Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 790 výsledků

Pronájem rodinného domu, 103 m², Horoměřice, ul. Třešňovka
Před 419 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu novostavbu rodinného domu s dispozicí 3+kk o ploše 103 m2 nacházející se v klidné části Horoměřic. Dům stojí na pozemku o celkové rozloze 573 m2. V přízemí se nachází předsíň s dřevěnými schody do patra, toaleta a obývací pokoj s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje je vstup na terasu. V druhém podlaží jsou dva samostatné pokoje a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Dům bude vybaven kuchyňskou linkou. Dvě park... (více v detailu)
Středočeský kraj
31 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 200 m², Hředle
Před 419 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji velký rodinný dům v obci Hředle. Prostorově nabízí tato nemovitost mnoho možností. Bytová jednotka s bezbariérovým vstupem v přízemí o dispozici 3+1 s koupelnou s vanou a samostatným WC. Volně lze vstoupit do dalších prostor kotelny či díl... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 100 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 207 m², Horní Maršov, ul. Malá Ulička
Před 419 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Máme pro vás jedinečnou nabídku - prostornou chalupu s podlahovou plochou 207 m², 5 pokoji a celkem 14 lůžky v blízkosti největších lyžařských středisek v ČR. Tato malebná chalupa se nachází v centru obce Horní Maršov, což ji činí ideálním výchozím bodem pro zimní i letní dovolenou. Chalupě dominuje hlavní společenská místnost o výměře 54 m² s krbem, posezením na gaučích a velkým jídelním stolem. V přízemí je dále jeden samostatný pokoj se dvěma lůžky, koupelna, sauna a herna. V patře jsou další 4 pokoj... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 101 m², Alojzov
Před 421 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Pokud hledáte rodinný dům se zahradou u lesa, tak jste na správném místě. Nabízíme Vám rodinný dům 3+kk, 101 m2 v Alojzově u Prostějova. Za zády les a výhled do Hornomoravského úvalu. Dům byl dostavěn v r. 2014 a skládá se z chodby, prostorného obývacího pokoje s kuchyní a s východem na zahradu, koupelny, samostatného WC, technické místnosti se sklepem, dětského pokoje a ložnice která má svou vlastní koupelnu a toaletu. ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 190 m², Lety
Před 422 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
V příjemném prostředí obce Lety se nachází rodinný dům o dispozici 6+1, který prošel před třemi lety rozsáhlou rekonstrukcí, o zastavěné ploše 126 m2. V 1. podlaží najdeme prostorný obývací pokoj se vstupem do kuchyně, ze které je vstup na terasu, jídelní prostor, pokoj, koupelnu s toaletou, technickou místnost ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 990 000
 Kč
Prodej chalupy v Zaječově
Před 422 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Toužíte žít v klidu, v soukromí a mít úžasný domov blízko přírody a přesto v dojezdové vzdálenosti 50 km od Prahy, kdy můžete být automobilem na stanici metra Zličín za 45 minut? Potom tento nádherný dům v krásném prostředí je ideální volbou právě pro vás. Exkluzivně nabízím k prodeji nadstandardně řešenou roubenou chalupu, která se nachází v obci Zaječov v okrese Beroun. Nemovitost je vhodná jak k trvalému bydlení, tak k rekreaci. Luxusní a exkluzivně vybavený dům s disp... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 299 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 206 m², Lysá nad Labem, ul. Sojovická
Před 422 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v klidné části města Lysá nad Labem, ul. Sojovická. Dům se nachází v památkové zóně a je určen ke kompletní rekonstrukci. Nyní již probíhá dokončení projektu a vyřizování stavebního povolení pro přestavbu. Bu... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 2500 m², Malý Malahov
Před 422 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zavedený a plně vybavený Wellness klub s restaurací v obci Malý Malahov s pozemkem o celkové výměře 5.177 m2, s možností přestavby nevyužité budovy na bytový dům a přístavbu řadového domu o osmi bytových jednotkách. V areálu naleznete parkoviště, garáž i nádherné letní posezení s cihlovým grilem. V prvním poschodí hlavní budovy najdeme recepci a osm luxusně vybavených pokojů s vlastní saunou. Dále pak reprezentativní byt pro vedení o velikosti 148 m2 se samostatnou kanceláří a vlastním ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
24 990 000
 Kč
Prodej polyfunkční budovy v obci Úštěk
Před 422 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízíme k prodeji bývalou prodejnu Kovomat s bytovou jednotku 2+kk a nebytovými prostory. Komplex budov prošel částečnou renovací a je vhodný zejména pro investiční záměry, konkrétně vybudování dalších bytových jednotek, prodejny, restaurace aj. Dispozice bytu 60m: prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, ložnice s úložným prostorem, chodba, koupelna s vanou, toa... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 300 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 249 m2 -.Nabízíme Vám k
Před 423 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 249 m2 -.Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům 4+1 v obci Bartošovice. Užitná plocha domu je 249 m2 a plocha pozemku 315m2. Dům disponuje prostornou kuchyní, velkým obývacím pokojem, ložnicí, další obytnou průchozí místností a velkým půdním... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 600 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, Pržno, Frýdek-Místek
Před 423 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
V zastoupení majitele vám nabízíme pronájem útulného rodinného domu 4+kk s garáží a prostornou zahradou o výměře 1.210 m2, v oblíbené lokalitě obce Pržno v podhůří Beskyd. V přízemí se nachází vstupní chodba s vestavěnou, zrcadlovou skříní, prosluněný obývací pokoj s kuchyňským koutem a toaleta. Z obývacího pokoje je krásný výhled do zeleně lesa, jehož vůni a klid si můžete vychutnat na prostorné terase. Kuchyň je vybavena myč... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
27 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 125 m², pozemek, 1926 m², Pravonín
Před 423 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte prostorný rodinný dům s velkým potenciálem a dostatkem prostoru? Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům s hospodářskými budovami a stodolou o celkové zastavěné ploše 695 m2 na pozemku o velikosti 1 926 m2 v obci Pravonín. Obytná část domu nabízí pět místností, koupelnu s toaletou, chodbu a prostornou spíž. Dům je částečně podsklepený a v podkroví se nachází rozměrná půda s potenciálem vestavby na dvougenerační bydlení. Nemovitost je v dobrém udržovaném stavu, s vyměněnou střechou, plastovými okny a... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 747 m², Svitavy
Před 426 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi dům 5+1 ve Svitavách, ulice Slovenská. V přízemi najdete prostorný obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyň, pracovnu a toaletu. Na druhém podlaží jsou 3 ložnice, koupelna s vanou a samostatné WC. Dům je vytápěn plynem - kondenzační kotel ohřívá i v... (více v detailu)
Pardubický kraj
Zdarma
 Kč
Březová nad Svitavou, RD 3+1 a 3+kk, garáž,
Před 426 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Březová nad Svitavou, RD 3+1 a 3+kk, garáž, zahrada – rodinný dům.Exkluzivně nabízíme k prodej samostatně stojící dvoupodlažní rodinný dům s velkou stodolou - atriem. Jedná se o rodinný dům stojící na pozemku o výměře cca 560 m2 je rozdělen na dvě jednotky o dispozici 3+1 a 3+kk se samostatnými vchody. Dům také disponuje zahradou cca 260 m2 se zahradním domkem, garáží a zimní zahradou - skleníkem. Rodinný dům je určený k rekonstrukci buď jako dvougenerační bydlení a nebo tu je možnost dvou samostatných bytových jednotek s technickou částí, která je využitelná jako prostorná dílna č... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 890 000
 Kč
Prodej domu 69 m2, pozemek 452 m2.V zastoupení
Před 426 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej domu 69 m2, pozemek 452 m2.V zastoupení majitele nabízím prodej domu 69m2 na pozemku s rozlohou 452 m2. Dům s pozemkem se nachází v klidné části města Praha – Dolní Měcholupy. Před nastěhováním je zapotřebí provést kompletní rekonstrukci domu, nebo zbourání celé budovy a výstavba nového dle svých vlastních představ. Na pozemku je schválené platné stavební povolení na výstavbu novostavby rodinného domu společně s prodejnou v přízemí. Konstrukce domu je z kamenů a cihel. Na pozemku je připojení k vodovodu, přípoj na kanalizační síť, plyn z veřejné sítě a způsob vytápění byl kotlem v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 500 000
 Kč
Prodej nájemního domu, Fulnek
Před 426 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám výhodnou investici do koupě bytového domu s komerční částí v klidné vesnici Dolejší Kunčice u Fulneku. Čtyři bytové jednotky jsou pronajaty ověřeným nájemníkům. Hospůdka je uzavřená a čeká na smysluplnější a efektivnější využití. Nabízí se vytvořit z nevyužívaných prostor další bytov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Pustějov
Před 426 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi novostavbu RD 6+kk+garáž před dokončením. Dům je napojen na kanalizaci, el energii a vodovodní přípojku a povrchová voda je řešena do podzemní jímky s možností využití pro zahradu a dále do vsaku. Součástí koupě je 1/6 podíl na příjezdové cestě. RD se v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu, 475 m², Červený Újezd
Před 426 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme komerční prostory původně využívané jako restaurace v přízemí a obytnou částí v prvním patře. Tato nemovitost nabízí jedinečnou příležitost pro podnikání a bydlení v jednom. V přízemí a části podkroví se nachází prostory ideální pro provozování restauračního zařízení, najdete zde tři místnosti, jedna je vybavena barem a krbem, dále zde nalezneme velké zázemí kuchyně se skladovacími prostory a také WC pro hosty. Komerční prostor je vhodný pro různé obchodní aktivity. V prvním patře se nachází o... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 240 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Fulnek
Před 426 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám výhodnou investici do koupě bytového domu s komerční částí v klidné vesnici Dolejší Kunčice u Fulneku. Čtyři bytové jednotky jsou pronajaty ověřeným nájemníkům. Hospůdka je uzavřená a čeká na smysluplnější a efektivnější využití. Nabízí se vytvořit z nevyužívaných prostor další bytov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 300 000
 Kč
Rodinný dům s garáží Vyskytná u Pelhřimova.
Před 426 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Rodinný dům s garáží Vyskytná u Pelhřimova. Nabízím k prodeji přízemní rodinný dům dispozičně řešený jako 2+1 ve Vyskytné. Dům s uzavřeným dvorem, garáží a předzahrádkou. Vstup do domu přes verandu do předsíně, ze které se dále vstupuje do koupelny, spíže a kuchyně. Kuchyní se prochází d... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 090 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 230 m², Lenešice, ul. Krátká
Před 426 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům o velikosti 6+1 s užitnou plochou domu 312 m2.Celková plocha pozemku je 572 m2. Dům se nachází na okraji obce Lenešice v okrese Louny v blízkosti Lenešického rybníku. Je přístupný ze dvou ulic. V horním patře se nachází dva pokoje, kuchyň, obývací pokoj se vstupem na balkón, koupelna, toaleta a technická místnost. Po schodišti se dost... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 900 000
 Kč
Prodej víceúčelového domu, Přelouč, ul. Pardubická
Před 426 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej víceúčelového domu v centru Přelouče, který nabízí zajímavou možnost výnosu z nájmu nebo díky své poloze v centru města je skvělou volbou i pro Vaše podnikání (obchod, ordinace, kanceláře, kavárna se zahrádkou atd.). Bezplatné parkoviště je hned naproti. V domě jsou aktuálně 2 malé byty v 1. p... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 130 m², Štramberk, ul. Zauličí
Před 426 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Tato nemovitost je situována do kouzelného prostředí obce Štramberk. V blízkosti se nachází botanická zahrada, Štramberská Trúba, jeskyně Šipka a další přírodní krásy. Součástí prodeje je veškeré vybavení domu, který je celoročně obyvatelný. Vytápění zajišťuje plynový kotel, dále dobové kachlové kamna (v každém pokoji), včetně pece. V suterénu domu nalezneme welness se saunou, barem, krbem, vířivkou a původní kamennou vinotékou včetně posezení. Dále herna s kulečníkovým stole... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 258 m², Halže, ul. Ctibořská
Před 426 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu ve vyhledávané oblasti obce Halže, ulice Ctibořská. Dům o užitné ploše 258 m2 se nachází na vlastním pozemku o rozměrech 1436 m2. Nemovitost je napojena na veřejný vodovod, odpady jsou řešeny jímkou, vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva a ohřev vody je řešen bojlerem. Plynová a kanalizační přípojka se nachází na hranici pozemku. Kromě obecního vodovodu je na pozemku i vlastní studna se studniční vodou. Přístup je zajištěn z obecní komunikace. Součástí p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej chalupy ve Vinarech
Před 427 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Vítáme vás ve Smidarské Lhotě, malebné části obce Vinary, kde se snoubí klid s nádhernou přírodou. Máme pro vás jedinečnou nabídku krásné chalupy, která disponuje velkým obývacím pokojem, jenž je stejně jako celá chalupa vkusně zařízen. Dozajista vás potěší i zrekonstruovaná koupelna s novým sprchovým koutem. Možnost... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno