Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 797 výsledků

Pronájem, vinný sklep s apartmánem, 183 m2, Bořetice
Před 622 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují pronájem zavedeného vinného sklepa s apartmánem o celkové užitné ploše 183 m, v malebné obci Bořetice, jen pár kilometrů od Velkých Pavlovic. PODMÍNKOU PRONAJMUTÍ JE POZDĚJŠÍ ODKUP NEMOVITOSTI. DOBA NÁJMU NA 8 MĚSÍCŮ. VÝŠE ZÁLOHY 1 MILION. CENA NEMOVTIOSTI ČINÍ 7,9 MILIONU. NASTĚHOVÁNÍ DLE DOHODY. Vytápění a ohřev vody zajištuje teplené čerpadlo a díky tomu jsou celkové měsíční náklady pouze 4 500,-Kč. Voda je napojena na obecní řád a kanalizace je svedena do septiku, kde je zavedený velmi důmyslný způsob odčerpávání, pro ulehčení vyvážení jeho obsahu. Stavba pochází z roku 1940, ale mnohé se z ní nedochovalo, takže se v podstatě postavil nový dům. Kompletní nová střecha, nové obvodové zdi 80 %, zateplení domu, dvojitá okna atd. Bořetice leží v jih... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 000
 Kč
Prodej rodinný dům 5+kk po rekonstrukci, v obci Miletín, okres Kutná Hora
Před 622 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dovolujeme si vám nabídnout k prodeji rodinný dům v obci Miletín okres Kutná Hora v dispozici 5+kk, po celkové rekonstrukci, s pozemkem, velkou garáží a větším prostorem k parkování. Užitná plocha domu je 170 m2, pozemek má rozlohu včetně zastavěné plochy 407 m2. Dům byl v roce 2021 kompletně zrekonstruován , například: plastová okna, přípojka na kanalizaci a vodovod, el. přípojka v zemi, dům má i svoji studnu, celé horní patro včetně věnce bylo vystavěno nově, nová střešní krytina a zateplení, celý dům byl odizolován, nové pod... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 625 060
 Kč
Prodej rodinného domu, České Budějovice 5 - Suché Vrbné
Před 622 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám prodej řadového podsklepeného rodinného domu v lokalitě Suché Vrbné, která je městskou čtvrtí na východním okraji Českých Budějovic, v katastrálním území a městské části České Budějovice 5. Dům je umístěný na pozemku o celkové výměře 242 m2, zastavěná plocha z toho činí 127 m2 a za domem je uzavřená zahrádka o výměře cca 115 m2. Jedná se o dům o dvou bytových jednotkách s dispozicí 2+kk s možností výsta... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 300 000
 Kč
Pronájem RD 2 + 1 s podkrovím, 110 m2, zahrádka, malý pes povolen
Před 622 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem RD o velikosti 2 + 1 s podkrovím a celkové ploše 110 m, zahrádka, malý pes povolen. RD se nachází v Kamenné Lhotě v obci Čestín, okres Kutná Hora. Volné k nastěhování od 10. února 2023. Měsíční nájemné činí 16 500 Kč + 1 500 Kč vyúčtovatelné poplatky. Vratná k... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 500
 Kč
Modulový dům z Holandska
Před 622 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
možný prodej nádherných modulových a mobilních domů. Samozřejmostí je doprava na Vaši parcelu či zahrádku v rámci celé ČR včetně odborného poradenství k získání stavebního povolení a komunikace s úřady. Nabízíme i stavbu základové desky nebo nosných patek, obložení exteriéru dřevem, realizace střech a opláštění i montáž teras. Modulové domy jsou o různých zastavěných plochách – od 58m až do 130m. V podstatě jednoduché pořízení krásného, luxusního bydlení bez práce za nejlepší ceny na trhu. Nabídka: Nabízíme k ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 650 000
 Kč
Venkovské stavení se stodolou(3800m2), Kurojedy na Tachovsku
Před 622 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji typické venkovské stavení se stodolou, zděnou patrovou kolnou, dřevníkem a zahradou v obci Kurojedy na Tachovsku. Předmětem prodeje je dům po částečné rekonstrukci (dispozičně řešen 3+1), stodola, zděná kolna a dřevník a zahrada. Celková výměra pozemků činí 3800 m2. Zastavěná plocha činí 600 m2, zahrada je o výměře 3200 m2. Užitná plocha domu činí cca 280 m2. Dům prošel v letech 2018-2022 rekonstrukcí (plastová okna a vstupní dveře v obytné části, obklady koupelna a WC, výmalba obytné části domu, z části ploty a vstupní brána). Přízemí domu tvoří vstupní veranda, chodba se schodištěm, kuchyň, obývací pokoj, ložnice, koupelna, WC, technická místnost, spíš a kotelna, uhelna a dílna. Podkroví je velmi prostorné, vhodné k vy... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 490 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 250 m2 -
Před 623 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Na základě výhradního zastoupení nabízíme k prodeji rodinný dům ke kompletní rekonstrukci v Krucemburku. Dům se nachází na velkém pozemku ve svažitém terénu přímo u náměstí Jana Zrzavéh... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 190 000
 Kč
Prodej bytového domu v Hunčicích
Před 623 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji bytový dům, ve kterém se nachází celkem čtyři samostatné bytové jednotky o velikostech 1+kk (32 m2 a 42 m2) a 2+kk (46 m2 a 48 m2. Celý dům prošel velmi rozsáhlou rekonstrukcí, je zateplený, vytápění je řešeno podlahovým topením a v každém bytě je příprava na krbová kamna. K domu je možné přikoupit také parkovací stání. Celý koncept je vytvořen tak, aby vyhovoval podmínkám moderního bydlení, ve kterém jsou promyšlené dispozice samozřejmostí. Veškerá občanská vybavenost se nachází v přilehlých Líšťanech a Všerubech (obecní úřad, pošta, mateřská školka, základní škola d... (více v detailu)
9 360 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Hunčicích
Před 623 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům, ve kterém se nachází celkem tři samostatné bytové jednotky o velikostech 3+kk a výměře 73 m2, 74 m2 a 97 m2, kdy součástí nejmenšího bytu je malá zahrádka a největší byt disponuje balkónem. Celý dům prošel velmi rozsáhlou rekonstrukcí, je zateplený, vytápění je řešeno podlahovým topením a v každém podlaží je příprava na krbová kamna. Nabízí se využití pro vícegenerační bydlení nebo jako investici do budoucna. K domu je možné přikoupit také parkovací stání. Celý koncept je vytvořen tak, aby vyhovoval podmínkám moderního bydlení, ve kterém jsou promyšlené dispozice samozřejmostí. Veškerá občanská vybavenost se nachází v přilehlých ... (více v detailu)
13 470 000
 Kč
Prodej rodinného domu 155 m2, pozemek 462m2, Černá Voda, okres Jeseník
Před 623 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům 155 m2 s pozemkem 462 m2 v obci Černá Voda na Jesenicku. Dům se nachází v samém srdci vyhlášených Rychlebských Stezek. Dispozice domu: předsíň, WC, spíž, chodba, koupelna, kuchyně, obývací pokoj a ložnice. V patře jsou další dva pokoje, z jednoho z pokojů je vstup na prosklenou terasu. Vytápění domu zajišťuje kotel na tuhá paliva (kombinace dřeva a uhlí), který je umístěn na chod... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 600 000
 Kč
Prodej, Vila, 545 m2 - Tisá, pozemek 3907 m2
Před 623 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Dovolujeme si Vám nabídnout prodej původní reprezentativní neoklasicistní vily Bertholda Jägera v obci Tisá, umístěnou v úchvatném prostředí a těsné blízkosti Tiských stěn, jež jsou součástí CHKO Labské pískovce. Vila je v současné době zapsána v KN jako bytový dům a jsou zde vyčleněny dvě bytové jednotky. Vila není památkově chráněná. Budova je sice určena ke kompletní rekonstrukci, ale má dochovánu většinu vnějších i vnitřních prvků původní architektonické výzdoby a vybavení (štukatérská výzdoba, mozaikově skládané vlysy, mosazné kování, schodišťové zábradlí, původní masivní dveře s obložkami, původní okna a dveře, atd.). Jedná se o zděnou, částečně udržovanou, celopodsklepenou budovu vily z roku 1920 - 21 s valbovou střechou, dispozičně orientovanou na jihozápad, s obytným 1. NP + 2. NP a s aktuální dispozicí 2 x 4+1. Dispoziční uspořádání místností je v nadzemních podlažích identické. Po rekonstrukci lze rozšířit na 4, resp. 6 bytů (adaptace podkroví). Výměra obestavěného prostoru... (více v detailu)
Ústecký kraj
11 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu 140 m2, pozemek 232 m2
Před 623 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme řadový, částečně podsklepený, jednopodlažní rodinný dům s obytným podkrovím o celkové dispozici 4+1 se samostatnou garáží a průjezdem, situovaný na pozemku o celkové výměře 232 m2. Přízemní část domu /65m2/ disponuje kuchyní /17m2/ s přístupem na privátní dvůr - zahradu, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou /6m2/, obývacím pokojem /21m2/ se schodištěm do podkroví a dalším pokojem /20m2/. Obě místnosti v přízemí jsou orientovány do Nerudovy ulice. Podkrovní obytnou část /50m2/ tvoří pokoj se šatnou /20m2/, hala, další pokoj /20m2/ a dvě menší místnosti dispozičně vhodné k dobudování koupelny s toaletou. Technicky se jedná o zděný dům, realizovaný v roce 1910, ke kterému vznikla v roce 1965 zděná přístavba směrem do dvora a zděná garáž /19m2/. Od roku 2000 proběhly další dílčí stavební úpravy, zejména nové, zateplené betonové pod... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 499 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 5+1, Žloukovice
Před 623 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
V malé poklidné vesničce Žloukovice, která se nachází v malebném údolí řeky Berounky, asi čtyři kilometry severozápadně od Nižboru, nabízíme rodinný dům o velikosti 5+1, částečně podsklepený s podkrovím a garáží. Samostatný rodinný dům se zastavěnou plochou a nádvořím o výměře 416 m 2 a zahradou 414 m2 má 2 podlaží, kde v 1.nadzemním je veranda, hala, koupelna s toaletou, kuchyni a 2 pokoje. Po schodišti s mezipodestou a oknem se dostanete do podkroví, které obsahuje 3 pokoje s možností přístavby a halu s krbem. Zásobení vodou je z vlastní kopané... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
RD 4+kk v obci Šenov, ul. K Hájence
Před 624 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji novostavbu RD 4+kk s garáží, 2x krytým stáním, bazénem, krytým posezením a zahradním domkem v klidné části města Šenov, ul. K Hájence, kolaudovanou v roce 2012, situovanou v klidné a lukrativní části obce na okraji zástavby. Dům je přízemní + obytné podkroví s navazujícím krytým stáním, samostatně stojící garáž s navazujícím krytým stáním + kryté posezení, bazénem, zahradním domkem, okrasnou zahradou a pozemkem o celkové výměře 1.321 m2. Přízemí domu je tvořeno obývacím pokojem s navazující kuchyní (celkem 34 m2) a se vstupem na zahradu, dvěma ložnicemi (16 m2 a 17 m2), koupelnou (7 m2), WC, zádveřím, halou se schodištěm a technickou místností. Celková užitná plocha přízemí je 93 m2. V obytném podkroví je jeden otevřený pokoj o cca. 70 m2 + úložné prostory v šikminách. Samostatně stojící garáž s vraty na DO má zastavěnou plochu 40 m2. Na ni navazuje kryté stání a kryté posezení. Zapuštěný bazén (Mounfield Azuro Vario V 7 rozměr 7,30 x 3,70 x 1,20, na základové desce ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 800 000
 Kč
Prodej bytového domu, Radošovická - 620 m2
Před 624 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízím Vám k prodeji bytový dům v Praze Strašnicích, ulice Radošovická, včetně přilehlé zahrady, kde je možnost jednoho parkování. V cihlovém domě z 30. let 20. století se nachází 8 bytových a 4 nebytové jednotky (z toho 3 obyvatelné) ve třech nadzemních podlažích a suterénu. Tři byty nabízí balkon orientovaný na východ do klidné zahrady. Dům je na bytové jednotky formálně rozdělen dle katastru nemovitostí a je pravidelně udržovaný, od 90. let prošel řadou rekonstrukcí (okna, podkrovní byt, balkony, střecha, menší úpravy na bytových jednotkách. - nebyt. prostor 996/1, 1.PP / suterén, 124.6 m2, plyn. kotel na topení a TUV - nebyt. prostor 996/2, 1.PP / suterén, 16.3 m2, plyn. kotel na topení a TUV - byt 996/3, 1.NP, 30.8 m2, vytápění akum. kamna, boiler na TUV - byt 996/4, 1.NP, 41.1 m2, vytápění akum. kamna, boiler na TUV - byt 996/5, 1.NP, 40.8 m2, vytápění akum. kamna, boiler na TUV - byt 996/6, 1.NP, 30.7 m2, vytápění el. kotel, boiler na TUV - byt 996/7, 2.NP, 30.7 m2, vytá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
62 400 000
 Kč
Rodinný dům řadový
Před 624 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Přímý majitel pronajme prostorný řadový dům v klidné lokalitě v bezprostřední blízkosti Obory Hvězda. V pěší vzdálenosti je přírodní památka Divoká Šárka a sportovně relaxační areál Ladronka. Výborná dopravní dostupnost na mezinárodní letiště, na Pražský okruh i do centra města autobusem či tramvají. K domu na pozemku o rozloze 39... (více v detailu)
Hlavní město Praha
46 000
 Kč
Dům pro komerční účely ve Vrbně pod Pradědem s menším pozemkem
Před 625 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně vám nabízíme komerční prostory přímo v centru města Vrbno pod Pradědem. Dům byl postaven r. 2010 který aktuálně slouží k výrobě lesního skla. Do domu je zavedena plynová přípojka, slouží k vytápění sklářské pece. Dále je dům připojen na místní vodovod a kanalizaci. Může sloužit jako obchodní prostory ať už předěláním na kanceláře, nebo jako samotný obchod. Nebo také rovnou předěláním na rodinný d... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 500 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 1522 m2, zahrada, stavební parcela
Před 625 dny - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme ke koupi rodinný dům v Hvozdu u Konic v okrese Prostějov. Nemovitost je v dobrém technickém stavu o dispozici tři ložnice, kuchyň s jídelnou, chodba, veranda, koupelna s vanou, spížka, WC, sprchový kout. Z domu je vstup do sklepa, kde je plynový kotel a bojler. Půdní prostor je vhodný k vybudování další bytové jednotky. Okna jsou plastová se žaluziemi, topení je zajištěno plynovým kotlem a kamny na tuhá paliva. K nemovitosti náleží hospodářské zázemí, garáž, dvůr, který navazuje na zahradu. Pozemek vedle domu je vhodný pro stavbu dalšího rodinné... (více v detailu)
2 990 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 116 m2 -
Před 625 dny - HYPERINZERCE
Hledáte klid? Máme pro Vás fantastické místo v Krasově u Krnova. Nespornou výhodou této nemovitosti je pozemek o příjemné celkové výměře 7849m2. Na pozemku se nachází dům s užitnou plochou 116m2, naleznete zde i dvě budovy vyuzité jako garáže kde můžete parkovat zahradní traktor, nebo zužitkovat své k... (více v detailu)
5 090 000
 Kč
RD 4+1 se zahradou Tachov, ul. Americká
Před 625 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji řadový, rodinný dům 4+1 a zahradou s kolnou, a dřevníkem v blízkosti centra města Tachov, ul. Americká. Předmětem prodeje je částečně podsklepený, dvoupodlažní RD se zahradou o celkové výměrové ploše pozemků 167 m2. Zastavěná plocha je o výměře 80 m2, zahrada má 87 m2. Užitná plocha domu je 140 m2. 1.NP. tvoří vstupní chodba se schodištěm, kuchyň, obývací pokoj, koupelna s WC. V podkroví jsou vybudovány tři ložnice, koupelna se sprchovým koutem... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej rodinného domuv Říčanech
Před 626 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
koupi vícegeneračního rodinného domu v Říčanech, Strašíně. Jedná se o dvoupodlažní dům s prostorným suterénem. V každém patře domu je samostatná bytová jednotka, každá s kuchyní, koupelnou a WC. Spodní bytová jednotka o dispozici 4+1, koupelna, samostatná toaleta, komora má z obývacího pokoje vstup na jihozápadní terasu. Horní bytová jednotka o dispozici 3+kk, koupelna s toaletou a prostorná lodžie orientovaná severovýchodně. V suterénu je prostorná garáž a další čtyři užitkové místnosti. Dům má vlastní studnu, je napojený na plyn. Plynový kotel ... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 400 000
 Kč
Pozemek s přístřeškem pro rekreaci
Před 626 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují koupi pozemku s přístřeškem v obci Vejprnice. Hledáte pozemek vhodný pro rekreaci s dobrou dostupností do Plzně? V lokalitě přímo navazující na obytnou část obce Vejprnice Vám nabízíme pozemek 1060 m, který lze dle územního plánu případně využít i k ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 500 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, dvojdomek, obec Lažiště, okr. Prachatice
Před 626 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej celého dvojdomku v obci Lažiště, mezi obcemi Vimperk a Prachatice. Jedná se o panelovou částečně podsklepenou dvoupatrovou budovu, se dvěma samostatnými bytovými jednotkami. Každá bytová jednotka má dispozici 3+1 a je mezonetová, propojena schodištěm. Podsklepení je určeno pro technické zázemí (kotelny na tuhá paliva) a prostor na uskladnění topiva. Dům s bytovými jednotkami je v původním stavu a je vhodný k rekonstrukci s možností čerpání dotace. Dům je celkově v udržovaném stavu a vše je funkční. Objekty jsou připojeny na veřejný vodovod ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 700 000
 Kč
6+Kk Suchonice, rodinný dům
Před 626 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Pokud hledáte moderní dům se spoustou soukromí tak jste ho právě našli. Tedy pokud Suchonice 16 km od Olomouce jsou tou lokalitou která by vás zaujala. Pokud ano tak mám pro vás novostavbu z roku 2018. Dům který na první pohled vypadá jako bungalov se nachází v 1.NP vás překvapí dalším 1.PP do kterého se vchází ze zahrady nebo i přímo z domu. Dům do kterého se teď společně podíváme byl postaven a vybaven v nejmodernějším stylu a splňuje nejnáročnější kritéria co se týče vizuální kvality, kvality materiálů, technologií, kvality řemeslného zpracování a k takovému domu patří soukromí a tou je zahrada která má víc než 600 m. To co je důležité z vašeho pohledu je uvnitř domu a to je dostatek prostoru pro opravdu velkou rodinu je tu 254 m užité plochy a spousta úložných prostor V domě v 1.NP o užité ploše 125,62 m. Najdeme 2 samostatně stojící neprůchozí pokoje, koupelna, šatna a je zde ještě připravený prostor na další koupelnu do které by se vc... (více v detailu)
Olomoucký kraj
9 940 000
 Kč
Chaloupka Vamberk
Před 626 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
PRODÁM NEBO PRONAJMU chaloupku v centru města Vamberk ( Škoda Kvasiny v dojezdové vzdálenosti 15 min ). Chaloupka je vytápěna kachlovými kamny a el. energie je dod... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
699 950
 Kč