Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Pronájem obchod a služby, 690 m², U Koupaliště 860, KV
Před 328 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu rozsáhlé komerční prostory, které jsou ideální pro různé typy podnikání - od maloobchodu, přes kanceláře, až po výrobní činnost nebo showroom. Tento prostor byl dříve úspěšně využíván jako oblíbená pizzerie. Budova se nachází v sídlišní části Rybáře města Karlových Var a je připravený na nového nájemce, který zde rozvine svůj sen. K dispozici je možná rampa a nákladní výtah. Zrekonstruovaná terasa před provozovnou patří majitel... (více v detailu)
Karlovarský kraj
58 430
 Kč
Pronájem obchod a služby, 168 m², Bruntál, ul. Jesenická
Před 328 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem prostor k podnikání o velikosti 168 m2 nacházející se v Bruntále. Doposud prostory sloužily jako hostinská provozovna, dříve jako masna. Zezadu budovy je rampa pro vykl... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Pronájem obchod a služby, 10 m², Příbram, ul. Budovatelů
Před 328 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám pronájem nebytového prostoru o celkové ploše 10 m². Nemovitost se nachází v centru města Příbram. Bezbariérov... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Prodej komerčního pozemku, Zlín, ul. třída Tomáše Bati
Před 328 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Prodej pozemku pro výstavbu komerčního objektu na atraktivním místě na hlavním příjezdu do Zlína. Součástí prodeje je i stavební povolení k výstavbě budovy, jejíž interiér lze přizpůsobit potřebá... (více v detailu)
Zlínský kraj
10 395 000
 Kč
Prodej, Byty 2+1, 56 m2, pronajat, investiční -
Před 328 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 2+1, 56 m2, pronajat, investiční - Most.Nabízíme k investici krásný dvoupokojový byt v klidné lokalitě města Mostu ve slušném osmipatrovém domě po celkové revitalizaci. Bytová jednotka 2 + 1 v prvním nadzemní podlaží je pronajata spolehlivým včasně platícím nájemníkům. Celková rekonstrukce bytu proběhla před dvěma lety za použití kvalitních materiálů a nápaditosti provedení, samotné řešení koupelny a toalety je obrazem zdařilé prostorové úpravy. Moderní kuchyně a kvalitní výběr podlah keramických a... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 670 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 v Liberci, ul. Vlnařská
Před 328 dny - Liberecký kraj - ANNONCE
Hledáte prostorný byt v klidné lokalitě? Máme pro vás exkluzivní nabídku bytu 4+1 o celkové ploše 91m2. Jedná se o krajový panelový dům po revitalizaci, výhledy z oken jsou tedy opravdu jedinečné - každá ložnice nabízí krásný pohled do zeleně. Z obývacího pokoje je vstup na zasklenou lodžii, kde si můžete v klidu vychutnat ranní kávu či večerní relaxaci. Dvě toalety, z nichž jedna je oddělená, jsou skvě... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 298 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk, 53 m², Svitavy, ul. Říční
Před 328 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Máme pro vás ideální nabídku možnosti bydlení v novostavbě! Tento moderní družstevní byt s dispozicí 2+kk zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnicí, komorou a balkonem. Celková plocha bytu činí 53 m². K tomu přidáme parkovací místo pro váš komfort a sklep, kde můžete uskladnit své věci. Jedná se o nově vzniklý projekt "Rezidence Říční". Lokalita je ideální pro milovníky sportu, kteří ocení hustou síť cyklostezek a širokou nabídku sportovního vyžití v okolí. Zároveň budete mít ... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 050 000
 Kč
Prodej bytu 4+kk v Dobřichovicích, ul. Palackého
Před 328 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji nádherný mezonetový byt o dispozici 4+kk se dvěma koupelnami a velkorysé výměře 156m² včetně lodžie v architektonicky unikátním projektu luxusního rezidenčního bydlení v Dobřichovicích u Prahy. Jedná se o jeden ze dvou posledních volných bytů v moderním bytovém domě s výtahem, citlivě navrženém tak, aby respektoval tradiční vesnickou architekturu původního dobřichovického statku a zároveň jej umě transformoval do současné moderní formy s promyšlenými prvky a detaily. Vzdušnému a prosvět... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 990 000
 Kč
Prodej bytu 3+kk, 100 m², Praha, ul. V jirchářích
Před 328 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Je Vaším snem pořídit si vlastní nadstandardní byt v samém centru Prahy? V exkluzivním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout prodej jedinečného a prostorného bytu 3+kk v centru Prahy. Nemovitost se nachází v bezprostřední blízkosti Národního divadla v ulici V Jirchářích. Současný majitel celý byt velice citlivě a vkusně zrekonstruoval s důrazem na zachování unikátních architektonických prvků za použití velice kvalitních materiálů. Celková užitná plocha bytu je 100 m². K bytu náleží lodžie si... (více v detailu)
Hlavní město Praha
21 307 798
 Kč
Pronájem bytu 2+kk, 34 m², Luhačovice, ul. Dr. Veselého
Před 328 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Máme pro Vás připraven k pronájmu byt o dispozici 2+kk s balkonem v centru města Luhačovic. Byt se nachází v pěší zóně na ulici Dr. Veselého. Okna i balkon jsou situovány na lázeňskou kolonádu. Bytová jednotka se nachází v domě s výtahem ve 3.NP z celkového počtu 5.NP. V objektu jsou umístěny podzemní garáže. K bytu je možno, po dohodě, pronajmout parkova... (více v detailu)
Zlínský kraj
15 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1, Mladá Boleslav, ul. náměstí Republiky
Před 328 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nemáte v plánu prozatím investovat prostředky do vlastního bydlení? Máme pro Vás k pronájmu byt o velikosti 1+1 s celkovou plochou 49 m2 na náměstí Republiky v Mladé Boleslavi. Bytová jednotka se nachází ve 3. patře panelového domu, který v průběhu let prošel rekonstrukcí, zateplení domu, plastová okna, kamerový systém, vstup na čip. Dispoziční řešení: vstupní chodba, obý... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 500
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 48 m², Pardubice, ul. Na Bukovině
Před 328 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Byt se nachází v Pardubicích v ulici Na Bukovině. Dispozice je 1+1 (1. nadzemní podlaží, 48 m² včetně příslušenství) a skládá se z pokoje, kuchyňského koutu s jídelnou, předsíně, koupelny, WC a komory. Lze využívat sklep. Veškerá občanská vy... (více v detailu)
Pardubický kraj
10 000
 Kč
Restaurace, stravování, 102 m², Ostrava
Před 329 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k pronájmu prostor v centru města o výměře 102 m2 vhodný k provozu baru, čajovny apod. Nacházejí se v 1. podzemním podlaží činžovního domu. Dispozici tvoří velká místnost s barem rozdělena na dvě části, kuchyň, sklad, WC... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 500
 Kč
Restaurace, stravování, 360 m², Bílovec
Před 329 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji restauraci ve frekventované části ulice Dukelská, blízko centra města. V přízemí se nachází restaurace s barem , zařízená kuchyně, dále velký salónek s východem na zastřešenou zahrádku s venkovním krbem a kulečníkem. Je zde i dostateč... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 300 000
 Kč
Pronájem, Pozemky pro komerční výstavbu, 750 m2 -
Před 329 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
Pronájem, Pozemky pro komerční výstavbu, 750 m2 -.Sháníte pozemek s kancelářským zázemím pro provoz své firmy? potřebujete někde parkovat stavební techniku, nebo složit materiál? Pak by Vás mohl zaujmout tento oplocený areál s plochou o velikosti přibliž... (více v detailu)
Pardubický kraj
30 000
 Kč
Byt 3+kk v Opavě, ul. Rybova
Před 329 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Najít ten pravý byt, který se stane vaším útočištěm, nemusí být vůbec těžké. Máme pro vás nabídku, kterou si prostě zamilujete. Tento útulný a prostorný družstevní byt o velikosti 61 m² se nachází ve třetím nadzemním podlaží revitalizovaného cihlového domu, a je to přesně to, co jste hledali. Tento byt je v původním, pečlivě udržovaném stavu, což znamená, že má všechny ty krásné prvky a kouzlo starých domů. Jedním z největších předností tohoto bytu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 940 000
 Kč
Prodej, Byty 3+1, 79 m2 -.Nabízíme k prodeji
Před 329 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+1, 79 m2 -.Nabízíme k prodeji krásný byt 3+1 v podílovém spoluvlastnictví po celkové velmi povedené rekonstrukci. Byt se nachází v revitalizovaném panelovém domě se dvěma výtahy a je situován do 4.NP. Interiér bytu je vyhotoven z kvalitních materiálů a prošel dispoziční úpravou, takže momentálně nabízí výhody 4kk, a tím bylo docíleno lepšího využití prostoru. Kuchyň s kvalitní rohovou kuchyňskou linkou s pracovní deskou z umělého kamene a vestavnými spotřebiči tvoří pevný základ tohoto bytu. Otevřený obývací pokoj propojený s kuchyní poskytuje nádech moderního bytu. Ložnice s posuvnými dveřmi a vestavnou skříní ideálně splňuje svůj učel. Na své si přijdou i dě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 210 000
 Kč
Prodej, Byty 3+kk, 74 m2 -.Prodej bytu 3+kk o
Před 329 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Prodej, Byty 3+kk, 74 m2 -.Prodej bytu 3+kk o velikosti 74 m2 s balkonem a vnitřním garážovým stáním na ulici Veselská ve Žďáře nad Sázavou. Byt je v družstevním vlastnictví s možností budoucího převodu do osobního vlastnictví. Bytový dům byl postaven v moderním stylu, ke kterému samozřejmě patří vnitřní garážové stání, které nový majitel jistě při parkování v centru ocení. Velkou výhodou je lokalita, kde je nabídka dlouhodobě velmi omezená, což do budoucna zaručuje další růst ceny této nemovitosti. Jedná se totiž o jedinou možnost moderního bydlení přímo v centru a zeleni zároveň ve Žďáře nad Sázavou. Získáte zde tedy veškeré výhody bydlení v centru, přitom v klidné části v těsné blízkosti parku, kde si Vaše děti mohou celoročně hrát. Budete bydlet pouhé 3 minuty od náměstí, pěší zóny a veškeré občanské vybavenosti. V blízkosti bytu dále ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 990 000
 Kč
Pronájem, Byty 2+kk, 40 m2 -.Nabízíme Vám k
Před 329 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Pronájem, Byty 2+kk, 40 m2 -.Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu zařízený byt s dispozicí 2+kk o výměře 40 m2, který se nachází ve III. NP cihlového domu bez výtahu, v centru města Karlovy Vary, Moskevská ulice. Byt se skládá z předsíně, koupelny se sprchovým koutem + WC, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a ložnice. Celý byt je vkusně vybaven.... (více v detailu)
Karlovarský kraj
12 500
 Kč
Pronájem bytu 1+kk, 36 m², Hradec Králové, ul. Honkova
Před 329 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Pronájem bytu o rozloze 36 m2, označeného na půdorysu jako 3. Má vlastní koupelnu s umyvadlem, toaletou a sprchovým koutem. Kuchyňka je společná na patře. V místnosti je klimatizace, vytápění je tepelným čerpadlem a voda ze studny Nachází se v 1. patře budovy... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 400
 Kč
Pronájem bytu 2+1, 53 m2, Obory u L
Před 329 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám pronájem zajímavého světlého bytu po rekonstrukci o velikosti 2+1, plocha 53 m, který se nachází ve 2. patře bytového domu, v obci Obora, ca 4 Km od Lochovic. Stav je po rekonstrukci (nová kuchyňská linka, plastová okna, nové podlahy, zrekonstruovaná koupelna, nově vymalováno…). Výše měsíčního nájmu činí pro 2 osoby celkem: 14.160,- Kč, včetně služeb a záloh na topení a vodu. El. energii si nájemce převádí na sebe. Vratná kauce, provize RK. Ihned volné k nastěhování. K bytu je možné v případě zájmu pronajmout si také zatravněnou zahradu o velikosti ca 20 x 20 m. Pronájem zahrady činí ca 400,-Kč/měs... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 500
 Kč
koupím byt Karviná a okolí
Před 329 dny - AVIZO_CZ
Sháním byt ke koupi v Karviné a blízkém okolí . Osobní i dru... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Obchod a služby, 159 m², Příbram
Před 330 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu obchodní prostor o celkové ploše 159 m². Nemovitost se nachází na lukrativním místě Pražské ulice v Příbrami. Nabízíme k p... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Kanceláře o velikosti 17m2
Před 330 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení pronájem kanceláří o ploše 17-29m v 1 a 2 nadzemním podlaží na výhodném místě u nádraží v Benešově. Objekt je centrálně vytápěn a 24 hodin monitorován. Poloha objektu na kraji města a dostatek parkovacího místa v parkovacím domě je výhodou pro budoucí klientelu. K dispozici ihned. Praha 40 km. Sp... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 160
 Kč
Pronájem nebytových prostor pasáž
Před 330 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
pronájem obchodních prostor v centru krajského města Ústí nad Labem . Obchod je situován v pasáži (průchod k hlavnímu nádraží) ul Hrnčířská . Dům je po celkové rekonstrukci, v prostorech pasáže nové t... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 500
 Kč