Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 790 výsledků

Prodej rodinného domu, 220 m², Rochov, ul. Rochov
Před 504 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Hledáte-li pohodové a klidné bydlení na venkově, přesto však s dobrou dostupností do Prahy, tak jste narazili na tu správnou inzerci. Nabízíme vám zemědělskou usedlost v Rochově, která na ploše 1301 m² nabízí dostatek soukromí pro bydlení i hospodaření. Hlavní budova prošla rekonstrukcí, kterou vznikly 2 bytové jednotky a kancelář. Další byt se nachází v budově bývalého špýcharu, který má své nezaměnitelné kouzlo. Vytápění zajišťuje automatický kotel na peletky, což zaručuje ú... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 176 m², Děčín, ul. Loubská
Před 510 dny - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji RD s užitnou plochou 176 m². Dům se nachází v klidné a zajímavé turistické lokalitě, v údolí řeky Labe, v zastavěné městské část Loubí, 5 km od Děčína. V částečně podsklepeném domě byla provedena rekonstrukce (plastová okna, kuch. linka se spotřebiči), je zde prostor k realizaci dle představ nového majitele. Přízemí je v současné době koncipováno spíše jako skladové prostory s tech. zázemím, v 1.patře je bytová jednotka 3+1. V minulosti byl dům provoz... (více v detailu)
3 180 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Líně, ul. Plzeňská
Před 510 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme prodej zrekonstruovaného cihlového rodinného domu, který se nachází v Plzeňské ulici v Líních v okresu Plzeň-sever. Dům je rozdělený na tři samostatné byty 1+kk o podlahových plochách 19 m², ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 890 000
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti, 2500 m², Puclice
Před 513 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zavedený a plně vybavený Wellness klub s restaurací v obci Malý Malahov s pozemkem o celkové výměře 5.177 m2, s možností přestavby nevyužité budovy na bytový dům a přístavbu řadového domu o osmi bytových jednotkách. V areálu naleznete parkoviště, garáž i nádherné letní posezení s cihlovým grilem. V prvním poschodí hlavní budovy najdeme recepci a osm luxusně vybavených pokojů s vlastní saunou. Dále pak reprezentativní byt pro vedení o velikosti 148 m2 se samostatnou kanceláří a vlastním ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
24 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 2500 m², Malý Malahov
Před 513 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zavedený a plně vybavený Wellness klub s restaurací v obci Malý Malahov s pozemkem o celkové výměře 5.177 m2, s možností přestavby nevyužité budovy na bytový dům a přístavbu řadového domu o osmi bytových jednotkách. V areálu naleznete parkoviště, garáž i nádherné letní posezení s cihlovým grilem. V prvním poschodí hlavní budovy najdeme recepci a osm luxusně vybavených pokojů s vlastní saunou. Dále pak reprezentativní byt pro vedení o velikosti 148 m2 se samostatnou kanceláří a vlastním ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
24 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Horka I
Před 513 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu o dispozici 3+kk, s celkovou plochou pozemku 1599 m², v Horce I. Podlahová plocha 87 m2. Na domě proběhla částečná rekonstrukce: výměna plastových oken, rozvody vody, koupelna. Vytápění - wafky, krbová kamna. Dispozice přízemí: veranda, chodba, koupelna s toaletou, kuchyňský kout s jídelnou, špajz, ložnice, pokoj. Možnost půdní vestavby. K ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 150 000
 Kč
Chata v údolí Železných hor
Před 515 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Exklusivní prodej chaty v malebném údolí Železných hor – Vrbatův Kostelec. Pardubice 30 km, 30 min., Chrudim 19 km, 20 min. Klidné místo pro absolutní relaxaci v přírodě, uprostřed lesů, kde se srny pasou na zahradě a lišky dávají dobrou noc. Údolím pod štíty skal vede naučná stezkad až do města Chrast. V okolí cyklostezky a mnoho možností pro výlety. Chata na vlastním pozemku o celkové výměře 463 m2. Ložnice s panoramatickým výhledem na západ do zeleného údolí a na východ, uzpůsobená pro čtyři osoby, v obytném podkroví cca 25 m2. Hlavní místnost s kuchyňskou linkou a kamny, se dvěma okny orientovanými na východ a jedním na sever. Terasa p... (více v detailu)
Pardubický kraj
745 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 360 m², Zborovice, ul. Lesní
Před 517 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi rodinný dům s průjezdem (garáží) a zahradou o celkové ploše 503 m2 ve Zborovicích u Kroměříže. Dům je koncipován jako 7+1. V přízemí je průjezd (garáž), dále je zde přímý přístup do velkého obytného prostoru ve kterém se nachází šatna, koupelna s WC a velký obývací pokoj s kuchyní. V... (více v detailu)
Zlínský kraj
10 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 199 m², Snědovice
Před 517 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nízkonákladový dvougenerační rodinný dům v klidné části obce, po celkové rekonstrukci s rekolaudací v roce 2022. V domě se nachází dvě bytové jednotky s dispozicí 3+1 v přízemí a 4+1 v prvním patře. Praktičností domu je skvělé uspořádaní s využitím technické místnosti, velké šatny a pracovny. Vytápění domu je řešeno kotlem na tuhá paliva s automatickým zásobníkem a termostatem, díky kterému máte minimální náklady na vytápění za rok. Na zahradě domu se nachází ... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 690 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 127 m2 -.Exkluzivně Vám
Před 518 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 127 m2 -.Exkluzivně Vám nabízíme rodinný dům s dispozicí 4+1 v klidné části královského města Žatec. Tento částečně zrekonstruovaný rodinný dům je ideální volbou pro rodiny, které hledají prostorné a pohodlné bydlení. Nachází se v blízkosti řeky a cyklostezky, což znamená, že si můžete užít spoustu času venku a prozkoumávat krásy okolní přírody. Užitná plocha domu činní 127 m2. Nemovitost nabízí i další nebytové prostory o velikosti cca 80 m2 a dále podkroví 65 m2, které nabízí možnost vestavby dalších obytných prostor. V domě se nachází vstupní chodba, kuchyň, obývací pokoj, 2 prostorné chodby v každém patře, ložnice, dětský pokoj, pokoj pr... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 415 m², Kadaň, ul. Vrchlického
Před 519 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
V historickém centru královského města, téměř na náměstí se nachází tento sympatický rodinný dům. Svou dispozicí však připomíná spíše dům nájemní, využitelný i ke komerčním účelům. Sestává ze dvou nadzemních a dvou podzemních podlaží, konkrétně pak z pěti bytových jednotek, dvou krásných a světlých komerčních prostor, prostorné půdy a majestátního sklepení v gotickém st... (více v detailu)
Ústecký kraj
19 089 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 192 m², Horažďovice
Před 519 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prostorný rodinný dům v obci Boubín u Horažďovic se skládá se z 3+1s chodbou, spižírnou, verandou, koupelnou a WC na pozemku 512 m2. Dále má dům sklep s kotlem na tuhá paliva, místnost pro skladování potravin (či dělání zabijačky) , dílnu a garáž. Nad celým objektem je prostorné podkroví, kde je možné nad obytnou částí vybudování pokojů. Zastavěná část je ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 599 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 49 m², Hostim
Před 520 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům vhodný k rekonstrukci o dispozici 2+1 o rozloze 49 m2 v klidné obci Hostim. Dům se skládá ze dvou neprůchozích pokojů a místnosti, která sloužila jako kuchyň. Wc je samostatně. Část domu je podsklepena. Dům stojí na rovinatém pozemku o rozloze 313 m2. Svou dispozicí a polohou je t... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 340 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 90 m², Solnice, ul. Litohradská
Před 521 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v Solnici. Bez právních problémů. V přízemí se nachází kuchyň s jídelnou a pokojem, zatímco v prvním patře je ložnice s půdou, kterou lze přestavět na další pokoj. Dům disponuje k... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 96 m², Přestanov
Před 523 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Rádi bychom vám představili tuto výjimečnou novostavbu v obci Přestanov, která čeká na své nové majitele. Přízemní dispozice nabídne na ploše 96 m² dostatek místa pro 3-4 člennou rodinu. Dostatek úložných prostor pak najdete na půdě domu. Vytápění objektu zajišťuje el.kotel napojený na podlahové topení. O ohřev vody se stará bojler. Díky kompaktní dispozici domu a zateplení můžete jako zdroj tepla využívat i tepelné čerpadlo, jehož kompletní příprava je hotova. Uprostřed domu umístěné komínové těleso s ... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+1 v Nýrsku, ul. Havlíčkova
Před 524 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Hledáte-li klidné a prostorné bydlení, nabízíme prodej udržovaného, celo podsklepeného rodinného domu s obytným podkrovím, situovaného v klidné části města v Pošumaví, vzdáleného cca 20 minut od SKI areálu Špičák a cca 10 km od hranic se SRN. V suterénu se nachází kotelna, sklad paliva, dílna a sklep. Na navazující zahradě kromě garáže, dřevníku a stodoly jsou i prosto... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 350 000
 Kč
stavební pozemek s RD k demolici, Leštinka 25, okres Chrudim, kraj Pardubický
Před 528 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nebojíte se celkové rekonstrukce domu, případně byste byli schopni si postavit nový dům dle vašich představ? Tak v těchto dvou případech Vám s dovolením nabízíme zajímavou alternativu, kterou je koupě staršího domu v Leštince, v okrese Chrudim, kraji Pardubickém.  Aktuální dispozice domu je 2+1 + půdní prostor. Dům není podsklepen. Voda je obecní, plyn v obci zaveden. Aktuálně začíná realizace první fáze napojení domů v obci na obecní kanalizaci, tento bude možno případně napojit v druhé fázi. Dům má svá nejlepší léta již za sebou a náklady na jeho opravu by byly vyšší. Někdy je lepší začít úplně nanovo, tedy původní dům zbourat a pozemek využít pro novou výstavbu. Pokud se do toho pustíte, budete odměněni bydlením venkovského charakteru, případně milým domem k chalupa... (více v detailu)
Pardubický kraj
990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 140 m², Vítkov, ul. Rybniční
Před 528 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu s pozemkem o výměře 674 m2. Nemovitost se nachází v klidné části obce s obecní příjezdovou komunikací. Dispozičně je nemovitost řešena: přízemí zádveří, vstupní chodba, kuchyň, obývací pokoj, koupelna, samostatné WC. Z chodby se dostanete po schodech do patra, kde j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 681 500
 Kč
Prodej rodinného domu, 450 m², Chvalšiny
Před 531 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji bývalou zemědělskou usedlost v centru obce Chvalšiny, které jsou vzdálené 12 km od Českého Krumlova. Dům je určený ke kompletní rekonstrukci s možností přestavby na bytový dům s pěti až šesti bytovými jednotkami nebo na menší penzion. Aktuálně je zrekonstruovaný byt o dispozici 2+KK v přízemí, kde je nyní nájemník. ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 480 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 184 m², Hoštka, ul. Malá strana
Před 531 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Na okraji Českého středohoří v centru obce Hoštka, je k prodeji dům ve stádiu započaté rekonstrukce - vybourané přebytečné příčky, odstraněny staré rozvody energií. Nyní již zbývá jen navrhnout si vlastní d... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 690 000
 Kč
Prodej bytového domu Na Vyhlídce Karlovy Vary.
Před 532 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Prodej bytového domu Na Vyhlídce Karlovy Vary. Představuji Vám prodej čtyřpodlažního bytového domu včetně studie na krásném místě Sady Jeana De Carro nad kostelem Máří Magdaleny, vnitřní lázeňského území v Karlových Varech. Ideální například pro přestavbu na apartmány Airbe, krátkodobé ubytování, apartmány k dalšímu prodeji. Volné pozemky vhodné pro dostavbu či parkování. V domě se nachází 6 bytových jednotek a jedna mansarda. Celková výměra pozemků je 639 m2, zastavěná plocha bytového domu 122 m2 a užitná plocha je 468 m2. Dům je volný, bez nájemníků. Studie na zastavění pozemku je k dispozici - výstavba bytů a parkovacích stání. V přípa... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu 6+kk, v Liberci, ul. Nedbalova
Před 532 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej velkého prostorného rodinného domu s dispozicí 6+kk využitelný i pro dvojgenerační bydlení. Dům má v přízemí prostorný obývací pokoj napojený na kuchyni a jídelnu. Dále je zde pracovna, koupelna, WC, techn... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 590 000
 Kč
Prodej, bytový dům, Kynšperk nad Oh
Před 533 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej domu se třemi bytovými jednotkami a zahradou v pronájmu od města Kynšperk nad Ohří. Nemovitost je kompletně zateplená s platovými okny, střešní krytina šindel. V 1.NP se nachází byt 2+1 50 m s platícím nájemníkem (vytápění kotlem na tuhá paliva). Ve 2.... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 500 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 43 m², Kolín, ul. Kostnická
Před 533 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu menší rodinný domek částečně zařízený o podlahové ploše 43m2. Obytná kuchyň 13,2 m2 s kuchyňskou linkou, plynovým sporákem a troubou, ledničkou, jídelním stolem, židlemi a gaučem. Ložnice 14,4 m2 je vybavena manželskou... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 800
 Kč
Prodej rodinného domu, 250 m², Ústí nad Labem, ul. Hrbovická
Před 533 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Jsem Vaším osobním realitním makléřem a jsem tu, abych Vám představil tuto neuvěřitelnou příležitost! Nabízím Vám dům s restaurací v Ústí nad Labem. Tato nemovitost prošla kompletní rekonstrukcí a je připravena na to, abyste ji okamžitě využili pro své podnikání nebo pro své pohodlné bydlení. V prvním patře se nachází byt 2+1, 1+1 a v podkroví 2+1. Samostatná re... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 200 000
 Kč