Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 790 výsledků

Prodej rodinného domu, 3972 m2
Před 562 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji rodinný dům se zavedeným autoservisem, o celkové užitné ploše 692 m2, který se nachází v okrajové části města, do centra to je jen 2 minuty jízdy. Celý areál je oplocený, je tam rozlehlé parkoviště na asfaltové ploše, 8 garáží, pneuservis, přijímací kancelář a již zmíněný rodinný dům o třech nadzemních podlaží. V ceně nemovitosti je i kompletní vybavení autoservisu, které je po... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu v Liberci, ul. Rudolfovská
Před 562 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Nabízíme ke koupi velkorysý rodinný dům v malebné horské části Liberce - Rudolfově. Nemovitost s užitnou plochou 230 m2, s dispozicí 7+1, nabízí možnost bydlení pro větší rodinu, nebo využití na penzion. V přízemí se nachází předsíň, chodba, obývací pokoj, kuchyně, jídelna a koupelna s technickým zázemím. Toaleta je samostatná. Všechny místnosti jsou prostorné a světlé. Z jídelny je přístup do technické místnosti a další prostor v patře, který po rek... (více v detailu)
Liberecký kraj
12 490 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 146 m2 -.Nabízíme k prodeji
Před 562 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej, Rodinné domy, 146 m2 -.Nabízíme k prodeji rodinný dům 5+1 v klidné a žádané lokalitě obce Staré Město u Bruntálu. Obytná plocha 146m2, užitná plocha 230m2, plocha pozemku 830m2. Jedná se o samostatný, podsklepený dům. V prvním podlaží domu se nachází předsíň, kuchyň, dva pokoje, koupelna s WC, šatna a spíž. Ve druhém podlaží se nachází předsíň, tři pokoje, koupelna s WC. V podkroví jsou dvě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 621 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 90 m², Hoštka, ul. Malá strana
Před 562 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Chtěli by jste z domova mít kousek k Českému středohoří nebo k cyklostezce podél Labe ? V centru obce Hoštka nabízíme k prodeji rodinný dům se započatou rekonstrukcí, která spočívá v odstranění nadbytečných příček a původních rozvodů energií. V přízemí domu l... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 290 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Nymburce; Nymburku, ul. Purkyňova
Před 562 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Našim klientům nabízíme ke koupi hezký vícegenerační rodinný dům v klidné lokalitě města Nymburk. Nemovitost je vhodná jak pro vícegenerační bydlení, tak i pro bydlení pro jednu rodinu. Technický stav nemovitosti je dobrý a umožňuje... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 184 m², Golčův Jeníkov, V Zahradách
Před 562 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte rodinný dům v Golčově Jeníkově? Dům s možností rekonstrukce dle svých představ? Nebo dům s dostatkem prostoru pro vlastní provozovnu? Nabízíme Vám rodinný dům v klidné části Golčova Jeníkova s výhledem na Železné hory. Dům typu okál vám v suterénu nabídne garáž, kotelnu, sklep, koupelnu a společenskou místnost. V obytné části pak tři pokoje, koupelnu, toaletu, samostatnou kuchyň a pro... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 650 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 130 m², Český Těšín, ul. Husova
Před 562 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení ve městě a nikoliv na periferii? Patříte k těm, kteří mají rádi, když dojdou pěšky do pár minut všude, kde je potřeba? Tak tako nabídka Vás jistě zaujme. Exkluzivně nabízím na prodej RD nacházející se v žádané lokalitě Českého Těšína na Rozvoji. Pozemek, na kterém stojí tento rodinný dům patří k největším v této lokalitě, jeho velikost je 1.024 m2. Benefitem také může být to, že dům je ur... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 390 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 100 m², Unčín
Před 562 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte klidné bydlení s výhledem pouze do přírody nebo jen na rekreační pobyty? Tak tato nemovitost je určena přímo pro vás a nejen to, na své si přijdou i rybáři, kde v úzké blízkosti je řeka Svratka vhodná k muškaření. Dům se nachází v Unčíně vzdáleném 5 km od Jimramova a je řešen dispozičně jako 2+1, včetně prostorného a suchého podkroví. Koupe... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 180 000
 Kč
Hledáme chatu v Beskydech
Před 574 dny - Moravskoslezský kraj - AVIZO_CZ
Hledáme pro našeho konkrétního klienta chatu v Beskydech, zast.plocha min. 50 m2, poz. min. 400m2, celoročně obyvatelná, dojezd k chatě. V... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Zdarma
 Kč
Veselí nad Moravou, RD 4+1, zahrada, parkování – rodinný dům
Před 577 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům ve městě Veselí nad Moravou v okrese Hodonín. Rodinný dům o dispozici 4+1 je postaven z cihlového zdiva. Je vybaven ústředním plynovým topením. Odpady jsou svedeny do kanalizace. Nemovitost je v původním, ale udržovaném stavu a je určena k rekonstrukci. Celý pozemek včetně zahrady je o výměře 707m2. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Veselí nad Mora... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 4+1, 120 m, pozemek 1 035 m, Vratimov
Před 577 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Dům, kde se můžete rovnou nastěhovat! Nemusíte řešit rekonstrukce, opravy, úpravy, prostě nic. Tento bezva dům, 4+1, procházel průběžně rekonstrukcemi. Pouze zmíníme plastová okna, všechny rozvody, zateplení, střecha atd… Dispozice: • V přízemí se nachází zádveří, prostorná vstupní předsíň, kuchyně, dva pokoje a sociální zařízení. • V patře dva pokoje. • Částečně podslepeno Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem, možnost topení na tuhá paliva, eventuálně vybudovat krb. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dosud předložen, proto je uvedena třída G. Součástí prodeje, je samostatná budova sloužící jako garáž a s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 665 000
 Kč
RD se zahradou, podíl 1/2, Dvůr Králové nad Labem-Žireč Městys
Před 577 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Oceňovaný rodinný dům se nachází při místní obslužné komunikaci, která obcí prochází, v severozápadní části obce Žireč. Okolí je tvořeno starší zástavbou zděných rodinných domů. Předmětem ocenění je samostatně stojící, zděný, nepodsklepený rodinný dům s jedním nadzemním podlažím a s podkrovním půdním prostorem. Stavba je zděná ze smíšeného zdiva (kámen, cihly, tvárnice). Dům je zastřešen rovnou střechou s plechovou krytinou. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Při „prodeji“ nemovitosti z uvedeného řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 163 334
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 68 m2 - Třebíč - Borovina
Před 577 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji pěkný rodinný dům na ulici Horova v Třebíči - Borovina, který je podsklepený, zateplený a po rekonstrukci. Zastavěná plocha domu je 68 m2, garáž 27 m2 a zahrada 210 m2. Při vstupu do domu je chodba, ze které je vstup do spíže, koupelny, ve které je sprchový kout, toalety, pokoje a kuchyně propojené s obývacím pokojem. Z něho vedou schody do patra, kde jsou další dva pokoje a vstup na prostornou terasu a půdu. Dům se může vytápět plynem nebo nedávno nainstalovaným tepelným čerpadlem. Ve sklepě jsou skladovací prostory, kondenzační kotel, tepelné čer... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 500 000
 Kč
RD s pozemkem, Třinec-Guty
Před 577 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Dvoupodlažní rodinný dům s podsklepením o dispozici 6+1 v Třinci - Gutech. V domě o celkové výměře 350 m2, se nachází šest pokojů, dále kuchyň, chodba, dvě koupelny a WC, komory, garáž, prostorné sklepní prostory včetně dílny, kotelny, prádelny a sušárny. Vytápění kotlem na tuhá paliva, ohřev vody bojlerem. Rodinný dům je napojen na vodovod z vlastní studny (nový vrt v roce 2022), kanalizaci do jímky na vyvážení a NN. Celková plocha pozemku je 966 m2. V Třinci je výborná občanská vybavenost, v městské části Guty se nachází obchod a restaurace. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Při „prodeji“ nemovitosti z uvedeného řízení se všeobecně může jednat o... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 466 600
 Kč
Prodej rodinného domu 200 m², pozemek 464 m² Zlín - Prštné
Před 577 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Prodej rodinného domu 5+3 ve Zlíně na Podhoří, ulice M. Alše. Rodinný dům tvoří 3 samostatné bytové jednotky s vlastním sociálním zázemím, V přízemí jsou dva byty 1+1, v prvním patře byt 3+1 s balkonem. Každé patro je vytápěno vlastním plynovým kotlem, koupelny mají svůj bojler. V suterénu se nachází 4 skladovací a provozní místnosti, z jedné z nich se vcházím na zahradu, přiléhající k domu.... (více v detailu)
Zlínský kraj
9 630 000
 Kč
Novosedly, RD 4+kk, zahrada, bazén - rodinný dům
Před 577 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji krásný nový rodinný dům v obci Novosedly v okrese Břeclav. Útulný řadový rodinný dům o dispozici 4+kk je postaven z cihlového zdiva a jeho staří je cca 6 let. Je vybaven podlahovým topením plynový kotlem. Odpady jsou svedeny do kanalizace. A voda je ohřívaná kondenzačním plynovým kotlem. Velkou výhodou domu jsou mimo jiné i okna - jedná se o trojskla, šestikomorové. K relaxaci máte k dispozici zahradu s bazénem. Rodinný dům je velmi vkusně a moderně zařízený. Z obývacího pokoje vidíte na zahradu. Celý pozemek včetně zahrady je o výmě... (více v detailu)
8 590 000
 Kč
RD s pozemky, Rusín-Hrozová
Před 577 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Jedná se o samostatně stojící, přízemní, nepodsklepený rodinný dům s půdním prostorem. Konstrukce budovy je zděná. Na střeše jsou žlaby se svody. Součástí střechy je komín. Okna domu jsou dřevěná zdvojená s parapety. Vchodové dveře jsou dřevěné plné. K domu patří velká oplocená zahrada. Na zahradě se nachází velká zděná stodola a dále zděná kůlna. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Při „prodeji“ nemovitosti z uvedeného řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 930 000
 Kč
RD se zahradou, Bechyně
Před 577 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Oceňovaný rodinný dům je samostatný objekt a má celkem 2 nadzemní podlaží. Dům je celkově podsklepený, nachází se zde půda a obytné podkroví není vybudované. Objekt byl postaven odhadem v roce 1984, během své životnosti byla prováděna pouze běžná údržba, cca před 15 lety byla vyměněna okna za plastová. Rodinný dům je dispozičně řešen jako 2 bytové jednotky 3+1, jednotlivá patra jsou propojena centrálním schodištěm, v suterénu se nachází garáž, technická místnost a skladové prostory. Podlahová plocha činí 246,18 m2. Podlahová plocha vč. příslušenství činí 278,04 m2. Na pozemku se nachází přístřešek, skleník. Pozemky jsou s rodinným domem ve funkčním celku. Na pozemku se nachází: okrasné dřeviny, ovocné dřeviny, oplocení pozemku - plotové dílce s betonovou podezdívkou (směrem do ulice), pletivo do ocelových sloupků. Samotný pozemek je rovinatý. K objektu lze přijet bez problému po zpevněné obecní cestě. Je zde možnost parkování na vlastním pozemku. Podrobnější informa... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 200 000
 Kč
Rodinný dům, Kotojedy
Před 577 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Kotojedy. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují ú... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 449 000
 Kč
Rodinný dům, Zlín-Kudlov
Před 577 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům ve Zlíně, části obce Kudlov, jde o 1/2 dvojdomku, dům je zděný, podsklepený se dvěma nadzemními podlažími. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Při „prodeji“ nemovitosti z uvedeného řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Zveřejněné údaje jsou čerpány z dokumentů v rámci exekučního řízení, kdy je nemovitost určena ke zpeněžení v rámci ... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 646 667
 Kč
Budova, podíl 1/2, Všenory
Před 577 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Jedná se o podíl 1/2 budovy v obci Všenory, okres Praha-západ. Objekt je samostatně stojící, nepodsklepený, přízemní. Konstrukce je zděná. Okna domu jsou dřevěná a plastová, vchodové dveře jsou plastové. Na severovýchodní světovou stranu domu navazuje zděná garáž s pultovou střechou a plechovými vjezdovými vraty. Budova stojí na pozemcích cizích vlastníků a rovněž přístup je přes pozemky cizích vlastníků. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Při „prodeji“ nemovitosti z uvedeného řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dosta... (více v detailu)
Středočeský kraj
450 000
 Kč
Rodinný dům, Vrbice, podíl 1/2.
Před 577 dny - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Vrbice, podíl 1/2. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy ro... (více v detailu)
2 841 336
 Kč
Rodinný dům, Drahoraz, podíl 3/4
Před 577 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Drahoraz, podíl 3/4. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
895 000
 Kč
Moderní bydlení 12 km od stanice metra Letňany, jen 2 sousedé
Před 577 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Prakticky řešený rodinný dům moderního vzhledu se nachází v okrajové části obce Čakovičky, 12 km od stanice metra Letňany. Prakticky řešené dispozice domu původně 4+kk, nyní 3+kk s prostorným vzdušným obývacím pokojem spojeným s kuchyní a se dvěma vstupy na krásně udržovanou zahradu. Dvě samostatné ložnice s francouzskými okny a také se vstupem na zahradu. Samostatné WC. Vstupní předsíň se vstupem do garáže z domu, dále v předsíně skříňová stěna zajišťující dos... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 990 000
 Kč
Exkluzivně: pronájem RD 5+kk 160 m2, terasa, dvojgaráž, zahrada 584 m2, Karlštejn
Před 577 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný, patrový rodinný dům 5+kk s terasou, zahradou a dvojgaráží v příjemné lokalitě - v centrální části CHKO Český kras, v blízkosti řeky Berounky. Novostavba domu z roku 2020 o podlahové ploše cca 160 m2 se nachází na rovinném pozemku o celkové výměře 697 m2, z toho zahrada je 584 m2. Dům se nabízí nezařízený. Přízemí disponuje zádveřím, technickou místností, 2 komorami, koupelnou s vanou a sprchovým koutem, chodbou se schodištěm, samostatným WC, prostorným obývacím pokojem s krbem a vstupem na zastřešenou terasu a zahradu. Dále je zde kuchyňský kout s velkoryse řešenou kuch. linkou, kompletně vybavenou vestavěnými spotřebiči – varná deska, el. a mikrovlnná trouba, myčka, lednice, mrazák a kávovar. V patře jsou 4 ložnice, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
30 000
 Kč