Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 797 výsledků

Rodinný dům, Kotojedy
Před 578 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Kotojedy. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují ú... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 449 000
 Kč
Rodinný dům, Zlín-Kudlov
Před 578 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům ve Zlíně, části obce Kudlov, jde o 1/2 dvojdomku, dům je zděný, podsklepený se dvěma nadzemními podlažími. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Při „prodeji“ nemovitosti z uvedeného řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Zveřejněné údaje jsou čerpány z dokumentů v rámci exekučního řízení, kdy je nemovitost určena ke zpeněžení v rámci ... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 646 667
 Kč
Budova, podíl 1/2, Všenory
Před 578 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Jedná se o podíl 1/2 budovy v obci Všenory, okres Praha-západ. Objekt je samostatně stojící, nepodsklepený, přízemní. Konstrukce je zděná. Okna domu jsou dřevěná a plastová, vchodové dveře jsou plastové. Na severovýchodní světovou stranu domu navazuje zděná garáž s pultovou střechou a plechovými vjezdovými vraty. Budova stojí na pozemcích cizích vlastníků a rovněž přístup je přes pozemky cizích vlastníků. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Při „prodeji“ nemovitosti z uvedeného řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dosta... (více v detailu)
Středočeský kraj
450 000
 Kč
Rodinný dům, Vrbice, podíl 1/2.
Před 578 dny - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Vrbice, podíl 1/2. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy ro... (více v detailu)
2 841 336
 Kč
Rodinný dům, Drahoraz, podíl 3/4
Před 578 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Drahoraz, podíl 3/4. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
895 000
 Kč
Moderní bydlení 12 km od stanice metra Letňany, jen 2 sousedé
Před 578 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Prakticky řešený rodinný dům moderního vzhledu se nachází v okrajové části obce Čakovičky, 12 km od stanice metra Letňany. Prakticky řešené dispozice domu původně 4+kk, nyní 3+kk s prostorným vzdušným obývacím pokojem spojeným s kuchyní a se dvěma vstupy na krásně udržovanou zahradu. Dvě samostatné ložnice s francouzskými okny a také se vstupem na zahradu. Samostatné WC. Vstupní předsíň se vstupem do garáže z domu, dále v předsíně skříňová stěna zajišťující dos... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 990 000
 Kč
Exkluzivně: pronájem RD 5+kk 160 m2, terasa, dvojgaráž, zahrada 584 m2, Karlštejn
Před 578 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný, patrový rodinný dům 5+kk s terasou, zahradou a dvojgaráží v příjemné lokalitě - v centrální části CHKO Český kras, v blízkosti řeky Berounky. Novostavba domu z roku 2020 o podlahové ploše cca 160 m2 se nachází na rovinném pozemku o celkové výměře 697 m2, z toho zahrada je 584 m2. Dům se nabízí nezařízený. Přízemí disponuje zádveřím, technickou místností, 2 komorami, koupelnou s vanou a sprchovým koutem, chodbou se schodištěm, samostatným WC, prostorným obývacím pokojem s krbem a vstupem na zastřešenou terasu a zahradu. Dále je zde kuchyňský kout s velkoryse řešenou kuch. linkou, kompletně vybavenou vestavěnými spotřebiči – varná deska, el. a mikrovlnná trouba, myčka, lednice, mrazák a kávovar. V patře jsou 4 ložnice, ... (více v detailu)
Středočeský kraj
30 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 125 m2 -
Před 578 dny - HYPERINZERCE
Prodej nově zrekonstruovaného rodinný domu v centu obce Vojnův Městec okres Žďár nad Sázavou. Umístění nemovitosti je velkou výhodou, jelikož nový majitel bude mít všechny důležité služby blízko. Dům je na náměstíčku, kde se pouze pár kroků od nemovitosti nachází základní škola, potraviny, knihovna, pošta, obecní úřad, hostinec a nesmíme zapomenout na děti, pro které je kousek za domem dětské hřiště. Dům je kompletně zrekonstruovaný, má dvě koupelky, kde jedna z koupelen disponuje i finskou saunou. Dále zde naleznete krásný klenutý sklípek na uskladnění potravin nebo ho můžete využít i jako vinný sklípek k posezení s přáteli. Dům je vytápěn tepelným čerpadlem v kombinaci s krbem v obývacím pokoji. Strop je zateplen vatou. Jelikož zatím není v... (více v detailu)
6 990 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 135 m2 -
Před 578 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Kobeřice. Pokud hledáte moderní a nízkonákladové bydlení, je tato nemovitost přesně pro Vás. V přední části domu najdete slunný obývací pokoj propojený s kuchyní. V zadní časti domu najdete pracovnu, dětský pokoj a ložnici. V koupelně je vana i masážní sprchový kout. Z obývacího pokoje, stejně jako z ložnice a děts... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pronájem rodinného domu 4+1 se zahradou, Děčín - Letná
Před 578 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem hezkého rodinného domu o velikosti 4+1, nacházející se v klidné části Děčína, ve Václavově. Jeho celková zastavěná plocha je 106 m a má celkem čtyři nadzemní podlaží. Dům je celý podsklepený, výhodou jsou 2 balkony, garáž + další parkovací místo před domem a udržovaná okrasná zahrada s posezením. Dispozice domu: I.NP - sklepní prostory a garáž. Ve II.NP - předsíň, obývací pokoj, kuchyň, malá komora, koupelna, WC. Z obývacího pokoj... (více v detailu)
Ústecký kraj
25 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 700 m2 -
Před 578 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
K prodeji sídlo k podnikání, ale i velkolepému rodinnému žití. Jeden z posledních výhledů s místem, který se dá koupit. Zahořany - Králův Dvůr. Zastavěná plocha domu - 655 m2 Plocha celkového pozemku - 2055 m2 Plocha zahrady - 1400 m2 Terasa - 281 m2 Sklepení - 51 m2 Dřevostavba domu s monolitickou stavbou garáží, která bude kolaudována v tomto roce a dodělána dle přání klienta na míru do hodnoty dokončení - 5 mil. Kč. Dispozice domu 6+KK nabídne terasu kolem celého domu se skvělým výhledem, ale i sklep, který nadchne každého z nás jakmile se v něm posadíte. Prostorná kuchyně se sklady, halou, velkými okny, ale i zajímavým schodištěm do patra, kde dispozice 5+KK umožní skvělé pohodlí s fantastickým balkónem přímo z obývacího pokoje. Ložnice nebo menší pokoje umožňují vstupy přímo na terasu, která díky základům a monolitickým stěnám nabízí možnost velmi těžkých konstrukcí jako např: wellness, bazén aj. Celý dům je kom... (více v detailu)
Středočeský kraj
39 000 000
 Kč
Prodej, Pozemek se stavbou, Strážnice, okres Mělník
Před 578 dny - HYPERINZERCE
Prodej pozemku na Kokořínsku, v obci Strážnice, jehož součástí je budova vhodná k vestavbě interiéru. Veškeré podrobné informace najdete na webu www(tečka)bydlenistraznice(tečka)cz. Pozor - stavba aktuálně nemá číslo popisné ani evidenční. Pozemek o celkové ploše (včetně zastavěné části) 1.637 m2 je velmi mírně svažitý a nachází se v klidné části obce u cesty směrem na Chodeč. Vede na něj cesta s dálkově ovládanými vraty, která je společná s dalšími dvěma majiteli. Z parcely je moc hezký výhled do okolí na jihovýchodní stranu. Minimální zástavba v okolí zase zaručuje klid a soukromí. Celý pozemek je dle územního plánu vhodný k výstavbě, v tomto případě ale bude pro mnoho lidí zajímavá rekonstrukce stávající budovy, tedy spíše vestavba interiéru. Jedná se totiž o poctivou stavbu ze 70. let se střechou z roku 2012. Z... (více v detailu)
4 990 000
 Kč
Rodinný dům, Kobylá nad Vidnavkou
Před 578 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Jedná se o nepodsklepený, zděný rodinný dům se dvěma nadzemními podlažími bez využitého podkroví pod sedlovou střechou krytou taškou pálenou. Objekt je situovaný do nepravidelného tvaru, nachází se v zastavěné, vnitřní části obce Kobylá nad Vidnavkou, v řadové zástavbě jako samostatně stojící. Parkování je možné na vlastním pozemku. Pozemek leží v rovinném terénu a je přístupný po veřejné zpevněné komunikaci. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Při „prodeji“ nemovitosti z uvedeného řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dos... (více v detailu)
Olomoucký kraj
495 000
 Kč
Prodej chaty s vlastním pozemkem 390 m2, Albrechtice nad Vltavou
Před 578 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Naše společnost Vám zprostředkuje prodej chaty nad řekou u Albrechtic nad Vltavou. Na pozemku je posezení s výhledem na řeku, ohniště a udírna. Jedná se o podezděnou dřevěnou chatu se zast. plochou 32 m2 a vlastním pozemkem 390 m2. V suterénu se nachází technické zázemí , toaleta a sprchový kout. V přízemí pak předsíň ze které vstoupíte do kuchyně obýváku s velkým balkonem. Po dřevěném schodišti se vstupuje do ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 250 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 218 m2 -
Před 578 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme luxusní rodinný dům na pozemku o rozloze 1252 m2 v klidné části obce Vyšínek v dobré lokalitě 10 minut od královského města Slaný. Dálkově otevíranou vstupní branou se dostanete na pozemek, který nabízí velké možnosti pro parkování a zároveň se zde nachází garáž pro dvě vozidla. Na pozemku dále naleznete upravovanou zahradu s bazénem a vše je zpracováno ve vysokém standardu. Rodinný dům o dispozici 4+1 a o cel... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 337 147
 Kč
Prodej, Rodinný dům, Mariánské Lázně, ul. 1. máje
Před 578 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Prodej řadového rodinného domu s garáží a s přístavbou, kde se nachází samostatný byt 1+1 v klidné části Mariánských Lázních na ul. 1. máje. Dům je dispozičně řešen jako 6+1, působí prostorným a světlým dojmem, kde většina pokojů je směřována na jih. Na domě byly vyměněna okna za plastová, vytápění a ohřev vody zajišťuje kondenzační kotel. Ostatní je v p... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 000 000
 Kč
Prodej, chata, Třebíč - Vltavínská 45 m2 se sklepem
Před 578 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Hledáte klidné místo v Třebíči, útěk z města do přírody a ticha? Máme pro vás chatičku umístěnou v jedné z nejklidnějších částí Třebíče. Zahrádkářská kolonie Zelený kopec za poliklinikou Vltavínská. Jsou k ní dvě možnosti přístupu. Chatička je na pozemku 374 m2. Je celá podsklepená a velmi pěkně udržovaná. Podlahová plocha se sklepem je 45 m2. Po celý den vás provází sluníčko, ale i přesto je v chatě příjemné klima, a... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 700 000
 Kč
Pronájem domu o 3 bytech - 2 x 2 + 1,1 x 1 +kk, celkem 100 m2
Před 578 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem bytového domu, ve kterém jsou 3 byty: 2 byty o velikosti 2 + 1 ( každý má cca 45 m ), 1 byt o velikosti 1 + kk. Celkem mají všechny byty celkem 100 m podlahové plochy. Jedná se o dům v historické části Českého Krumlova. K domu náleží společný dvorek. Zvířata - pes a menší pes povoleno. Volné ihned. Měsíční nájemné celého domu o 3 bytech... (více v detailu)
Jihočeský kraj
25 000
 Kč
Chatka 20m2, Valašská Bystřice
Před 578 dny - HYPERINZERCE
Chatka 20m2, Valašská Bystřice Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodu... (více v detailu)
Neuvedeno
RD, Pernarec, podíl 1/9
Před 578 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
RD, Pernarec, podíl 1/9 .,,Při „prodeji“ nemovitosti z insolvenčního řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Prezentace byla vytvořena se záměrem umožnit potencionálním zájemcům předložit jejich nabídku kupní ceny přímo Insol... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
RD s garáží, Kosoř
Před 578 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Jedná se o dražbu samostatně stojícího částečně podsklepeného patrového RD s podkrovím. Konstrukce budovy je zděná. Krov je dřevěný. K domu patří zahrada. Budova je obývaná. Součástí nemovité věci jsou inženýrské sítě, zpevněné plochy a porosty. Příslušenství věcí nemovitých tvoří oplocení a garáž. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Při „prodeji“ nemovitosti z uvedeného řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Zveřejněné údaje jsou čer... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 600 000
 Kč
Chatka 20m2, Valašská Bystřice
Před 578 dny - HYPERINZERCE
Chatka 20m2, Valašská Bystřice Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodu... (více v detailu)
Neuvedeno
Kuchařovice, pronájem rodinného domu, 50m2 - pronájem
Před 578 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k dlouhodobému pronájmu rodinný dům o dispozici 1+1 a přibližné užitné ploše 50 m2 v obci Kuchařovice. Dům se nachází v klidné části obce. Po vstupu do domu je předsíň z které se vejde do prostorné kuchyně, na druhé straně se nachází větší pokoj. Dále je zde koupelna a samostatná toaleta. Dům je ve velmi pěkném udržovaném stavu. Majitel po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 000
 Kč
Rozestavěný RD s pozemkem, podíl 1/2, Újezd
Před 578 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Podíl 1/2 pozemku s rozestavěným rodinným domem v obci Újezd u Hořovic, okres Beroun. Jedná se o samostatně stojící přízemní rodinný dům, typu bungalov. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Při „prodeji“ nemovitosti z uvedeného řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Zveřejněné údaje jsou čerpány z dokumentů v rámci exekučního řízení, kdy je nemovitost určena ke z... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 600 000
 Kč
RD, 2 bytové jednotky, 712m2, garáž, zahrada
Před 578 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
koupi zajímavé nemovitosti . Jedná se o podsklepený , dvoupodlažní dům s dvěmi bytovými jednotkami 3+1 a 3+kk, obě cca 90m , garáží, zahradou se skleníkem . Dům se nachází v klidné lokalitě na okraji Karlových Varů. Dispozice domu : v I.PP garáž, 4 sklepy prostory suché bez známek vlhkosti. I. NP : byt o velikosti 3+1, velkometrážní obývací pokoj s krbem, ložnice, pokoj pro hosty, koupelna s toaletou a sprchovým koutem, technická místnost a komora. II.NP : prostorný obývací pokoj p... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 000 000
 Kč