Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+1 v Karlových Varech, ul. K. Čapka
Před 336 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám velmi hezký, světlý a prostorný byt v nejvyhledávanější klidné lokalitě Čertův ostrov ve Varech. Díky své poloze a vybavení je ideální jak pro jednotlivce, páry či rodiny s dětmi. Ale nabízí velký potenciál s investičním záměrem. Nachází se ve čtvrtém patře cihlového domu, nevyžaduje žádné opravy a je připravený k okamžitému nastěhování. Sestává se z velké předsíně s komorou, kuchyně s moderní kuchyňskou linkou, prostorné koupelny se sprchovým koutem a společnou toaletou, obývacího pokoje... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 611 000
 Kč
Rychlý výkup vašeho bytu
Před 336 dny - AVIZO_CZ
Nabízíme přímý výkup vašeho bytu, pokud je standardní zprostředkování prodeje pro vás zdlouhavé řešení a potřebujete co nej... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
2+1 Ostrava centrum hledáme ke koupi
Před 336 dny - AVIZO_CZ
Hledáme ke koupi pro našeho skutečného klienta byt 2+1 v osobním vlastnictví, cihlová stavba,... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
2+1 Frýdek hledáme ke koupi
Před 336 dny - AVIZO_CZ
Hledáme ke koupi pro našeho skutečného klienta byt 2+1 ve Frýdku v osobním vlastnictv... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
1+1 Ostrava Poruba hledáme ke koupi
Před 336 dny - AVIZO_CZ
Hledáme ke koupi pro našeho skutečného klienta byt 1+1 v osobním vlastnictví, ideálně v p... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Pronájem restaurace, stravování v Plzni
Před 337 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Máme pro vás jedinečnou příležitost přenechání pronájmu a možnost stát se tak vlastníkem kultovního rockového bar/klubu Jameson v srdci Plzně na Americké třídě, přímo v centru dění. Tento klub je legendou nejen mezi milovníky rocku, ale také turisty a je znám svou autentickou atmosférou, skvělým nápojovým ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Pronájem skladu, 1488 m², Plazy
Před 337 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu skladové prostory, poblíž centra Mladé Boleslavi. Metráž pronajatých prostor může záležet na Vás, od toho se bude odvíjet cena. Sklad je zabezpečen kamerovým systémem, zateplen, vjezd nákladním autem až dovnitř skla... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 499 840
 Kč
Pronájem obchod a služby, 262 m2
Před 337 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Komerční prostor se nachází v budově s více než stoletou historií, díky které má svůj jedinečný ráz. Strategické umístění v samotném centru Českého Těšína na pěší zóně u náměstí. Přízemní prostor se skladem, sociálním zařízením, kanceláří a velkými výlohami se 262 m2 nab... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Obchodní prostory, 2662 m2
Před 337 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej, Obchodní prostory, 2662 m2 -.Představujeme Vám speciální investiční nabídku a tou je autoservis Voříšek s 30ti letou tradicí. Nemovitost se nachází v Nezvěsticích, které jsou vzdálené pouze 15 minut od Plzně. Autoservis je autorizovaným servisem pro pojišťovny (Allianz, Kooperativa, Uniqa, CPP, Slavia Europ assistance..). Objekt se skládá ze 2 budov, stáří se pohybuje od 6 do 26 let. Nemovitost je bez jakýchkoliv úvěrů. Pokud přemýšlíte nad cenou za energie, tak pro Vás máme dobrou zprávu, energie za vytápění budov vychází jen na cca 150 tis/ročně. Budovy jsou zateplené. Celkově se v areálu nachází 5 tepelných čerpadel i vlastní vrty na vodu. V administrativních budovách jsou trojskla, takže vše zde bylo opravdu budováno s cílem ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Kancelářský prostor 695 m², Praha 10
Před 337 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem samostatného patra kancelářských prostor o CP 695 m² ve druhém patře cihlového domu komerčního areálu v pražských Strašnicích. Areál je velmi vhodně situovaný a tím poskytuje nájemníkům i dobrou adresu pro své podnikatelské aktivity. Tento kancelářský prostor je vzhledem k ploše velmi unikátní a jako bonus zde může sloužit i 195 m² plochy terasy. Tomuto komfortnímu prostoru vévodí vstupní hala, která sloužila jako ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
109 323
 Kč
Restaurace, Nové Město na Moravě
Před 337 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Máte podnikatelského ducha a milujete gastronomii? V tom případě pro Vás mám pronájem zařízené restaurace o ploše 220 m2 v centru Nového Města na Moravě. Restaurace je laděná v dřevěném provedení, které dodává nemovitosti určité kouzlo. Pokud zamýšlíte oživit večery hudbou, nabízí se Vám zde i taneční parket. Počet míst k sezení v restauraci je 60. Po následné dohodě je možné nabídku rozšířit o dva sousední salonky a... (více v detailu)
Kraj Vysočina
23 600
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Jablonci nad Nisou, ul. Na Úbočí
Před 337 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi byt o dispozici 3+1 v žádané lokalitě Rýnovice. Velká chodba s vestavnou skříni propojuje vstupy do jednotlivých místností. Prostorná kuchyně s jídelní částí a výhledem do zeleně. Moderní koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a místem na pračku i sušičku. Toaleta samostatná. Velký obývací pokoj se vstupem na lodžii. Dětský pokoj a ložnic... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 890 000
 Kč
Prodej id 1/10 pozemku 11599m2 St
Před 338 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej podílu id 49/100 pozemku o výměře 11599m vedený na katastru nemovitostí jako ostatní plocha. Toto klidné místo se nachází uprostřed polí v katastrálním území Stráž pod Ralskem. Místo imponuje svým klidem, bez okolní zástavby, s velkým počtem vysoké zvěře v okolí. Vstup na pozemek pouze ... (více v detailu)
Liberecký kraj
390 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku 41641 m², v Nalžovských Horách
Před 338 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji budovu (původní objekt lesního hospodářství) s rozsáhlým stavebním pozemkem cca. 2800 m2 přímo napojeným na zemědělskou půdu o celkové rozloze 41 641 m2.Tato nemovitost je vhodná k vybudování malé zemědělské farmy s bydlením, ubytováním hostů a k provozování zemědělské činnosti. Dle územního plánu je zde možnost výstavby domu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 164 100
 Kč
Pronájem obchod a služby, 102 m², Ostrava, ul. 28. října
Před 338 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostor v centru města o výměře 102 m2 vhodný k provozu výdejny e-shopu, skladovacím prostorům apod. Nacházejí se v 1. podzemním podlaží činžovního domu. Dispozici tvoří velká místnost s barem rozdělena na dvě části, kuch... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 500
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 13 m², Sedlčany
Před 338 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu velmi lukrativní kancelářské prostory v centru města Sedlčan. Aktuálně se jedná o zcela novou kancelář, kterou lze vybavit dle vlastních představ a potřeb klienta. Plocha kanceláře je 13,3 m2. Možné parkování jednoho osobního automobilu na vlastním parkovišti, které není součástí měsíčního nájmu. Cena pronájm... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 307
 Kč
Prodej komerčního objektu, 498 m², Mladá Boleslav
Před 338 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabídka multifunkčního komerčního objektu v ulici Na Šafranici. Víceúčelový dům s kancelářskými prostory ve dvou patrech a 2 byty v podkroví má vlastní parkovací plochu. Objekt prošel rekonstrukcí v r. 2009, kdy byla část zkolaudována jako kanceláře (1.NP) a další dvě patra jako byty. V současné době jsou jako kanceláře využívána dvě patra a ve 3.NP zůstávají byty. Dům je vytápěný plynovou kotelnou, každé patro ... (více v detailu)
Středočeský kraj
22 200 000
 Kč
Pronájem garážového stání, Beroun, ul. Okružní
Před 338 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu parkovací stání v podzemních garážích novostavby byto... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 800
 Kč
Prodej stavební parcely, 2186 m², Černošice
Před 338 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Pokud jste milovníky nádherné přírody v okolí Berounky na okraji Prahy směrem na Karlštejn, tak právě pro Vás máme v Černošicích jednu z největších parcel, která je na prodej. Nachází se sice na hranici zátopové oblasti, kde platí určitá omezení pro to, co se zde může postavit, ale... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 499 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 159 m², Vlašim, ul. Komenského
Před 338 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu obchodní prostory v centru Vlašimi o celkové užitné ploše 159 m², součástí kterých je i sociální zázemí včetně vybavené kuchyňky. Nacházejí se v 1. podzemním podlaží by... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 500
 Kč
Nebytové prostory Jáchymov
Před 338 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám koupi nebytového prostoru v centru vyhlášeného Lázeňského městečka Jáchymov na úpatí Krušných hor, kousek od nástupiště na lanovku skiareálu Klínovec. Prostory jsou vhodné např. ke zřízení ordinace, masážního salonu, kanceláří, obchodu, bistra a další, nebo lze rekolaudovat na apartmán. Jeden pokoj je již uspůsoben k bydlení nebo pronájmu. Město Jáchymov navštěvují celoročně lázeňští hosté, kteří jsou ubytovaní v okolních hotelech a penzionech, ale také návštěvníci skiareálu Klínovec (4 min autem k lanovce), který je také navštěvován celoročně (v zimě lyžaři a v létě díky Trail parku cyklisté, bikeři a rodiny s dětmi). V Jáchymově a okololí je mnoho dalších turisticky zajímavých cílů např. Aquacentrum Agricola, různé proh... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 800 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk v Poděbradech, ul. Dvořákova
Před 338 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt 2+kk o velikosti 62 m2. Byt se nachází ve druhém. patře bytového domu v těsné blízkosti lázeňské kolonády. Dispozice: vstupní chodba, ložnice s balkonem, obý... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 000
 Kč
Byt 2+kk, ul. Studentská, Praha Dejvice, Předvánoční akce do 15.12. 2023
Před 338 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Byt 2+kk, 73 m2 celkové plochy, 49,2 m2 podlahové plochy, předzahrádka 19,5 m2, sklepní kóje 3 m2, i tak jednoduše může znít popis jednotky pokud by se ovšem nejednalo o byt v atraktivní lokalitě. Společné atraktivní prostory po kompletní rekonstrukci, kde naleznete také moderní prádelnu pro majitele jednotek, velkou udržovanou zahradu s místem p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 250 000
 Kč
Podnájem bytu 2+1 v Teplicích, ul. Americká
Před 338 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme vám pronájem bytu o dispozici 2+1 který se nachází v ulici Americká. Jedná se o žádanou lokalitu, která Vám nabídne klidné bydlení a skvělou dostupnost do centra Teplic, kde naleznete obchody a služby nebo nádhernou zámeckou zahradu, která vybízí k různorodým aktivitám. Byt, se pyšní svou prostornou kuchyní a zároveň se nachází v cihlovém domě, který je kvalitně zateplen. Navíc je obklopen os... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 000
 Kč
Pronájem bytu 3+kk, Lomnice nad Popelkou, ul. Komenského
Před 338 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Pronajmeme nově zrekonstruovaný, slunný byt 3+kk, v klidné části Lomnice nad Popelkou. Byt je nově vybudován v cihlovém bytovém domě, v 2. NP. Vstup předsíní, samostatné WC s umyvadlem, kuchyň s novou linkou a el. sporákem a komorou s plynovým kotlem. Koupelna s vanou, umyvadlem a prostorem pr... (více v detailu)
Liberecký kraj
13 000
 Kč