Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 3+1 v Teplicích, 60 m2, ul. Zrenjaninská
Před 338 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej družstevního bytu 3+1 ve třetím patře zatepleného, nízkopodlažního, cihlového domu bez výtahu v jedné z nejžádanějších lokalit města Teplice, části města Řetenice. Bytová jednotka je po menší rekonstrukci, v obytných pokojích byly dělány štuky, ve dvou pokojích proběhla renovace parket. Byt je celkově udržovaný, v domě se slušnými občany. V obytných pokojích jsou podlahy pokryté parketami v kuchyn... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 680 000
 Kč
Pronájem bytu 1+kk 30 m2 P5 Smíchov
Před 338 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný pronájem 1+kk 30 m P5- Anděl. Jedná se o útulný podkrovní byt v cihlovém domě v pátém patře bez výtahu. Kuchyně je spojená s obývacím pokojem s přiznanými dřevěnými trámy. V kuchyni je sklokeramická varná deska a lednička s mrazákem. V koupelně je sprchový kout a toaleta j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 999
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Sokolově, ul. Spartakiádní
Před 338 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej byt o dispozici 3+1 v Sokolově, ul. Spartakiádní. Jednotka 74m2 s lodžií 4m2, se nachází ve 2NP revitalizovaného panelového domu s výtahem a je již po částečné rekonstrukci. Je zde také prostorná šatna, která nabízí dostatek úložného prostoru. Dále k bytu náleží sklepní kóje a společná ko... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 499 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Hrádku nad Nisou, ul. Pod tratí
Před 338 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví v 2NP z 12 v ulici pod Tratí. Nemovitost je na konci slepé ulice což zajišťuje klid. Dům je po celkové rekonstrukci (zateplení, výtahy, střecha, stoupačky, vstup). V bytě je zděná ... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 300 000
 Kč
Pronájem bytu 4+1 v Praze, ul. Pod Harfou
Před 338 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Ojedinělý, krásný, mezonetový byt k pronájmu 4+1 o rozloze 95m2 s dvěma zahrádkami o celkové velikosti 100m2 a jedním balkónem. Byt je ve výborném stavu, svým prostorem a dispozicí poskytuje velmi komfortní bydlení. První podlaží tvoří obývací pokoj, kuchyň plně vybavená spotřebiči a jídelna, dále chodba a samostatná toaleta. Ve druhém p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
45 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 56 m², Horoměřice, ul. Hrdinů
Před 338 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Vítejte v útulném bytečku 2kk v srdci Horoměřic, v ulici Hrdinů. Otevřete dveře a nechte se okouzlit spojením kuchyně a obývacího pokoje, kde si užijete nejlepší relax. Šatní skříň, má své místo jak na chodbě, tak v ložnici. A co teprve terasa! Na ní si užijete prostorné posezení a vířivku, která vás pohltí a nepustí. O vytápění se stará plynový kotel a o vaše komfortní teploty klimatizační jednotka. Pro vaše čtyřkolové miláčky je připraveno vlastní parkovací místo přímo na pozemku. A pro ty nejmenší?... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 700 000
 Kč
Prodej bytu 2+1/B, 3.P, 66 m2, Mladých,
Před 339 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+1/B, 3.P, 66 m2, Mladých, Praha-Zličín.Nabízíme k prodeji byt 2+1 s prostorným balkonem, 66 m2, ulice Mladých, Praha Zličín. Byt se nachází ve třetím patře domu se šesti byty. Skládá se z obývacího pokoje, ložnice, předsíně, koupelny s WC a balkonu 11 m2. Z balkonu je přístupný půdní prostor v úbočí střechy vedle ložnice. Byt je s hlavní orientací na východ (velká okna z obývacího pokoje a ložnice) a dále okny na jih (obývací pokoj) a na sever (kuchyně, koupelna). K bytu patří také velká půda o patro výš, která se dá předělat na další obytnou místnost s vnitřním schodištěm, velikost prostoru je cca. 25 m2. Součástí kuchyně je ku... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 800 000
 Kč
Pronájem bytu 1+0 ve Vimperku
Před 339 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Pronájem bytu 1+0 ve Vimperku, 21 m2, místnost s kuchyňkou, toaleta a koupelna s vanou, volny ihn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 499
 Kč
Prodej bytu 2+1 ve Vršovicích.Prodej bytu 2+1, 71
Před 340 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 2+1 ve Vršovicích.Prodej bytu 2+1, 71 m2 v klidné čísti Prahy 10, Vršovicích. Z chodby domu vstoupíte do prostorné předsíně, ze které je vstup do všech dalších místností. Obývací pokoj je orientován jižně do klidné Sámovy ulice. Druhý pokoj, společně s kuchyní, má orientaci na sever. Kuchyně je plně vybavená: plynový sporák, myčka i pračka a je v ní dostatek místa pro jídelní stůl. Koupelna s vanou je nově zrekonstruována, toaleta je samostatná, též po rekonstrukci. dále je v bytě komora. Okna jsou nová, plastová, na podlahách je dlažba, PVC a původní parkety. K bytu dále patří sklepní kóje v 1 PP. Dům je čistý, dobře udržovaný a má nový výtah. V současné době je plánována revitalizace fasády,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 000 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 v Hroznětíně, okr.
Před 340 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu s lodžií o dispozici 3+1 a podlahové ploše 65,58 m ve zvýšeném přízemí zatepleného panelového domu. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, má nové bytové jádro (SDK) s koupelnou, vyměněnou cca 1/2 el. rozvodů, plastová okna a na podlaze PVC v celém bytě (včetně lodžie). Součástí kuchyňské linky vyrobené na míru jsou vestavěné spotřebiče. Příslušenstvím bytu je sklepní kóje o velikosti 2 m. Obec Hroznětín leží bezprostředně pod Krušnými horami, d... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 499 000
 Kč
Prodej obchod a služby, Zubří, ul. ThDr. Metoděje Mičoly
Před 341 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zavedenou kavárnu, kancelářské a komerční prostory v centru obce. Kavárna s menší kuchyňkou se nachází v přízemí, disponuje dvěma salónky, které jsou určené ke společenským a rodinným akcím. Součástí je i sociální zařízení jak pro hosty tak pro personál. Ve 2. NP se nacházejí tři p... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 350 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 15 m2, Sedlčany
Před 341 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu velmi lukrativní kancelářské prostory v centru města Sedlčan. Aktuálně se jedná o zcela novou kancelář, kterou lze vybavit dle vlastních představ a potřeb klienta. Plocha kanceláře je 15,4 m2. Cena pronájmu je včetně DPH bez služeb. Možné parkování jednoho osobního automobilu na vlastním parkovišti, které nen... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 454
 Kč
Prodej, Byty 3+kk, 83 m2 -.Nově k prodeji
Před 341 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+kk, 83 m2 -.Nově k prodeji prostorný byt 3+kk v Náchodě. Nabízíme prostorný byt o rozloze 83 m2, nacházející se v 3. nadzemním podlaží. Tento byt prošel částečnou rekonstrukcí a je připraven k okamžitému nastěhování. Jeho výhodná poloha v blízkosti Jiráskova gymnázia poskytuje atraktivní lokalitu, která se nachází v bezpečné a klidné části města Náchod. Byt nabízí následující dispozici: vstupní chodba, koupelna, samostatná toaleta s výhledem na zámek, prostorná kuchyně s velkým obývacím pokojem, samostatná ložnice a dětský pokoj, který lze využít i jako pracovnu. Součástí bytu je také komora. Sklep k bytu není. Místo něj je za domem dřevěná stavba s místností, kd... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 490 000
 Kč
Hodonín, prodej bytu OV 3+1, 57m2,balkón, k
Před 341 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Hodonín, prodej bytu OV 3+1, 57m2,balkón, k rekonstrukci - byt.Exkluzivně Vám představujeme byt s obrovským potenciálem na prodej v Hodoníně. Byt OV 3+1 o užitné ploše 57 m2 nacházející se ve 2. patře třípatrového cihlového domu, čeká na svého nového majitele, který mu vdechne nový život. Byt je v z části v původním stavu a připravený k částečné rekonstrukci. Máte tedy jedinečnou možnost přetvořit jej přesně dle svých představ. A co víc ? Nová plastová okna, fasáda, střecha a balkon jsou před třemi lety zrekonstruovány, takže základ je již položený. Nabízíme Vám nejen byt, ale i domov. K dispozici je společná kolárna pro všechny obyvatele domu, a pokud máte auto, nebojte se, parkování je zde bez problémů. Poloha bytu je id... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 500 000
 Kč
Prodej, Byty 2+kk, 57 m2 -.Máme pro vás k prodeji
Před 341 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 2+kk, 57 m2 -.Máme pro vás k prodeji byt v novostavbě o celkové užitné ploše 135,5 m2. Tento byt o dispozici 2+kk s rozlohou 58 m2 se nachází ve pátém nadzemním podlaží s jedinečnou terasou o rozloze 78 m2 a s nádherným výhledem na tři světové strany. Součástí bytu je kromě již zmíněné terasy také sklep nacházející se v suterénu budovy, dále úsporné podlahové topení, moderní kuchyň včetně myčky, indukční varné desky a vestavěné lednice. Další výhodou bytu je vysokorychlostní opt... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 990 000
 Kč
Vánoční dům na svíčku. Výprodej skladu
Před 342 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Výprodej zásob zrušené prodejny. Vánoční dekorace z porcelánu. Dům na svíčku. Velikost 13x 10 x... (více v detailu)
Hlavní město Praha
80
 Kč
Pronájem obchod a služby, 50 m², Český Těšín, ul. Čapkova
Před 342 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem obchodních prostor v centru Českého Těšína na ulici Čapkova. Prostor je po rekonstrukci s výlohou do ulice a ce... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 250
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 15 m², Sedlčany
Před 342 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu velmi lukrativní kancelářské prostory, v centru města Sedlčan. Aktuálně se jedná o zcela novou kancelář, kterou lze vybavit dle vlastních představ a potřeb klienta. Plocha kanceláře je 14,96 m2. Cena pronájmu je včetně DPH bez služeb. Možné parkování jednoho osobního automobilu na vlastním parkovišti, které ne... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 241
 Kč
Pronájem obchodního objektu, 75 m², Praha, ul. Plzeňská
Před 342 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu nově zrekonstruované obchodní prostory se samostatným vstupem jak z ulice tak také průchodem v domě. Prostory mohou být pronajaty i odděleně, kde jsou čtyři samostatně uzamykatelné zóny. Rozdělení prostor může být na 35m2, 75m2 a 110m2 s tím, že záleží na domluvě. Vhodné pro zřízení kavárny, ateliéru, obchodu, výdejního místa, vin... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 131 m², Český Těšín, ul. Hlavní
Před 342 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme nebytové prostory o ploše 131 m2 na nejrušnější ulici v samém centru Českého Těšína v rohovém bytovém domě na rozhraní ulic Hlavní, pěší zóny na ulici Odboje a ulici Viaduktové. Frekventovaná ulice je na hlavním tahu pro pěší a hojně využívaná k návštěvě sousedního Polska v obou směrech. Ulice Hlavní také slouží k automobilové přepravě z Polska a pro místní obyvatele v obou směrech. Nebytový prostor je využíván v současné době pro ba... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
22 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 624 m², Úpice, ul. Dr. Teuchmanna
Před 342 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Máme pro vás skvělou příležitost ke koupi komerčních prostor v Úpici. Tato nemovitost se nachází ve výhodné lokalitě v centru města, což zajišťuje vysokou frekvenci potenciálních zákazníků a dobrou viditelnost pro Váš podnikatelský projekt. Tento komplex disponuje třemi nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím, což nabízí dostatek prostoru pro rozvoj Vašeho podnikání. Celková užitná plocha činí přibližně 624 m2 a celková výměra pozemku je bez ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 363 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 16 m², Sedlčany
Před 342 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu velmi lukrativní kancelářské prostory v centru města Sedlčan. Aktuálně se jedná o zcela novou kancelář, kterou lze vybavit dle vlastních představ a potřeb klienta. Plocha kanceláře je 16,34 m2. Cena pronájmu je včetně DPH bez služeb. Možné parkování jednoho osobního automobilu na vlastním parkovišti, které ne... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 909
 Kč
Pronájem obchod a služby, 47 m², Pardubice, ul. Smilova
Před 342 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem luxusního obchodního prostoru o výměře 47 m², přímo v centru Pardubic - ulice Smilova. Nebytový prostor je umístěný v přízemí domu, s prosklenými výlohami orientované do nové pěší zóny, tvořené kultivovaným parterem kombinujícím zpevněné a ozeleněné plochy a představ... (více v detailu)
Pardubický kraj
20 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 13000 m², Vráto
Před 342 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej stavebního pozemku o velikosti 13.000 m² v Českých Budějovicích - Vráto. Hlavní využití - pozemky určené k výstavbě staveb se zaměřením na lehkou výrobu, výrobní služby, sklady, logistické areály, vědeckotechnické parky, velkoobchodní zařízení a občanská vybavenost komerčního charakteru, mnohoúčelové společenské a zábavné zařízení, místního, případně i nadmístního až regionálního významu. Přípustné stavby - zejména pro zařízení technické a dopravní infrastruktury nezbytné pro obsluhu... (více v detailu)
Jihočeský kraj
49 990 000
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 60 m², Velký Osek, ul. U hřiště
Před 342 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k pronájmu moderně zařízený světlý byt 2+kk o celkové ploše 60 m² ve Velkém Oseku u Kolína. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží novostavby bytového domu s výtahem. Orientace obývacího pokoje na severozápad se vstupem na balkon. Kuchyně plně vybavena, k dispozici myčka, lednička, indukční sporák, trouba. Vytápění centrální. K bytu náleží parkovací stání, prostorná sklepní kóje a možnost uskladnění kol či... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 500
 Kč