Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 1+kk,25 m²,Klášterec nad Ohří, ul. Pod Stadionem
Před 319 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji byt v družstevním vlastnictví o dispozici 1+kk v prvním patře panelového domu. Skládá se z předsíně, koupelny a pokoje s kuchyňským koutem. Byt je vhodný k rekonstrukci. P... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 084 700
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 77 m², Praha, ul. Zlochova, balkon
Před 319 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
K prodeji světlá a prostorná novostavba bytu o velikosti 3+kk, situovaná v pátém nadzemním podlaží z osmi, která se nachází v klidné a žádané části obce Praha 4, lokalita Modřany. Výstavba a kolaudace bytu byla dokončena v roce 2018. Součástí prodeje je kuchyňská linka vyrobená na míru + vestavěné spotřebiče a vestavěné šatní skříně. Prostorný balkon orientovaný na jižní stranu s výh... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 61 m², Liberec, ul. Konopná
Před 319 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pěkný byt 3+kk po kompletní rekonstrukci - z původního 3+1, o celkové výměře 61m2. Nachází se v panelovém domě, kde proběhla rozsáhlá revitalizace (zateplení, fasáda, balkóny, rozvody, výtah, chodby, střecha). Byt je slunný, v 5.NP, nabízí nádherný výhled do širokého okolí a na hřeben Ještědu. Svůj obdiv si získá u každého, kdo rád vaří nebo peče. Vyniká totiž krásnou a prostornou kuchyní s vestavnými spotřebiči ... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 900 000
 Kč
Pronájem obchodních prostor v Bohumíně, 280 m²
Před 320 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zateplené obchodní prostory v Bohumíně, které lze využít jako provozovnu popř. výdejnu - eshop, s možností využití dalších skladovacích pro... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
43 400
 Kč
Pronájem obchod a služby, 36 m², Karlovy Vary, ul. Jaltská
Před 320 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Představujeme vám exkluzivní možnost pronájmu obchodních a služebních prostor, celých 36 m², v srdci Karlových Varů, přímo na rušné ulici Jaltská. Představte si provozování vašeho podnikání na jedné z nejexkluzivnějších a nejživějších ulic v celém městě. Tyto prostorově štědré nebytové prostory jsou kompletně vybaveny kamerovým a bezpečnostním systémem, takže se nemusíte obávat o bezpečnost vašeho majetku. Nabízíme vám klíč na ruku k vaší budo... (více v detailu)
Karlovarský kraj
20 000
 Kč
Pronájem výrobního objektu, 2400 m², Litenčice
Před 320 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu multifunkční výrobní areál v obci Strabenice, okres Kroměříž. Areál je ideální pro potravinářskou výrobu, skladování a distribuci, s možností úprav pro rozličné komerční aktivity. Areál o rozloze 4 000 m2 zahrnuje: Chladírenské a mrazírenské prostory (430 m2; cca 400 paletových míst), včetně šokového tunelu (13 m2). Výrobní, manipulační a skladovací prostory (1 600 m2). Kanceláře, šatny, sociální zařízení (800 m2). Venkovní manipula... (více v detailu)
Zlínský kraj
90 000
 Kč
Prodej provozní plochy, 17671 m², Bernartice
Před 320 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi pozemek o celkové výměře 17.615 m². Pozemek je katastrem nemovitostí veden jako orná půda a územním plánem je určen z poloviny pro výrobu a skladování. Na pozemek dosud nejsou zavedeny inženýrské sítě, ale jsou v d... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 797 000
 Kč
Prodej slunného bytu 3+kk/2 garáže/2 balkóny,
Před 320 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej slunného bytu 3+kk/2 garáže/2 balkóny, Praha - Újezd u Průhonic, ulice Nad Statkem.Soccer Reality vám exkluzivně nabízí k prodeji krásný slunný byt v příjemném prostředí u rybníka. Situovaný ve druhém nadzemním podlaží třípodlažní novostavby. Po vstupu do bytu vás přivítá chodba, která spojuje všechny ostatní místnosti. Po levé ruce se nachází koupelna s vanou a samostatný záchod, dále ložnice s výstupem na balkón s pěkným výhledem na rybník. Na pravé straně najdeme komoru s úložnými prostory, ložnici s výstupem na druhý balkón a prostorný obývací pokoj s moderním kuchyňským koutem. Byt zůstane vybavený moderní kuchyňskou linkou včetně všech spotřebičů. Rozměry jednotlivých místností jsou - obývací pokoj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 690 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 27 m², Litvínov, ul. Koldům
Před 320 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi byt v družstevním vlastnictví po celkové rekonstrukci. Byt se skládá z pokoje, kuchyňského koutu, koupelny a samostatné toalety. Na podlahách je plovoucí podlaha a keramická dlažba. Okna jso... (více v detailu)
Ústecký kraj
870 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 70 m2, Ostrava, ul. U Studia
Před 320 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji družstevní byt 3+1, podlahová plocha 70 m2. Při rychlém jednání možno o ceně jednat. Dobře udržovaný původní stav s úpravami. Zatepleno, okna plast, žaluzie. Podlaha plovoucí, bytové jádro dlažba a keramické obklady. Výtah na patře. Pěkné, klidné prostředí, v zeleni, vyhledávaná lokalita. Blí... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 590 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk v Radiměři
Před 320 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 3+kk v obci Radiměř. Byt je po celkové rekonstrukci. Dispozičně je rozdělen na vstupní část, obývací pokoj s kuchyňskou linkou, ložnici, koupelnu a pokoj. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem. Byt je částečně zařízený, po domluvě s majitelem... (více v detailu)
Pardubický kraj
16 000
 Kč
Pronájem komerčního prostoru, 114 m², Vamberk
Před 321 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
K pronájmu nabízíme velké kancelářské prostory na náměstí ve Va... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
15 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 94 m², Teplice, ul. Modlanská
Před 321 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu velmi pěkné obchodní prostory v Teplicích, Trnovanech o celkové ploše 94 m², které se nacházejí v přízemí. Tyto prostory jsou velmi lukrativní díky své poloze, která nabízí možnost blízkého parkování a skvělou dostupnost pro zákazníky. Prostory jsou velmi prostorné a světl... (více v detailu)
Ústecký kraj
13 500
 Kč
Pronájem obchod a služby, 144 m², Třinec, ul. Kopernikova
Před 321 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k pronájmu komerční prostory v "Hradčanech", nacházející se v 1. patře budovy na ul. Koperníkova. Celková výměra činí až 144 m2 a díky třem vstupům z ochozu, je možné tyto prostory rozdělit na 2-3 samostatné části a pronajmout si jenom jednu z nich. Prostory jsou vhodné k využití např. jako kancelář, kadeřnictví, manikúra, pedikúra, prodejna, a n... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
32 428
 Kč
Prodej, Byty 3+kk, 70 m2 -.Připravili jsme
Před 321 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+kk, 70 m2 -.Připravili jsme jedinečnou nabídku nízkoenergetického bytu, který se nachází v novostavbě Rezidence Březinky v Novém Městě nad Metují. Byt má dispozici 3+kk o výměře 70,1m2 s prostornou terasou o výměře 23,5 m2 a se nachází v druhém nadzemním podlaží. K bytu náleží sklepní kóje. Interiér zahrnuje kuchyň s obývacím pokojem, dvě ložnice a koupelnu s toaletou. Dům svým rezidentům poskytuje dostatečné množství parkovacích stání a další žádané prostory pro kola a kočárky ve společných prostorech domu. Vše je esteticky sladěno a odpovídá standardům ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 490 000
 Kč
Prodej, Byty 3+kk, 89 m2 -.Připravili jsme pro Vás
Před 321 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+kk, 89 m2 -.Připravili jsme pro Vás jedinečnou nabídku prostorného bytu, který se nachází v novostavbě Rezidence Březinky v Novém Městě nad Metují. Byt o dispozici 3+kk o výměře 89,6 m2 s balkónem o výměře 4,9 m2 se nachází v druhém nadzemním podlaží. K bytu náleží sklepní kóje. Interiér zahrnuje kuchyň s obývacím pokojem, dvě ložnice, koupelnu a samostatnou toaletu. Dům svým rezidentům poskytuje dostatečné množství parkovacích stání a další žádané prostory pro kola a kočárky ve společných prostorech domu. Vše je esteticky sladěno a odpovídá standardům m... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 990 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk v Přezleticích, ul. V Podskalí
Před 321 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte byt sousedící s přírodou a obklopený zelení? Ale i tak v pohodlné dostupnosti do Prahy? Ke koupi nabízíme byt 4+kk, který přináší klidný únik ze shonu města. Nachází se v Přezleticích u Prahy a nabízí neopakovatelný pohled na každodenní život. Díky blízkosti cyklostezek, pěších tras a sportovních zařízení budete mít nekonečné možnosti pro aktiv... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 945 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Pardubicích, ul. Erno Košťála
Před 321 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej bytu v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 s lodžií, Pardubice – Dubina, ulice Erno Košťála. Tento byt se nachází ve 12. podlaží s krásným výhledem na okolní krajinu. Součástí bytu je komora na patře, společná sušárna na patře, sklepní kóje v suterénu domu a společné kolárny, výtahy (osobní a nákladní). Plánovaná revitalizace domu. Tato lokalita je ideální... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 890 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 50 m², Votice, ul. Lidická
Před 321 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Rádi byste bydleli ve městě, ale přírodě na dosah? Nabízíme k prodeji byt ve středočeském městě Votice. Je zde možnost možnost převzetí hypotéky s úrokem 2,09 % a fixací do roku 2028! Jedná se o jednotku s dispozicí 2kk o podlahové ploše 50 m². Celý byt je před rekonstrukcí, vkusným zásahem dokážete vytvořit útulné místo s krásným výhledem do okolí. Nachá... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 122 m², Brandýs nad Labem, ul. Rozmarýnová
Před 321 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte moderní bydlení v klidné lokalitě Brandýsa nad Labem? Pak právě pro Vás máme tuto jedinečnou nabídku. Nabízíme prostorný a slunný byt 3+kk v žádané lokalitě Brandýsa nad Labem. Tento byt o celkové rozloze 122 m2 nabízí obývací pokoj s kuchyní a spíží, dva samostatné pokoje, prostornou koupelnu, šatnu, dva balkony o velikosti 11 a 12 m2, sklep a také pohodlné parkování před domem a možnost dokoupit garážové a parkov... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 490 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 73 m², Pardubice, ul. Benedettiho
Před 321 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem zděného bytu v rodinném domě o dispozici 2+1 , Pardubice - Bílé Předměstí. Byt se nachází v přízemí, podlahová plocha 73 m². V bytě plastová okna a žaluzie. Dispozice bytu: chodba, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, pokoj, koupe... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 77 m², Plumlov, ul. 9. května
Před 321 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi atraktivní byt o dispozici 3+kk a výměře 77m² v osobním vlastnictví na ulici 9. května v Plumlově. V roce 2021 prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Moderně zrekonstruovaný byt se nachází v suterénu panelového bytového domu. Dispozice samotného bytu je potom tvořena vstupní chodbou, ložnicí, samostatným pokojem, obývacím pokojem spojeným s jídelnou a kuchyňským koutem. Dále potom koupelnou se sprchou a podlahovým vytápěním, samostatným WC, techn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 500 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 30 m², Dolní Poustevna, ul. Vilémovská
Před 321 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pronájem zrekonstruovaného bytu 1+kk o rozměrech 30 m2 v Dolní poustevně. Bytová jednotka se nacház... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 000
 Kč
Prodej, Byty 3+1, 75 m2 -.Nabízíme k prodeji zděný
Před 322 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+1, 75 m2 -.Nabízíme k prodeji zděný byt o velikosti 3+1 s balkonem. Byt je po kompletní rekonstrukci. V bytě je krásná nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči. V bytě jsou dva samostatné pokoje, koupelna se sprchovým koutem, prostorný obývací pokoj s balkonem. ... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 500 000
 Kč
Pronájem, Byty 2+1, 60 m2 -.Hledáte podnájem
Před 322 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem, Byty 2+1, 60 m2 -.Hledáte podnájem prostorného bytu v centru města Ostravy a se skvělou dostupností? Máme pro Vás skvělou nabídku. Tento velice prostorný byt o dispozici 2+1 s komorou se nachází v centru města na ulici Bachmačská. Bytová jednotka je po celkových ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 000
 Kč