Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 793 výsledků

RD Horní Žukov
Před 689 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Tímto Vám chci nabídnout k prodeji prostorný rodinný dům(244m2 užitná plocha) a pozemkem o výměře 1048 m2.Nemovitost je vhodná pro rodinu, která hledá hodně prostoru nebo také jako dvougenerační bydlení. Dům se nachází Horním Žukově, 6km od města Český Těšín. Je v původním, avšak udržovaném stavu a skýtá mnoho možností k rekonstrukci dle vlastních představ. V 1.NP je menší zádveří, prostorná vstupní hala se schodištěm a čtyři pokoje. Jeden z pokojů by bylo možné předělat na kuchyň. Dále je zde se spíž, koupelna a WC. Ve 2.NP se nachází tři pokoje, kuchyň, spíž, koupelna s WC. V domě jsou nová plastová okna, mimo sklepních prostor. Podlahy v místnostech jsou většinou parketové. Nemovitost má také půdní prostory, které je možno využít pro uložení či uskladnění věcí. Sklepní prostory pod domem jsou tv... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 400 000
 Kč
Prodej Chaty 40m2, v klidné chatové oblasti - Vlašim
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji útulnou chatu na konci chatové osady pod Tescem ve Vlašimi. Chata se nachází na pozemku se skleníkem a bazénem o ploše 214m2. Skládá se ze dvou místností, každá v jednom patře. V přízemí je vybavená kuchyňka. Do prvního patra se jde po žebříku, který je možné šikovně uk... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 650 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 340 m2 - Slušovice
Před 689 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám možnost koupě zajímavého domu ve Slušovicích na ul. Dlouhá Ať již hledáte útulné bydlení pro vlastní potřebu, investici, nebo případně sídlo firmy, mohla by Vás tato nabídka zajímat. Jedná se o samostatně stojící rodinný dům po částečné rekonstrukci. V suterénu se nachází garáž, technická místnost, sklepní prostory. V 1. NP (zvýšené přízemí) je prostorná vstupní chodba, vnitřní chodba a schodiště, koupelna se sprchovým koutem a WC, obývací pokoj, ložnice, jídelna a kuchyně. Ze vstupní chodby je možné rovněž vyjít na terasu za domem. Ve 2. NP máte k dispozici, komoru (šatnu), koupelnu s vanou a WC, kuchyň se vstupem na lodžii a se spižírnou, velký obývací pokoj s balkónem do zahrady, malou ložnici a velkou ložnici (pokoj). Dům má plastová okna, část vnitřních prostor po rekonstrukci, nový plynový kotel, je napojen na všechny inženýrské sítě a má vlastní studnu. Vedle domu se nachází... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej cihlový rodinný dům 3+1 se zahradou v obci Bukovany, Bukovany u Kyjova.
Před 689 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím k prodeji rodinný cihlový dům 3+1 se zahradou v obci Bukovany. Celková plocha pozemku 799 m2, z toho zastavěná plocha 135 m2. Nemovitost je v řadové zástavbě, cihlové konstrukce, podsklepená. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě: el. energie, veřejný vodovod a kanalizace, plynová přípojka. Dispozice domů 3+1, koupelna, WC, chodba a... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 870 000
 Kč
Brno, prodej RD 3+1, 114m2 - rodinný dům
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji krásný, zrekonstruovaný rodinný dům o dispozici 3+1, v oblíbené, klidné lokalitě Brně Lesná, na ulici Liliová v žádané Divišově čtvrti. Jedná se o klidnou domkovou čtvrť v rámci velkoměsta, kde je možnost procházek do blízké přírody, se skvělou dostupností do centra. Přibližná celková plocha pozemku 114 m2. POZOR !!! Při rychlém jednání možná další sleva !!!! Dům je cihlový, přízemní, řadový, ve velmi dobrém stavu. Ve vyvýšeném přízemí se nachází obývací pokoj, ze kterého je vstup do kuchyně. Z kuchyně se můžeme dostat buď do prostorného dětského pokoje, nebo do ložnice. Ze všech třech místností je výhled do zahrady. Na obývací pokoj navazuje chodba, ze které je vstup na stylově zařízený dvůr s pergolou a posezením. Můžete se procházet po dřevěných prknech ze severské borovice. Z chodby po schodech se dostanete do krásné koupelny, za níž je technická místnost. Na chodbě je i ma... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 990 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 855 m2 - Zlín - Příluky
Před 689 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji soubor 2 nemovitostí vedené jako RD o celkové ploše včetně zahrady 855m2, v klidné části Zlín-Příluky . Vhodné jako investice . Zajistíme Vám pronájem domů formou ubytování zaměstnanců, měsíční výnos cca kolem 100.000 kč. Vhodné i k ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu 5+1, 320 m2, pozemek 484 m2 Velké Přílepy
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme prostorný, zděný rodinný dům 5+1 se sedlovou střechou, kolaudovaný v roce 2004. Technicky se jedná o polovinu čtyřpodlažního dvojdomku s celkovou užitnou plochou 320 m2, zastavěnou plochou 104 m2 a zahradou o celkové výměře 377 m2. Suterénní část domu /89 m2/ disponuje dvěmi garážemi, prádelnou a sklepními prostory. Přízemní část domu /99m2/ tvoří velkorysý obývací pokoj, kuchyň, jídelní kout, koupelna, toaleta, komora a vstup na terasu. Podkrovní část domu /92 m2/ tvoří tři ložnice, jedna s vlastní koupelnou a toaletou, další sociální zařízení je k dispozici v předsíni. Půdní prostor /45 m2/ tvoří jedna velká místnost a prostor pro umístění plynového kotle s bojlerem. Nemovitost je vytápěna plynovým kotlem, napojena na obecní kanalizaci a vodov... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 100 000
 Kč
Chata Veselíčko - Staré Hobzí
Před 689 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Chata se nachází na soukromém, oploceném pozemku (není součástí prodeje). V areálu se nacházejí koně, chata je téměř na samotě u lesa. Krásné a klidné prostředí v blízkosti České Kanady (Slavonice, Dačice, Jemnice vše cca 8km). Chata je zděná s dřevěným obkladem z venku i ze vnitř. Moderní koupelna, úklidová místnost, samostatné WC, kuchyňka spojedá s obývacím prostorem a menší patýrko, soužící jako ložnice. Chata je v perfektním stavu, pravidelně udržova... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 800 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 792 m2, Teplá u Mariánských Lázní
Před 689 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji RD v obci Teplá u Mariánských Lázních. Nemovitost se nachází na pozemku o rozloze 792 m2. V domě jsou 4 samostatné bytové jednotky a jedna garsonka. Nyní uzpůsobeno na pronájem. Nový majitel může využívat celý objekt jako rodinný dům. Dům se nachází v centru klidné obce. Parkovat lze přímo na vlastním pozemku. Topení zajišťuje tepelné čerpadlo, kanalizace i vodovod jsou napojeny n... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 100 000
 Kč
Prodej řadového, přízemního RD po rekonstrukci ve Vyškově, zahrádka
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji řadový, přízemní RD po rekonstrukci, s možností rozšíření nejen o půdní vestavbu ve Vyškově - Nouzka. Zastavěná plocha domu je o výměře 118m2, zahrada je o výměře 171m2. Dům je po rekonstrukci, ihned k bydlení bez dalších investic. Dispozice: vstupní chodba se vstupem na zahradu, samostatný prostorný pokoj orientovaný do ulice s kuchyňským koutem, dále z chodby je vstup do samostatné prostorné koupelny s vanou, sprchovým koutem a WC. Dům je možné rozšířit nejen o půdní vestavbu, ale ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 500 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 230 m2 -
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům, který se nachází v centru obce, v nádherném prostředí historického města s výhledem na zříceninu hradu Rábí. Výhodou lokality je také krásná příroda předhůří Šumavy. Rodinný dům je o dispozici 5 a více pokojů v obci Rábí. Dům se nachází přímo v podhradí zříceniny hradu Rábí. Jedná se o zděnou stavbu s užitnou plochou 230 m2, k... (více v detailu)
2 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu zastavěná plocha 149 m2 pozemek 1018 m2
Před 689 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme prodej originálního dřevostavby rodinného domu včetně pozemku 1018 m2 na ul. Do Dědiny v části Šenov u Ostravy. Dům není typový. Byl projektován renomovanou projekční kanceláří Atelier 38 s.r.o. V ceně domu "na klíč" jsou všechny inženýrské sítě a 10 m3 retenční nádrž na dešťovou v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 300 000
 Kč
Prodej domu (2x 3+1 s lodžií, 2x garáž) s pozemkem (1030 m2) na Nové Vsi nad Nisou
Před 689 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme k prodeji patrový rodinný dům v obci Nová ves nad Nisou. Podsklepený dům má dvě obytná patra, kde na Vás čekají dvě dispozičně shodné bytové jednotky 3+1 (2 x 72 m2) s lodžií. Vstupem do bytu se naleznete přímo v kuchyni s oknem do zahrady. Z kuchyně je možné vstoupit do jednoho z samostatných pokojů. Následně se z chodby vstupuje do obývacího pokoje s velkou lodžií. Z chodby se pak už dostanete do posledního pokoje. Součástí jednotky je velká koupelna se sprchovým koutem ( bytová jednotka v patře má místo sprchy vanu). Bytové jednotky jsou samostatné, spojené společnou chodbou .Pod zrekonstruovanou střechou s novou krytinou na Vás ještě čeká velký půdní prostor. Celý dům je podsklepen. Ve sklepě je umístěn společný kotel na koks a dřevo. Najdete zde ještě dílnu a prostor pro uskladně... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 980 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 164 m2 -
Před 689 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Na vědomost se dává, že ve Varnsdorfu je na prodej krásná chaloupka! Jedná se o hezký RD s nádechem historie, udržovanou zahradou a skvělým výhledem. Dům má přes menší rozměry velkou užitnou plochu 164 m2. V přízemí je prostorná kuchyň s pecí, sloužící zároveň jako jídelna, menší obývací pokoj a koupelna. V prvním patře potom dva velkorysé pokoje. Dále půda a skvěle využitelný sklep. Vytápění domu je řešeno plynovým kotle... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 490 000
 Kč
Prodej RD, 185 m² (2300 m²), Lukavice
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Dovolujeme si Vám nabídnout (v zastoupení majitele) k prodeji prostorný rodinný dům v obci Lukavice u Žamberka, okr. Ústí n/O. V přízemí domu je byt 2+kk (65 m²). V podkroví je byt 4+1 (120 m²) se samostatným vchodem. Dům je zateplený s plastovými okny. Topení je ústřední plynové. Dominantou přízemníh... (více v detailu)
Neuvedeno
PRODEJ - rodinný dům k rekonstrukci v Rychnově nad Kněžnou
Před 689 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Hledáte rodinný dům k rekonstrukci pro vlastní bydlení nebo jako investici? Mám tu pro Vás jeden dům, který toto splňuje... Dům se nachází v klidné části Rychnova nad Kněžnou, na ulici Nové domy a je určen k celkové rekonstrukci.  Na dům je vydané a platné stavební povolení na úpravu domu na tři bytové jednotky. V 1.NP můžou vzniknout dvě bytové jednotky: - byt 1+1 s výměrou 43 m2 (kuchyň, pokoj, koupelna, toaleta,... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 980 000
 Kč
Prodej rodinného domu 149 m2 s garáží a zahradou 522 m2, Průběžná, Kosoř
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Ráda bych vám představila opravdu velký dům s ještě větším potenciálem v obci Kosoř. Nevíte, kde Kosoř je? Hned na okraji Prahy, za Radotínem...ale co je nejlepší na tom, že je to hned u Prahy? Pohodová doprava, vše u ruky, ale hlavně se Kosoř rozkládá v Chráněné krajinné oblasti Český kras, což bude zajišťovat perfektní sportovní i kulturní vyžití v jakémkoliv ročním období. Aktuálně je dům rozdělen na dvě bytové jednotky. V horní části domu je větší byt o dispozici 3+1. Byt má 87 m2 prostoru, které čekají na nový kabát. Pro lepší představu o prostoru jsme video doplnili vizualizacemi rekonstrukce. V bytě je předsíň ( 11,8 m2 ), pokoj s krbem ( 16 m2 ), koupelna ( 5,4 m2 ), samostatnou toaletu ( 1,3 m2 ), komora ( 1,2 m2 ), kuchyň ( 10,3 m2 ), pokoj ( 19,9 m2 ) a pokoj ( 18,7 m2 ) s přímým vstupem na terasu ( 11,5 m2 ). Byt je velký a světlý, s orientací oken do zahrady, což vám bude zajišťovat příjemný klid a v ložnici se vám bude dobře spát. Ve spodní části domu je menší byt 2+kk o ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 250 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 160 m2 -
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej dvou zrekonstruovaných domů s dispozicí 5+1 a 1+1 s výbornou dostupností do města Brna v obci Lažany. Mezi hlavní výhody patří nedávno provedená rekonstrukce z roku 2017, umístnění v klidné části obce a rozlehlý pozemek 707m2, který nabízí k vlastní seberealizaci. Součástí pozemku je pergola určená k posezení a odpočinku. Bydlení je bez dalších nutných investic. Nabízené rodinné domy jsou ideální pro klienty, kteří mají rádi prostor nebo vícegenerační bydlení. Ob... (více v detailu)
11 246 602
 Kč
Rodinný dům 3+1 v Topolanech
Před 689 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Necelých 10 minut od Olomouce nabízíme k prodeji tento malý rodinný domek o dispozici 3+1. Podle statika je dům bez vad a je možné v něm ihned bydlet. V přízemí domu se nachází obývací pokoj s krbem, kuchyň, ložnice i koupelna s WC. První patro potom nabízí ložnici, půdu a terasu orientovanou do dvora. Je tu i sklep s vysokými stropy a plochou 24m2. Zahrádka před domem není součástí prodeje, nicméně v brzké době bude možné si ji pronajmout od obce. Můžete ji z části využí... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 490 000
 Kč
Prodej zděné chaty po rekonstrukci a přístavku na vlastním pozemku, Plzeň-Koterov
Před 689 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Prodej zděné chaty po rekonstrukci a přístavku na vlastním pozemku v Plzni-KoterověExkluzivně nabízíme na prodej zděnou chatu (částečně podsklepenou), která se nachází v klidném prostředí, obklopena přírodou v Plzni - Koterově. Jedná se o 2 stavby s čísly evidenčními, přičemž chata má zastavěnou plochu 44 m2 a přístavek 25 m2. Okna jsou plastová, v koupelně sprchový kout, splachovací WC. Většina zařízení a nábytku zde zůstane. Do chaty je přivedena voda z vlastní studny (hloubka cca 15 m), ohřev vody zajišťuje el. bojler. Odpad sveden do jímky. El. 230/400 V. V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 120 000
 Kč
Prodej moderní řadovky – RD 7 / Brodek u Prostějova
Před 689 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Hledáte moderní bydlení v klidném prostředí blízko přírodě s vynikající dostupností do okolních měst? Máme pro vás menší projekt umístěný do samého středu Moravy. Jedná se o sedm řadových domů v Brodku u Prostějova, velmi pěkně architektonicky zpracovaných, o dispozici 4+1, se zahrádkami. Dům označený jako „řadovka 7“ (na první fotografii jde o čtvrtý RD zleva) je nepodsklepený, s celkovou užitnou plochou přes 160 m2, koncipována jako 4+1 se dvěma koupelnami a s velkou garáží, výměra pozemku 285 m2. Svým charakterem bude vyhovovat i větší rodině. Výstavba domu se připravuje. Čím dříve si najde svého zájemce, tím více prvků bude možné upravit dle vlastních představ. V gale... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 800 000
 Kč
Samostatný rodinný dům, 3 bytové jednotky + garáž, pozemek 557m2, Praha 10 - Strašnice
Před 689 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Samostatný rodinný dům z roku 1920 s pozemkem o celkové výměře 557m2 se nachází v pěší dostupnosti stanice metra Skalka v lokalitě Praha 10 - Strašnice. Původně dům obsahoval čtyři bytové jednotky, po dvou v každém podlaží a k jednomu bytu náležel obchod koloniál. Dnešní dispozice jsou tři samostatné bytové jednotky. V přízemí se nachází dva prostorné byty s dispozicí 2+1 a 2+kk. V patře je samostatná prostorná bytová jednotka 2+1. Dům je částečně podsklepen a dále má půdu vhodnou k rozšíření obytných prostor. Pozemek má celkovou plochu 557m2 a skládá se ze zastavěné plochy a nádvoří o výměře 265m2 a zahrady ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
23 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+kk/T, na pozemku 500 m², Praha-východ - Veliká Ves
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům (dvojdomek) 4+kk se zastřešenou terasou a krásnou zahradou, na pozemku necelých 500 m², Praha-východ - Veliká Ves. Dispozičně nabízí obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem a krbem, ložnici, dva pokoje, koupelnu s vanou a WC, samostatný WC a vstupní chodbu s vestavěnou skříní. Součástí prodeje jsou i dvě parkovací stání. V místě se nachází MŠ, obchod, hospoda U Kostela, dětské hřiště, 4 km je Odolena Voda s veškerou občanskou vybaveností. Dostupnost do hranice Prahy do 15 minut. Zastávka MHD 2 minu... (více v detailu)
8 990 000
 Kč
Rodinný dům 4+kk/163m2 s terasou a zahradou v Poddvorově okr. Hodonín.
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám prodej rodinného domu po výrazné slevě o dispozici 4+kk o užitné ploše 169 m v Novém Poddvorově okr. Hodonín. Dům byl vystavěn v roce 2014 a stavební materiál byl použit z keramických tvárnic Poroterm. Zateplení domu 150 cm polystyrenem. V přízemí domu je obývací pokoj s kuchyňským koutem s vybavením, krbem, samostatnou koupelnou a pokojem. Z obývajícího pokoje je výstup na zasklenou terasu sloužící jako zimní zahrada. Druhé obytné patro je tvořeno se dvou pokojů a koupelnou. Dům je velmi dobře dispozičně řešen, žádný neužitý prostor, praktické vestavěné skříně, technická místnost spojena s prádelnou. Topení i ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Vytápění je podlahové a panelové a v kombinaci s krbem s rozvodem s topnou vložkou s výdechy do obytné místnosti v 1.NP i do 2.NP zajišťuje jedna... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 999 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 181m2 - Kladno - Dubí
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Rádi bychom Vám nabídli k prodeji rodinný dům se třemi bytovými jednotkami v Průmyslové ulici v Kladně. Přízemí domu a patro tvoří 2 byty s dispozicí 2+1 a výměrou 66,3 m2/57,6 m2 a třetí byt s dispozicí 1+kk a výměrou 57,3 m2 se nachází v podkroví. Každý z bytů má plynový kotel na vytápění, bojler na ohřev vody a svoje odpočtová měřidla, dále vybavenou kuchyňskou linku, v koupelnách obou bytů 2+1sprchový kout a toale... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 990 000
 Kč