Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 4+1, 104 m², Praha, ul. Na vrstvách
Před 342 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 4+1 o celkové ploše 104 m2, který se nachází v kaskádovitém bytovém komplexu v klidné části Podolí. Byt je ideálně řešený: 3 ložnice a obývací pokoj s kuchyní s přímým vstupem na terasu, koupelna, oddělené WC, nechybí ani šatna a „úklidová místnost“. Orientace je na jihozápad, terasa je přístupná jak z obývacího pokoje tak jedné ložnice a nabízí dostatek soukromí a výhled do zeleně. Byt je v původním stavu, kompletně vyklizený, připravený k rekonstrukci novým majitelem. Pro inspirac... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 240 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk, 106 m2, OV, Jeseník, ul. Lipovská
Před 342 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej bytu 4+kk o velikosti 106 m2, který se nachází ve 2. patře udržovaného domu bez výtahu, přímo v centru města a jen 300 m od Kauflandu. V domě jsou pouze 2 byty, na každém patře jeden, oba se momentálně prodávají a v přízemí se nachází komerční prostory. Tento byt je světlý a prostorný a byl nově vybudovaný p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 150 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 44 m², Mohelnice, ul. Stanislavova
Před 342 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 2+1 a podlahové výměře 44 m2. Byt je po celkové rekonstrukci (plastová okna, zděné bytové jádro), pěkný, udržovaný. K bytu náleží sklepní kóje. Žádaná lokalita s veš... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 58 m², Horoměřice, ul. T. G. Masaryka
Před 342 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej bytu 2+kk s užitnou plochou 58 m² v druhém podlaží novostavby z roku 2022 v klidné části obce Horoměřice - Praha západ. Šikovně řešená dispozice zahrnuje vstupní chodbu, šatnu, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na balkón, ložnici, koupelnu s vanou a toaletou. Nemovitost se nabízí včetně vybavení a v ceně je též také sklepní kóje a vlastní par... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 200 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 80 m², Praha, ul. Šmeralova
Před 342 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný podkrovní byt 3+1, 80 m², který se nachází ve 4. patře s výtahem. Dům i byt prošel kompletní rekonstrukcí. V bytě jsou vestavěné skříně, nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (lednice s mrazákem, myčka, sporák se sklokeramickou deskou). Byt má dva neprůchozí pokoje a jeden průchozí. Koupelna s va... (více v detailu)
Hlavní město Praha
38 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 45 m2, Pod Ateliéry, Praha 5 Hlubočepy
Před 342 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu atypický, prostorný byt 1+kk, 45 m2, který se nachází ve 3.nadzemním podlaží staršího bytového domu v atraktivní barrandovské lokalitě, v blízkosti filmových ateliérů a televize Nova. Byt je zařízen, vhodný pro 1-2 nájemce, bez dětí a zvířat. Pračky jsou umístěny mimo byt a praní je zpoplatněno částkou 30 Kč. Okna jsou situována na východ, jih i západ a výhled na zeleň, bazén i do kraj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 000
 Kč
Komerční prostor centrum Břeclav
Před 343 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčního prostoru v samém centru města Břeclavi. Jedná se o prostor atypických rozměrů, s výhledem na hlavní ulici a do parku. Lze tak získat reprezentativní kancelář, showroom, místo pro eshop, administrativní či obchodní činnost nebo poskytování služeb. V celém prostoru je... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Pronájem parkovacího stání, Zlín
Před 344 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Pronájem parkovacího stání, Zlín centrum, Lorencova ulice.. Pronájem soukromého parkovacího stání v areálu bytového komplexu ParkTower na Lorencově ulici, Zlín. Parkovací stání o... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 500
 Kč
Pronájem obchod a služby, 15 m², Zlín, ul. náměstí Míru
Před 344 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Pronájem prostoru vhodného jak pro služby tak jako kancelář. Místnost se nachází přímo v centru Zlína na náměstí Míru. Součástí pron... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 000
 Kč
Prodej pozemku 2614 m2 v obci Hrade
Před 344 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám prodej pozemku v obci Hradešín, Praha - Východ. Rozloha pozemku je 2614 m a skládá se ze dvou parcel, 1693 m trvalého travního porostu a 921 m ostatní pl... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 290 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 89 m², Ostrov, ul. Jáchymovská
Před 344 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Představujeme vám útulný, moderně zrekonstruovaný byt 3+kk, který je připraven se stát vaším novým domovem. Nachází se v klidné, přátelské lokalitě Ostrova na ulici Jáchymovská. Tento byt, umístěný v 1. podlaží cihlového domu, je nejen úžasně prostorný s plochou 89 m2, ale je také slunný a plný světla. Moderní kuchyň a koupelna jsou vybaveny nejnovějšími designovými prvky a domácími spotřebiči, které usnadňují každodenní život a přidávají na luxusu. Systém vytápění zahrnuje kotel na tuhá paliva, jeho... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 000
 Kč
Pronájem bytu 4+kk, 140 m², OV, Perštejn - Černýš
Před 344 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
K dlouhodobému ubytování nabízíme tento krásný a kompletně zařízený apartmán o dispozici 4+kk. Nachází se v soukromém areálu Selského dvora, který je doslova zasazen v přírodě zdejších Krušných hor. Veškerou občanskou vybavenost nalezneme v 1,5 km vzdáleném Perštejně, popřípadě o trochu vzdálenějším Klášterci nad Ohří. Měsíční nájemné činí 25.000,- Kč + 6.000,- Kč ... (více v detailu)
Ústecký kraj
23 000
 Kč
Kancelářský prostor 493 m², Praha
Před 345 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dovolujeme si vám nabídnout kancelářské prostory o velikosti 493 m² - celé třetí patro, na lukrativním místě, přímo v srdci Prahy. Jedná se o jeden z prvních poválečných obchodních domů v Praze, které jsou velice exkluzivní pro vaši firmu či podnik. Obchodní dům s historií sahající až do 60. let minulého století, tedy DŮM MÓDY. Budova je postavena ve stylu střízlivého novoklasicismu 50. let, který vychá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200 000
 Kč
Pronájem parkovacího stání, 16 m²
Před 345 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pronájem venkovního parkovacího stání o výměře 16 m2 v Klecanech v ulici V Honech. Parkovací stá... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Prodej hotelu, penzionu, 200 m², Merklín
Před 345 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem této úžasné nemovitosti v srdci malebné obce Merklín. Tento kouzelný dům s unikátní atmosférou je ideální pro ty, kdo hledají pohodlí a klid v souladu s přírodou, a přitom chtějí udržet všechny výhody moderního bydlení. Tento dům byl úspěšně pronajímán na krátkodobé pobyty a těší se velké oblibě mezi hosty. Víme proto, že tento dům je nejen skvělou investicí, ale také místem, kde se budete cítit jako doma. Celý dům je pods... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 735 950
 Kč
Výroba, 4500 m2
Před 345 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej, Výroba, 4500 m2 -.V zastoupení našeho klienta prodáváme výrobní areál firmy Znora Znojmo. Areál byl postaven v roce 1998 a je velmi pečlivě udržován. Firma prodává svůj nemovitý majetek. Ten zahrnuje cca 4.500 m2 využívané plochy (výrobní hala, kanceláře a infrastruktura) a 2.500 m2 venkovních prostor. V přední části budovy se nachází showroom a kancelářské prostory, v zadní části budovy je výrobní hala na truhlářskou výrobu. Plán prostor je součástí fotodokumentace. Logistické zázemí obsahuje mj. nakládací rampy pro kamiony, zpevněné plochy pro pohyb dopravní techniky, kotelnu se silem na štěpky na vytápění hlavní budovy, skladovací prostory, požární nádrž. Areál je kompletně oplocen. Firma sídlí v ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
60 000 000
 Kč
Restaurace, stravování, Česká Lípa
Před 345 dny - ANNONCE
Nabízíme pronájem obchodních prostor v České Lípě, bývalá formanka Arbes. Prostor o výměře 116 m2 se nachází v přízemí budovy v levé části. K pronájmu náleží sklep, sklad a sociální zařízení, pánské a dámské. Ze zadní místnosti je vstup na prostornou terasu. Celý objekt má společné vstupní prostory se vs... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej komerčního prostoru 62m2, No
Před 345 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Projekt "Byty Nová Role" se nachází v příjemné lokalitě, 10 minut jízdy od Karlových Varů. Nabízíme komerční prostory, pro širokou škálu využití, ale i stylové byty 2+kk, 3+kk a 4+kk, které budou připraveny k nastěhování v únoru/24. Pro více informací navštivte webové stránky: byty-novarole.cz. Hledáte komerční prostory pro Vaše podnikání? Moderní komerční prostory v projektu Byty Nová Role, ideální pro široké spektrum podnikatelských aktivit. Tento flexibilní prostor nabízí možnosti pro využití jako kancelář, showroom, prodejna, kosmetický salon a mnoho dalšího. Prostory mají celkovou výměru 67,5 m, hlavní komerční pros... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 990 000
 Kč
Pronájem garáže 21 m2
Před 345 dny - ANNONCE
Pronájem garáže 21m2, plechová garáž v části obce Velká Ves u Broumova. ID nab�dky: B1810038.
1 350
 Kč
Pronájem kanceláře 193 m2, ul. Ve Žlíbku, Praha 9
Před 345 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem kanceláře 193 m2, ul. Ve Žlíbku, Praha 9 – Horní Počernice.Pronájem kanceláře 193 m2, ul. Ve Žlíbku, Praha 9 – Horní Počernice. Jedná se o kancelář ve 2.NP budovy s novým výtahem. K dispozici sociální zázemí a kuchyňka, telefon a internet. Parkování v areálu. V areálu 24 hodin ostraha, včetně k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
42 000
 Kč
Pronájem, kancelářského prostoru 80 m2, Praha 4
Před 345 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor 80 m2 s parkovacím stáním, který se nachází v Praze 4 - Michli. Je umístěný ve sníženém přízemí cihlového domu po rekonstrukci s vlastním vchodem. Jedná se o zrekonstruovaný prostor kde je 1 větší kancelář cca ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 000
 Kč
Byt 4+1/L mezonet, 88 m2, OV, Praha 4 - Krč
Před 345 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prostorný mezonetový byt 4+1/L - zasklená o výměře 88 m2 + sklep, mezonet se nachází ve čtvrtém a pátém patře panelového domu s výtahem. Byt má novou nadstandardní kuchyňskou linku na míru od truhláře s plynovou deskou, myčkou, troubou, mirovlnkou, granitový dřez, led osvětlení. V pokojích nové plovoucí podlahy, na stěnách malba. Koupelna s hy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 960 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1 Praha-Střížkov
Před 345 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronajmu byt 3+1 o rozloze 85 m2 + balkon v Praze 8 na Střížkově. Je to pěkný byt v klidné ulici, v příjemné lokalitě vedle zeleně. Současně je kolem plná občanská vybavenost. Byt je 10 minut pěšky od metra C Střížkov. Je to byt ve 3. patře se třemi obývacími místnostmi a samostatnou kuchyní. Jedna místnost má velký balkon kde se dá pobývat. Další dvě místnosti jsou prosvětlené od podkrovních oken. Byt má samostatnou kuchyni. Elegantně vydlážděná koupelna je se sprchovým koutem, a WC je v samostatné místnosti. V bytě je větší komora k ulo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Prodej mezonetu 5+kk, 198 m², OV, Kadaň
Před 345 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Toužíte mít rodinný dům se zahradou, ale nedostatek času je Váš nepřítel? Pak je tento byt pro Vás úplný ideál. Vítejte v království prostoru, pohodlí a klidu. Tento ohromující byt poskytuje jedinečný životní styl, který spojuje pohodlí rodinného domu s výhodami bytu. Prostorný mezonetový bytu 5+kk s vlastní zahradou, se nachází ve vyhledávané lokalitě města Kadaň ulice Obránců mírů. V přízemí je prostorný obývací pokoj s krbem, kuchyňským koutem a vstupem na terasu, dále pak předsíň a s... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 490 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 41 m², Praha, ul. Sicherova
Před 345 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Byt 2+kk o podlahové ploše 41 m², který v sobě spojuje výhody bydlení v bytě, ale pohodlím dokáže nahradit i menší rodinný dům a to hlavně díky terase s dřevěnou pergolou a dvěma zahrádkami o celkové ploše 100 m², na kterých pohodlně vybudujete například i bazén. Součástí bytu je dále osmimetrový balkon a garážové stání pro jedno auto. V chodbě bytu je praktická dvoumetrová vestavná skříň, která vyřeší veškeré nutné úložné prostory. Koupelna disponuje pohodlnou vanou se sprchovou stěnou a je ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 490 000
 Kč