z přízemní, kde je samotné bistro se dvěma stoly a soc. zázemím o výměře 60 m2 a ze suterénu o velikosti 78,8 m2, kde nalezneme sklad, kuchyň, pokoj a zázemí pro personál. Součástí prodeje je kompletní vybavení pro provoz občerstvení: 2x gril, 1x toa... (více v detailu)
Plzeňský kraj
448 400
 Kč
Prodej zemědělského objektu, 94 m², Opatov
Před 317 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji stavbu stodoly, kde lze možno cokoliv uskladnit. Sto... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 000 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 71 m², Kralovice, ul. Žatecká
Před 317 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízím k pronájmu prostory obchodu ve městě Kralovice. Prostory jsou vhodné k využití jako obchod , kavárna nebo rychlé občerstvení . Užitná p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 000
 Kč
Pronájem, komerční prostor, 23 m2,
Před 317 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Velmi ráda Vám zprostředkuji pronájem komerčních prostor na náměstí Jana Zajíce ve Vítkově. Jedná se o prostor v centru města, vhodné využití například jako kancelář, sídlo firmy ,masáže , pedikúra, solarium, kosmetika atd. Prostor se nachází v 1. NP objektu. V budově je k dispozici společné sociální zařízení. Tento komerční prostor je rozdělen na dvě části, každá z nich má užitnou plochu 11,5 m. Měsíčn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
Prodej bytu 4+1, 81,5 m2, Praha 9 - Černý Most
Před 317 dny - ANNONCE
Prodej bytu 4+1, 81,5 m2, Praha 9 - Černý Most.Nabízíme Vám k prodeji zrekonstruovaný byt 4+1, 81,5 m2, v osobním vlastnictví, Praha 9 - Černý Most. Byt se nachází v prvním patře osmipatrového udržovaného panelového domu v klidné části Černého Mostu s výhledem do přírody a přilehlého parku. Byt prošel kompletní rekonstrukcí zahrnující zděné jádro, dveře a zárubně, dlažbu a plovoucí podlahu. Dispozici bytu tvoří kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, tři samostatné pokoje, koupelna, samostatné WC, zasklená lodžie a všechny místnosti... (více v detailu)
8 199 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 83 m², Zlín, ul. Mariánské náměstí
Před 317 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji mezonetový byt v místní části města Zlína - Štípě. Jedná se o byt s dispozicí 3+kk s celkovou výměrou 83 m². Ze vstupní chodby je přístup do rozlehlého obývacího pokoje, jehož součástí je moderní kuchyně. Z obývacího pokoje se vstupuje na balkón a do neprůchozí ložnice. V h... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 620 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 37 m², Karlovy Vary, ul. Kvapilova
Před 317 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Objevte svůj nový domov v centru lázeňské metropole v podobě úžasného bytu 2+kk, který se nachází v klidné lokalitě Drahovic, jen kousek od srdce Karlových Varů. Tento byt je připravený splnit všechny vaše snění o komfortním a moderním bydlení. Prostorný a světlý byt o rozloze 37 m2 je po celkové rekonstrukci, takže vás okouzlí svým čistým a svěžím vzhledem. Proudění denního světla do interiéru je zajištěno díky velkým oknům. Tento byt j... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 759 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 44 m², Ostrava, ul. Břenkova
Před 317 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Byt k pronájmu v osobním vlastnictví o výměře 44 m2, se nachází v atraktivní lokalitě jižního města. Bytový dům, je plně revitalizován, má plastová okna, zateplení, nový vchod a nejbližších dnech proběhne rekonstrukce a výtahu. Dům je zabezpečen kamerovým syst... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
13 900
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 36 m², Ostrava, ul. U Prodejny
Před 317 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme volný nájemní byt velikosti 2+kk na ul. U Prodejny v Ostravě - Hrabůvce o výměře 35,87 m2 s možností přihlášení k trvalému pobytu. Byt je po celkové rekonstrukci. V celém bytě jsou nová plastová okna, v pokoji je plovoucí podlaha, v ostatních místnostech dlažba. Kuchyně... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 451
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 110 m², Plzeň, ul. Kotíkovská
Před 317 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem zrekonstruovaného bytu o podlahové ploše 90 m2 +20 m2 terasa v Plzni, ul. Kotíkovská. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží cihlového domu. Velkou výhodou je, že byt je bezbariérový. Dispozice bytu je 3+kk a disponuje prostornou chodbou, dvěma samostatnými pokoji, obývacím pokojem s kuchyňským koutem... (více v detailu)
Plzeňský kraj
29 500
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 33 m², OV, Litvínov, ul. Přátelství
Před 317 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Bytová jednotka o velikosti 33 m2 v 1. podlaží panelového domu v Litvínově - Hamru. Prošla celkovou úpravou - koupelna, kuchyňská linka, podlahy, ... (více v detailu)
Ústecký kraj
589 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 62 m², Kout na Šumavě
Před 317 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Představujeme vám unikátní byt 2+kk v Koutě na Šumavě! S plochou 62 m² nabízí ideální domov pro páry či jednotlivce. Nachází se ve 3. patře cihlového domu. Světlé prostory a optimální uspořádání poskytují pohodlné bydlení. Byt je částečně vybaven, má moderní kuchyňskou linku a koupelnu. Kout na Šumavě nabízí klidné prostředí a blízkost rekreačních aktivit – turistika, cyklistika, lyžování. Občanská vybavenost v obci... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 699 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 109 m², Plzeň, ul. Na Jíkalce
Před 317 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem luxusně zrekonstruovaného bytu v Plzni, ul. Na Jíkalce. Byt se nachází v pátém patře a je pronajímán včetně vybavení. Dispozice bytu je řešena jako 3+kk (109 m2) a tvoří ji rozlehlá předsíň, kuchyň s vestavěnými spotřebiči, obývací pokoj propojený s jídelnou, studentský pokoj, ložnice a koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC. K dispozici je zde také velká šat... (více v detailu)
Plzeňský kraj
28 200
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 42 m², Hronov, ul. Hostovského
Před 317 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem velice vkusně zařízeného bytu 1+1 přímo v Hronově, na Vás čeká k okamžitému nastěhování. Hledáte bydlení v Hronově? Doporučuji ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 500
 Kč
Ostatní komerční nemovitosti, 279 m2
Před 318 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej, Ostatní komerční nemovitosti, 279 m2 -.Hledáte moderní objekt, který by mohl sloužit k realizaci vašeho podnikatelského záměru nebo investiční příležitost? Tak právě pro vás máme nízkoenergetickou, bezbariérovou budovu s podlahovou plochou 231,5 m2, která vám umožní proměnit své sny v realitu. Komerční budova se nachází v Českém Těšíně na ulici Čáslavská. Vyniká svou strategickou polohou a dostupností. Díky své velikosti a dispozičnímu uspořádání je proto vhodná pro různé typy podnikání např. zdravotnické zařízení ( ordinace, rehabilitace, veterinární klinika), kanceláře, školící středisko atd. Obje... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Obchod a služby, 3950 m², Jaroměř
Před 318 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Jedinečná nabídka na prodej komerčního objektu v Jaroměři. Obchodní a skladový objekt bývalé Jednoty, který se skládá z několika budov, se nachází na pozemku o celkové výměře 3950 m2. Zastavěná plocha činí 1358 m2 a užitná plocha je více jak 2000 m2. V současné době je více jak polovina prostoru pronajata (obchod s oblečením, sklad kožených výrobků). Budovy mohou sloužit i jako sklad p... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Výrobní objekt 7.410 m², Karviná
Před 318 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji výrobní areál v klidné části města Karviná na ul. Lešetínská. Areál prošel celkovou rekonstrukcí v r. 2020 a je částečně pronajat. Celý objekt je oplocen a zabezpečen kamero... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej garáže, OV, 18m2, Mělník, ul. Mladoboleslavská
Před 318 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji garáž v osobním vlastnictví o rozměru 18m2, nacházející se u STK v obci Mělník. Garáž je panelové konstrukce, uzamykatelná plechovými... (více v detailu)
Středočeský kraj
485 000
 Kč
Prodej, Byty 3+kk, 83 m2 -.Exkluzivně nabízíme k
Před 319 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+kk, 83 m2 -.Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný byt v malebné obci Čestice u Častolovic. Tento přízemní byt se nachází v přátelské lokalitě v domě se čtyřmi bytovými jednotkami, což zajišťuje klidné a soukromé bydlení. Dispozice a vybavení: Byt o rozloze 83 m2 je prakticky řešený jako 3+kk. Skládá se z chodby, prostorné kuchyně s kachlovými kamny, které propůjčují místnosti teplý a příjemný pocit. Dále je zde přilehlý obývací pokoj a dva samostatné pokoje, kde atmosféru podtrhuje kombinace použitého dřeva a další přírodní materiály, což vytváří harmonické prostředí. V bytě je též moderní koupelna s vanou a toaletou. Interiér prošel rekonstrukcí cca před 5 lety, díky čemuž nabízí moderní a útulné bydlení s historickým šarmem. Investiční příležitost: Tento byt je momentálně pronajímán stabilním nájemníkům, což z něj čin... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 980 000
 Kč