Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 790 výsledků

Prodej rodinného domu, 87 m², Dětřichov u Moravské Třebové
Před 481 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v malebné vesničce Dětřichov u Moravské Třebové o dispozici 3+1 a užitné ploše 87 m². V domě byla započata celková rekonstrukce, každý si jej může dokončit podle svých představ. Vytápění je zde řešeno plynovým kotlem, odpady svedeny do žumpy, voda napojena na obecní vodovod a na zahradě se ... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 500 000
 Kč
Prodej chalupy 6+kk, Nahořany, Rodná
Před 481 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení na klidném místě na venkově v prostorném domě s velkou zahradou? Představujeme vám nemovitost v obci Nahořany u Rodné. K dispozici jsou dva domy o PP 276 m2 s uzavřeným dvorem, venkovním posezením, zastřešeným bazénem se saunou, stodolou a zahradou o rozloze 1365 m2. Oba domy prošly rekonstrukcí, mají nové střechy včetně krovů a zateplení a solární panely, které jsou využívány pro ohřev TUV, kuchyň a pro čističku bazénu. V domě jsou nová okna, dveře a nová vrata do dvora. Vytápění automa... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Frenštát pod Radhoštěm, ul. Lomná
Před 481 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám možnost koupě velkého prostorného rodinného domu v příjemné okrajové části Frenštátu pod Radhoštěm. Dům je vhodný k rekonstrukci, obzvlášť podkroví a střecha, kde vznikl menší požár. Stojí na dobrém strategickém místě, dobrá dostupnost všemi směry - Rožnov, Kopřivnice, NJ, FM, Slovensko. Vhodný jako investiční příležitost, např. jako penzion, ubytovna, sídlo firmy, sklad, či velký rodinný dům... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 590 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Chuchelně
Před 482 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji luxusní prostorný dům na pomezí chráněné krajinné oblasti Český ráj na severovýchodním svahu Kozákova západně od Semil. Dům je jižně orientovaný v klidné lokalitě s výhledem do údolí. Na krásně udržované okrasné zahradě se nachází koupací jezírko s přepadem, odpočinková zóna, zastřešená terasa a zahradní domek s grilem a kuchyňkou. V přízemí domu se nachází kuchyň, pracovna, koupelna, WC, sauna s lehátky a prostorný obývací pokoj s dominantním krbem s průduchy k vyhřívání ho... (více v detailu)
Liberecký kraj
16 480 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 371 m², Sokolov, ul. Nádražní
Před 482 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej třípodlažního domu s velkým potenciálem, který se nachází v Sokolově blízko autobusového a vlakového nádraží. Nabízí širokou škálu možností využití k bydlení i ke komerčním účelům. Jedná se o podsklepený cihlový dům, dispozičně 11+1 se 4 koupelnami. Uvnitř domu jsou v 1. i ve 2. patře po 2 ubytovacích jednotkách, které se v případě vybavení kuchyňskými linkami dispozičně lehce změní na 4 bytové jednotky či apartmány - 2x 2+1(50 m2) a 2x 1+1(40m2). V přízemí jsou obchodní prostory, které jsou v sou... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 195 m², Kraslice, ul. Skalní
Před 483 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej dvoupodlažního rodinného domu s celkovou užitnou plochou 195 m2, Kraslice ulice Skalní, v krásné lokalitě Krušnohoří s nadstandardně velkou parcelou 2040 m2, garáží a dílnou. Dům je v původním, zachovalém stavu. O vytápění se starají zachovalá kachlová ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 675 000
 Kč
Prodej historického rodinného domu, 333 m², Ledeč n. Sázavou
Před 483 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji velmi unikátní nemovitost, která se na trhu objeví jen málo kdy. Jedná se o prodej historického domu z 18. století, který je ze své přední strany situován přímo na Husově náměstí v centru Ledče n/S a ze své zadní strany sousedí s levým břehem řeky Sázavy. Celková podlahová plocha domu je 333 m2. V přízemí domu jsou komerční prostory, dříve využívány pro gastronomii, v patře jsou dvě bytové jednotky, a to jednotka 2+1 s výhledem na náměstí a jednotka 1+kk přístupná po pavlači s výhl... (více v detailu)
Kraj Vysočina
13 260 000
 Kč
Prodej historického rodinného domu, 333 m², Ledeč n. Sázavou
Před 484 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Nabízíme k prodeji velmi unikátní nemovitost, která se na trhu objeví jen málo kdy. Jedná se o prodej historického domu z 18. století, který je ze své přední strany situován přímo na Husově náměstí v centru Ledče n/S a ze své zadní strany sousedí s levým břehem řeky Sázavy. Celková podlahová plocha domu je 333 m2. V přízemí domu jsou komerční prostory, dříve využívány pro gastronomii a její zázemí. V patře jsou dvě bytové jednotky, a to jednotka 2+1 s výhledem na náměstí a jednotka 1+kk přístupná po p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
13 260 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 288 m², Cítov
Před 485 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Rodinný dům s okrasnou zahradou, historickým nádvořím a venkovními prostory v obci Cítov. Cítov je obec v okrese Mělník ve Středočeském kraji, 8 km od města Mělník, 12 km od Roudnice nad Labem a 10 km od hory Říp. Dům má 70 m2 je vybudován na pozemku o velikosti 288 m2 s dispozici 2+1. Chodbou se dostaneme do prostorné kuchyně s jídelní částí volně navazující na koupelnu s toaletou. Další dveře vedou do pokoje, kde projdeme do další místnosti. Špíz je součástí vstupní chodby. Jsou zde venkovní prostory, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 900 000
 Kč
Prodej RD v Bílině
Před 486 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možný prodej rodinného domu v centru města Bílina. Dům se nachází u hlavního příjezdu do náměstí a vchod je z ulice Wolkerova. Průjezdem, kam se pohodlně zaparkuje jedno auto můžeme vejít na malý zatravněný dvorek, který u jiných okolních nemovitostí chybí. Je dostatečně velký na dostavění pergoly, případně nějakého zahradničení nebo bazénu. U průjezdu je navíc toaleta. Z průjezdu se dál dostaneme do nebytového prostoru, nyní sloužícího jako truhlárna, ovšem je zde možnost vybudovat jakoukoliv podnikatelskou činnost. Majitelé zde chtěli mít kavárnu, která ve městě Bílina chybí, mají i plány, jak by mohla vypadat, jsou případně k nahlédnutí a dispozici při prohlídce. Oddělenými dveřmi zase z průjezdu vejdeme do chodby s betonovými schody d... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 400 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 109 m², Slatina nad Zdobnicí
Před 486 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v obci Slatina nad Zdobnicí o užitné ploše 109 m² vhodný k celoročnímu bydlení, rekreaci či chalupářskému využití. V domě se nachází světnice s kuchyňským koutem, obývací pokoj, ložnice a vstupní chodba se sociálním zařízením. Vytápění je zde řešeno kamny na tuhá paliva, odpady svedeny do žumpy, voda napojena na obecní vodovod a na zahradě se nachází studna. K domu náleží skle... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 150 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Praze
Před 487 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Exkluzivně nabízím prodej novostavby rohového řadového domu nacházejícího se v lokalitě zvané Waltrovka v Praze 5 Jinonicích. Dům je o dispozici 5+kk o celkové užitné ploše 176 m2. Dům je umístěn na pozemku o velikosti 327 m2. Zahrada u domu byla navržena zahradním architektem a dominantou celé zahrady je venkovní bazén s protiproudem a k odpočinku vám bude sloužit terasa orientována na východ. Druhá terasa je k dispozici se vstupem z ložnice, kde se můžete kochat zapadajícím sluncem. K zaparkování až ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
30 000 000
 Kč
Novostavba RD 5+kk /G,T + vedlejší stavby, pozemek
Před 489 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Novostavba RD 5+kk /G,T + vedlejší stavby, pozemek 1609 m2, Dolní Roveń.Novostavba bezbariérového rodinného domu o velikosti 5+kk se nachází v klidné vedlejší ulici zvané Malá Strana v Dolní Rovni na Pardubicku. Nemovitost je v osobním spoluvlastnictví, můžeme nabídnout financování. Dům tvoří v přízemí velká společenská místnost s výstupem na terasu, další čtyři obytné místnosti, chodba, velké příjmové zádveří s vchodem do šatny, koupelna, dvě samostatné toalety. Topení je ústřední s kondenzačním plynovým kotlem ( ohřívá i vodu ), rozvody v podlaze. Příjemná je i možnost zatopit krbem na tuhá paliva. Ohřev vody do koupelny je zabezpečen vlastním bojlerem, průtokové vzdálenosti do místa spotřeby vody jsou ve všech případech co možná nejkratší. Okna plastová s trojskly, na všech jsou instalovány automatické předokenní rolety. V celém domě decentně zabudovány úložné prostory v podobě vestavěných skříní. Podlahy zateplené, kryje je plovoucí podlaha nebo ... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 481 m², Vysoké nad Jizerou
Před 490 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji objekt v centru Vysokého nad Jizerou určený k přestavbě na penzion. Objekt je zděný, s okopanými zdmi, připravený k okamžité rekonstrukci a přestavby na penzion s restaurací. Majitelé zachovali původní klenby, což tvoří nemovitost výjimečnou. K domu náleží udržovaná zahrada rozdělena na užitkovou a okrasnou část, je zde pergola s posezení... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 480 000
 Kč
Prodej RD, 7+KK, 206 m2, Sluštice, Praha východ
Před 490 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej RD, 7+KK, 206 m2, Sluštice, Praha východ.Dovolujeme si Vám nabídnout prodej rodinného domu 7+KK, 206 m2, Sluštice, Praha východ. Zastavěná plocha je 140 m2, pozemek celkem o velikosti 420 m2. Dům byl v roce 2013 kompletně rekonstruován. Má dvě podlaží, zahradu s bazénem, terasu. Část horního podlaží lze oddělit jako samostatnou jednotku s vlastním vstupem a vytvořit tak dvougenerační dům. První podlaží je o dispozici 3+KK a druhé podlaží 4+KK (s možností instalace kuchyňské linky). Součástí prvního podlaží domu bývala garáž, byla však předělána na pracovnu, ale je možné ji zpět předělat na garáž. Dále na prvním podlaží najdete koupelnu s toaletou a sprchovým koutem, malou komoru, velkou technickou místnost, kde se nachází plynový kotel, pračka, sušička a spousta úložného prostoru. Dominantou prvního podlaží je rozměrný obývací pokoj s krbem a kuchyňským koutem. Za obývacím pokojem se nachází ještě pokoj. Z obývacího pokoje je také vstup na terasu, která nabízí kouzelný kli... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 556 m², Kardašova Řečice
Před 490 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji kompletně zrekonstruovaný rodinný dům o celkové ploše 556 m2, kde byly zachovány historické detaily. Nemovitost se dělí na dvě samostatné bytové jednotky 2+1 a 2+kk, které jsou vytápěny plynovým topením včetně podlahového topení s možností dálkového ovládání a v přechodném období 2x krbovými kamny. Objekt je napojen na inženýrské sítě. Nad celou nemovitostí je velký, čistý půdní prostor, kde je možnost rozšíření ubytovac... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 360 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Staré Heřminovy
Před 490 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme rodinný dům nacházející v obci Staré Heřminovy. Co se týče domu, ten má dva samostatné vchody. V přízemí domu probíhá rekonstrukce a nachází se zde čtyři místnosti, sprcha a 2x WC. V 2. NP se nachází obývací místnost, kuchyň a další čtyři pokoje, prostorná chodba, komora, koupelna s WC. Z jednoho pokoje a kuchyně je vstup na terasu. V půdních prostorách lze vybudovat další místnosti. Topení je řešeno kotlem na tuhá ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
18 605 000
 Kč
Prodej rodinného domu
Před 492 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 5+1 s garáží v Merbolticích okres Děčín, zastavěná plocha domu je 92 m, garáž 25 m, technické zázemí 20 m, celková rozloha pozemku 827 m. Velmi zajímavý objekt pro rodinné bydlení nebo také pro rekreaci. Dispozice: první podlaží - obývací pokoj, velká kuchyně, chodba, koupelna s WC a vanou a sprchovým koutem, chodba do sklepa. Dispozice: druhé podlaží - tři pokoje, terasa, spíž, chodba, vstup na půdu. Pod střechou se nachází velmi prostorná půda, s velmi různým využitím. Ve sklepě jsou tři místnosti, kotelna, sklad uhlí, technická místnost. První podlaží je v původním, ale velmi dobře udržovaném stavu, kde jsou také původní veškeré rozvody a podlahy. Chodba do patra a ... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 129 m², Praha, ul. Okružní
Před 492 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme prodej RD k rekonstrukci s obrovským potenciálem. Dům je možné upravit přesně dle Vašich představ a lze ji případně rozšířit. Nový majitel může využit státní dotace na rekonstrukci dle platných dotačních titulu, které bude splňovat a uplatni v rámci přestavby a rekonstrukce. Zastavěná plocha 67 m² a celková plocha 140 m² s vlastním pozemkem 450 m². Ve skvělé lokalitě Praha 4 - Komořany, klidné prostředí, ideální jak pro rodinu s dětmi, tak i pro milovn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 778 300
 Kč
Prodej rodinného domu, 241 m², Krajková u Sokolova
Před 494 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v původním stavu před rekonstrukcí o celkové ploše pozemku 241 m2. Dům se nachází v klidné části malebné obce Krajková u Sokolova a je vhodný k využití jako rodinný dům nebo rekreační objekt. Vytápění a ohřev vody je zajištěno pevnými palivy v kamnech. Dům je dispozičně řešen z přízemí, prvního patra a půdy. Sklep je o výměře 15 m2. Součástí pozemku je zahrada.... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 066 550
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m²
Před 498 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji přízemní rodinný dům na klíč. Dispozičně řešen jako 4+kk o zastavěné ploše 125 m², na rovinatém pozemku o celkové ploše 812 m². Stavba domu i kolaudace bude dokončena do března 2024. Provedení bungalovu je z vysoce kvalitních materiálů, keramické broušené cihly, sádrové omítky, plastová okna s trojskly včetně moskytiér, betonová střešní kryti... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Počenice-Tetětice
Před 498 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům s dispozicí 4+1 v klidné lokalitě pouhých 15 minut od Kroměříže. Tato nemovitost nabízí velký dvůr, dílnu, garáž a zahradu se zastřešeným posezením a grilem, což zajišťuje komfortní a pohodové bydlení. Cihlový dům je částečně zrekonstruovaný s důrazem na koupelnu, která byla zrekonstruována a přizpůsobena moderním standardům. Celková výměra pozemku činí 599 m2, což poskytuje dostatek prostoru pro rodinné aktivity i relaxaci na zahradě. K dispozici je park... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 350 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 140 m², Litovel
Před 498 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Naše realitní kancelář nabízí ve výhradním zastoupení majitele hrubou stavbu v obci Březové u Litovle, vzdálené cca 10 km od Olomouce. Jedná se o dům se zastavěnou plochou, stojící na pozemku o celkové velikosti. Dům je koncipován jako 4+kk s garážovým stáním. V přízemí se nachází obývací pokoj s... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 400 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 1138 m², Ostrava
Před 500 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji bytový dům Majerovec v Ostravě Výškovicich. Dům má 19 bytových jednotek (1+kk, 2+kk, 3+kk, 4+kk) a 23 parkovacích míst. V 1NP. domu jsou umístěny bytové jednotky s vlastní předzahrádkou. Všechny byty jsou nájemní a aktuální obsazenost je 100%. Areál do... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
60 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Semilech, ul. Kozákovská
Před 504 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji dvougenerační dům v klidné části Semil s pozemky o celkové výměře 1.066 m2. Nemovitost je podsklepená, s prostornou garáží, dílnou, kotelnou, skladem na uhlí a dřevo. V 1. patře je bytová jednotka... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 180 000
 Kč