Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 772 výsledků

Prodej rodinného domu, 270 m², Litvínov
Před 222 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme vám jedinečnou příležitost prodeje rodinného domu o rozloze 158 m², který je skvělou volbou pro všechny, kteří hledají nové místo k životu, plné možností a potenciálu. Tento dům se chlubí svým původním stavem, který vám dává jedinečnou příležitost upravit si interiér přesně podle vašich představ a potřeb. Umístěný v klidné a žádané lokalitě města Litvínov v obci Horní Ves. Nemovit... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 460 000
 Kč
Prodej rodinného domu 6+1, 220 m², Bohumín, ul. Boční
Před 222 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
**Exkluzivní nabídka rodinného domu s krytým bazénem a garážovým zázemím v idylické lokalitě Skřečoň**Nabízíme k prodeji jedinečný rodinný dům po rekonstrukci, na polosamotě s užitnou plochou 220 m², na pozemku o velikosti 2541 m², z nichž dominuje rozlehlá, rovinatá zahrada s krytým bazénem. Tento dvoupodlažní cihlový dům osloví svým dispozičním řešením: v prvním patře nalezneme obývací pokoj spojený s jídelnou a kuchyní, kde pohodu dodává krb, pracovnu a jedno ze dvou kompletních sociálních zaří... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 237 m², Úmonín
Před 222 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zajímavý rodinný dům v klidné části obce Úmonín, ideální pro soužití dvou rodin, nebo jako investice pro pronájem. Stavba na samostatném pozemku o rozloze 1027 m² s užitnou plochou 237 m² je rozdělena na dvě bytové jednotky 4+kk, každá o velikosti přibližně 120 m², přičemž každá jednotka zabírá jedno nadzemní podlaží. Dům i pozeme... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Ústí nad Labem, ul. Rozkošná
Před 222 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Představuji Vám ideální investiční příležitost se čtyřmi bytovými jednotkami, každou s dispozicí 2+1. Byty mohou poskytovat komfortní a moderní bydlení pro jejich budoucí nájemníky. Nebo rodinné bydlení s krásnou zahradou a zahradním domkem za domem, který poskytuje ideální místo pro odpočinek, grilování a trávení času s rodinou a... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 4+kk, 524 m², Horní Planá
Před 222 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 4+kk a celkové ploše 524 m² v lukrativní oblasti Lipna, Horní Planá - Hůrka. Dům se nachází na okraji obce, což zaručuje klidné a tiché prostředí vhodné pro rodinné bydlení. Jedná se o řadový dům s velmi dobře udržovanou cihlovou konstrukcí, který je ihned k dispozici. Domov nabíz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 990 000
 Kč
Pronájem, Rodinný dům, 4+kk, Praha 22, ul. Vlárská
Před 222 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostorný a velmi příjemný řadový rodinný dům 4+kk s garáží v klidné části Uhříněvsi. Tento cihlový dům je situován ve velmi žádané lokalitě s výbornou dopravní dostupností a veřejnou vybaveností. Středobodem domu je prostorný obývací pokoj, který nabízí dostatek místa pro odpočinek a společenské aktivity a kuchyň s vestavěnými novými spotřebiči. Horní podlaží disponuje dvěma ložnicemi a pracovnou se vstupem na terasu 17 m2. Celková užitná pl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 990
 Kč
Prodej rodinného domu, 92 m², Havířov, ul. Výletní
Před 222 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Tento dům je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci klidného bydlení v příjemné lokalitě a moderního komfortu. Dům je navržen s důrazem na vaše pohodlí a životní styl. Zajistí vám teplo a útulnou atmosféru díky podlahovému vytápění a krbovým kamnům, které vám poskytnou teplý a příjemný domov i v nejchladnějších dnech. Prostor domu je maximálně využit a nabízí vám veškeré potřebné vybavení pro pohodlný a moderní život. K dispozici je prostorná terasa, kde si můž... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 000 000
 Kč
Prodej 2 nájemních domů; Rumburk
Před 222 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej dvou bytových domů ve městě Rumburk. Jeden z bytových domů se nachází v ulici Slovenského národního povstání a disponuje sedmi bytovými jednotkami: 1+kk, 2x 2+1, 4x 3+1. Celková výměra domu je 511m2 a k němu náleží zahrada o rozloze 200m2. Další bytový dům se nachází v ulici Bezručova a má pět bytových jednotek: 2+1, 2x 3+kk, 3+1, 4+1. Celková výměra tohoto domu je 4... (více v detailu)
Ústecký kraj
18 990 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 180 m², Drahelčice, ul. Malá Strana
Před 222 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Investiční perla v Drahelčicích u Rudné - Nájemní dům s třemi pronajatými bytovými jednotkami na Malé Straně Máme pro vás jedinečnou příležitost investovat do nemovitosti, která kombinuje historii, moderní bydlení a stabilní nájemní příjmy. Tento rodinný dům na adrese Malá strana v Drahelčicích u Rudné vás osloví z mnoha důvodů. Trojgenerační bydlení nebo Investice ! Tato nemovitost nabízí tři samostatné bytové jednotky, které jsou aktuálně pronajaté. To znamená zajištěný stálý příjem, což t... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 970 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 113 m², Drevníky, pozemek 360 m2
Před 222 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej rodinného domu v žádané lokalitě o užitné ploše 113 m2 a s pozemkem 360 m2, kolaudace domu 2017. Dispozice - v prvním nadzemním poschodí se nachází obývací pokoj se vstupem na terasu, kuchyně, koupelna a WC. Druhé nadzemní poschodí disponuje dvěma ložnicemi, koupelnou a WC. Dům je napojen na obecní vodovod, má vlastní jímku s přepadem do trativodu. Nemovitost je postavena z velmi kvalitních materiálů a je dostatečně za... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 390 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 409 m², Vlkovice - Lišov
Před 222 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zrekonstruovanou chalupu přímo pod hrází rybníka v klidné části obce Vlkovice na Třeboňsku. Nemovitost s užitnou plochou 409 m² prošla rozsáhlou rekonstrukcí v roce 2014 a nabízí dvě bytové jednotky s vlastními vchody. Součástí objektu je uzavřený dvůr s prostornou terasou a venkovním krbem, na které navazuje zděné parkovací místo s vlastní příjezdovou cestou a předzahrádkou o celkové výměře 80 m². Bytová část j... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 67 m², Jablonec nad Nisou, ul. Alešova
Před 222 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme vám ke koupi novostavbu rodinného domu v klidné části města Jablonec nad Nisou, ulice Alešova. Dřevostavba z roku 2021 je těsně před kolaudací a dokončit si ji tak můžete dle svých potřeb (drobné dodělávky). Dispozice domu 3+kk nabízí příjemné bydlení s dostatkem úložného prostoru na půdě. Vytápění zajišťují stropní topné panely, dům je napojen na veřejný vodovod i kanalizaci. V obývacím pokoji je komín připraven ... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 890 000
 Kč
Pronájem bytu 3+1, 73 m²,v bytovém domě, Nehodiv
Před 222 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o velikosti 3+1 v klidné části obce Nehodiv. Nemovitost se nachází na samostatném pozemku o rozloze 1109 m². Interiér bytu je ve velmi dobrém stavu s možností okamžitého nastěhování. Domácí mazlíčci jsou zde vítáni. Nájemné s poplatky činí 12 500 Kč, vratná kauce je zde stanovená na 33 000 Kč z důvodu nových spotřebičů. Okolí domu nabízí klidnou atmosféru, je ideáln... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 500
 Kč
Prodej rodinného domu, 952 m², ul. 3.května, Semily
Před 222 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům s garáží, který leží na rozhraní Českého ráje a Krkonoš, ve městě Semily. V přízemí domu je bytová dispozice 2+1 s prosklenou terasou, v letních měsících využívána jako ložnice, koupelna se vstupem z kuchyně a samostatné WC na chodbě. Dřevěné schodiště do patra. V IINP bytová dispozice 2+1 s otevřenou terasou. Koupelna a samostatné WC. Na domě i v domě proběhlo během let několik stavebních úprav. Nová plastová okna, v INP výměna interiérových dveří, plovo... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 120 m², Holubice, ul. Buková
Před 222 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Představujeme Vám moderní novostavbu 4+1 v malebné a klidné lokalitě Holubic, která je jako stvořená pro pohodový rodinný život. Tento prostorný dům s dvěma koupelnami, z nichž jedna v patře disponuje pohodlnou vanou, která poskytuje komfort a soukromí pro všechny členy rodiny. Moderní kuchyně s vestavěnými spotřebiči. Prostorná venkovní terasa a zahradní domek... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 231 m², Břasy, okr. Rokycany
Před 222 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu o dispozici 2+kk s menší zahradou o velikosti 231 m² v obci Břasy. Dům je v původním stavu určený k celkové rekonstrukci, součástí je sklípek. Nemovitost je napojen na všechny inženýrské sítě, plynová přípojka na pozemku. Voda do domu zavedena z ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 200 000
 Kč
Prodej, rozestavěný rodinný dům 4+k
Před 222 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej hrubé stavby rodinného domu C1 o rozloze 131,58 m se zahradou o rozloze 756 m. Dům je stavěn v rámci developerského projektu výstavby rodinných domů v obci Racková. Na základě zájmu klientů o koupi hrubé stavby s možností dostavby svépomocí, nabízíme tuto možnost koupě v následující prostavěné podobě: Nabízený dům je přístupný bezbariérově přes pojezdové profily velkoplošných francouzských oken z obývacího pokoje, zbylé místnosti mají plast. okna trojsklo - šestikomorová v šedém odstínu, ve kterém jsou i vstupní dveře. V prostoru obývacího pokoje je připraven komín pro případný zájem o krbovou vložku. Stavebně-technicky je stavba postavena na železobetonových základech, zděná z nosného zdiva Ytong 300mm pro domy s vysokou tepelnou akumulací a vynikajícími akustickými vlastnostmi. Hrubá stavba je zastřešená betonovou střešní krytinou zn. Tera, jsou dokončeny vnitřní dispozice, odpady, půda (krov příhradový vazník - středem pochozí), hrubá stavba gar... (více v detailu)
Zlínský kraj
10 721 000
 Kč
Rodinný dům 123m2
Před 224 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 123 m2 -.Jednopodlažní dřevostavba kategorie 5kk, která skýtá praktické oddělení klidové a společenské zóny, je ve vysokém standardu. Design domu na první pohled napoví, že byl každý sebemenší prvek promýšlen s citem a do detailu. K dispozici je zastřešená terasa, příjemná zahrada, nadzemní bazén, studna, místo pro zaparkování a jako bonus milí sousedé. Poloha je nádherná, pozemek sousedí s biokoridorem. Ideální pro milovníky přírody. Z mnoha okolních krás vyzdvihněme rybník Požár nebo Národní přírodní rezervaci Voděradské bučiny. Nejedno srdce zaplesá. Dále stojí za zmínku bezpečnostní vstupní dveře, nadčasová kuchyňská linka a díky světlému provedení vnitřku domu na vás dýchne klid, harmonie a radost. Obec Louňovice disponuje základní občanskou vy... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Rodinný dům 131m2
Před 224 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 131 m2 -.Jedinečná možnost pro někoho, kdo je připraven změnit současný stav na něco skvělého. Tato nemovitost nabízí tři podlaží, z nichž první je částečně zasazeno pod úroveň terénu. Druhé a třetí nadzemní podlaží tvoří obytné prostory, které nabízejí jedinečnou atmosféru. V posledním podlaží je terasa, která umožňuje vychutnávat nádherný výhled do okolí. Tato nemovitost aktuálně čeká na nového majitele. Jedná se o objekt s obrovským potenciálem, který umožňuje realizovat vlastní nápady a plány. Co se týče infrastruktury, nemovitost je napojena na vodovodní řad, plyn a kanalizaci. To znamená, že základní prvky pro budoucí úpravy jsou již k dispozici. Poloha domu je ideální pro ty, kteří hledají harmonii klidného života a komfortu pohodlného bydlení v dosahu Prahy. V okolí najdete kompletní občanskou vybavenos... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 900 000
 Kč
Prodej dvougeneračního RD Syrovice
Před 224 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej dvougeneračního rodinného domu Syrovice. Nabízím Vám ke koupi zajímavou nemovitost v obci Syrovice. Potenciál: prostorné rodinné bydlení, případně k investici a přebudování objektu, případně tvorba zcela nového projektu. Volné ihned. Jedná se o dvougenerační rodinný dům v klidné části obce ( na návrší u kostela ) s pěkným výhledem a dostatkem soukromí. Stavba je v provedení 1NP, 2NP, půda, terasa, dva sklepy, prostorná zahrada, dostatek místa pro parkování. Soubor nemovitostí se skládá celkem ze čtyř parcel: celkem 470m2 stav. pozemku ( dle ÚP plochy smíšené obytné ) + 864m2 zahrada. Vjezd na celkově oplocený pozemek: zánovní el. posuvná brána na dálk. ovládání. RD je v dispozici dvou samostatných "bytů". 1NP - byt 3+1 - kuchyň s jídelním koutem, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj, komora, koupelna s rohovou vanou a WC. Samostatným schodištěm potom do 2NP - byt 3kk - kuchyň s jídelnou, obývací pokoj + terasa, ložnice, spižírna, koupelna a samostatné WC. K využití je i čistá, p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 890 000
 Kč
RD v Novém Městě nad Metují
Před 224 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Vítáme vás v atraktivním patrovém domě, zasazeném do pohodlného prostředí Nového Města nad Metují. Tato nemovitost s podzemním sklepem právě prochází fází intenzivní rekonstrukce, která již zahrnula modernizaci oken, dveří, instalaci přípojky dešťové vody a nové oplocení pozemku. S jasným zaměřením na detaily, tento dům nabízí jedinečnou příležitost – buď jako útulné vlastní bydlení, nebo jako perspekti... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodej objektu k bydlení
Před 224 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný prodej objektu k bydlení v Bílině. Tato nemovitost byla postavena někdy začátkem 20 století. Od té doby zde proběhlo několik rekonstrukcí a úprav způsobu využití. Jedná se o třípodlažní dům, kde ve spodní části jsou prostory restauračního typu. Jeden prostor je pivnice s barem a druhý menší sál, taktéž s barem a navíc tanečním parketem, pódiem a malým zázemím, možné využít jako kuchyňku. Pro toto přízemí jsou oddělené toalety. V první patře jsou vybudované pokoje ubytovacího typu, zařízené lůžkem, stolem se židlemi a televizí. Na tomto patře je společná kuchyňka a sprchy s toaletami. Poslední druhé patro má pokoje se sociálním zařízením už přímo na pokoji a opět kuchyňku společnou. Vrchní patro je přestavěné z původních bytů, jde tedy po menší rekonstrukci vrátit zpět na bytovou jednotku. Dům je připojený na všechny inženýrské sítě... (více v detailu)
Ústecký kraj
Zdarma
 Kč
Chata 94 m2, Dolní Moravic
Před 224 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Dovolte mi Vám zprostředkovat prodej velmi pěkné chaty v rezortu Skiareálu Avalanche v Dolní Moravici, na hranici CHKO Jeseníky. Apartmán se nachází v samém srdci Hrubého Jeseníku kousek od Malé Morávky (3km) a věhlasných lázní Karlova Studánka (12 km). V místě je čtyřsedadlová lanovka na kopci Čertův vrch, dva rybníky, pěkná restaurace. Apartmán je v těsné blízkosti lesa a je velmi pohodlně zařízen. Chata byla postavena v letech 2009 - 2010 a díky její unikátní dispozici ji lze využívat i komerčně. Nabízí pokoj bez kuchyňky, pokoj s kuchyňkou a rodinný apartmán zahrnující dva pokoje. Pokoj bez kuchyňky je vybaven 2 lůžky a přistýlkou. K pohodlí ubytovaných slouží TV SAT, koupelna (na výběr je vana či sprchový kout), WC, minibar a varná konvice. Pokoj s kuchyňkou je uzpůsoben pro hosty, kteří dávají přednost ubytování se zázemím pro vlastní přípravu jídla. Proto zde kromě 2 lůžek a přistýlky naleznete plně vybavenou kuchyňku s dřezem, sporákem, lednicí, mikrovlnou troubou a varnou konv... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Vila 433m2, pozemek 2.270 m2
Před 224 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
V zastoupení majitele nabízím prodej honosné vily s krásným výhledem a velikou zahradou v klidné a proto žádané části Troji – Na Dlážděnce. Prostorná 3 patrová vila (365m + 38m dvougaráž + 33m terasy) z r. 2000 je v dobrém stavu, plně funkční, bez právních vad a zástav, napojená na veškeré IS a po drobných úpravách připravená k užívání. Pěkná udržovaná zahrada s krytým bazénem, okrasnými keři, ovocnými stromy a posezením u... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Rodinný dům se 2 byt. jenotkami
Před 224 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej částečně podsklepeného rodinného domu se 2 byt. jednotkami (3+1, 3+kk) s garáží a venkovním vyhřívaným bazénem v žádané lokalitě ul. Plavská č.p. 1415/30, České Budějovice. Ve zděném domě, jehož obvodové zdi jsou zatepleny polystyrenem a strop (podlaha půdy) kvalitní izolací jsou dvě samostatné bytové jednotky. Každá má vlastní koupelnu a WC. V přízemí se nachází byt 3+1 o celkové výměře 109m se vstupem na venkovní terasu se zahradou. V podkroví je světlá byt. jednotka 3+kk (138 m) s vestavěnými skříněmi a terasou. Podrobné rozkreslení dispozice jednotlivých bytů naleznete na orientačním plánku ve fotogalerii. Menší zahrada (183 m) se vzrostlými stromy a uzavřená tújemi poskytuje dostatečné soukromí a prostor na odpočinek. . Na zahradě je vystavěna pergola s posezením a zastřešený bazén s vyhříváním (tepelné čerpadlo). Součástí domu je garáž s dílnou (40 m) a parkovací místo (36 m) na vlastním pozemku. Dům má i... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno