Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 790 výsledků

Prodej rodinného domu, Černuc - Nabdín
Před 562 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte nemovitost pro bydlení, či chalupu pro rekreaci? Máme pro Vás rodinný domek v obci Černuc, části obce Nabdín, malá vesnice cca 2,5 km od Velvar. Nemovitost se skládá ze 3 staveb, hlavní obytná část se zádveřím a verandou, kuchyní s jídelním koutem, obývacím pokojem, ložnicí a koupelnou s WC a s navazující kolnou, v 2. stavbě se nachází místnost bývalé prádelny, nyní využito jako vejminek a chlévy a ve 3.... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 190 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 3 293 m², Činěves
Před 562 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám k prodeji nemovitost, která má více možností k užívaní. Objekt je možný využívat k trvalému bydlení, k investici nebo k rozdělení dvou pozemků. Nemovitost je vzdálená do Nymburka 16 km, Poděbrad 15 km a Prahy 76 km. Poz... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 127 m², Okrouhlé Hradiště
Před 562 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Na prodej podsklepený rodinný dům se zahradou o celkové výměře 2050 m2 v obci Okrouhlé Hradiště u Konstantinových Lázní. Dům o dispozici 5+1 s podlahovou plochou 256 m2 v původním stavu ihned k užívání. Vytápěn ústředním topením s kotlem na tuhá paliva, odpad žumpa... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 650 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 105 m², Dětenice
Před 562 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům 5+1 s garáží a zahradou v obci Dětenice. Typizovaná montovaná dřevostavba tzv. okál s užitnou plochou 105 m² je v původním stavu a je určen k rekonstrukci podle představ nového majitele. Dispozice domu jsou v přízemí vstupní chodba, technická místnost a vstup do garáže o velikosti 13 m... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 400 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 162 m², Krásná Lípa, ul. Varnsdorfská
Před 562 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji RD, který leží na pomezí Národního parku České Švýcarsko a Lužických hor v blízkosti centra města Krásná Lípa. Dům je zateplený s novou fasádou, plastová okna, interiér si žádá celkovou rekonstrukci. Dispozice domu 3+kk se rozkládá ve dvou nadzemních podlaží. Vstupní chodbička, obývací pokoj s kuchyňským koutem. Ko... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 380 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 287 m², Lužany
Před 562 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji vícegenerační rodinný dům v odlehlé části obce Lužany o celkové užitné ploše 287 m². Jedná se o samotu se stavební uzávěrou. K domu náleží pozemek s velkorysou plochu 6912 m². Dům je zateplený a odizolovaný. Nízké náklady na topení. Má zrekonstruované podkroví a nově postavenou tělocvičnu s toaletou a místností pro masáže. Na domě je nová střecha, obložení komínů, dřevěná okna s izolačním trojsklem, rozvody všech sítí a rozvodů včetně televize a satelitu. Je vytápěn automatický... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 500 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 600 m2, Smržovka, ul. Rooseweltova
Před 562 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nájemní dům s 5 bytovými jednotkami blízko centra města Smržovky. V přízemí objektu jsou dvě bytové jednotky 2+kk o výměře 65 m2 a 2+1 o výměře 75 m2 se společným vstupem a chodbou, dále je v přízemí byt 3+kk o výměře 83 m2 se samostatným vchodem z boku domu. Zadn... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 355 m², Svojanov
Před 562 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízím Vám ke koupi opravdu výjimečnou příležitost k investici a splnění snu o vlastní restauraci s ubytováním. Jedná se o budovu bývalého mlýna, kde proběhla rekonstrukce se zachováním historického rázu budovy. K dispozici je zde hlavní sál s místy k sezení, který zdobí kachlová kamna a stylový bar. Dále dva prostorné salony, kuchyni, sklady a toalety. V penzionu je pět samostatnýc... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 110 m², Nupaky, ul. K Parku
Před 562 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám ke koupi třípodlažní rodinný dům 4+kk o vel.110 m2 se zahradou 75 m2 v obci Nupaky, Praha-východ. Pro svou polohu je ideálním místem pro příjemné bydlení v přírodě a zároveň v blízkosti hlavního města Prahy. Poloha domu je v klidné části obce, kde poskytne soukromí a příjemné bydlení s výhledem do zeleně místního parku. V přízemí se nachází vstupní hala, obývací pokoj s francouzskými okny se vstupem na terasu zastíněnou pergolou se zahradou, moderní kuchyň s jídelnou a toaleta. V... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 990 000
 Kč
Prodej 1/2 rodinného domu, 130 m², Zbuzany, ul. Nová
Před 562 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji ideální polovinu domu v obci Zbuzany o podlahové ploše cca 90 m². Nabízeno je přízemí domu. K užívání je i polovina pozemku dl... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 500 000
 Kč
RD, 2 bytové jednotky, 712m2, garáž
Před 562 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
koupi zajímavé nemovitosti . Jedná se o podsklepený , dvoupodlažní dům s dvěmi bytovými jednotkami 3+1 a 3+kk, obě cca 90m , garáží, zahradou se skleníkem . Dům se nachází v klidné lokalitě na okraji Karlových Varů. Dispozice domu : v I.PP garáž, 4 sklepy prostory suché bez známek vlhkosti. I. NP : byt o velikosti 3+1, velkometrážní obývací pokoj s krbem, ložnice, pokoj pro hosty, koupelna s toaletou a sprchovým koutem, technická místnost a komora... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 000 000
 Kč
Prodej chalupy 2+1, Vítějeves. SLEVA ! Nabízíme
Před 562 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej chalupy 2+1, Vítějeves. SLEVA ! Nabízíme Vám ke koupi chalupu / rodinný dům v obci Vítějeves, okr. Svitavy. Nemovitost je vhodná jak k trvalému bydlení, tak i k rekreaci. Umístěna je samostatně s krásným výhledem - celková plocha pozemku je 518m2. Dům má v současné době dispozici 2+1, k tomu prostorná koupelna, WC bylo umístěno samostatně - obytné plochy nyní cca 84m2. Z předsíně lze projít do stodoly cca 46m2, kterou je případně možné upravit rovněž na obytný prostor, zaujme i pěkná dřevěná veranda s výhledem. K dispozici je zajímavá prostorná půda (vstup z předsíně), kde byl původně obytný pokoj a částečně skladový prostor - nyní je vše vyklizeno a nachystáno k realizaci záměru podle představ nového majitele. Velmi praktické jsou jsou rozsáhlé sklepy pod celým domem, zde je umístěn i kotel na tuhá paliva a kotel na plyn. Jde o stavbu smíšenou, primárně... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu 2+1, Vítějeves. SLEVA!
Před 562 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 2+1, Vítějeves. SLEVA! Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům / chalupu v obci Vítějeves, okr. Svitavy. Nemovitost je vhodná jak k trvalému bydlení, tak i k rekreaci. Umístěna je samostatně s krásným výhledem - celková plocha pozemku je 518m2. Dům má v současné době dispozici 2+1, k tomu prostorná koupelna, WC bylo umístěno samostatně - obytné plochy nyní cca 84m2. Z předsíně lze projít do stodoly cca 46m2, kterou je případně možné upravit rovněž na obytný prostor, zaujme i pěkná dřevěná veranda s výhledem. K dispozici je zajímavá prostorná půda (vstup z předsíně), kde byl původně obytný pokoj a částečně skladový prostor - nyní je vše vyklizeno a nachystáno k realizaci záměru podle představ nového majitele. Velmi praktické jsou jsou rozsáhlé sklepy pod celým domem, zde je umístěn i kotel na tuhá paliva a kotel na plyn. Jde o stavbu smíšenou, primárně cihlovou, základ a sklepní prostory kam... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 690 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Pilníkov, ul. Pražská
Před 562 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Hledáte nemovitost s větším pozemkem na klidném místě? Nabízíme k prodeji rodinný dům po částečné rekonstrukci s garáží a stodolou na rozsáhlém, rovinatém pozemku o rozloze 7.000 m2, který nabízí dostatek přírody a zároveň soukromí. Dům se dispozičně skládá ze vstupní chodby, samostatného pokoje, obývací místnosti, kuchyně, koupelny a samostatným WC. Prostornou půdu lze využít k vybudování dalších pokojů nebo celého obytného patra. Město Pilníkov leží v Krko... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 430 m², Verneřice, ul. loučky
Před 562 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
V prodeji krásný rodinný dům s luxusní užitnou plochou 430 m² na pozemku s ještě luxusnějším pozemkem 4000 m². Tento skvost se nachází v malebné obci Verneřice, kde najdete maximální klid a zároveň jste 20 minut od Děčína nebo Ústí nad Labem. Srdcem domu je kotel na tuhá paliva, který se stará o vytápění 10 místností a krásné nové kuchyně. Místností je možné dodělat mnohem více, kde je půda kompletně připravena k naplnění všemožných plánů. Dům je k mání včetně vybavení. Dále k nemovitosti náleží kr... (více v detailu)
Ústecký kraj
18 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 158 m², Nelahozeves, ul. Habrová
Před 562 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Prostorný řadový dům v obci Lešany u Nelahozevsi. V tomto domě je opravdu komfortní bydlení pro rodinu s dětmi. Dům je o dispozici 5+kk s dvěma šatnami . Přízemí domu disponuje vstupní chodbou, šatnou ( může být ale jako plnohodnotný pokoj), technickou místností, toaletou, velkým obývacím pokojem s kuchyní a přímím vstupem na zahradu. Pod schody se nachází spižírna. V prvním patře domu jsou dvě ložnice a koupelna s vanou, sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem. Dále praktická šatna s úložným systémem.... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu 3+kk, Břežany u Lešan
Před 562 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme vám na prodej výběr ze tří nízkoenergetických mobilních domů s terasou nebo zimní zahradou spolu s pozemkem o výměře 994 m2 v obci Břežany u Lešan. Domy jsou v různých cenových relacích a to buď bez vybavení nebo kompletně zařízené. Výhodou těchto domů je, že se jedná o plnohodnotné bydlení, kdy se můžete nastěhovat ve velmi krátkém čase. Ceny domu včetně pozemku, začínají na 4.580.000 Kč. K ceně je ještě nutné dopočítat dopravu, usazení a napojení na inženýrské sítě. Je možno zakoupit ja... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 580 000
 Kč
Želetava, RD 4+1, 5+kk, rekonstrukce, zahrada -
Před 562 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Želetava, RD 4+1, 5+kk, rekonstrukce, zahrada - rodinný dům.Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rodinný dům, ve kterém se nachází dvě bytové jednotky o dispozici 4+1 a 5+kk v obci Želetava. Jedná se o rohový, cihlový dům se sedlovou střechou, jejíž stáří je 5 let. Celková plocha pozemku je přibližně 600 m2. 1NP 4+1: po kompletní rekonstrukci, dispozice: obývací pokoj, kuchyně s jídelnou, ložnice, dva pokoje, chodba, koupelna s toaletou, samostatné wc a technická místnost. 2NP 5+kk: vstupní hala, obývací pokoj s kuchyňským koutem, čtyři pokoje, chodba, koupelna a ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 790 000
 Kč
Luxusní vila Drahkov 2718
Před 562 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej činžovní vily v klidném prostředí obce Drahkov s výhledem na Krušné hory a pozemkem o rozloze 2 530 m, zastavená plocha a nádvoří 380 m. V domě se nacházejí 2 velké zrcadlově zrekonstruované byty o velikosti 6+kk, včetně terasy. Spodní část budovy tvoří prostory pro podnikání. Nabízí se možnost vybudování dalších bytových jednotek. V zadní části stojí 2 velké garáže. Dům obklopuje dvůr se zelení s možností posezení. Parkování u domu. Dům stojí na společném pozemku, není samostatně oddělen od dalších budov, avšak... (více v detailu)
Ústecký kraj
20 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 437 m², Tábor, ul. V Polích
Před 562 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Prodej zděného, patrového rodinného domu s garáží pro 2 auta v Táboře, na lukrativním místě části obce Čelkovice v ul. V Polích o CP 1006 m2. Dům byl vystavěn v roce 2012 a je o dispozici 5+kk s PP 273 m2. Rodinný dům je podsklepen. Připojen na obecní vodovod a kanalizaci. Vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo. Nová střešní krytina a dřevěná euro o... (více v detailu)
Jihočeský kraj
16 499 000
 Kč
Pronájem rodinného domu, 190 m², Zeleneč, ul. Jitrocelová
Před 562 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu luxusně vybavený dům v klidné čtvrti. Dům je využívaný k podnikání a je kompletně vybaven pro další provozování v kosmetických službách. Po dohodě s majitelkou možný odkup určitého vybavení. V přízemí se nachází recepce, místnost s masážním lehátkem, moderní černá kuchyně s barovým pultem a s přístupem na terasu. Přízemí disponuje dvěma toaletami a k... (více v detailu)
Středočeský kraj
50 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 200 m², Buštěhrad, ul. Lidická
Před 562 dny - ANNONCE
Pokud hledáte velký rodinný dům bez dalších investic, tak si hned domluvte prohlídku. Tato nemovitost má vše, co potřebujete. Nabízí dvougenerační bydlení na podlahové ploše 230 m2. V přízemí se nachází byt s dispozicí 3+1 s krbem, koupelnou a samostatným WC. V patře 3+kk s koupelnou. Pokud Vás zajímají d... (více v detailu)
21 419 998
 Kč
Prodej rodinného domu, 222 m², Kout na Šumavě
Před 562 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům ve městě Kout na Šumavě, okr. Domažlice. Dům na první pohled zaujme prostornými místnostmi a možností vícegeneračního bydlení, případně k podnikání v oblasti ubytování. Aktuálně jej lze využívat jako tři bytové jednotky se společným vchodem. Velkou výhodou domu je bezesporu také zastřešená terasa o výměře téměř 25 m2,která díky kamennému krbu přímo vybízí k rodinnému grilování. Nemovitost je velmi dobře udržovaná. Sam... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu ve Světci 145m2
Před 562 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu 145m2 v malebné obci Světec. Téměř na dosah královny Českého středohoří, Milešovky. Na dohled od romantické zříceniny hradu Kostomlaty. Jen 13min jízdy autem od Teplic. Základy byly položeny v roce 1888. V posledních letech byl postupně zrekonstruován a nyní hledáme nového majitele, který jistě ocení solární panely s bateriovým úložištěm, tepelné čerpadlo, plynový kotel, krbová kamna, pemzovou fasádu, částečnou izolaci proti vlhku, zateplené podkroví, garáž, z... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 800 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 6+kk, Kynšperk
Před 562 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej novostavby bungalovu 6+kk v obci Kynšperk nad Ohří, ul. Knoflíkova. Celková velikost pozemku včetně zastavěné plochy je 555 m. V domě nalezneme prostorný obývací pokoj, prostornou kuchyní, 5 místností, koupelnu, samostatné WC a technickou místnost. Střešní krytina ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
6 250 000
 Kč