Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 797 výsledků

Prodej rodinného domu 488 m2, pozemek 489 m2, Kamencová, Praha 9 - Hostavice
Před 578 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Komfortní, nadstandardně provedený a vybavený dům pro náročnější klientelu. Rádi bychom Vám nabídli unikátní rodinný dům se zastavěnou plochou 184 m2 a užitnou 488 m2, situovaný v poklidné lokalitě Prahy 9 - Hostavic. Dispozice domu 5+kk je navržena tak, aby budoucím majitelům poskytovala co nejvíce pohodlí a zároveň funkčnost. Interiér domu nabízí prostornou vstupní halu, velkorysý obývací prostor spojený s kuchyňským koutem a jídelnou, komoru a opravdu velikou koupelnu s finskou saunou, sprchovým koutem a toaletou. Po schodišti se dostanete do obytného patra, kde jsou k dispozici čtyři veliké pokoje ( z každého pokoje je vstup na balkon), šatna s technickou místností, koupelna s vanou a WC. Další nespornou výhodou je krb s mramorovým obkladem, kuchyně od značky Sykora, dřevěné podlahy a okna, dřevěné schodiště, podlahové vytápění v přízemí, centrální vysavač, vytápěná garáž, vjezdová vrata na dálkové ovládání, zastřešená terasa na zahradě, měděné okapy a hromosvod, tři balkóny, p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
26 500 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 181 m2 -
Před 578 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Prodej RD v centru obce Libáň. Cena k jednání. Cihlový dům, částečně podsklepený, s prostornou půdou, která sloužila jako sklad zboží. V přízemí se nachází dva pokoje, jídelna, kuchyň, wc, koupelna a průchozí chodba vedoucí na zahradu. Stropy jsou v části domu klenbové, v části dřevěné s rovnými podhledy. Okna jsou dřevěná, krov sedlový s taškovou kryti... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 850 000
 Kč
Prostorný rekonstruovaný dům 5+1, 178 m2 - Hostivice
Před 578 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme prodej poloviny moderního rodinného domu o dispozici 5+1 se dvěma koupelnami o celkové užitné ploše 178 m2 v obci Hostivice vzdálené 4 km od západního okraje Prahy. Nemovitost je součástí domu s odděleným pozemkem o rozloze 856 m2, který disponuje prostornou garáží a krytým bazénem. Dominantou prvního podlaží je otevřený a prosvětlený interiér. Z centrální části, kterou tvoří jídelna s výhledem a vstupem na zastřešenou terasu se zbudovaným zahradním grilem, lze projít do oddělené kuchyně, nebo opačným směrem do obývacího pokoje. Přízemí je vybaveno samostatnou koupelnou a WC. Ve druhém podlaží se nachází ložnice a pracovna s výhledem do zahrady, prostorný pokoj s výhledem do přilehlého par... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 900 000
 Kč
Rodinný dům 2+1 ve Střílkách s kouzelnou zahradou a loukou 5.328m2
Před 578 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Hledáte dům, který má velký pozemek se zahradou, loukou, ovocným sadem a vlastním potůčkem? Představujete si, že se co nejdřív nastěhujete a částečné opravy si zvládnete udělat sami? Pak jste právě našli přesně to co hledáte. Rodinný dům 2+1 o užitné ploše 120m2, obytné ploše 189m2 a pozemkem 5.328m2 je přesně pro Vás. Jako bonus je bydlení v krásné krajině Chřibů v okolí Buchlovských vrchů v malebné obci Střílky. Rodinný dům byl postaven ve 30.letech 20.století a má dva velké pokoje, chodbu, velkou kuchyň s originálními kamny na dřevo, samostatné WC, koupelnu po rekonstrukci, verandu, dílnu, kotelnu s funkčním kotlem na tuhá paliva a rozvodem do všech radiátorů v domě, průjezd s parkováním pro auta, dva sklepy a hospodářskou místnost pro chov domácích zvířat. Venkovní prostory tvoří dvůr se zahradou 665m2 a stodolou. Zahrada za domem je o rozloze 1002m2 s 22 ovocnými stromy a louka o rozloze 3661m2 s ovocným sadem slivoní. Celý dům je obyvatelný a určen k částečným opravám podle Vaše... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 600 000
 Kč
Pronájem rodinného domu 4kk, 1+1
Před 578 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Pronájem rodinného domu se dvěma bytovými jednotkami v obci Sloupno u Nového Bydžova. V přízemí se nachází 1+1kk a v patře je druhá bytová jednotka se samostatným vstupem 4kk. V patře je velký obývací pokoj s krbem a kuchyň s jídelnou, koupelna. V podkroví jsou tři pokoje a komora. Dům je vytápěn kotlem na tuhá paliva, voda je ze studny ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
25 000
 Kč
Pronájem rodinného domu s garáží a zahrádkou v klidné části Zábřehu, 150 m², Zábřeh
Před 578 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu rodinný dům s garáží a parkovacím místem v klidné části Zábřehu. Jedná se o dvoupodlažní rodinný dům s menší zahrádkou pro odpočinek po práci nebo grilování. Dům má v prvním patře velkou prostornou kuchyni. Kuchyň je vybavena vestavěnými spotřebiči - lednice, mrazák, mikrovlnná trouba, horkovzdušný sporák a sklokeramická deska na vaření. Kuchyně je také částečně vybavena nádobím a kuchyňským náčiním. Kuchyně je vkusně propojena s jídelním koutem, který je součástí obývacího pokoje. Obývací pokoj je dostatečně slunný a prostorný a má k dispozici velkou terasu přes celou délku pokoje. Vedle obývacího pokoje se nachází ložnice se vstupem na terasu. V patře je také umístěná toaleta s umyvadlem a prostorná garáž pro jedno auto. V přízemí domu jsou další 3 samostatné pokoje, z toho jeden má k dispozici vlastní kuchyni, včet... (více v detailu)
Olomoucký kraj
17 000
 Kč
Prodej rodinného domu Na Slovanech Děčín
Před 578 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
možnost vlastnit rodinný dům a to částečně zrekonstruovaný ve městě Děčín část Boletice v ulici Na Slovanech. Zastavěná plocha budovy je výměra cca 41m. Vlastní pozemek o výměře 152m. Rodinný dům má dvě patra a je umístěný ve slepé ulici, výhodou že se můžete hned nastěhovat bez velkých investic, vše je částečně zrekonstruovaný ( plastová okna, zateplení, dveře, rozvody, plynový kotel). V nemovitosti jsou tři pokoje, jedna kuchyň, sklep, předsíň, chodba, jedna koupelna, jedna oddělená toaleta a příprava na ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 720 000
 Kč
Prodej rekreační chaty ve Zdibech
Před 578 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi hezkou a udržovanou chatu ve Zdibech u Prahy. Nemovitost se nachází v rekreační oblasti ostatních podobných staveb, vede k ní obecní cesta, která je v současné době v horším stavu díky výstavbě vodovodu a kanalizace. V dohledné době se má cesta opravovat. Chata je napojena na vodovod i kanalizaci, na pozemku je navíc vlastní studna, například na zalévání. Součástí je i zastřešené stání pro automobil. Na pozemku jsou vzrostlé ovocné stromy ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 690 000
 Kč
Prodej rodinné domu 6+1, 192 m2 - Znojmo - Přímětice
Před 578 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V exkluzivním zastoupení majitele Vám k prodeji nabízíme rodinný dům o dispozici 6+1 v Příměticích. K domu náleží dvě prostorné garáže o výměře 72,8 m2, které lze nástavbou pohodlně předělat na další rodinný dům. Celková plocha pozemku a zahrady činí 474 m2 a to včetně zastavěné plochy. Dům prošel před sedmi lety kompletní rekonstrukcí jak vnitřních, tak vnějších prostor. Po vstupu do domu se dostáváme do prostorné chodby o výměře 7,9 m2, kde jsou také schody do podkroví 42,4 m2. Dále potom prostor s malbou 19,4 m2, který je přístupem ke všem částem domu. Žádný z pokojů není průchozí a ze všech se pohodlně dostanete na zahradu a terasu. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 635 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 181 m2 -
Před 578 dny - HYPERINZERCE
Sháníte vlastní bydlení či rekreační nemovitost v blízkosti Prahy? Pak právě pro Vás máme rodinný dům o užitné ploše 181m2 ve vyhledávané rekreační oblasti Kamenný Přívoz v malebném zákoutí řeky Sázavy. Nemovitost byla využívána jako 4+1, velkou místnost na horní zahradě lze zařídit třeba jako zimní zahradu, případně předělat na využití 6+1, to již záleží na pohledu budoucího majitele. Z části podsklepený dům je po částečné rekonstrukci, odizolován, kompletně zateplen včetně střechy a má n... (více v detailu)
5 990 000
 Kč
Žeravice, RD 4+1, zahrada, k rekonstrukci – rodinný dům
Před 578 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 4+1 a přibližné užitné ploše 161 m2 v obci Žeravice u Kyjova. Samostatně stojící patrový dům s krásným výhledem z balkonu, s novou sedlovou střechou je ve fázi k dokončení. V přízemí se nachází dle půdorysu obývací pokoj (40 m2), dva pokoje (2x14m2) a kuchyň (18 m2). V otevřeném patře (65m2) je dále odpočívací prostor s knihovnou (10m2) a koupelna s toaletou. Celková plocha pozemku je 1848m2, z toho zastavěná je 445m2, k domu náleží prostorná zahrada o přibližné ploše 1365m2. Velkou výhodou je, že si nový majitel může přizpůsobit vše dle svých ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 990 000
 Kč
koupim chalupu, chatu, dum
Před 590 dny - Zlínský kraj - AVIZO_CZ
koupim chalupu, chatu, dum Velké Karlovice, Karolínka, Hutisko Solanec a okolí. Nejsem RK. Dekuji za nabídky.
Zlínský kraj
Zdarma
 Kč
Prodej domu Praha 6 Veleslavín - vhodný k bydlení, podnikání
Před 602 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme dům, který je aktuálně rozdělen na 5 bytových jednotek, a to 1 x 5+1, 1 x 4+1, a 3 x 1+kk. Byl postaven v roce 1903 a upraven a rekonstruován v roce 1991 - 1996. Užitná plocha domu je cca 331 m² ve 2. podlažích s možností rozšíření až na cca 440 m² při zvýšení domu o jedno patro. K domu náleží garáž stojící na pronajatém pozemku, který lze odkoupit. Taktéž je možné odkoupit i další část pozemku o výměře 134 m² (zahrady). Nachází se v klidné ulici v žádané lokalitě historické části Veleslavína a pozemek sousedí přímo s lesem v památkově chráněném území. Atmosféru umocňuje strmé úbočí pískovcových skal až do výšky 35 m, které sousedí se zahradou. Mezi domem a skalami je terasa a posezení. Z pod skal vyvěrá pramen, který lze užívat. Ve skalách jsou vytesané sklípky, které slouží ke skladování. V docházkové vzdálenosti je stanice metra a autobusové nádraží. Lokalita má veškerou občanskou vybavenost, výbornou dostupnost do centra i na letiště Václava Havla Praha a vyni... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 900 000
 Kč
Koupíme dům či chalupu na splátky bez hypotéky
Před 616 dny - HYPERINZERCE
Dobrý den, chtěli bychom koupit dům či chalupu se zahradou v Kralovicích nebo blízkém okolí formou nájmu ( na splátky bez hypotéky). Nevadí ani horší stavy, vhodný k celk... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej, Rodinné domy, 196 m2 -
Před 619 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Prostorné bydlení pro vícečlennou rodinu nabízí právě tento udržovaný dvougenerační rodinný dům ve městě Třebechovice pod Orebem. Tento dům má zároveň skvělý potenciál pro investiční účely, protože obě patra se dají využít jako samostatné bytové jednotky se samostatnými vchody. Jde o zděný rodinný dům, který je podsklepený a má 2. nadzemní podlaží o celkové podlahové ploše 196,9 m2. Přízemní část domu má dispozici 2+1 s úložným prostorem, který je ideálně řešený jako šatna. Součástí prvního patra o dispozici 3+1 je balkón. Na pozemku se nachází dvě zděné kůlny, které lze využít jak pro podnikatelské účely tak jako úložný prostor, a zděná garáž. Dům také nabízí vlastní studnu s užitkovou vodou. Parkování je možné na pozemku o rozloze 304 m2 s využitím garáže nebo v klidné ulici před domem. Pro příchod do domu lze využít vstupní dveře z přední či zadní části domu. Při využití předního vstupu se ocitnete v zádveří o výměře 5,4 m2. Následuje rozlehlá chodba (10,8 m2), ze které se dostanet... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 990 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy,128 m2 - Březová
Před 619 dny - HYPERINZERCE
Se souhlasem majitele nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům v obci Březová u Uherského Brodu . Dům se nachází přímo v centru, v obci je veškerá občanská vybavenost. Vstup do domu přes garáž do chodby, kde je koupelna, samostatné WC a vstupem do kuchyně 43m2, a obývacího pokoje cca 23m2 se vstupem na venkovní terasu 22m2 . Samostatným vstupem se dostaneme do 1. NP kde je kuchyně, dva pokoje, koupelna a WC. Dům je částečně podsklepený a v této časti je technická místnost s plynovým kotlem a plyn... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej podílu 1/8 kompletně vybavené vily 154 m2 na pozemku 1 461 m2, Kořenec (Blansko), zajímavá in
Před 619 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji 1/8 spoluvlastnického podílu luxusní přízemní vily v obci Kořenec od renomovaného architektonického studia. Nemovitost využíváte k celoroční rekreaci minimálně 6 týdnů v roce dle vašich potřeb, je zasazena do malebné přírody Drahanské vrchoviny, stranou od turistického ruchu a necelou hodinu autem od Brna. Její atypický kruhový design plný dřeva čerpá inspiraci z okolních lesů a golfového hřiště, které je pár kroků od vstupních dveří. Vzhledem k prověřeným a dobře nastaveným pravidlům je spoluvlastnictví vytvořeno tak, aby maximálně vyhovovalo potřebám všech spoluvlastníků. Z privátního krytého parkovacího místa vstoupíte dveřmi do chodby, která společně s dalšími třemi ložnicemi pokrývá celkem 156 metrů prosvětlené užitné plochy.  Vstupní chodbu z levé strany lemuje prostorná walk-in šatna, která pojme mimo Vašeho oblečení i golfové hole a ručníky, které jsou připraveny na odpolední odpočinek ve vyhřáté jacuzzi. Ta dominuje celé vile a nachází se v otevřeném atri... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
95 000
 Kč
Valchov, RD 5+kk, garáž, zahrada – rodinný dům
Před 619 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji útulný rodinný dům 5+kk po kompletní rekonstrukci se zahradou a garáží. Dispozice domu v prvním nadzemním podlaží (55,4 m2) tvoří prostorná obývací místnost s kuchyňským koutem (35,4 m2) se vstupem na terasu (21 m2), vše situováno na jihozápadní stranu. Dále se zde nachází ložnice (9 m2), zádveří (5 m2) a koupelna (6 m2) se sprchovým koutem a toaletou. Druhé podlaží (49 m2) nabízí dvě ložnice (18 m2 a 13 m2), šatnu (12 m2) a chodbu (10 m2), kterou lze využít jako pracovní koutek. Sklepní prostory (49 m2) jsou rozděleny na 4 prostorné místnosti a chodbu.... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Trojovicích u Chrudimi
Před 620 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům se zahradou a garážemi v obci Trojovice. Dispozice: dvě bytové jednotky o dispozici 2+1 (každá má vlastní vchod), Dále jsou na pozemku další dvě garáže s výjezdem na obecní komunikaci Dům je napojen na obecní vodovod (kanalizace v obci není), topení je plynovým kotlem a nebo krbovými kamny. K domu náleží zahrada – lze využít jako stavební pozemek, Dobrá dopravní dostupnos... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodej, Rodinné domy, 190 m2 -
Před 621 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům o užitné ploše 190 m2, se dvěma bytovými jednotkami a autodílnou, v obci Choťánky u Poděbrad. Nemovitost se skládá ze dvou bytových jednotek o velikostech 3+kk a 2+kk. Obě bytové jednotky mají samostatný vchod. Dům prošel v roce 2017 částečnou rekonstrukcí, při které byla instalována nová střecha, plastová okna, zateplena fasáda a připojeno tepelné čerpadlo. Byt o velikosti 3+kk se rozprostírá ve dvou nadzemních podlažích. Přízemí dominuje rozlehlá kuchyň s jídelnou, která je propojena s obývacím pokojem, v němž je umístěn krb, dodávající místu útulnou domácí atmosféru. V tomto patře se dále nachází prostorná koupelna s vanou a toaletou, spíž a vstup do sklepa. V druhém nadzemním podlaží je umístěna ložnice s balkónem situovaným do dvora, a druhý pokoj který lze využít jako pracovnu či dětský pokoj. V patře je také k dispozici samostatná toaleta a sprchový kout. Druhá bytová jednotka o dispozici 2+kk se skládá ze vstupní chodby s vchodem do ložnice, malé... (více v detailu)
9 970 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 118 m2 - Všetuly
Před 622 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Máme pro Vás rodinný dům v oblíbení lokalitě Holešov - Všetuly. Rodinný dům má užitnou plochu 118 m2, dispozici 4+1 a je podsklepen. Dům je v původním, avšak udržovaném stavu a je určen pro Ty, kteří si ho zrekonstruují na míru dle svých představ. Věříme, že Vás tato nemovitost oslovila, a to ať už pro osobní ... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 999 999
 Kč
Prodej rodinného domu 320 m², Šluknov, okres Děčín
Před 622 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Tímto Vám exklusivně nabízíme prodej rodinného domu s velkou prodejnou v centru Šluknova. U této nemovitosti byla vyměněna okna za plastová a bylo zřízené centrální vytápění plynovým kotlem v prodejně i bytě. V domě se nachází i druhý rezervní plynový kotel. Dále byl k domu vybudován výtah s přístupen do bytu v 1 NP. Přízemní prodejna s bytem jsou ve stavu po rekonstrukci se známkami klasického opotřebení. Nemovitost... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 760 000
 Kč
Prodej, vinný sklep s apartmánem, 183 m2, Bořetice
Před 622 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej zavedeného vinného sklepa s apartmánem o celkové užitné ploše 183 m, v malebné obci Bořetice, jen pár kilometrů od Velkých Pavlovic. Tento moderně zrekonstruovaný a vybavený objekt se momentálně pronajímá na krátkodobé relaxační pobyty, jelikož je zde naprosté soukromí a klid. Takže, pokud byste nechtěli objekt využívat pro své potřeby, lze ho s velmi zajímavou výnosností dále pronajímat. Vytápění a ohřev vody zajištuje teplené čerpadlo a díky tomu jsou celkové měsíční náklady pouze 4 500,-Kč. Voda je napojena na obecní řád a kanalizace je svedena do septiku, kde je zavedený velmi důmyslný způsob odčerpávání, pro ulehčení vyvážení jeho obsahu. Stavba pochází z roku 1940, ale mnohé se z ní nedochovalo, takže se v podstatě postavil nový dům. Kompletní nová střecha, nové obvodové zdi 80 %, zatep... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 900 000
 Kč
Prodej, vinný sklep s apartmánem, 183 m2, Bořetice
Před 622 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej zavedeného vinného sklepa s apartmánem o celkové užitné ploše 183 m, v malebné obci Bořetice, jen pár kilometrů od Velkých Pavlovic. Tento moderně zrekonstruovaný a vybavený objekt se momentálně pronajímá na krátkodobé relaxační pobyty, jelikož je zde naprosté soukromí a klid. Takže, pokud byste nechtěli objekt využívat pro své potřeby, lze ho s velmi zajímavou výnosností dále pronajímat. Vytápění a ohřev vody zajištuje teplené čerpadlo a díky tomu jsou celkové měsíční náklady pouze 3 200,-Kč. Voda je napojena na obecní řád a kanalizace je svedena do septiku, kde je zavedený velmi důmyslný způsob odčerpávání, pro ulehčení vyvážení jeho obsahu. Stavba pochází z roku 1940, ale mnohé se z ní nedochovalo, takže se v podstatě postavil nový dům. Kompletní nová střecha, nové obvodové zdi 80 %, zate... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 900 000
 Kč
Prodej úsporného RD 4+KK s pozemkem 712 m², Nový Vestec,Praha - východ.
Před 622 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům 4+KK, 180 m², z roku 2005, Nový Vestec, Praha východ.. Dům o dvou podlažích, částečně podsklepený, s bazénem a se vším, co by mohla vaše rodina potřebovat. Interiér domu je nadstandardní. Zastavěná plocha domu je 90 m² a pozemek o celkové výměře 712 m² Na pozemku dále domek k letnímu bydlení o ploše 24 m², pergola 8 m² společně s udírnou a grilem, zastřešené parkovací stání a skleník. Na pozemku je vlastní studna, připojení na veřejný vodovod a kanalizaci a zásobník dešťové vody o velikosti 10 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 995 000
 Kč