Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 797 výsledků

Prodej rodinného domu v obci Řečice- Křepiny
Před 578 dny - HYPERINZERCE
Dovolujeme si Vám nabídnout rodinný dům před rekonstrukcí v obci Řečice u Lipnice nad Sázavou. Jedná se o dům s vnitřní dispozicí 2+kk s možností vybudovat obytné podkroví. Do domu je zavedena el. energie, voda z vlastní studny, odpad je sveden do septiku. Vytápění je lokální na tuhá paliva. V rámci dotačního programu je možné získat dotaci na zateplení, okna a topení - což může být pro někoho velmi zajímavá možnost jak si zreko... (více v detailu)
2 100 000
 Kč
Prostorný rodinný dům 370 m2 - Liberec - Ostašov
Před 578 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme prodej prostorného rodinného domu dispozice 10+1 s užitnou plochou 370 m2, s pěti koupelnami, na pozemku o výměře 2.706 m2, v oblíbené lokalitě Liberec - Ostašov. Nemovitost je svojí dispozicí ideální pro mnohočetné rodiny nebo pro rodiny se záměrem využívat nemovitost k podnikatelským účelům. Interiéru dominuje rozlehlé propojení kuchyně, jídelny a obývacího pokoje, které dohromady poskytují prostor pro trávení společných chvil celé rodiny. Komfort umocňují krbová kamna v obývacím pokoji.Z kuchyně se vstupuje také do menší prádelny. Ložnice s vlastní koupelnou a další dva průchozí pokoje doplňují spolu se samostatným WC prostory přízemí.Pod schodištěm je umístěn menší sklep. Druhý sklep se nachází vedle proskleného východu na zahradu, kde navazuje zpevněná plocha s grilem a možností posezení. V pa... (více v detailu)
Liberecký kraj
14 900 000
 Kč
rodinný dům, Blatno u Podbořan
Před 578 dny - HYPERINZERCE
prodej rodinného domu v obci Blatno, katastrální území Blatno u Podbořan, o velikosti pozemku 1702 m. Dům se nachází na nefrekventovaném místě s krásnou prostornou zahradou s již vzrostlými stromy. Dům má dvě podlaží, z čehož v přízemí nabízí dvě prostorné koupelny, jedna s toaletou a sprchovým koutem, druhá koupelna je s vanou. Dále je z chodby přístupná jedna ložnice a vstup do kuchyně a následně do obývací místnosti s krbem, který slouží k lokálnímu vytápění kuchyně a obývací místnosti. V patře se nachází dvě prostorné místnosti, jedna je se střešními okny s možností vybudování terasy nad přízemní částí. Užitná plocha domu je... (více v detailu)
4 899 000
 Kč
Prodej rodinného domu 215 m2, pozemek 607 m2
Před 578 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme nepodsklepený, moderní, jednopodlažní rodinný dům s obytným podkrovím a pultovou střechou situovaný na pozemku o celkové výměře 607 m2. Přízemní část domu s bytovou jednotkou 3+1 /105m2/ je od podkrovní části s bytovou jednotkou 2+1 /110 m2/ oddělena dvouramenným schodištěm. Velmi mile překvapí přízemní koupelna s integrovanou finskou saunou a sprchovým koutem, stejně jako velkoformátové francouzské okno s přístupem na venkovní dlážděnou terasu. Podkrovní obytná část byla osazena velkoformátovými lakovanými kovovými okny s posuvným systém a toto vše jen umocňuje nádherný výhled do okolní krajiny se spoustou zeleně. Centrem všeho dění v domě je velkorysá podkrovní kuchyně s kompletně vybavenou kuchyňskou linkou /Sykora kuchyně/. Virtuální prohlídka umožní více navnímat tento zajímavý podkrovní prostor. Nemovitost by... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 490 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 62m2 - Zlín
Před 578 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Karolína Vypušťáková & Explicit Reality Vám nabízí prodej baťovského půldomku o dispozici 3+1 se zahradou a zastřešeným parkovacím místem ve Zlíně na ulici Pod Rozhlednou. V přízemí naleznete zádveří, ze kterého se vstupuje do sklepa, koupelny a do kuchyně. Z kuchyně vstoupíte do obývacího pokoje. Z chodby se dostanete do 2.NP. Ve 2.NP se nachází první ložnice, odkud se dostanete do další neprůchozí ložnice. Tento baťovský půldomek je připraven k okamžitému nastěhování. Topení je zajištěno plynovým kotlem s rozvodem do ústředního topení. Je zateplený a má plastová okna. Dům disponuje samostatnou zahrádkou a na boční straně domu je zastřeš... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 200 000
 Kč
Rodinný dům, Roudnice nad Labem
Před 578 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Pozemek s rodinným domem řadovým, se nachází v širším centru obce Roudnice nad Labem, v okolní obdobné zástavbě staveb pro bydlení s možností komerčního užívání, v blízkosti občanské vybavenosti - MŠ, ZŠ, sportoviště, obchody, služby, zdravotnictví, restaurační a kulturní zařízení, ve vzdálenosti cca. 400 m od náměstí a cca. 600 m od vlakového nádražní. Vybudována na rovinatém pozemku, území je kompletně zainvestováno, možnost napojení na NN, VV, VK a plyn. Stavba RD je řadová, vnitřní, z části podsklepená, se 2. NP, zastřešená sedlovou střechou se stavebně neupravenou půdou, s uličním průčelím přivráceným k jihozápadu. Stavba dle projektové dokumentace obsahovala 2 byty o velikosti 3+1 s vlastním soc. zařízením, v suterénu sklep a prádelnu. Následně byla zřejmě z jednoho pokoje v přízemí zřízena prodejna s výkladcem. Stavba je postavená na kamenných základech, bez provedené hydroizolace, svislé konstrukce zděné z cihel a kamene, klempířské konstrukce jednoduché, krov dřevěný vázaný, ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 746 667
 Kč
RD s pozemky, Orel
Před 578 dny - HYPERINZERCE
Předmětem ocenění je samostatně stojící, zděný, nepodsklepený rodinný dům s jedním nadzemními podlažími a částečně obyvatelným podkrovím, zastřešený sedlovou střechou se skládanou krytinou s navazující pultovou střechou s plechovou krytinou. Vzhledem k zastavěné ploše 129,6 m2 uvažuji s podlahovou plochou 1.NP na úrovni 97,2 m2 (korekce 25%) a 2.NP resp. podkroví pouze polovinou podlahové plochy 1.NP tedy 48,6 m2. Celkem tedy 145,8m2. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Při „prodeji“ nemovitosti z uvedeného řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může... (více v detailu)
3 274 765
 Kč
RD se zahradou, Jabkenice
Před 578 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Předmětem dražby je samostatně stojící rodinný dům. Stavba má 2 nadzemní podlaží a je celkově podsklepená. V domě není půda a má vybudované podkroví, které je ale potřeba stavebně dokončit. Základy jsou smíšené a objekt je cihlové konstrukce. Stropy jsou rákosové, střecha je polovalbová, krytinu tvoří betonové tašky a klempířské prvky jsou plechové. V roce 2021 proběhla celková rekonstrukce vnitřních prostor (oprava omítek, výměna podlah, provedena výmalba). Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Při „prodeji“ nemovitosti z uvedeného řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „p... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 684 667
 Kč
Rekreační chata, Počedělice
Před 578 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Předmětem dražby je rekreační objekt, část dvojdomku. Stavba má 2 nadzemní podlaží a není podsklepená. V objektu je půda a má vybudované podkroví. Dispozice rekreačního objektu je 3+1. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Při „prodeji“ nemovitosti z uvedeného řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Zveřejněné údaje jsou čerpány z dokumentů v rámci exekučního řízení, kdy je nemovi... (více v detailu)
Ústecký kraj
467 334
 Kč
Prodej, komerční nemovitost (ubytování) s bytovými jednotkami, ul. Pivovarská, Vimperk
Před 578 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej zavedené komerční nemovitosti (Pension) s bytovou jednotkou a barem ve městě Vimperk, v lokalitě na úpatí Vimperského zámku. Zastavěná plocha nemovitosti činí 408 m včetně zpevněných ploch a zahrada o velikosti 264 m. Objekt nabízí pokoje s 16-ti lůžky s možností navýšení, tři samostatné bytové jednotky o dispozici 3+1, 2+1 a 1+kk. Dále se na okraji objektu nachází bar s terasou s vnitřní kapacitou 20-ti místy a 30-ti místy na venkovním posezení, který slouží jako další zdroj příjmů. Nad barem je přistavěný samostatný pokoj s vlastním sociálem a terasou. Velkou výhodou je parkování přímo před budovou-kapacita 7 míst. Nemovitost je momentálně využívána k trvalému pobytu s dlouhodobým charakterem a gene... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 000 000
 Kč
Rodinný dům, Hranice
Před 578 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Oceňovaný rodinný dům byl postaven jako samostatný objekt a má celkem 2 nadzemní podlaží. Dům je celkově podsklepený, není zde půda a disponuje vybudovaným obytným podkrovím. Na základě sdělení osoby přítomné během prohlídky byl objekt postaven v roce 1935. V roce 1994 proběhla rekonstrukce bytové jednotky ve 2. NP, v roce 1998 byla vyměněna střešní krytina a částečně vyměněn krov a byly provedeny nové klempířské prvky v mědi. V roce 2000 bylo provedeno částečně zateplení polystyrenem a částečná výměna fasády a dále částečně výměna původních oken za dřevěná Euro okna. V roce 2006 byla vybudována bytová jednotka v podkroví. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Při „prodeji“ nemovitosti z uve... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 175 000
 Kč
RD se zahradou, Vysoký Chlumec
Před 578 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Jedná se o dražbu samostatně stojícího rodinného domu ve Vysokém Chlumci, spolu se stavbami stodoly a bloku garáží (skladů), příslušenstvím a pozemky. K nemovitým věcem náleží následující příslušenství: - vysoké laťkové oplocení, vrata a vrátka, vysoký zděný plot, jezírko, ovocné stromy, opěrné zídky a obrubníky, kanalizační šachta, přípojky IS. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Při „prodeji“ nemovitosti z uvedeného řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Z... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 300 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 150 m2 -
Před 578 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji nádherný stylový dům, který je přímo v Brně, ale v lokalitě, kde je již na vás dýchá klid a příroda. Je zde výborná dopravní dostupnost do centra Brna, ale i možnost být za pouhých 5 minut chůze jste v přímo v lese. Nemovitost je kousek od náměstí v brněnské části Bosonohy, v samostatném dvoře, který poskytuje absolutní bezpečnost a kde máte možnost parkovacího stání pro danou komunitu vlastníků domů ve dvoře. Dům je obehnán velmi vysokou zdí, která poskytuje neskutečné soukromí od všech sousedů.100 metrů od domu se nachází škola a školka, takže vaše děti tam mohou docházet i sami. Dřevěná galerie, která propojuje 2 vrchní po... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 900 000
 Kč
Rodinný dům 5+1 s velkou zahradou, zastřešeným bazénem a garáží, Buštěhrad
Před 578 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Toužíte si ihned po koupi domu užívat komfortu vzrostlé zahrady se stromy a zastřešeným bazénem ? My takovou zahradu máme a to o velikosti 671 m2, což není u většiny nabízených řadových dvojdomů obvyklá velikost zahrady. Dalším bonusem této nabídky je vlastní garáž a záruka soukromí, protože se jedná o krajní dvojdům v ulici klidné ulici Pražská, Buštěhrad. Nabízíme do prodeje rodinný dům ( polovinu dvojdomu s vlastním vchodem) v dispozici 5 + 1, s obytnou plochou 146 m2, zahradou, garáží. a druhým parkovacím městem před domem. Vytápění domu a ohřev vody ... (více v detailu)
Středočeský kraj
10 500 000
 Kč
Na prodej rodinný dům v obci Korunní u Stráže nad Ohří
Před 578 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Chci Vám představit dům v malebné obci Korunní u Stráže nad Ohří. Vesnička má pouze 39 obyvatel, což skýtá klidné bydlení v přírodě Krušných hor prosté od nynější rušné doby. Dům lze využít jako tři bytové jednotky: v přízemí 3+KK a 1+KK, v patře 4+KK nebo vše propojit a udělat opravdu velký rodinný dům, popř. ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 199 000
 Kč
Prodej výstavby s parcelou, RD 4+kk, nízkoen. tř. B, Hosín u Českých Budějovic, 751 m2
Před 578 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Cena je včetně pozemku. Nabízíme k prodeji výstavbu zděného nízkoenergetického domu o dispozicí 4+kk (tato verze používaná ke zvětšení na 5+kk), zastavěná plocha 141 m2, tj. vstup do zádveří, za kterým je situována komunikační chodba se vstupy do jednotlivých místností: jídelna, kuchyně se spíží, obývací pokoj, 2x ložnice, dětský pokoj, koupelna, WC, technická místnost, šatna. V obývacím pokoji komín pro krb, francouzské okno umožňující pohodlný vstup na terasu, případně na zahradu. V chodbě je výlez na půdu, k úložnému pr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 699 900
 Kč
Prodej výstavby domu, vč. parcely, RD 4+kk, nízkoen. tř. B, Hosín u Českých Budějovic, 750 m2
Před 578 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Cena včetně pozemku. Nabízíme k prodeji výstavbu zděného nízkoenergetického domu o dispozicí 4+kk (tato verze používaná ke zvětšení na 5+kk), zastavěná plocha 141 m2, tj. vstup do zádveří, za kterým je situována komunikační chodba se vstupy do jednotlivých místností: jídelna, kuchyně se spíží, obývací pokoj, 2x ložnice, dětský pokoj, koupelna, WC, technická místnost, šatna. V obývacím pokoji komín pro krb, francouzské okno umožňující pohodlný vstup na terasu, případně na zahradu. V chodbě je výlez na půdu, k úložnému pros... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 695 000
 Kč
Prodej výstavby domu 4+kk, nízkoen. třída B, Hosín u Českých Budějovic, parcela 750 m2
Před 578 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Cena je včetně pozemku. Nabízíme prodej výstavby zděného nízkoenergetického rodinného domu o velikosti 4+kk, na západním okraji obce Hosín, u Českých Budějovic, v jižním svahu. Zastavěná plocha o výměře 114 m2 (dále i terasa a parkovací stání, lze i garáž). Vnitřní dispozice domu: hlavní obývací místnost s jídelnou a kuchyňský kout, dále dvě ložnice a dětský pokoj, koupelna, WC, spíž, šatna a technická místnost. Okna jsou v provedení "trojsklo", z obýváku výstup na terasu francouzským oknem. V obýváku je umístěn komín pro... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 455 000
 Kč
Prodej parcely s domem k výstavbě 4+1, nízkoen. třídy B, Hosín u Českých Budějovic, 753 m2
Před 578 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Cena je včetně pozemku. Nabízíme k prodeji výstavbu zděného nízkoenergetického rodinného domu, velikosti 4+1, na západním okraji obce Hosín, u Českých Budějovic. Zastavěná plocha je 114 m2 (dále i terasa, parkovací stání, lze i garáž). Vnitřní dispozice domu zahrnuje hlavní obývací místnost s jídelnou, kuchyně je samostatná, dále dvě ložnice a dětský pokoj, koupelna, WC, šatna a technická místnost. Okna jsou v provedení "trojsklo", z obýváku výstup na terasu francouzským oknem. V obýváku je umístěn komín pro krb. Kanalizace obecní (dešťov... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 750 000
 Kč
Prodej parcely a domu k výstavbě, 4+kk, nízkoen. tř. B, Hosín u Českých Budějovic, 690 m2
Před 578 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
NYNÍ LZE I POUZE REZERVOVAT, ÚVĚRUJTE AŽ PŘI LEPŠÍCH ÚROKOVÝCH SAZBÁCH! Cena je včetně pozemku. Nabízíme prodej výstavby zděného nízkoenergetického rodinného domu o velikosti 4+kk, ve variantě dvojdům, na západním okraji obce Hosín, u Českých Budějovic, v jižním svahu. Zastavěná plocha 114 m2 (dále i terasa a parkovací stání, lze i garáž). Vnitřní dispozice domu: hlavní obývací místnost s jídelnou a kuchyňský kout, dále dvě ložnice a dětský pokoj, koupelna, WC, spíž, šatna a technická místnost. Okna jsou v provedení "trojsklo", z obýváku výstup na terasu francou... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 161 000
 Kč
Prodej vily s garáží, kolonáda, Zámecký Vrch. Karlovy Vary
Před 578 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji nemovitost rodinný dům, který je využíván jako ubytovací zařízení ulice Zámecký Vrch v Karlových Varech. Jedná se třípatrovou budovu se 6 apartmány + garáž. Nemovitost leží v srdci lázeňského centra města. Zastavěná plocha nemovitosti je 283m2. Celková plocha pozemku činí 435 m2. V roce 2018 proběhla kompletní rekonstrukce, kdy se kladl velký důraz na kvalitu rekonstrukce a kvalitní materiály. Rekonstrukce: zateplení domu s novou fasádou, garáž pod domem, euro okna, nová střecha, masivní dřevěné interiérové dveře, koupelny v pokojích, kuchyňské linky. Dále zde vznikl další prosklený prostor pro hosty, kde se nachá... (více v detailu)
Karlovarský kraj
18 500 000
 Kč
Za humny je dům
Před 578 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
I když za humny jsme zvyklí na draka, tentokrát tam stojí dům. A co víc, také vypadá jako z pohádky. Malebný pozemek na kraji městečka Suchdolu nad Odrou v Záhumení ulici obklopuje příroda na jedné straně a městské vyžití na té druhé. Oplocení a vzrůstající živý plot chrání 712 m2 velký pozemek od zvídavých pohledů sousedů a zajišťuje soukromí. Ovocné stromky a keře zútulňují zahradu a přesto zbyl prostor na bazén, kryté posezení, hřiště pro děti i vlastní zahrádku pro pěstování rajčat. Ač si tento dům může koupit kdokoliv, umím si tam představit mladý pár, který plánuje rodinu nebo naopak lidi v nejlepším věku, kteří už vypustili své děti do světa a teď hledají klid po mnoha rušných létech. Jste připravení na zvuk praskajícího dřeva linoucího se... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 410 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 173 m2 -
Před 578 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Na prodej krajní řadový rodinný dům se zahradou v Přešticích, v Gagarinově ulici. Dům nabízí celkem tři podlaží. V přízemí najdeme garáž a technické zázemí vč. prádelny, v 1. patře je velká obývací místnost s lodžií, kuchyně, koupelna a ve druhém patře jsou pak tři ložnice a druhá koupelna. Dům má již nová plastová okna. Je napojen na veškeré inženýrské sítě, vytápění zajišťuje moderní plynový kotel. Jde o krajní řadový... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 790 000
 Kč
Pronájem, Rodinné domy, 180 m2 - Třebíč - Podklášteří
Před 578 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Nabízíme pronájem patrového rodinného domu se zahradou, sklepem, garáží v Třebíči na ulici U Obůrky. Dům je v dobrém stavu, podsklepený, vhodný pro větší rodinu. V prvním patře domu je velký obývací pokoj, ložnice, kuchyně s jídelnou, koupelna a WC. V druhém patře jsou tři ložnice i s lodžií a koupelna. K užívání je... (více v detailu)
Kraj Vysočina
20 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 189 m2 - Jakubov u Moravských Budějovic, 837 m2 pozemek
Před 578 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Máme pro Vás exklusivní nabídku prodeje zajímavého rodinného domu v obci Jakubov u Moravských Budějovic. Tento samostatně stojící dům na venkově nabízí pohodlné žití početné rodince nebo i více generacím pospolu a přitom samostatně. Díky starostlivé péči svých majitelů je ve výborném, čistém stavu. Dispozičně: přízemí domu, suterén - garáž, dílna, kuchyňka, vinárna s barem, sklad, vodárna, prádelna s WC, technická místnost 1.patro - veliká terasa ze které je vstup přes zádveří, šatna, veliká hala s posezením, dlouhá chodba, ložnice, obývák s jídelnou, kuchyň, spíž, koupelna s vanou, WC samostatné, schodiště dřevěné zábradlí, zádveří pro vstup na zahradu 2.patro - veliká terasa se vstupem na střechu domu, čtyři pokoje, sociální zázemí, lodžie. Pokoje jsou veliké, nadstandartní, světlé, okna plastová, nová se žaluziemi a sítěmi, na podlahách keramika, beton, koberce s filcem, scho... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno