Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej kancelářského prostoru, 255 m², Frýdek-Místek
Před 330 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Perfektní sídlo pro váš podnik: Kancelářské prostory v klidné lokalitě na Mánesově ulici ve Frýdku-Místku! Máme pro vás jedinečnou nabídku – prostorný dům, který lze využít na moderní kancelářské prostory či reprezentativní firemní účely. Tato nemovitost se nachází v klidné lokalitě, nabízí vynikající technický stav a veškerý komfort pro vaši firmu. Co vás čeká: Tři nadzemní podlaží s množstvím místností a možností flexibilního uspořádání pracovních prostor. Podzemní p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 840 000
 Kč
Prodej garážového stání, 18 m², Praha, ul. Jihlavská
Před 330 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Už Vás nebaví hledat místo k parkování? Nabídka vlastního uzavřeného parkovacího místa, včetně podílu na pozemcích v docházkové vzdálenosti na metro Kačerov/ Budějovická. Jedná se o stání o celkové ploše 18m2 v 1. nadzemn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
790 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 125 m², Žamberk
Před 330 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu samostatně stojící objekt nacházející se v průmyslové zóně města Žamberk, ul. Zemědělská. Disp.: 3 x kancelář, soc. zázemí, vstupní chodba. Vytápění ÚT, el. kotel. Vhodné jako sídlo firmy, vzorková prodejna, drobná výroba apod. Vytápění ÚT... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 500
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 6655 m², Moravský Krumlov
Před 330 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej pozemku v Moravském Krumlově určeného ke komerční zástavbě. Pozemek je na rovině, přístup zajišťuje obecní pozemek. Šíře pozemku je přibližně 61 metrů. Pozemek se nachází v území ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 509 250
 Kč
Prodej bytu 3+kk v Pardubicích, ul. Na Labišti
Před 330 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej slunného zděného bytu 3+kk s lodžií 4,26 m2, podlahová plocha bytu 69 m², v nejatraktivnější části Polabin - ul. Na Labišti. Byt se nachází ve 3. patře zděného domu bez výtahu. V bytě nová kuchyňská linka se spotřebiči, okna, podlahy, koupelna. V bytě klimatizace. Na chodbě vestavěná skříň. Neprůchozí pokoje. K bytu náleží sklep o výměře 4,05 m2. Aktuálně probíhá zateplení celého domu. V těsné blízkosti domu je spousta zele... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 390 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk/B, 54 m2, ulice Pod Harfou,
Před 330 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem bytu 2+kk/B, 54 m2, ulice Pod Harfou, Praha 9 - Vysočany.Soccer Reality Vám exkluzivně nabízí na pronájem byt 2+kk o výměře 54 m2 s balkonem 4 m2 v ulici Pod Harfou na Praze 9. Byt se nachází ve 2. patře cihlového domu. Byt je kompletně zařízený nábytkem. V obývacím pokoji sedací souprava, pracovní stůl a obývací stěna. Kuchyňský kout je vybaven veškerými spotřebiči a také jídelním stolem se židlemi. V ložnici manželská postel a vestavěné skříně. Koupelna s vanou, toaletou a pračkou. Na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 900
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Teplicích, ul. Duchcovská
Před 330 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji družstevní byt 1+1 v přízemí bytového domu v Řetenicích, v ul. Stará Duchcovská o velikosti 34m2. Byt se skládá z koupelny s toaletou, kuchyně a obytné místnosti. Je vyklizený, připravený k rekon... (více v detailu)
Ústecký kraj
600 000
 Kč
Prodej nového bytu 1 +kk v projektu
Před 330 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
prodej bytu 2+kk, 69,30 m podlahové plochy a k tomu náležících 10,40 m balkon, v třetím nadzemním podlaží nového developerského projektu Park Wolkerova, který se již zrealizoval v Kralupech nad Vltavou - Lobeček, ul. J. Wolkera. Nachází se za úspěšně dokončeným projektem Rezidence Kralupy, který vystavěl stejný developer. Byt 2+kk, označen jako B304, je situován ve třetím patře (třetím nadzemním podlaží) objektu B. K bytu náleží balkon o rozloze 10,40 m a plně vybav... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 619 000
 Kč
Prodej 2 propojené garáže, 50 m², Česká Lípa
Před 331 dny - ANNONCE
V klidné okrajové části města Česká Lípa nabízíme k prodeji 2 propojené garáže o CP 50 m2 v řadové zástavbě vedle ul. Pod Hůrkou. Každá má 25 m2 a samostatný vjezd a vrata. Do garáže je přiveden... (více v detailu)
845 000
 Kč
Prodej kancelářského prostoru,109.5 m², Praha, ul. Jeseniova
Před 331 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Na lukrativním místě u parku Parukářka nabízíme na prodej luxusní kancelářské prostory s oddělenými prosklenými stěnami, kvalitní dubová podlaha doplněná vkusným bílým kamenným kačírkem, osvětlení bodovými světly, do celého prostoru je rozvedena vzduchotechnika a klimatizace. Vstup přes bezpečnostní dveře, kde je dominantou recepce a hlavní jednací místnost s prosklenou výlohou do ulice, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 590 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 15 m², Sušice, ul. T. G. Masaryka
Před 331 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáme do nově vznikajícího obchůdku manikérku. V obchodě je dámská móda, doplňky, ručně vyráběné dekorace. Celý koncept je zaměřený pro ženy, které hledají relaxaci. Prohlédnou si oblečení, dají si kafíčko, mohou využít solárium, zkrátka si alespoň chvíli odpočinou... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 000
 Kč
Pronájem obchod a služby v Chebu, ul. K Nemocnici
Před 331 dny - ANNONCE
Hledáte pro svůj podnikatelský sen ideální místo? Máme pro vás skvělou nabídku! Pronajměte si atraktivní prostor o výměře 90 m2, který se rozkládá v přízemí renovované víceúčelové budovy v Chebu v ul. K nemocnici. Tento světlý a vzdušný prostor je ideální pro obchod nebo jiný komerční záměr. Přínosem není jen umístění prakticky v centru města, ale také prosklená stěna s přímým vstupem z ulice. Součástí je kuchyňský kout s linkou na míru a sociální zařízení. Ve dvoře je možno využív... (více v detailu)
18 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk o výměře cca 40m
Před 331 dny - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem bytu o velikosti 1+kk + 2 malé šatny. Celková výměra je cca 40m. Bytová jednotka, která je ve standardním vybavení, se nachází ve III.nadzemním podlaží cihlového domu v Děčíně, Krásném Stud... (více v detailu)
4 500
 Kč
Znojmo, pronájem bytu OV 4+1, 110 m2, částečně
Před 331 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Znojmo, pronájem bytu OV 4+1, 110 m2, částečně zařízený - byt.Nabízíme Vám k pronájmu byt 4+1 o přibližné užitné ploše 110 m2, umístěný ve druhém patře dvoupodlažního cihlového domu ve Znojmě. Byt je volný a může se pronajímat jako částečně zařízený, vytápění bytu je přes plynový kotel, ohřev vody přes el. bojler. Velkou výhodou bytu je nejen prostorná terasa, ale i dvůr a zahrádka a samozřejmě i sklep pro uskladnění všeho p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
14 500
 Kč
Prodej, Byty 2+kk, 45 m2 -.Nabízíme k prodeji
Před 331 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 2+kk, 45 m2 -.Nabízíme k prodeji nadstandardně zařízený byt 2+kk o rozloze 45m2, situovaný v 1. patře bytového domu, ke kterému náleží sklep. Kuchyňská linka je vyrobená na míru truhlářem, ostrůvek u kuchyňské linky slouží z druhé části jako bar k sezení. Parkování je zcela bezproblémové, možno parko... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 700 000
 Kč
Pronájem, Byty 2+kk, 40 m2 -.Nabízíme vám pronájem
Před 331 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem, Byty 2+kk, 40 m2 -.Nabízíme vám pronájem zcela nového bytu 2 + kk o velikosti 40 m2. Byt se nachází v nově vystavěném bytovém domě v centru města Nový Bor. Dům spadá do energetické třída B (velmi úsporný). Vytápění bytu je řešeno podlahovým tope... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 500
 Kč
Pronájem, Byty 2+1, 75 m2 -.Na pronájem luxusně
Před 331 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Pronájem, Byty 2+1, 75 m2 -.Na pronájem luxusně zrekonstruovaný, prostorný byt 2+1 v Plzni, v Sadech 5. května. Byt ve druhém patře klidného činžovního domu prošel nedávno kompletní rekonstrukcí. Má nové omítky, podlahy, zrenovované dveře, nová okna, kompletní rozvody, kuchyňskou linku na míru s vestavěnými spotřebiči, novou koupelnu a mnoho dalšího. Nabízí dva velké pokoje, kuchyni, koupelnu, WC a menší balkon směřující do vnitrobloku. Vytápění i ohřev vody zajiš... (více v detailu)
Plzeňský kraj
16 900
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 53 m², Česká Třebová, ul. Riegrova
Před 331 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k dlouhodobému podnájmu družstevní byt 2+kk, 53 m², ve městě Česká Třebová. Byt se nachází v 1. NP zděného bytového domu v centru města. Prošel rekonstrukcí a je pronajímán včetně vybavení. Vytápění a ohřev vody je dálkově plynem. Byt ... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 500
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 56 m², Písek, ul. Kollárova
Před 331 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2+1, který se nachází na Kollárově ulici v Písku. Byt ve třetím patře zděného domu je po celkové rekonstrukci. Koupelna se sprchovým koutem a samosta... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 25 m², Rovná
Před 331 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme do prodeje byt o velikosti 1+kk, v obci Rovná u Sokolova. Byt se nachází v 1. patře, udržovaného domu s výtahem. Je zařízený a v současné době jsou v bytě n... (více v detailu)
Karlovarský kraj
699 999
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 73 m², Kožlany
Před 331 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 2+1 o rozloze 73 m2, který se nachází v obci Hedčany okr. Plzeň - sever. Byt je kompletně vybaven a nachází se v podkroví rodinného domu se zahradou, kterou nájemci mohou také využívat. Vstup do bytu je řešen samostatně přes terasu hned ze silnice. O vytápění se starají krbová kamna na tuhá paliva (otop si nájemc... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 77 m2, Šakvická,
Před 331 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
SLEVNĚNO! Toužíte po soukromém a prostorném bytu, vybudované na pozemku přímo pod vinohrady, na svazích Pálavy? Chcete žít v nové, dokonale prosvětleném bytě, jehož promyšlený charakter, spolu s úžasným výhledem a klidem, každého vašeho hosta uchvátí? Pak jste zde na správném místě. Nabízíme Vám k prodeji prostřední byt č.2 s dispozicí 3+kk v obci Zaječí na ulici Šakvická v menším rodinném bytovém domě o užitné ploše bytu 77,67 m. Při vstupu do přízemí bytu máme po pravé straně pokoj koncipovaný jako ložnici se vstupem do koupelny a navázanou technickou místností. První patro má kuchyňský kout propojený s obývacím pokojem a v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 999 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 78 m2, Šakvická,
Před 331 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Toužíte po soukromém a prostorném bytu, vybudované na pozemku přímo pod vinohrady, na svazích Pálavy? Chcete žít v nové, dokonale prosvětleném bytě, jehož promyšlený charakter, spolu s úžasným výhledem a klidem, každého vašeho hosta uchvátí? Pak jste zde na správném místě. Nabízíme Vám k prodeji byt č.1 s dispozicí 3+kk v obci Zaječí na ulici Šakvická v menším rodinném bytovém domě o užitné ploše bytu 78,03 m. Při vstupu do přízemí bytu máme po pravé straně pokoj koncipovaný jako ložnici se vstupem do koupelny a navázanou technickou místností. První patro má kuchyňský kout propojený s obývacím pokoje... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 999 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 71 m², Rovná
Před 331 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 2+1 v obci Rovná u Sokolova. Bytová jednotka se skládá ze dvou neprůchozích pokojů, kuchyně, koupelny se sprchovým koutem a toaletou. K bytu náleží balkón. Měsíční nájemné činí 10.000 Kč, ve stejné výši je odměna pro real... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Ústí nad Labem, ul. Tomáše ze Štítného
Před 331 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dovolte mi představit vám byt o velikosti 2+1 s balkonem, který se nachází ve velmi oblíbené lokalitě, na Střekovském nábřeží. Celý dům prochází aktuálně revitalizací, po jejím dokončení bude energetická náročnost domu v třídě C. Byt se nachází ve třetím patře a nabízí krásný výhled na okolí. Hned před domem můžete naskočit na kolo či brusle a vydat se na výlet po cyklostezce. Samotný byt se může pyšnit krásnými původními parketami, které už se jen tak nevidí. Chodba je velmi prostorn... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 205 000
 Kč