Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 772 výsledků

Prodej rodinného domu, 169 m², Hovorany
Před 222 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dovolte mi představit Vám tento velmi nenápadný, ale prostorný dům s dispozicí 2x 3+1. Dům byl postaven v roce 1930 na 1NP, 2NP pak bylo dostavěno v roce 1970. Na domě byla opravena střecha, byla vyměněna plastová okna, jinak je vše více méně původní, popřípadě zánovní. Dům je napojen na veřejný vodovod i kanalizaci. Vytápí se plynovým kotlem, ale v 2NP si můžete pomoci i dřevem, v kuchyňských kamnech. V obou bytových jednotkách je vlastní bojl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+kk, 198 m², Kadaň, ul. Obránců míru
Před 222 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte rodinný dům se zahradou v prestižní části Kadaně? Představujeme vám domov, kde se snoubí prostor, pohodlí a klid. Tento jedinečný dům nabízí výjimečný způsob života, který kombinuje všechny výhody rodinného bydlení a zároveň poskytuje pohodlí, které byste očekávali od bytu. V přízemí vás přivítá rozlehlý obývací pokoj s krbem a integrovaným kuchyňským koutem, odkud je přímý přístup na terasu. V prvním patře se nachází ložnice, koupelna s vanou, umyvadlem a WC, a další pokoj s přístupem na pro... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 949 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 159 m², Nová Paka - Radkyně
Před 222 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Radkyně. Stojí na vlastním pozemku o nadstandardní ploše 2354 m² a samotný dům má zatím užitnou plochu 159 m². Zdroj vody je z veřejného vodovodu, nebo z vlastní studny. Topení zajišťuje tepelné čerpadlo, nebo kotel na tuhá paliva a v obou podlažích domu je podlahové vytápění. Kanalizace řešena žumpou. Dům je po zdařilé, nedávno proběhlé rekonstrukci, kdy příz... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 990 000
 Kč
Pronájem řadového rodinného domu v Pilníkově, ul. Letná
Před 222 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem řadového domu s bytem 4+1 o velikosti cca 100 m2 v klidné části obce Pilníkov v ulici Letná. Byt je vybaven dle fotografií a náleží k němu terasa ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
17 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 116 m², Býčkovice
Před 222 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám energetický úsporný rodinný dům s garáží, pergolou a velkou zahradou. K domu náleží plně vybavená letní kuchyně, kůlna, skleník a kryté stání pro dva vozy. Vytápění domu je zajištěno tepelným čerpadlem ve spojení se solárními panely nebo uhelným kotlem Dakon. Díky tomu se náklady na bydlení nezatíží váš rodinný rozpočet. Přijemnou atmosféru vykouzlí krbová kamna v obývacím pokoji. Voda ze studny je ošetřena osmotickou stanicí a UV lampou. Voda z vlastní ČOV putuje do nádrže na vodu, tu lze... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 82 m², Mutěnice
Před 222 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji jednu bytovou jednotku nově postaveného řadového trojdomu - konkrétně prostřední o dispozici 3+kk. Dům se nachází na začátku obce. Jednotka se skládá z chodby, dvou obytných pokojů, koupelny s WC, technické místnos... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 94 m², Nová Paka, ul. 3. května
Před 222 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v klidné části města Nová Paka o dvou nadzemních podlažích. Stavba o užitné ploše 94 m², se nachází na pozemku o velikosti 287 m² se skleníkem. Dům je vytápěn plynovým kotlem, umístěným v suterénu a je připojen k veřejnému vodovodu a kanalizaci. Dále disp... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 675 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Habrech
Před 222 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
V obci Habry čeká na svého nového majitele novostavba rodinného domu o dispozici 4+kk. Nachází se v klidné zástavbě na pozemku o rozloze 960 m2. MŠ, ZŠ, obchod i poštu najdete v obci. Dům je před dokončením, což poskytuje ideální možnost přizpůsobit si detaily podle vlastního vkusu. Do možnosti okamžitého nastěhování zbývá dodělat podlahové krytiny, interiérové dveře, kuchyň, obklady a vybavení koupelny. Dům je vybaven tepelným čerpadlem. V rámci úspory energie také příp... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 650 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Mchov, Staré Sedliště
Před 222 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu se stodolou určeného k demolici/rekonstrukci. Na pozemek je již vydáno stavební povolení do září 2024. K dispozici je také projekt RD. Dům není připojen na inž. sítě. Pro připojení na veřejnou kanalizaci je nutno vybudovat ČOV. Dům se nachází v klidné čá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 560 500
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Zamachy - Velké Všelisy
Před 222 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Zamachy. Dům, stojící samostatně na okraji obce, vám poskytne poklidné prostředí pro bydlení s dostatkem soukromí. Nemovitost má 2 místnosti a vstupní chodbu umístěné v prvním nadzemním podlaží, čímž je ideální pro malou rodinu nebo jako možnost rekreace. S užitnou plochou 120 m² a rozlehlým pozemkem o velikosti 1105 m² nabízí nemalý prostor pro váš volný čas v zahradě nebo možnosti vlastního zahradničení a úp... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 610 000
 Kč
Prodej chaty v Dušejově
Před 222 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Představujeme Vám kouzelnou cihlovou chatu na prodej, která se nachází v oblíbené lokalitě Dušejov. Tato nemovitost vrhá nové světlo na pojmy samota, romantika a les, přičemž spojuje snění o úniku od každodenního shonu. Chata je na vlastním pozemku o velikosti 44m² a nabízí užitnou plochu 35m². V současném stavu je nemovitost hodnocena jako udržovaná a okamžitě připravena k užívání, nebo jako dokonalé útočiště... (více v detailu)
Kraj Vysočina
697 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Ostrava - Muglinov, ul. Vančurova
Před 222 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej ideální poloviny rodinného domu v klidné části Ostravy. Dům disponuje dvěma byty, každý byt má vlastní vstup z jiné strany domu. Předmětem prodeje je byt 3+1 má atypickou dispozici, je mezonetový. K bytu náleží sklepní prostory o velikosti 33 m2, vhodné k využítí jako dílnu apod. Dům je napojen na všechny... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 210 m², Dlouhá Ves u Sušice
Před 222 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej krásného rodinného domu v klidné části Šumavy v obci Dlouhá Ves u Sušice. Vytápění je řešeno tepelným čerpadlem. Podlahová plocha domu je 210 m² a pozemku 970 m². V přízemí se nachází vstupní zádveří, technická místnost, obývací pokoj propojený s kuchyní, koupelna s velkým sprchovým kout... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 80 m², Bouzov
Před 222 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji pozemek v malebné Olešnici u Bouzova o celkové ploše 768 m² s rodinným domem určeným k demolici. Možnost poskytnout povolení o demolici. Nemovitost se nachází v klidné části obce. Tento objekt nabízí vynikající příležitost pro stavbu nového rodinného domu přesně podle Vašich představ. Lokalita pozemku zajišťuje skvělou dojezdovou dostupnost - Bouzov se nachází pouhých... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 000 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 302 m², Karlovy Vary, ul. Rumunská
Před 222 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Hledáte zajímavou investici? Nemovitost, která vám bude vydělávat? Zázemí v samotném srdci Karlových Varů. Nabízíme vám k prodeji dům se zahradou a sedmi byty ve vyhledávané městské části Drahovice. V blízkém okolí najdete veškerou občanskou vybavenost. Do centra města i do překrásných lesů dorazíte pešky zhruba za deset minut a pokud používáte auto, parkovat můžete na vlastním pozemku přímo před domem. V přízemí byt 1+1 s výhledem do zahrady. V prvním patře garsonka, byt 1+1 a byt 1kk... (více v detailu)
Karlovarský kraj
12 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 54 m², Močovice
Před 222 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Na prodej nabízíme rodinný dům v klidné části obce Močovice, situovaný na pozemku o rozloze 1 202 m². Tento cihlový dům je rozložen jednoho nadzemního a jednoho podzemního podlaží s celkovou podlahovou plochou 54 m² a nabízí dva prostorné pokoje. Unikátní příležitostí je možnost využití půdního prostoru pro vybudování další obytné plochy, čímž se můžet... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 595 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 174 m², Křesetice
Před 222 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Vítáme Vás v Chrástu u Křesetic, v poklidné obci vzdálené 10 km od okresního města Kutné Hory a 12 km od Čáslavi. Zde máme na prodej prostorný rodinný dům 5+1 s obytnou plochou 174 m². Dům prošel v roce 2008 rozsáhlou rekonstrukcí. V přízemí domu je obývací pokoj s kuchyní, dvě ložnice, prostorná koupelna s vanou a sprchovým koutem a samostatné WC. V podkrovní části jsou dvě ložnice a koupelna. Při rekonstrukci se dbalo na kvalitní materiály - schodiště a dveře z masivu, špa... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 68 m², Smečno, ul. V Uličkách
Před 222 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům 3+1 v centru malé, ale plně vybavené obce Smečno, který je perfektní volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení s rychlým spojením do města. Tento řadový dům je konstruován z cihly, poskytuje užitnou plochu 68 m² a je situován na pozemku o velikosti 283 m², což společně nabízí dostatek prostoru pro bydlení i relaxaci na vlastní zahradě, dům dále disponuje kopanou studnou. Ačkoliv je dům... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Lubenec, 300 m2
Před 222 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rozlehlý rodinný dům s rozsáhlou užitnou plochou 300 m² rozprostřenou přes tři nadzemní podlaží a jedno podzemní a s pozemkem o velikosti 941 m² . Dům je postaven z cihly a jeho poloha na okraji Lubence nabízí příjemný klid a soukromí s pohodlným přístupem k dálnici směr Praha a Karlovy Vary. V obci naleznete veškerou občanskou vybavenost. Objekt se skládá z devíti místností a nabízí flexibilitu využití jak pro rodinné bydlení, ví... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 621 000
 Kč
Prodej investičního komplexu, Oseček
Před 222 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nemovitost se skládá z tří staveb, které tvoří rodinný dům, garáž s dílnou a samostatná stavba, která v minulosti sloužila jako klubovna s pokoji pro hosty. To vše je doplněno rozsáhlými pozemky s celkovou výměrou 23506 m2, které lze rozdělit na několik stavebních parcel s minimální velikostí 800 m2. Rodinný dům má dispozici 6+1, kdy v přízemí je hlavní obývací pokoj s kachlovými kamny, který je propojen s kuchyní, dále pracovna, koupelna, samostatné WC, technická místnost, spíž a hala. Př... (více v detailu)
Středočeský kraj
23 500 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 110 m², Kmetiněves
Před 222 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
V centru obce Kmetiněves, která se nachází 15 km severně od Slaného, se nachází na prodej rodinný dům, který prošel v roce 2015 částečnou rekonstrukcí. Dům má novou střechu, plastová okna a vchodové dveře, v přízemí nové rozvody el.en., vody a odpadů. Dům lze využít k vícegeneračnímu bydlení nebo jako nájemní. V ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 123 m², Důl - Nová Ves
Před 222 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dům k rekreaci či trvalému bydlení v obci Nová Ves, pouhé 4 minuty od města Pacov. Celková plocha pozemku činí 2130 m², poskytujíc zahrádkářům či rodinám s dětmi široké možnosti využití. Dispozice domu je 4+1 s koupelnou, spíží, chodbou, v podkroví je prostorný pokoj a půda. Součástí domu je sklep, stodola a technická místnost. Dům je napojený na obecní vodovod a na zalévání je možno využít vodu ze studny. Vytápění domu a teplá voda jsou zajištěny tepelným čerpadlem. Dominantou d... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 290 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 425 m², Stříbro, ul. Revoluční
Před 222 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji nájemní dům o čtyřech bytových jednotkách ve městě Stříbro. Byty jsou připraveny k nastěhování buď nových nájemníků nebo pro vlastní bydlení, s možností rekonstrukce. Tento dům je vhodný pro investory nebo pro větší rodinu. Ve sklepních prostorách domu se nachází byt 1+1 o výměře 49 m2 a dva velké sklepy. V přízemí je byt 3+1 o výměře 83 m2. V 2. NP je byt 4+1 o výměře 91 m2. V p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 123 m², Mnichovo Hradiště, ul.U Trati
Před 222 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům 6+1 v Mnichově Hradišti na pozemku o celkové ploše 450 m2. Tato nemovitost nabízí možnost dvougeneračního bydlení, což je ideální pro rodinu hledající dostatek prostoru a soukromí. Dispozice domu je následující: V prvním patře se nachází zádveří, ložnice, prostorný obývací pokoj, pracovna, koupelna, samostatné WC a technická místnost. Ve druhém patře jsou další ložnice, obývací pokoj, dětský pokoj, kuchyně a samostatné WC. Tento rozvrh místností umožňuje pohodlné ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 313 m², Havlovice
Před 222 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Máme pro Vás jedinečný dvoupodlažní dům na okraji Havlovic. Přízemí bylo využíváno k podnikání a první patro pak bylo určeno k bydlení. Lze taktéž rozdělit na dva byty, jelikož v každém patře je jak kuchyně, tak i sociální zázemí. Nová střecha, vytápění zajišťuje kotel... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 490 000
 Kč