Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 790 výsledků

Prodej rodinného domu s apartmánovým bytem, 530 m², Abertamy
Před 457 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rodinný dům, v malebném horském městě a rekreačním středisku, v Abertamech. Rodinný dům se zastavěnou plochou 156 m2 se skládá ze suterénu a 3 nadzemních podlaží. V suterénu se nachází místnost pro rodinné akce se zděným krbem, garáž, lyžárna, kotelna a toaleta. První nadzemní podlaží tvoří apartmánový byt o dispozici 1+1 a dvě ložnice. Druhé podlaží obývací pokoj s jídelním koutem, kuchyň, pracovna a ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
12 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 140 m², Přelouč, ul. Pardubická
Před 457 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v centru Přelouče, který nabízí zajímavou možnost výnosu z nájmu nebo přestavbu na rodinné bydlení. V domě jsou aktuálně 2 malé byty v 1. patře a 1 komerční prostor v přízemí, které jsou pronajaty za tržní nájemné. Díky své poloze v centru města je skvělou volbou i pro Vaše podnikání (obchod, ordinace, kanceláře, kavárna se zahrádkou atd.). Bezplat... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 86 m², Soběšice u Sušice
Před 457 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu pro trvalé bydlení nebo rekreaci v obci Soběšice u Sušice. Dům je v původním stavu. Dispozičně 2+1 (vstupní veranda, obývací pokoj, kuchyň, WC, koupelna, pokoj). K nemovitosti přiléhá vlastní zahrada. Nemovitost je v současné době neobydlená, bude zapotřebí investice do rekonstrukce. Parcela, kte... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 599 500
 Kč
Prodej rodinného domu v Městečku, ul. Kaprova
Před 457 dny - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou v obci Městečko. Dům je vhodný k rekonstrukci, ale prozatím je vše plně funkční, vzhledem k tomu, že byl donedávna obydlen. Topení funguje, teplá voda teče. V přízemí je garáž s kotelnou a velkým sklepem s klenutými stropy. Na dvůr je možné zaje... (více v detailu)
2 700 000
 Kč
RD 2292 m, Mariánské Lázně
Před 462 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v tiché, klidné části Úšovic. Dům je velmi zajímavě řešen, kdy v přízemí je velká kuchyně s jídelnou a obývací částí s krbem, řešena jako jeden velký, vzdušný prostor. Koupelna, WC pro hosty, šatna, technická místnost, ložnice, to jsou další místnosti v přízemí domu. Po schodišti se vystoupá do prvního patra, kde v levém křídle jsou dva pokoje a koupelna a v pravém křídle další dva pokoje s koupelnou. V celém domě podlaha dřevěná plovoucí a v koupelnách dlažba. Prostornými okny a ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Prodej nájemního domu, 470 m²
Před 464 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nájemní dům na ulici Daliborova v klidné části Ostravy - Mariánských Horách. V 1. NP je v provozu restaurace s letní terasou s denním provozem, který zabezpečuje nájemce. V 2. a 3. NP prostory vhodné k p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu Žloukovice-Nižbor, okr. Beroun
Před 465 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej rodinný dům ve Žloukovicích, část obce Nižbor. Dům užitné plochy 340 m2, byl již z části rekonstruovaný a skládá se z přízemní obytné části, která je částečně podsklepena a podkroví, které je vhodné pro půdní vestavbu. Obytnou část tvoří předsíň, obývací pokoj se spaním v patře, kuchyň, druhý pokoj, 2x samostatné WC a koupelna. Za zmínku stojí jistě také vlastní kinosál. Vytápění je zde řešeno kotlem na tuhá p... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 699 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 156 m², Nejdek, ul. Závodu míru
Před 465 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Představujeme vám tento zajímavý dům situovaný v malebném městečku Nejdek. Tento dům nabízí unikátní možnosti pro investici, vícegenerační bydlení nebo kombinaci obydlí a podnikání. K dispozici jsou dva samostatné byty 2+1 s možností rozšíření obytného prostoru na půdě. Vstup na půdu je přímo z bytu v patře. Ve sklepě je umístěn kotel na tuhá paliva s automatickým podavačem. Ohřev vody je řešen bojlerem. Na zahradě s venkovním posezením a herním prvkem pro dět... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 226 m², Bílovec
Před 465 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Na prodej nabízíme hrubou stavbu tradičního zděného rodinného domu 6+1 v obci Stará ves u Bílovce. Užitná plocha domu přesahuje společně s balkónem 238 m2 a nachází se v zástavbě nových rodinných domů. Dům je situován na mírně svažitém pozemku o výměře 2583 m2. Tento dům je projektován s jedním nadzemním podlažím a obytným podkrovím, disponuje sedlovou střechou. Při jeho stavbě byly použity špičkové materiály, jako například střešní krytina z pálených tašek Bramac a kvalitní okna s izolačními troj... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 095 238
 Kč
Prodej rodinného domu, 350 m², Kamýk nad Vltavou
Před 465 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji jedinečnou vilu v Kamýku nad Vltavou s rozlehlým pozemkem. Třípodlažní vila s bytovou jednotkou 2+1 60m2 a 4+1 131 m2, k tomu v přízemí lze vybudovat další bytovou jednotku s velkým zázemím. V každém patře je terasa, horní terasa nabízí saunu, whirlpoolku a krásný výhled na Vltavu. U domu je prostorná garáž, skleník a krásná zahrada, kde si budete s rodinou užívat. Díky tepelnému čerpadlu, krbové vložce a zateplení je dům velmi úsporný... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 116 m², Ostrava
Před 469 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Chcete si splnit svůj sen o vlastním bydlení v rodinném domě s terasou, ale nechcete ztrácet čas vyřizováním stavebního povolení? Pak je tato nabídka určená přesně pro Vás. Nabízíme vám ke koupi hrubou stavbu rodinného domu o dispozici 5+kk v Ostravě - Antošovicích. Dům je nyní ve fázi rozestavěnosti, což dává prostor novému majiteli přizpůsobit si použit... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000 000
 Kč
Prodej rekreačního objektu 290 m² - Česká Ves.Ve
Před 470 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Prodej rekreačního objektu 290 m² - Česká Ves.Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi pěkný, prostorný, poctivě stavěný německý dům s velkým pozemkem v obci Česká Ves, okr. Jeseník. Prostorná nemovitost lze využít jako krásná chalupa, na bydlení i na úpravu na apartmány. Samotný pozemek pak nabízí nejen dostatek prostoru na potřebný počet parkovacích míst ale i na ostatní rekreační zařízení či na vlastní výpěstky. Na pozemku je nyní umístěný bazén, skleník, altánek pro posezení v nepříznivém počasí a zastřešená pergola pro pa... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Desná, ul. Krkonošská
Před 472 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu s možností podnikání. V domě jsou dva byty a restaurace. Jeden byt - 2+kk 108 m2, druhý byt 3+kk 94 m2. Restaurace 185 m2. Dům je po částečné rekonstrukci. Součástí je pozemek o celkové ploše 1665 m2, na kterém se nachází ještě bývalá truhlárna o ploše 170 m2. Nemovito... (více v detailu)
Liberecký kraj
4 995 000
 Kč
Prodej, Vila, 309 m2 -.Prodej vícegenerační
Před 473 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej, Vila, 309 m2 -.Prodej vícegenerační rodinné vily v obci Mikulášovice. Tato prostorná a slunná vila s výměrou 309 m2 nabízí potenciál pro ty, kteří touží po vlastním domě pro velkou rodinu a nebo mají zájem o investiční nemovitost. Dům je situován na klidném a příjemném místě, ideálním pro rodinný život. Jeho největším předností je rozlehlý slunný pozemek s celkovou výměrou 2018 m2, který poskytuje ideální prostor pro relaxaci, případně pro výstavbu dalšího domu. Na zahradě máte k dispozici dřevěnou dvojgaráž a altán. V rámci rekonstrukce získáváte mnoho možností pro vlastní úpravy a modernizaci. Vila je navržena tak, aby bylo možné vybudovat tři samostatné bytové jednotky a obytn... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 990 000
 Kč
Prodej vícegeneračního rodinného do
Před 473 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivní prodej rodinného domu, nacházející se v klidné části obce Ovesná, části přilehlé obce Benešov nad Ploučnicí. Lze ho využít jako vícegenerační dům, nebo k vybudování penzionu s minimálně osmi pokoji a možnou pískovcovou vinárnou. Je zde nová střecha, okna, fasád... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 140 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 172 m², Praha, ul. Ke Břvům
Před 473 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej rodinného domu ve vyhledávané lokalitě na Praze 5 - Zličín - Sobín. Sobín je vesnice, bývalá obec, dnes městská čtvrť a katastrální území Prahy. Dům stojí na pozemku o velikosti 889 m2 a jeho zastavěná plocha je 125 m2. Nabízí dvě samostatné bytové jednotky o dispozicích 4+kk a 3+kk se samostatnými vchody. Větší byt disponuje prostornou chodbu z níž je vstup na samostatné WC, koupelny, kuchyně s jídelnou a obývacího pokoje. V patře pak najdeme další dva pokoje a koupelnu se sprchovým koute... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu 3+1, 274 m², v Třebomyslicích
Před 473 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu s menší předzahrádkou v obci Třebomyslice, vzdálené 4 km od Horažďovic. Uprostřed stavení se nachází dvůr, na který navazuje garáž, stodola a dílna. Obytná část je před rekonstrukcí a půdní prostor je vhodný k další vestavbě. Voda je obecní, odpad je sv... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Písek, ul. Jana Čarka
Před 473 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám řadový rodinný dům se dvěma bytovými jednotkami, po částečné rekonstrukci, ve vyhledávané a velmi oblíbené lokalitě Logry, kde naleznete komfort bydlení ve městě i dotek přírody. Nemovitost disponuje pěti ložnicemi, dvěma kuchyněmi a dvěma koupelnami po rekonstrukci. Samozřejmostí je dostatek úložných prostor a šaten, v přízemí pak jedinečná místnost s krbem, dva sklepy a garáž s dílnou. Za domem je umístěna zahrada situovaná na písecké hory, k... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 800 000
 Kč
Prodej nájemního domu, Ostrava Zábřeh, ul. Starobělská
Před 473 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení si vám dovolujeme nabídnout prodej prostorné vily z 1. republiky s velkým pozemkem, který v současné době slouží jako parkoviště. Tato vila byla dříve upravena a rekolaudována na kancelářskou budovu, nicméně s menšími úpravami se může poměrně snadno vrátit ke svému původnímu účelu, tedy bydlení. Najdete v ní 3 podlaží kanceláří se zázemím ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 250 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 165 m2 -.Na prodej starší
Před 473 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 165 m2 -.Na prodej starší částečně podsklepený rodinný dům o dispozici 5+2 v Hrádku u Rokycan v části Nová Huť. Přízemí domu se skládá z předsíně, pracovny, kuchyně, ložnice, obývacího pokoje, koupelny a samostatného WC. V 1. patře pak najdeme další koupelnu s WC, obývací pokoj, podkrovní prostor, kuchyni s jídelnou a ložnici se vstupem na terasu, která přímo vybízí ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 550 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 279 m², Praha, ul. Lebeděvova
Před 473 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Rádi bychom Vám nabídli jedinečnou příležitost prodeje rodinného domu ve velmi žádané lokalitě Praha - Petrovice. Tento vícegenerační dům se nachází v klidné a atraktivní lokalitě a je ideálním místem pro ty, kteří hledají pohodlí, soukromí a kvalitní bydlení. Dům nabízí prostornou obytnou plochu, která zajišťuje dostatek místa pro Vaší rodinu. Celý dům je kvalitně podsklepen. V přízemí se nachází bytová jednotka 2+1 s krbem a prosklenou zimní zahradou. První patro domu disponuje bytovou j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
20 490 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 600 m², Ostrava, ul. Dostojevského
Před 473 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji nemovitost, s užitnou plochou 600 m2, v klidné části Ostravy 1 na ulici Dostojevského, vhodnou jako investiční příležitost pro přestavbu na bytový dům, případně objekt občanské vybavenosti. V současnosti je nemovitost využívána jako administrativ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 490 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 320 m², Ostrava, ul. Kostelní
Před 473 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme dům v centru Ostravy vhodný k vybudování kanceláří, nebo bytových jednotek. Nemovitost je vhodná ke kompletní rekonstr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 100 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 370 m², Rožnov p/R, Pod Chlacholovem
Před 473 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Prodáváme vícegenerační rodinný dům o třech bytových jednotkách v turisticky zajímavé oblasti v Rožnově pod Radhoštěm. Od nového bytu 4+KK, přes velký byt 1+1 v přízemí v původním stavu, až po prostorný byt 3+1 po částečné rekonstrukci s velkou terasou. Vyhod... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Říčany, ul. Dančí
Před 473 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte klidné místo pro Vaší rodinu s veškerou občanskou vybaveností v blízkém okolí Prahy? V tom případě pro Vás mám v nabídce řadový rodinný dům o dispozici 4+kk, který se nachází v Říčanech u Prahy, v ulici Dančí. Přízemí domu tvoří vstupní chodba, toaleta a obývací pokoj spojený s kuchyní a vstupem na zahradu o velikosti 100 m², kde je zahradní domek a pergola. V patře jsou dva samostatné pokoje s vestavnými skříněmi, samostatné WC a koupelna se sprchovým koutem a vanou. V podkroví se nachází p... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 990 000
 Kč