Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Chata
Před 331 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Chata novostavba Sušice klidná lokalita pod Svatoborem..lesy relax ,pohoda ... Víkendové, týdenní pobyty zajímavé ceny dle domluvy .Možno i na měsic po dohodě . Chata kompletně zařízená včetně wc , sprchový kout , kuchyňské li... (více v detailu)
Plzeňský kraj
600
 Kč
Prodej garáže 29m2, Praha 4 - Záběhlice
Před 332 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
ID: SaleGarage Nabízíme k prodeji garáž o velikosti 29m2 v přízemí novostavby, do které se bez problémů vejdou 2 auta. Novostavba se nachází v rezidenční a klidné lokalitě, vedle Pe... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 800 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, balkon ,Praha 9
Před 333 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej hezkého prostorného bytu 2+KK 50m2 s balkonem v klidné lokalitě s dobrou dopravní dostupností do centra. Byt je umístěn ve třetím nadzemním podlaží zděného domu s výtahem Skládá se z obývacího pokoje se vstupem na balkon a odděleným kuchyňským koutem vybaveným moderní kuchyní s vestavnými spotřebiči . Dále z ložnice s vestavnou skříní, prostorné chodby a koupelny s vanou, umyvadlem a toaletou. Z oken a balkonu je vý... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 939 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 75m2, OV, Praha 2 - Slezská
Před 333 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k prodeji byt 2+1 75m2. Dispozice bytu je velmi praktická - krásný obývací pokoj, ložnice, kuchyň s jídelnou, prostorná vstupní síň, šatna, koupelna se sprchovým koutem a vanou, toaleta, technická místnost s plynovým kotlem. Byt je celkově velmi světlý a slunný.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 100 m², Benešov, ul. Karla Nového
Před 333 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám exkluzivní byt 3+kk o velikosti 100 m2, který se nachází v centru Benešova. Byt je situován v druhém patře moderního bytového domu, který je vybaven vstupem a výtahem na čipy pro maximální bezpečnost. Je v top stavu, s kvalitními materiály a moderním designem. Nabízí velkorysý prostorný a světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem a kvalitní moderní linkou, dva pokoje, koupelnu s WC a jedno samostatné WC. K bytu náleží velkorysá terasa o velikosti 20 m2 se... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 900 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 63 m², Tábor, ul. Berlínská
Před 333 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledáte byt, který můžete upravit podle svých představ? Představujeme vám byt 3+kk v Táboře na ulici Berlínská. Tento byt se nachází ve 2. patře panelového domu a je vhodný k rekonstrukci podle vašich specifických potřeb a představ. Tento byt o PP 59 m² je skvělým místem pro vytvoření útulného domova. S dvěma sklepními kójemi máte k dispozici dostatek úložného prostoru. A to nejlepší? Dům vyniká novou fasádou, novými plastovými okny a novým výtahem. Představte si, jak se po dlouhém... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 595 000
 Kč
nájem prodejny 20 m2 v přízemí obch
Před 334 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují nájem dlouhodobě fungující prodejní nebo kancelářské jednotky (dříve trafiky) v přízemí obchodního domu Špalíček v Ostravě – Hrabůvce. Prodejna má vstup přímo z chodníku v rušném místě komplexu Špalíček naproti Albertu. Prostory mají vlastní měření dodávky el. energie, vody i tepla. Prostory mají prodejnu, sklad a vlastní WC s umývadlem. Parko... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 30 m², Praha, ul. Písnická
Před 334 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme Vám skvělou příležitost stát se majitelem moderního družstevního bytu 1+kk. Tento útulný byt je ideální pro jednotlivce, mladý pár nebo investory hledající výhodnou nemovitost, (v bytě je tuto chvílí dlouhodobý spolehlivý nájemník). Byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí, moderní kuchyňská linka, nově zrekonstruovaná... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 900 000
 Kč
Pronájem kanceláře, 110 m², Ostrava, ul. 28. října
Před 335 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu reprezentativní kancelářské prostory v historickém centru města Ostravy u Mostu Miloše Sýkory. Jedná se o prostory s bezbariérovým přístupem včetně výtahu. Kanceláře jsou po rekonstrukci, vymalované s novými podlahami (zátěžový koberec). Kancelář je rozdělena na 4 místnosti + Kuchyňka, WC a s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 000
 Kč
Prodej, Byty 3+kk, 75 m2 -.Nabízíme k prodeji byt
Před 335 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+kk, 75 m2 -.Nabízíme k prodeji byt ve zděném domě o velikosti 3+kk nacházející se v bytovém domě o 9ti bytových jednotkách. Byt je po kompletní rekonstrukci, nová kuchyňská linka s ve... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 627 050
 Kč
Pronájem bytu 1+kk v Praze, ul. Plzákova
Před 335 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem novostavby bytu 1+kk o CP 31 m² ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem v Praze 9 ve Kbelích. Byt je velmi pěkně dispozičně řešen - vstupní chodba, v koupelně, kde se nachází sprchový kout, umyvadlo a toaleta, je i dostatek místa pro umístění pračky. Obytnou část pak tvoří prostorný pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem. Dominantou pokoje... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 25 m², Dobruška, ul. Opočenská
Před 335 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu v rodinném domě přímo v Dobrušce, kde je absolutní klid a veškerá občanská vybavenost také. Cena nájmu je včetně energií.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 37 m², Pardubice, ul. Palackého třída
Před 335 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem slunného bytu o dispozici 1+kk, 37 m², ve 3. patře panelového domu v centru Pardubic. Byt má plastová okna, prostornou lodžii, jinak je v původním udržovaném stavu. Součástí bytu je komora a skl... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 500
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, 75 m², Praha, ul. Dürerova
Před 335 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme Vám exkluzivní příležitost k pronájmu bytu 3+kk na klidné adrese Dürerova, Praha 10. Tento krásný byt je ideální pro rodiny nebo páry hledající klidné a pohodlné bydlení s výhodou bezprostřední blízkosti metra. Popis Nemovitosti: Dispozice: jedná se o 2 samostatné pokoje, kuchyň + obývací pokoj, koupelna, samostatné WC, komora, spíž) Prosklená lodžie, Klimatizace, Podlahové topení (v koupelně, v kuchyni), Plocha: 75m2. Vybavení kuchyně: Plynový sporák, kombinovaná trouba s mik... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 66 m², Nový Bor, ul. B. Egermanna
Před 335 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu o dispozici 2+kk a o rozloze 66 m2 v Novém Boru. Tento prostorný byt se nachází v bytovém domě v centru města. V okolí byt... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 000
 Kč
2+1 Frýdek hledáme ke koupi
Před 335 dny - AVIZO_CZ
Hledáme ke koupi pro našeho skutečného klienta byt 2+1 ve Frýdku v osobním vlastnictv... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Prodej stavebního pozemku, 2156 m2,
Před 336 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje ve výhradním zastoupení majitele prodej stavebního pozemku v krásné lokalitě obce Lípa nad Dřevnicí. Pozemky jsou podle územního plánu určeny pro bydlení, rekreaci, agroturistiku a související služby. Díky svému umístění a charakteru jsou jedinečnou příležitostí pro výstavbu ranče, penzionu, nebo nadstandardního rodinného bydlení. Současný majitel měl na pozemky vydáno stavební povolení pro výstavbu a provoz penzionu s restaurací. Přístup k parcelám je po veřejné komunikaci a asfaltové soukromé přípojce. Plocha stavební parcely je přibližně 2.157m. Místo se nachází v dostatečné vzdálenosti od ostatní výstavby, přitom poblíž centra obce. Mo... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 605 600
 Kč
Pronájem obchodního objektu, 617 m², Žamberk, ul. Tyršova
Před 336 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu samostatně stojící objekt o výměře 617 m2, nacházející se v centru města Žamberk, ul. Tyršova. Možnosti využití objektu: vzorková prodejna, drobná výroba, sklady, aj. Bezproblémové parkování je na pozemku objektu. Vytápění ÚT, vlastní plynový kotel. Nájemné je bez energií, které jsou h... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Znojmo, OV 1+1, pronájem 36,45 m2, nově
Před 336 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Znojmo, OV 1+1, pronájem 36,45 m2, nově vybudované – byt.Nabízíme Vám k pronájmu bytovou jednotku o dispozici 1+1 a přibližné užitné ploše 36,45 m2 v blízkosti centra města Znojma. Byt se nachází v přízemí cihlového domu. Po vstupu do bytu je předsíň ze které je vstup po levé straně do komory a do koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Dále projdeme do pokoje ze kterého je stup do kuchyně. V kuchyni je nová kuchyňská linka v které je vestavěná lednice s mrazákem, myčka, horkovzdušná tr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 482
 Kč
Malý byt
Před 336 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Slušná žena 54 let, hledá dlouhodobý podnájem menšího bytu. Slušné a seriózní jednání. Prosím nabídněte.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pronájem bytu 1+1, 32 m², Moravské Budějovice
Před 336 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu hezký světlý byt 1+1 o velikosti 32 m2 v Moravských Budějovicích. Byt se nachází ve 2. patře bytového domu s výtahem. Dispozice: vstupní chodba, obývací pokoj, kuchy... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 55 m², Česká Třebová, ul. Nové náměstí
Před 336 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+1, po částečné rekonstrukci, v centru města Česká Třebová na Novém náměstí. Byt o celkové výměře 55 m² se nachází na 2. podlaží zděného, zatepleného bytového domu. K bytu dále náleží sklepní kóje. Z vybavení kuch. linka, sporák s troubou, skříňky v... (více v detailu)
Pardubický kraj
8 900
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Litomyšli, ul. T. G. Masaryka
Před 336 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme byt o dispozici 2+1 v Litomyšli k dlouhodobému pronájmu. Byt je po celkové rozsáhlé rekonstr... (více v detailu)
Pardubický kraj
15 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 58 m², Plzeň, ul. Kollárova
Před 336 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt v novostavbě z roku 2018 o dispozici 2+kk o celkové ploše 58 m2, včetně lodžie a sklepní kóje, který se nachází ve 3. NP v centru města Plzně. Byt disponuje kuchyní s vybavenou kuchyňskou linkou, která je spojena s obývacím pokojem,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 500
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 43 m², Kladno, ul. Vít. Nezvala
Před 336 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zajímavá investiční příležitost! Máme pro vás byt 2+kk o ploše 43 m2, který září potenciálem. Nachází se v blízkosti lesa, takže můžete relaxovat, sportovat a vychutnávat klidnou atmosféru. Byt je momentálně ve stavu před rekonstrukcí a je umístěn v revitalizovaném domě, který právě prochází moderniza... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 721 000
 Kč