Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 790 výsledků

Prodej, Rodinné domy, 104 m2 -.Nabízíme vám
Před 427 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 104 m2 -.Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem tohoto nádherného rodinného domu v klidné části obce Bohdalovice u Velkých Hamrů v Jizerských horách. Dům má dispozici 4+kk s užitnou plochou 104 m2 a je vybaven saunou a prostornou terasou o rozloze 23 m2, kde si budete moci užívat slunných dnů a zimních radovánek. Jedná se o nový rodinný dům na klíč s dispozicí 4+kk, který zahrnuje obývací místnost s kuchyňským koutem a prosklenou jídelnou, dvě ložnice, pracovnu, koupelnu s WC a samostatnou saunu. Celý dům je vybaven podlahovým vytápěním, což nejenže zvyšuje efektivitu vytápění, ale také zajišťuje prostornost. V obývacím pokoji je připravena krbová vložka pro zútulnění chladných dní. Okna jsou plastová trojskla. Dům je postaven systémem lehkého skeletu s difúzně otevřenou skladbou, což zvyšuje akumulační a zvukoizolační vlastnosti. Exteriér dvojdomu je inspirován horským stylem a zdobí ho dřevo, které vyžaduje minimální údržbu. Dům je již kompletně... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu
Před 427 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Vítáme vás ve Smidarské Lhotě , malebné části obce Vinary ,kde se snoubí klid s nádhernou přírodou. Máme pro vás jedinečnou nabídku krásného domu, který disponuje velkým obývacím pokojem, jenž je stejně jako celý dům vkusně zařízen. Dozajista vás potěší i zrekonstruovaná koupelna s novým sprchovým koutem. Možnost v... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu v Mnichově Hradišti
Před 428 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme rodinný dům, umístěný na menším pozemku v klidné zóně v Mnichově Hradišti. Současně je centrum města v dochozí vzdálenosti. Přízemí domu je velmi pečlivě zrekonstruované a má dispozici 2 + kk + šatna, nové schodiště vede do podkroví, na které je schválený projekt a ohláška pro vybudování dalších dvou místností a druhé koupelny.... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej chaty 6+kk ve Stebnici u Lipové, zahrada 2188 m2
Před 428 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Hledáte klidné místo k rekreaci v blízkosti Jesenické přehradní nádrže? Máme pro Vás prodej částečně zařízené chaty v obci Stebnice u Lipové, která se nachází cca 12 km od Chebu. Chata je postavena na konci 80 let minulého století, je celá podsklepená, v roce 2013 se dělala nová krytina střechy, voda je do chaty přivedena, ale není v ní rozvedená. K chatě náleží oplocená zahrada o celkové ploše 2188 m2, na které stojí studna a kůlna se zahradním domkem. Chata má ve zvýšeném přízemí vstupní ha... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 299 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Tanvaldu, ul. Smetanova
Před 428 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi rodinný dům v Tanvaldu, v části Šumburk nad Desnou. Dům disponuje vstupním zádveřím, chodbou, prostorným obývacím pokojem s jídelnou. Dále dva pokoje, dvě toalety, sprchový kout, menší kuchyně, vstup do zahrady za domem. V patře druhý obývací pokoj ... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Řehlovicích
Před 428 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení blízko přírody a přitom s perfektní dostupností do Ústí nad Labem, Prahy či Drážďan? Nabízíme Vám exkluzivně ke koupi rodinný dům s krásnou zahradou v obci Řehlovice, která je vzdálená 5 minut od Ústí nad Labem. Novostavba se zapuštěným bazénem stojí na pozemku o celkové výměře 1.053 m2. V přízemí domu se nachází vstupní hala, ze které se vchází do obývací pokoje spojeného s jídelnou a kuchyní. Dále zde je umístěna pracovna, koupelna a technická místnost. V klidném podkroví najdete dr... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 969 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 125 m², Vřesovice
Před 428 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům s parcelami o výměře 3587 m2, které jsou dominantou této nabídky. Pozemek je přístupný ze dvou stran, což přináší investiční možnosti. Stávající dům vhodný k zásadní a rozsáhlé rekonstrukci nebo k demolici. Tato nemovitost však poskytuje ideální možnost pro výstavbu nového domu dle vlastních představ a výhodou jsou zavedené IS. Pozemky jsou dle územního plánu určeny k zástavbě rodinného bydlení venkovského typu, což nabízí široké mož... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 290 000
 Kč
Rodinný dům 6+2, Vracov
Před 429 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej prostorného dvougeneračního domu, se dvěma bytovými jednotkami (2+1 a 4+1) ve městě Vracov, okres Hodonín. Jedná se o podsklepený, patrový dům, v řadové zástavbě, v klidné části a nabízí tak samostatné, komfortní a praktické bydlení pro dvě rodiny. Dům je postaven z tvárnicového zdiva, s keramickými stropy, kolaudován v roce 1984, je udržovaný, postupně procházel rekonstrukcemi(plastová okna, podlahy, kuch. linka...) Ohřev vody je zajištěn plynovým zásobníkem(bojler), a vytápění domu je řešeno pomocí plynového kotle. Dispoziční řešení: 1PP sestává z 8 menších místností(kotelna, spíž, dílna, prádelna...), 1NP 2+1 sestává ze vstupní haly, schodiště, garáže, ložnice, obývacího p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 145 200
 Kč
mobilheim, nový modulový dům do L 8x3m + 3x2,5m
Před 429 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Celoroční modulový dům s terasou o celkové ploše 48 m2. Dům se skládá z modulu 8 x3 m postaveném na masivním rámu s koly a druhý modul 3 x 2,5 m je na lehčí konstrukci připevněný k hlavnímu domu. Dům ma dvojitá okna a dveře, LED osvětlení, kuchyň s dřezem , dvouplotýnkovou indukční varnou... (více v detailu)
Ústecký kraj
750 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 1500 m², Most, ul. Česká
Před 430 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pro nejednoho cílevědomého střelce s vizí, který dokáže využít potenciál tam, kde ho ostatní nevidí, bude koupě této nemovitosti jistě lákavou výzvou. Momentálně jsou její prostory pronajímány ke komerčním účelům a generují majitelům určitý příjem. Budova sestává ze čtyř nadzemních podlaží, kdy v přízemí se nachází sympatická Česká pivnice s venkovním posezením a dětským hřištěm, dále v prvním patře nalezneme moderní tělocvičnu, o podlaží výše se provozuje bar s hracími automaty, jehož prostor by byl ideá... (více v detailu)
Ústecký kraj
20 467 650
 Kč
Dům 3+1 bez RK
Před 430 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodam dum 3+1 bez RK. u centra Dobrise a jen vaznym zajemcum.Cena dohodou.
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej chalupy v Černovicích, ul. Soběslavská
Před 430 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Máme pro Vás rozsáhlou chalupu s velikou zahradou ve městě Černovice, na pomezí Vysočiny a Jižních Čech. Na uzavřeném dvoře najdete venkovní posezení s udírnou, vstup do obytné i hospodářské části a průchod na zahradu. Chalupa byla do loňského roku trvale obydlena a průběžně udržována. Dispozice stavení je 3+1, s velkou vstupní verandou. Vytápění je řešeno lokálně kamny na tuhá paliva. Druhou část domu tvoří bývalé hospodářské prostory nabízející dostatek místa jak pro dílnu, tak i pro vaše rozsáhlejší pr... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 495 000
 Kč
Prodej řadového rodinného domu 6+kk, České Meziříčí
Před 430 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej rozestavěného řadového rodinného domu o dispozici 6+kk s garáží a pozemkem o výměře 304 m2. Dům se aktuálně nachází ve fázi téměř dokončené stavby s možností dům na klíč dokončit. Jedná se o prostřední řadovku, která nabízí největší tepelné pohodlí. Nabízí možnost úpravy dispozice na 7+1 úpravou garáže na pokoj pro hosty nebo kancelář pro podnikání. Díky velkorysé podlahové ploše také řešit jako dvougenerační bydlení. Obec České Meziříčí nabízí... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 600 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Hostivice, ul. K Rybníku
Před 430 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám prodej staršího rodinného domku na velmi krásném a výjimečném místě v těsné blízkosti Litovického rybníka v Hostivici. Celková plocha parcely je 541 m2, je jižně orientovaná s výhledem do lesa – chráněného území. Samotný dům prošel částečnou rekonstrukcí v 2.NP, kde je byt 2+kk. Přízemí je nyní využíváno jako technické zázemí, ale lze taktéž předělat k bydlení. Dům se dá dále zvětšit o půdu, kde je možnost vybudovat obytné podkroví, plus je možnost další přístavby na pozemku viz vizualiza... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 5+1, Plesná, ul. K Parku
Před 430 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v Plesné. Dům se nachází ve velmi klidné lokalitě. V minulosti prošel rozsáhlou rekonstrukcí včetně všech rozvodů,topení,střechy. Střešní krytina je velmi odolná plastová břidla. okapy jsou měděné. Fasáda je omyvatelná. Dům je zateplený. Vytápění je kotlem na tuhá paliva, teplou vodu zajišťuje kombinovaný boiler. Plyn je zaveden na hranici domu. V domě jsou dvě koupelny a t... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 165 m², Ledečko
Před 430 dny - ANNONCE
Prodej rodinného domu v obci Ledečko, o podlahové ploše 165 m2, dispozice v přízemí 2+1, v patře 3+1 s balkonem. Dům v udržovaném stavu, plovoucí a dřevěné podlahy, dlažba, výměna kuchyňských linek cca 5 let. Voda a odpady částečně v plastu. Vytápění automatickým kotlem s podavačem na tuhá paliva, oh... (více v detailu)
3 745 000
 Kč
Prodej chalupy v Dražově část obce Stanovice
Před 430 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej rodinného domu/chalupy, který je vhodný jako investiční příležitost. Dům je připraven ke kompletní rekonstrukci. Dům se nachází přímo n... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 199 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Mladkově
Před 430 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům 3+1 v obci Mladkov. Dům se skládá ze 4 místností a balkonu. Patří k němu zahrada o výměře 111 m2. Dům je v původním stavu určený k modernizaci. V roce 2010 nová eurookna a v roce 2012 vchodové a balkon... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 660 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 170 m², Kraslice, ul. Říční
Před 430 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabídka rodinného domu v Kraslicích. Velmi prostorné stavení, s dispozicí 3+1 o celkové užitné ploše 170 m2, se nachází na klidném místě, ale zároveň poblíž veškeré občanské vybavenosti. Každý z pokojů v 1. patře má vlastní, velkou šatnu. O vytápění se starají krbová kamna a klimatizace. Pokud pracujete, nebo plánujete zaměstnání v zahraničí, německé hranice jsou vzdálené cca 3... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 330 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 125 m², Přišimasy
Před 433 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům 4+kk s vlastní příjezdovou cestou v obci Přišimasy v okrese Kolín, 6 km východně od hranic Prahy. Každý z pěti domů má užitnou plochu 125 m2, terasu 30 m2 a pozemek 700 m... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Otročiněves
Před 433 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím vám lukrativní nemovitost, která má velký potenciál. V Domě se nachází 3 samostatné byty, které jsme nechali vyměřit, rozdělit pozemek tak, aby každý byt měl svůj vchod a svou část zahrady. Takže je možné se zde sám zabydlet a zbytek domu třeba pronajímat. Půda má další velký potenciál na výstavbu dalšíc... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 349 999
 Kč
Vratěnín, RD 8+2, garáž, zahrada, 2 bytové
Před 434 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Vratěnín, RD 8+2, garáž, zahrada, 2 bytové jednotky, zemědělská usedlost – rodinný dům.Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům o dispozici 8+2, který je rozdělený na dvě bytové jednotky. 1. bytová jednotka je o přibližné výměře 70,9 m2 a 2. bytová jednotka o výměře přibližně 155,2 m2 ve Vratěníně na okrese Znojmo. Tento dům je zemědělská usedlost, farmáři jistě ocení velikost a řešení domu. Dům je před rekonstrukci, takže si budoucí majitel může dům opravit podle sebe. Vytápění i ohřev vody domu, je řešený plynovým kotlem. Okna jsou dřevěná. K domu náleží také garáž, stodola, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 190 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Kopidlno, ul. Na Vinici
Před 434 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej rodinný dům se zahradou v Kopidlně. Dům leží na okraji města v příjemné, zalesněné lokalitě a je vhodný jak pro klidné trvalé bydlení tak i k využití na chalupu. K dispozici je zde obývací pokoj, kuchyně, ložnice a koupelna. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci a vodovod. K vytápění slouží krbová kamna s výměníkem a rozvodem ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 675 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 299 m², Čimelice
Před 434 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme překrásný dům s historií, vhodný k bydlení i podnikání. Jedná se o nemovitost před rekonstrukcí, v obci Čimelice s pozemkem o rozloze 2426 m2. V minulosti budova sloužila jako hostinec se zázemím a první patro o dispozici 4+1 bylo určeno pro bydlení. Dům je vytápěn lokálně kamny na tuhá paliva, suchý záchod. K domu patří menší stodola, dílna, samostatná b... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Kasejovice
Před 434 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 3+1 v Kasejovicích. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, kdy byly z části vyměněny plastové okna, nový kotel na tuhá paliva, nová podlaha v kuchyni. Dům je k okamžitému bydlení,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 500 000
 Kč