Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 790 výsledků

Prodej rodinného domu, 85 m², Halže, ul. Žďárská
Před 434 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu ve vyhledávané oblasti obce Halže, ulice Žďárská. Dům o užitné ploše 85 m2 se nachází na vlastním terasovitém pozemku o rozměrech 901 m2. Nemovitost je napojena na veřejný vodovod a kanalizaci, vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva a ohřev vody je řešen bojlerem. Plynová přípojka se nachází na hranici pozemku. Přístup je zajištěn z obecní komunikace. Součástí prode... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 650 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 230 m², Pustá Polom, ul. Na Záhumení
Před 434 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nevšední rodinný dům k bydlení v klidové částí Pusté Polomi. Jedná se o dvou podlažní, dvougenerační velice prostorný a úchvatný rodinný dům. Je tvořen 10-ti místnostmi, které lze primárně využít k bydlení i dvou rodin, ale také k zřízení kanceláře, ordinace, ateliéru nebo k jinému účelu. Na dům v zadní částí navazuje hospodářská budova, ve které jsou umístěny komerční prostory k vytvoření skladovacích prostor nebo zřízení stolařské, keramické, zámečnické nebo podobné dílny. V minulosti... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+kk, 90m2, pozemek 220m2
Před 435 dny - ANNONCE
ID: SaleMH Nabízíme k prodeji prostorný 2 podlažní rodinný dům. K domu náleží zahrada 100m2. 1.NP: vstupní chodba, technická místnost, WC, obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem, terasa 15m2 a schodiště vedoucí do 2.NP. 2.NP: chodba, koupelna s WC, 2 pokoje a 1 pokoj určený pro hlavní ložnici ... (více v detailu)
10 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 151 m², Němčice u Mladé Boleslavi
Před 435 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
NOVÁ CENA! Rodinný dům určený k rekonstrukci interiérů v obci Němčice, vzdálené 10 km od Mladé Boleslavi. Dům o zastavěné ploše 151 m2 je na rovinatém pozemku o velikosti 512 m2 a je dispozičně řešen jako 2+0 a 2+1. Při rekonstrukci lze upravit na 4+1. Ve fotogalerii naleznete půdorysy a vizualizace možných úprav. V případě rekonstrukce střechy, která není v tuto ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Praha 6 - Nebušice
Před 435 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prožijte kouzlo tohoto úžasného rodinného domu 2x3+1 v srdci Prahy 6 - Nebušic! Tento dům je prostorný, plný světla a nachází se na krásném pozemku o rozloze 650 m2. Tento dům nenabízí pouze obyčejné bydlení, ale skýtá jedinečné příležitosti. Je ideální pro vícegenerační bydlení a nebo si můžete tento poklad rozdělit na tři samostatné bytové jednotky. Ale to ještě není vše! Dům je kompletně podsklepený, což poskytuje nevyčerpatelný prostor pro vaše zájmy a hobby. A co lokalita Nebušic? Je to mí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24 990 000
 Kč
Prodám ČD v Prostějově s byty a prodejnou
Před 435 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
K prodej dům se čtyřmi bytovými jednotkami a prodejnou. Byty od 50 m2 do 150 m2, prodejna 100 m2 +... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
2x prodejna - 100 m2 a 1800 m2 a 5 x byt na 500 m2
Před 435 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám třípodlažní dům s byty, parkoviště, prodejna s garáží 120 m2 v přízemí. Na dům navazuje parkoviště pro nejméně šest aut, následně navazuje komerční prostor... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Kyjovice, okr. Znojmo, RD 4+1, vinný sklep, garáž,
Před 436 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Kyjovice, okr. Znojmo, RD 4+1, vinný sklep, garáž, terasa – rodinný dům.Exkluzivně Vám nabízíme rodinný dům o dispozici 4+1 (s možností jednoduché přestavby na 5+kk) o přibližné celkové užitné ploše 160 m2 v obci Kyjovice, okr. Znojmo. Dům je patrový, samostatně stojící, obdélníkového tvaru a je v dobrém stavu. Dům nabízí velkorysou terasu s krásným výhledem. Kromě domu s garáží se na pozemku o celkové velikosti 614 m2 nachází také hospodářské stavení a pod domem najdeme vinný sklep. Dům je připojen na veškeré inženýrské sítě a na zahradě najdeme i studnu s užitkovou vodou. Kyjovice jsou malou vinařskou obcí a najdeme... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 490 000
 Kč
Prodej mobilního domku, 24 m², Vsetín
Před 436 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Ve Vsetíně, části zvané Malý Skalník, nabízíme k prodeji plně funkční, velmi zachovalý mobilní domek 8 x 3m. Domek je na kolech a pojízdný. Připraven k odvozu, který by si nový ma... (více v detailu)
Zlínský kraj
290 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 66 m², Lysá nad Labem, ul. Šporkova
Před 436 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám rodinný dům ke koupi v těsné blízkosti centra města Lysá nad Labem. Jeho současná dispozice je 2+1 o rozloze 66 m², ale existuje možnost propojení dalšího pokoje nebo přestavby podkroví. K domu patří také prostorná stodola o rozloze 57 m², další skladovací prostory a částečné podsklepení. Pozemek o rozloze 388 m² je vybaven vodovodní a plynovou přípojkou s možností napojení. Dům je zásobován vodou ze studny a připojen ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 720 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², Vinařice
Před 436 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Máme pro vás skvělou příležitost stát se vlastníkem útulného rodinného domu ve Vinařicích, který vás osloví svou polohou, stavem a prostorností. Tento dům se nachází na kraji obce, přímo naproti tenisovému kurtu, a nabízí výjimečný mix venkovského klidu a dostupnosti městského života. Dům prošel částečnou vnitřní rekonstrukcí v roce 2014, která zahrnovala nová okna, rozvody, omítky, podlahy a zateplené sádrokartonové str... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 250 m², Velký Bor
Před 436 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu se zahradou, o celkové ploše 967 m2, v obci Jetenovice, 8 km od města Horažďovice. Obytná část je dispozičně řešena jako 3+1 s koupelnou a WC. Navazují chlévy, dílna, garáž, prostorná stodola a dřevník. Obytná část prošla v průběhu předchozích let částečnou rekonstrukcí. Plastová okna, koupelna, radiátory včetně rozvodů, plynový kotel. Voda obecní, ohřev vody plynovým kotlem. Vytápění lze řešit nejen plynem, ale i kamny na p... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 850 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 1133 m², Písečná
Před 440 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme vám ke koupi budovu s velkou škálou využití o celkové ploše 1133 m2. V budově se nacházejí 3 dílny velkého rozměru vhodné pro opravu zemědělských strojů, stavebních strojů, nákladních automobilů, popřípadě osobních automobilů nebo jako skladovací prostory, kde průjezdná výška činí 480 cm. Dále se zde nachází sklad náhradních dílů, 2 krát umývárna, 5 krát WC, svačinárna. Nad dílnami se nachází nadměrně prostorná půda. Přímo k dílnám přiléhá budova, kde se v 1. podlaží nachází 3 kanceláře, úkli... (více v detailu)
Pardubický kraj
12 600 000
 Kč
RD, Karviná, ul. park Bedřicha Smetany
Před 442 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exklusivně nabízíme ke koupi prvorepublikovou vilu ve funkcionalistickém stylu z roku 1935. Nabízí se zde celkem 6 pokojů se dvěma šatnami. Početnou rodinu či náročnější klienty určitě zaujme možnost vybudovat z jedné šatny druhou koupelnu. Vila je celoplošně podsklepena a navíc část sklepení sloužilo v minulosti jako bydlení pro zahradníka. Pyšní se dále sv... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 450 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 62 m², Zlín
Před 442 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Připravili jsme pro Vás 1/4 domek ve Zlíně, části města Letná, ulice Bratří Sousedíků. Domek prošel zdařilou rekonstrukcí v roce 2015. Nachází se v klidné lokalitě s pěkným výhledem na protější části Zlína. Dispozičně je řešen jako 3+kk. V horním patře jsou dva neprůchozí pokoje, ložnice a dětský pokoj. Koupelna je s vanou, její součástí je toaleta. Jednotka je částečn... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 950 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Rakovník, ul. V Brance
Před 442 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Na hezkém místě, blíže k centru, naleznete tento dům. Dům je příjemně zabydlen. Přízemí je bezbariérové s dispozicí 2+1 s příslušenctvím, koupelnou s WC. Další WC je umístěno samostatně na chodbě. V patře jsou dva pokoje a samostatný kuchyňský kout. Dále je zde zbudována příprava pro koupelnu s další možností vybudování velkého pokoje z půdního prostoru. Dům je částečn... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Kopidlno, ul. Na Vinici
Před 443 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej rodinný dům se zahradou v Kopidlně. Dům leží na okraji města v příjemné, zalesněné lokalitě a je vhodný jak pro klidné trvalé bydlení tak i k využití na chalupu. K dispozici je zde obývací pokoj, kuchyně, ložnice a koupelna. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci a vodovod. K vytápění slouží krbová kamna s výměníkem a rozvodem ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 675 000
 Kč
Prodej 1/2 rodinného domu v České Skalici, ul. Bezručova
Před 443 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám prodej 1/2 rodinného domu v podílovém spoluvlastnictví (podíl je 52/100) v původním stavu v klidné části obce Česká Skalice. Nemovitost je částečně prezentována ve formě vizualizace, tj. budoucí stav pro lepší představu, jak by mohla vypadat po rekonstrukci. Dispozice: 3x chodba, obývací pokoj s krbovými kamny, kuch... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 264 m², Rumburk, ul. Na kolonii
Před 444 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům v okrajové části města Rumburk, ul. Na kolonii. Dům je dvoupodlažní a první patro prošlo rekonstrukcí, která je téměř dokončena. Vznikl zde byt o velikosti 155 m². Přízemí je celé ... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu 6+kk v Podbořanech, ul. Švermova
Před 444 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme velký rodinný dům v Podbořanech v ulici Švermova o velikosti 6+kk se zastavěnou plochou 252 metrů čtverečních ,užitnou plochou 197m2 a pozemkem 946 metrů čtverečních. Z chodby se dostáváme do opravdu velmi prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem a pěti samostatnými neprůchozím... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 900 000
 Kč
PRODEJ PAMÁTKY- PLZEŇ -SEVER .
Před 444 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
PRODEJ PAMÁTKY- PLZEŇ -SEVER . OD 4.10 --BYLA CENA SNÍŽENÁ . PŮVODNÍ Cena: 1 490 000 Kč. Prodej památky s pozemkem 1753 m2, z toho zastavěná plocha 470m2 . Zámek ve stejnojmenné obci na Kralovicku v okrese Plzeň-sever. Postaven byl na konci šestnáctého století, ale brzy přestal sloužit jako panské sídlo, a byl přestavěn na hostinec. Zámek, často označovaný jako tvrz, je od roku 1964 chráněn jako... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 249 999
 Kč
PRODEJ PAMÁTKY- PLZEŇ -SEVER .
Před 447 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
PRODEJ PAMÁTKY- PLZEŇ -SEVER . OD 30.7 -BYLA CENA SNÍŽENÁ . PŮVODNÍ Cena: 1 490 000 Kč. Prodej památky s pozemkem 1753 m2, z toho zastavěná plocha 470m2 . Zámek ve stejnojmenné obci na Kralovicku v okrese Plzeň-sever. Postaven byl na konci šestnáctého století, ale brzy přestal sloužit jako panské sídlo, a byl přestavěn na hostinec. Zámek, často označovaný jako tvrz, je od roku 1964 chráněn jako... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 249 999
 Kč
Prodej rodinný dům, Liberec - Vratislavice nad Nisou, 746 m2
Před 447 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Exkluzivně vám nabízíme k prodeji rodinný dům v liberecké městské části Vratislavice nad Nisou. Nachází se v naprosto klidné, slepé ulici kde najdete vysoký komfort a klid pro bydlení se svou rodinou. Oázou vašeho bydlení jistě bude rovinatá zahrada s dvougaráží, studnou s užitkovou vodou a spoustou okrasných dřevin a ovocných stromů. Dům je dispozičně řešen jako 7+1 a disponuje 2 x koupelnou a WC. V přízemí domu nalezneme kuchyň, obývací poko... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 990 000
 Kč
Prodej chalupy, 180 m²
Před 447 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám jedinečnou roubenku v centru Frýdlantu nad Ostravicí, která zaujme svým půvabem a výjimečným vybavením. Chalupa je nyní k prodeji a přináší skvělou příležitost pro trvalé bydlení, rekreaci nebo podnikání. Tento malebný objekt disponuje nádhernými dřevěnými stropy, které vytvářejí útulnou atmosféru. Podlahové vytápění zajišťované hlubinným vrtem zaručuje příjemné teplo po celém domě. Pro dodání rustikálního šarmu a energetického zdroje zde můžete využít krbová kamna. Voda je zajištěna vlas... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 700 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 152 m², Záměl
Před 450 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte velký rodinný dům? Nabízíme prostorný rodinný dům v obci Záměl. Dům je tři podlažní a proto se nabízí spousta možností k bydlení. V přízemí se nacházejí dvě bytové jednotky o dispozici 2+1 v 1. NP se nachází další 2+1. Z podkroví je možné zrealizovat další, dle Vašeho uvážení. K domu náleží udržovaná zahrada o ploš... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 999 000
 Kč