Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronajem 1pok.bytu
Před 322 dny - AVIZO_CZ
Pronajmu 1pok. s kuch.koutem,koupelnou,satnou,venkovni terasou 42m+10m,6500kc+zaloha inkasa 3... (více v detailu)
6 500
 Kč
Pronájem obchod a služby v Pardubicích, ul. Smilova
Před 323 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem luxusního obchodního prostoru o výměře 37 m², přímo v centru Pardubic - ulice Smilova. Nebytový prostor je umístěný v přízemí domu, s prosklenými výlohami orientované do nové pěší zóny, tvořené kultivovaným parterem kombinujícím zpevněné a ozeleněné plochy a představ... (více v detailu)
Pardubický kraj
18 500
 Kč
Pronájem, Byty 5+kk, 155 m2 - Praha - Karlín,
Před 323 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pronájem, Byty 5+kk, 155 m2 - Praha - Karlín, garážové stání.Nabízíme k pronájmu nový byt dispozičně 5+kk, o rozloze 155 m2 s lodžií, který se nachází v 6 NP v luxusní Rezidenci Port Karolína ve vyhledávané lokalitě Karlín - Rohanské nábřeží. V ceně bytu je sklep 11 m2 a garážové stání 25 m2. Byt bude volný od 1.3.2024. Byt je velmi světlý a v každé místnosti jsou francouzská okna s venkovními roletami. Místnosti jsou znázorněné v půdorysu a nachází se zde obývací pokoj s kuchyňským koutem - kuchyňská linka je vyrobena na míru s veškerými spotřebiči AEG. Dále jsou zde dvě prostorné chodby s vestavěnou skříní, čtyři pokoje, dvě koupelny s vanou a toaletou, samostatná toaleta s umyvadlem, technická ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
75 000
 Kč
Prodej, Byty 3+kk, 84 m2 -.V dnešní době je o to
Před 323 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+kk, 84 m2 -.V dnešní době je o to více důležitější pořídit si vlastní bydlení, které bude splňovat náročné požadavky na kvalitu materiálu a nízké provozní náklady. To vše Vám nabízí developerský projekt Rezidence Rychnovská. Komorní charakter budovy, který se sestává z pěti bytových jednotek, kde každá jednotka má svůj vlastní vstup a vlastní parkovací stání, nabídne dostatek soukromí a klidné bydlení. Bytový komplex se nachází v jižní části města Jablonce nad Nisou s ideální dojezdovou vzdáleností na rychlostní komunikaci Praha - Liberec a je tedy vhodná pro všechny, kteří hledají rychlý způsob cestovní jak do krajského, tak hlavního města. Při výstavbě je kladen důraz na kvalitu. Aktuálně probíhají dokončovací práce v interiérech a postupně se finalizují i úpravy exteriéru. Již nyní je možné všechny jednotky navštívit a zjistit, která je v rámci dispozičního ře... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 840 000
 Kč
Prodej, Byty 3+kk, 93 m2 -.V dnešní době je o to
Před 323 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+kk, 93 m2 -.V dnešní době je o to více důležitější pořídit si vlastní bydlení, které bude splňovat náročné požadavky na kvalitu materiálu a nízké provozní náklady. To vše Vám nabízí developerský projekt Rezidence Rychnovská. Komorní charakter budovy, který se sestává z pěti bytových jednotek, kde každá jednotka má svůj vlastní vstup a možnost vlastního parkovacího stání, nabídne dostatek soukromí a klidné bydlení. Bytový komplex se nachází v jižní části města Jablonce nad Nisou s ideální dojezdovou vzdáleností na rychlostní komunikaci Praha - Liberec a je tedy vhodná pro všechny, kteří hledají rychlý způsob cestovní jak do krajského, tak hlavního města. Při výstavbě je kladen důraz na kvalitu. Aktuálně probíhají dokončovací práce v interiérech a postupně se finalizují i úpravy exteriéru. Již nyní je možné všechny jednotky navštívit a zjistit, která je v rámci dispozičního... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 073 000
 Kč
Prodej, Byty 3+kk, 84 m2 -.V dnešní době je o to
Před 323 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+kk, 84 m2 -.V dnešní době je o to více důležitější pořídit si vlastní bydlení, které bude splňovat náročné požadavky na kvalitu materiálu a nízké provozní náklady. To vše Vám nabízí developerský projekt Rezidence Rychnovská. Komorní charakter budovy, který se sestává z pěti bytových jednotek, kde každá jednotka má svůj vlastní vstup a parkovacího stání, nabídne dostatek soukromí a klidné bydlení. Bytový komplex se nachází v jižní části města Jablonce nad Nisou s ideální dojezdovou vzdáleností na rychlostní komunikaci Praha - Liberec a je tedy vhodná pro všechny, kteří hledají rychlý způsob cestovní jak do krajského, tak hlavního města. Při výstavbě je kladen důraz na kvalitu. Aktuálně probíhají dokončovací práce v interiérech a postupně se finalizují i úpravy exteriéru. Již nyní je možné všechny jednotky navštívit a zjistit, kt... (více v detailu)
Liberecký kraj
8 460 000
 Kč
Prodej, Byty 3+kk, 86 m2 -.V dnešní době je o to
Před 323 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+kk, 86 m2 -.V dnešní době je o to více důležitější pořídit si vlastní bydlení, které bude splňovat náročné požadavky na kvalitu materiálu a nízké provozní náklady. To vše Vám nabízí developerský projekt Rezidence Rychnovská. Komorní charakter budovy, který se sestává z pěti bytových jednotek, kde každá jednotka má svůj vlastní vstup a možnost vlastního parkovacího stání, nabídne dostatek soukromí a klidné bydlení. Bytový komplex se nachází v jižní části města Jablonce nad Nisou s ideální dojezdovou vzdáleností na rychlostní komunikaci Praha - Liberec a je tedy vhodná pro všechny, kteří hledají rychlý způsob cestovní jak do krajského, tak hlavního města. Při výstavbě je kladen důraz na kvalitu. Aktuálně probíhají dokončovací práce v interiérech a postupně se finalizují i úpravy exteriéru. Již nyní je možné všechny jednotky navštívit a zjistit, která je v rámci dispozičního... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 515 000
 Kč
Prodej, Byty 4+kk, 117 m2 -.V dnešní době je o to
Před 323 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 4+kk, 117 m2 -.V dnešní době je o to více důležitější pořídit si vlastní bydlení, které bude splňovat náročné požadavky na kvalitu materiálu a nízké provozní náklady. To vše Vám nabízí developerský projekt Rezidence Rychnovská. Komorní charakter budovy, který se sestává z pěti bytových jednotek, kde každá jednotka má svůj vlastní vstup a parkovací stání, nabídne dostatek soukromí a klidné bydlení. Bytový komplex se nachází v jižní části města Jablonce nad Nisou s ideální dojezdovou vzdáleností na rychlostní komunikaci Praha - Liberec a je tedy vhodná pro všechny, kteří hledají rychlý způsob cestovní jak do krajského, tak hlavního města. Při výstavbě je kladen důraz na kvalitu. Aktuálně probíhají dokončovací práce v interiérech a postupně se finalizují i úpravy exteriéru. Již nyní je možné všechny jednotky navštívit a zjistit, kte... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 540 000
 Kč
Prodej bytu 3+1, 70 m2, v Jablonci nad Nisou, ul. Mánesova
Před 323 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Hledáte byt v cihlovém domě bez dalších nutných investic do rekonstrukce? Tak právě pro vás máme v nabídce byt v blízkosti přehrady, ale i centra Jablonce nad Nisou. Vstupní chodba s úložným prostorem a komorou propojuje jednotlivé místnosti. Moderní kuchyně se spotřebiči a jídelním koutem sousedící s obývacím pokojem. Koupelna s rohovou vanou, umyvadlem, topným žebříčkem a toaletou. Dětský pokoj a ložnice prů... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 630 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 56 m², ul. Čajkovského, Karviná
Před 323 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 3856, Nabízíme exkluzivní příležitost k zakoupení prostorného bytu 3+1 v osobním vlastnictví na žádané adrese Čajkovského, v klidné a dobře dostupné části obce Mizerov v Karviné. Tento byt se nachází na 4. patře kompletně zrekonstruovaného 5podlažního domu s výtahem. Byt o rozloze 51 m² je v původním stavu, avšak nedávno prošel částečnou rekonstrukcí. Unikátním prvkem je vestavěná lodžie, která propojuje interiér s venkovním prostředím. Poloha na Čajkovského ulici nabí... (více v detailu)
1 750 000
 Kč
Prodej bytu 2+1, 55 m², ul. Kosmonautů, Karviná - Ráj
Před 323 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 3850, BO! Vám nabízí k prodeji prostorný byt 2+1 v osobním vlastnictví s výbornou polohou na ulici Kosmonautů v klidné části obce Ráj v Karviné. Tento byt o rozloze 55 m² se nachází ve druhém patře čtyřpatrového panelového domu. Byt se nachází v původním stavu, což vám dává možnost přizpůsobit si ho podle svých představ a potřeb. V bytě samotném se nachází obývací pokoj, kuchyně, ložnice a koupelna. Prostorné místnosti a dobře rozvržený prostor poskytují dostatek místa pro pohodlné bydlení. V případě potřeby relaxace a odpočinku můžete využít blízké zámecké parky, lázně... (více v detailu)
1 561 000
 Kč
Prodej, Ostatní komerční nemovitosti, 151 m2 -
Před 324 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej, Ostatní komerční nemovitosti, 151 m2 -.Prodej nebytového prostoru: Bráník - 151 m2 Ideální prostory pro soukromý klub nebo wellness. Nabízíme k prodeji unikátní nebytový prostor v udržovaném cihlovém domu o rozloze 151 m2, který rozdělený na dvě podlaží. Vchod do nebytového prostoru je přímo z ulice Branická. Díky vysokým stropům je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500 000
 Kč
Pronájem, Rodinné domy, 170 m2 -.Nabízím k
Před 324 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem, Rodinné domy, 170 m2 -.Nabízím k pronájmu prostorný byt se třemi pokoji a kuchyňským koutem v patře rodinného domu. Tento řadový dům se nachází v klidné lokalitě blízko centra města. Byt disponuje obývacím pokojem, prostornou kuchyní s možností vybudovat jídelní kout a menším pokojem. Součástí je také zahrada, která poskytuje dostatek prostoru pro odpočinek. Koupelna se sprchovým koutem a toaletou jsou samozřejmostí. Cena pronájmu činí 14 5... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 500
 Kč
Pronájem obchod a služby, 416 m², Vlašim, ul. Průmyslová
Před 324 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu reprezentativní obchodní prostory o podlahové ploše 416 m² na okraji města Vlašim, které se nacházejí v přízemí domu. Součástí pronájmu je i sociální zázemí v podobě toalety, umyvadla a sprchy, dále potom prosklená kancelář a možnost využití dalšího prostoru třeba jako kuchyňky. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
80 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 16 m², Zlín
Před 324 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Pronájem kanceláře 16 m2 v administrativní budově na atraktivním místě - hlavním příjezdu z dálnice do Zlína. Ke kanceláři je k dispozici jedno parkova... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 500
 Kč
Pronájem obchod a služby, 100 m², Český Těšín, ul. Nádražní
Před 324 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem nebytového prostoru v centru Českého Těšína s přímým venkovním vstupem z ulice Nádražní a výlohou do ulice. Prostor je částečně vybavený nábytkem, který není předmětem ceny pronájmu a lze si ho zvlášť pronajmout. Prostory lze využívat jako jakoukoliv prodej... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 500
 Kč
Prodej komerčního pozemku, 9249 m², Perštejn
Před 324 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pozemek o celkové výměře 9249 m² se nachází v bezprostřední blízkosti hlavní silnice E442/13, cca 2 km od obce Perštejn nebo 4 km od města Klášterec nad Ohří. Pozemek je určen především ke komerčnímu využití, např. pro stavbu čerpací st... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 990 000
 Kč
Prodej obchod a služby, 320 m², Štědrá
Před 324 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Transformujte své podnikatelské vize v realitu s tímto unikátním výrobním objektem občanské vybavenosti, nacházejícím se přímo vedle malebného zámku Štědrá. Objekt nabízí neomezený potenciál pro a adaptaci podle vašich specifických potřeb a očekávání. Zjistěte, jak tento objekt může být tou správnou inv... (více v detailu)
Karlovarský kraj
921 000
 Kč
Prodej obchod a služby v Batelově, ul. Švábovská
Před 324 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
V naší nabídce je aktuálně prodej zavedeného obchodu v rozrůstající se obci Batelov na Vysočině. Obchod je v lukrativní a vyhledávané lokalitě, což je přínosem pro dlouhodobý chod prodejny. Zásobování je řešeno přímo z hlavní silnice. Stavba prošla kompletní rekonst... (více v detailu)
Kraj Vysočina
6 150 000
 Kč
Byt 3+1, ul. Žižkova, Jihlava. Nabízím k prodeji
Před 324 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Byt 3+1, ul. Žižkova, Jihlava. Nabízím k prodeji třípokojový byt se spacím koutem ve čtvrtém patře panelového bytového domu v Jihlavě, ul. Žižkova. Byt v původním stavu, vytápění a ohřev TUV... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 390 000
 Kč
Prodej bytu 3+1 (95 m2) - Praha 9 - Vysočany.TATO
Před 324 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodej bytu 3+1 (95 m2) - Praha 9 - Vysočany.TATO NEMOVITOST JE REZERVOVÁNA! Hledáte pro svou rodinu, nebo na pronajímání, slunný třípokojový byt, který lze lehce přestavět na dva menší byty a má kompletní občanskou vybavenost v okolí a výbornou dostupnost do centra? Pak Vám v exkluzivním zastoupení majitele nabízíme, bytovou jednotku 3+1 (92 m2) s oddělenou prostornou komorou (3 m2) a velkým sklepem, která je v osobním vlastnictví a nacházející se ve 4. patře cihlového domu s výtahem v Praze 9 – Vysočanech, v Kolbenově ulici. Tento prakticky řešený byt se skládá z prostorné předsíně, ze které jsou samostatné vstupy do všech tří pokojů, do kuchyně s plně vybavenou kuchyňskou linkou a myčkou, do koupelny s vanou a na samostatné WC. Byt je napojený na centrální plynovou kotelnu s tím, že se v budoucnu počítá s napojením na tepelná čerpadla. Na podlahách je v kuchyni a v obývacím pokoji lino a v předsíni s ložnicí a pokoji je koberec. Prostornou komoru, která přímo sousedí s byt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 490 000
 Kč
Prodej, Byty 1+1, 36 m2 -.Ve výhradním zastoupení
Před 324 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 1+1, 36 m2 -.Ve výhradním zastoupení nabízíme k převodu družstevní byt o dispozici 1+1, s užitnou plochou 36m2. Bytová jednotka se nachází na sídlišti v ulici Kyjická v Chomutově. V docházkové vzdálenosti se nachází největší Zoo v České republice, co se roz... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000 000
 Kč
Prodej cihlového bytu 4+kk Revoluční, Šumperk.
Před 324 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Prodej cihlového bytu 4+kk Revoluční, Šumperk. Nabízíme ke koupi byt zrekonstruovaný v roce 2019, dispozičně 4 + kk, o velikosti podlahové plochy 68 m2. Byt je ve 2. patře revitalizovaného bytového domu na konci ulice Revoluční. Ulice je slepá a tím pádem je lokalita klidná, bez projíždějících aut. Parkování je možné přímo u domu. Otop zajišťuje dálkové vedení, ohřev vody plynovou karmou. V kuchyni, koupelně a chodbě je dla... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 690 000
 Kč
Prodej bytu 1+1 v Hradci Králové, ul. Gočárova třída
Před 324 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej bytu o dispozici 1+1 v Hradci Králové, ul. Gočárova třída. Bytová jednotka o podlahové ploše 37 m² vč. lodžie, umístěná ve 4. patře cihlového domu bez výtahu. Skládá se ze vstupní chodby, odkud je vstup na samostatnou toaletu, dále do koupelny s vanou, zároveň do kuchyně a obývacího pokoj... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 290 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 47 m², Ústí nad Orlicí, ul. Za Vodou
Před 324 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2+1, v Ústí nad Orlicí – Hylváty, je částečně zařízen. V bytě zůstává následující vybavení: kuchyňská linka, lednice, pračka, postele 3 ks, varná konvice, mikrovlnná trouba, sporák, nádobí, ... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 853
 Kč