Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 797 výsledků

Prodej přízemního RD s pozemkem k zastavění
Před 627 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Prodej přízemního rodinného domu k rekonstrukci v klidné části okraje Sezemic. Dům o dispozici 4+1 - užitná plocha 145 m2: - předsíň, obývací pokoj, dětský pokoj, pokoj, ložnice, kuchyň s kuchyňskou linkou, koupelna s vanou a WC. V zadní části domu se nachází dílna, hospodářství, v přední části navazuje na dům garáž (20 m2). Pozemek o celkové výměře 4711m2 je krásnou rozsáhlou zahradou, ale i inv... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 990 000
 Kč
Prostorný bytový dům Brankovice
Před 628 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k přímému prodeji prostorný bytový dům Brankovice s užitkovou plochou cca 290m2 řadová zástavba s občanskou vybaveností. Vlakové a autob. spojením 30km do Brna. Dům je z pálených cihel má 2. poschodí, s vjezdem (slouží jako garáž)do velkého dvora s vlastní studnou, kanalizační jímkou a zahradou 954 m2.Na dvůr navazují další stavby... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 850 000
 Kč
RD 4+1 na ul. K Přehradě, Havířov - Životice
Před 629 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 4+1 s garáží, krytým stáním, zahradním domkem a okrasnou zahradou, kolaudovaný v roce 2005, situovaný v lukrativní části obce Osinky. Dům je dvoupodlažní o celkové užitné ploše 167 m2 s pozemkem o celkové výměře 1.277 m2. 1. NP je tvořeno obývacím pokojem s navazující kuchyní a jídelnou se vstupem na terasu a zahradu, koupelnou, WC, šatnou, technickou místností, vstupní chodbou, zádveřím a garáží. 2. NP je tvořeno 3 ložnicemi, koupelnou, WC a chodbou. Obytná plocha 150 m2, plocha garáže 17 m2. Dům je postaven z cihlového systému Porotherm + zateplení 10 cm polystyren, střešní krytina pálená taška KM Beta. Šikminy a strop nad 2. NP zatepleny minerální vatou. Součástí domu je kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči (sklokeramická varná deska, myčka, horkovzdušná trouba, digestoř), vestavné skříně v pokojích, interiérové dveře a obložky Sapeli, schodišt... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 600 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 408 m2 -
Před 629 dny - HYPERINZERCE
Hledáte klidné místo k životu? Jste milovníky zimních sportů a letních aktivit? Nebo hledáte vhodnou nemovitost k dlouhodobému či rekreačnímu pronájmu? Vše je zde možné, záleží pouze na Vás. Mám pro Vás k prodeji dvou až tří generační rodinný dům se čtyřmi podlažími o celkové ploše 408m a zahradou o velikosti 554m v klidné části Rokytnice nad Jizerou. Dům je v dispozici šesti pokojů (+ jeden v podkroví), čtyř samostatných kuchyní, dvou samostatných koupelen včetně WC a dvou koupelen součástí pokojů. V suterénu je samostatná kotelna s plynovým kotlem i kotlem na tuhá paliva a plynovým ohřívačem vody a najdete zde dva další s... (více v detailu)
10 500 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 274 m2 -
Před 629 dny - HYPERINZERCE
Rádi bychom Vám představili rodinný dům 6+KK s garáží v Jítravě. Dům o podlahové ploše 274 m2 s pozemkem 610 m2 nabízí dostatek prostoru pro velkou či vícegenerační rodinu a k tomu skvělou polohu 15 minut od Liberce. Malebná Jítrava je obklopena krásnou přírodou se spoustou turistických a cyklostezek. V přízemí domu Vás upoutá prostorný obývací pokoj s kuchyní a krbovými kamny a podlahovou plochou 71 m2, vedle kuchyňské linky jsou dveře do spíže. Dále v přízemí najdete koupelnu, WC, verandu, předsíň, chodbu, prostornou garáž a kotelnu s kotlem na tuhá paliva s akumulační nádrží. Z přízemí vedou schody do sklepa a do 1. nadzemního podlaží. V 1. NP vstoupíte do 44 m2 velké haly, ze které se vchází do 4 pokojů, koup... (více v detailu)
5 000 000
 Kč
Prodej domu v centru Plzně
Před 630 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Prodej cihlového domu v centru Plzně. V Přízemí se nachází kosmetický salon a garáž s výstupem na zahradu. V prvním patře je byt 4+1. Dům má novou střechu a lze jej přistavět o další patro, nebo využít půdní ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 000 000
 Kč
Prodej chalupy, Bouzov - Bezděkov
Před 631 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám prodej chalupy k rodinné rekreaci se zahradou o celkové výměře 401 m2 v obci Bezděkov poblíž Bouzova. Ve zděné chalupě najdete dva pokoje s malou kuchyní a kamny, koupelnu s uzavřenou toaletou, spíž a chodbu o celkové podlahové ploše cca 67 m2 s možností rozšíření půdní vestavby. V průběhu druhé poloviny 70. let proběhla rekonstrukce střešní krytiny včetně krovů, které jsou i dnes v dobrém stavu. Vedle chalupy se nachází stodola o výměře cca 32 m2, která nabídne dostatek prostoru pro vytvoření za... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 249 000
 Kč
Mutěnince, RD 4+1, 1+kk, zahrada, víno - rodinný dům
Před 631 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 4+1 a1+kk ve vinařské obci Mutěnice. Řadový cihlový rodinný dům s sedlovou střechou. Přední část domu je celá podsklepená. Rodinný dům je určen k rekonstrukci ale dá se ihned bydlet a nebo pronájmout. V blízkosti domu se nachází moderní dětské hřiště. Dům má k dispozici krásnou zahradu s cca 180 hlavami ( Pálava, Savignon atp.) Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán z tohoto důvodu uvá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 600 000
 Kč
Žádovice, RD 4+1, zahrada - rodinný dům
Před 631 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 4+1 a přibližné užitné ploše 158 m2 v obci Žádovice. Jedná se o řadový cihlový dům se sedlovou střechou. Přízemí dominuje obývací pokoj, kuchyň, tři ložnice a prostorná koupelna s rohovou vanou. Rekonstrukce domu, která byla zahájena je v moderním a elegantním duchu. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Žádovice je obec v okrese Ho... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 800 000
 Kč
Pronájem RD 5+1 147m2 Praha 4 Chodov zahrada, terasa, garáž nezařízený
Před 631 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně možný pronájem moderní novostavby třípodlažního RD 5+1 147m na P4-Kamýku. V prvním podlaží se nachází obývací pokoj s východem na terasu a přímým vstupem do zahrady. V obývací hale pod uzavřením plně a moderně vybavená kuchyně ( indukční vaření, horkovzduš. trouba, myčka, lednice s mrazákem, digestoř). Na stejném podlaží technická místnost s toaletou. Ve druhém podlaží se nachází celkem tři neprůchozí ložnice, koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. V posledním podlaží je další koupelna s WC, studio/pokoj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
43 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Horní Holetín
Před 631 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Dobrý den, nabízím k prodeji rodinný dům, dvě stodoly na pozemku o velikosti 1.760 m2 na adrese Horní Holetín 18. Dům je možné rozdělit na 4 menší bytové jednotky. V případě zájmu je možné prodat dům bez stodoly za cenu 3.100.000 Kč. Zastavěná plocha domu je 260m2, stodola u komunikace 151m2 a stodola směrem do zahrady 157m2. Předmětem prodeje je solitérní zděná stavba bývalé zemědělské usedlosti odhadem z poč. 20. století. Obytná část byla vystavěna do dnešní podoby odhadem v 60-70. letech. V r. 2015 osazena nová okna, 2017 nová vodárna. Rodinný dům má celkem tři vstupy a je proveden s obytným přízemím, kde se nachází byt 2+KK a druhý byt 4+KK-jehož dva pokoje jsou situované v podkroví, na ostatní ploše podkroví je stavebně neupravená půda. Dům je tradiční zděné konstrukce, půdorysu L se dvěma hřebeny, zastřešení sedlovou rep. polovalbovou střechou s AZC šablonami, resp. plechovou falc. krytinou, příprava TUV el. bojlerem, vytápění řešeno ÚT s kotlem na TP, plastová okna, stropy ... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 190 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Horní Holetín
Před 631 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Dobrý den, nabízím k prodeji rodinný dům se stodolou na pozemku o velikosti 900 m2 na adrese Horní Holetín 18. Dům je možné rozdělit na 4 menší bytové jednotky. Zastavěná plocha domu je 260m2 + stodola u komunikace 151m2. Předmětem prodeje je solitérní zděná stavba bývalé zemědělské usedlosti odhadem z poč. 20. století. Obytná část byla vystavěna do dnešní podoby odhadem v 60-70. letech. V r. 2015 osazena nová okna, 2017 nová vodárna. Rodinný dům má celkem tři vstupy a je proveden s obytným přízemím, kde se nachází byt 2+KK a druhý byt 4+KK-jehož dva pokoje jsou situované v podkroví, na ostatní ploše podkroví je stavebně neupravená půda. Dům je tradiční zděné konstrukce, půdorysu L se dvěma hřebeny, zastřešení sedlovou rep. polovalbovou střechou s AZC šablonami, resp. plechovou falc. krytinou, příprava TUV el. bojlerem, vytápění řešeno ÚT s kotlem na TP, plastová okna, stropy dřevěné trámov... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 100 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 180m2 - Ústí nad Labem - Mojžíř, zahrada 337m2
Před 631 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Představujeme Vám na prodej rodinný dům o dispozici 6+1 v Ústí nad Labem, klidné části Mojžíř. Dům s užitnou plochou 180m2 s pozemkem 371m2 se nachází na konci zástavby rodinných domů a nabízí tak dostatek soukromí. Na zahradě je zděná garáž a sklad pro uložení zahradního nářadí a dalšího příslušenství k domu o výměře 34 m2 a zastřešená pergola. Celý dům je podsklepený, v přízemí disponuje zádvěřím, vstupní chodbou, prostornou kuchyní, dvěmi pokoji, koupelnou se sprchou, samostatným WC a komorou. V patře pak najdeme čtyři pokoje a toaletu, chodbu se vstupem na půdu. Dům je v původním, ale udržovaném stavu a je napojen na veřejný vodovod, odpad je sveden do jímky. Vytápění je na tuhá paliva pouze ve dvou místnoste... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 790 000
 Kč
Prodej domu 135m2, pozemek 383m2, Lázně Bohdaneč
Před 631 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Dobrý den, rád bych Vám nabídl ke koupi novostavbu zatepleného rodinného domu o dispozici 4+kk se zastavěnou plochou 1.NP 71m2 a 2.NP 64m2, s pozemkem o velikosti 383 m2 v Lázních Bohdaneč. Obytná plocha domu činí 135 m2 + 25 m2 zahradní domek. Pozemek situovaný v klidné lokalitě, napojený na kompletní sítě. Příslušenství a další stavby jsou zahradní úpravy, oplocení, zpevněné plochy, studna a přípojky IS (není plyn). Pokud tedy hledáte krásný dům, který vám nab... (více v detailu)
Ústecký kraj
8 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 294m2, pozemek 2177m2, Stěžery
Před 631 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Dobrý den, rád bych Vám nabídl ke koupi dům o dispozici 6+2 s krásnou zahradou bazénem třemi garážemi v Zámecké ulici v obci Stěžery navazující na město Hradce Králové. HLAVNÍ PŘEDNOSTI NEMOVITOSTI: - lokalita a umístění domu - klid a soukromí - poctivé provedení stavby, použity nejkvalitnější materiály v době stavby - dvougenerační dům - dvě bytové jednotky - technickou stavbu možno využít pro své podnikání - možnost rozdělit pozemek a získání cca 800m2 na další stavbu - prodej - cena pozemku 6.500 Kč / m2 ( cca 5.200.000 Kč získáte při rozdělení a prodeji pozemku) - vzrostlá zahrada Pokud hledáte dům, který Vám umožní okamžité nastěhování bez nutnosti rekonstrukce, tak jste ho právě našli !!! Vzrostlá zahrada a umístění domu Vám zajistí naprosté soukromí a klid. V domě naleznete dva byty 3 + kk a to v přízemí i v patře. Dům byl zkolaudován v r. 2007. Obytná plocha domu činí 194 m2 + terasa a balkóny ze kterých je krásný výhled. K domu dále náleží samostatně stojící stavba (100 m2... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
15 800 000
 Kč
Prodej, Rodinný dům, Velký Borek
Před 631 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Prodej rodinného domu ve Velkém Borku u Mělníka. Podrobné informace najdete na www(tečka)dumumelnika(tečka)cz. Starší stavba určená ke kompletní rekonstrukci leží ve stávající zástavbě a na hezkém pozemku. Součástí je garáž, která má vjezd z ulice a prostor pro dílnu a sklad. Pozemek s domem a garáží má celkem 899 metrů čtverečních a nepravidelný lichoběžníkový tvar. V domě byla započa... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 990 000
 Kč
Bytový dům Kraslice
Před 631 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Přímý majitel prodá bytový dům v centru Kraslic, se třemi byty: 3+1 přestavěný na 2+1 se zahradou, 3+1 s terasou a 3+1. Velká a vysoká půda, celý dům podsklepen. Zastavěná plocha domu je 110 m2. Terasa navazuje na 1 NP, má 70 m2 a nachází se na ni dřevěná pergola. Pozemek za domem má 296 m2. Před domem je vlastní parkovací plocha. Vytápění novým plynovým, kondenz... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 450 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 4+1, CUP 190 m2 - Mukařov - Žernovka
Před 631 dny - HYPERINZERCE
Dovolujeme si vám nabídnout rodinný dům: dřevostavbu na zděném podsklepeném suterénu. Zateplení fasády provedeno 2009. Dále nová střecha 2010 (záruka na krytinu do 2030). Částečná obměna topných těles. Vytápění novým plynovým kotlem Junkers. Alternativně kotel na tuhá paliva. Dům má solární ohřev vody. Pokud zvažujete, zda bydlet v panelovém bytě, nebo kousek od Prahy na vesnici, zvažte i naši nabídku. Cena bude přibližně stejná. Tak v čem je rozdíl? Rozdíl je v tom, že v létě můžete relaxovat na 895m2 velké zahradě. Každý večer nemusíte hledat parkovací místo. Garáž je dost velká i na SUV. Pokud máte větší rodinu, tak záleží na vás, zda vám bu... (více v detailu)
8 590 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+1 se zahradou v Chlumci nad Cidlinou
Před 631 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Prodej podsklepeného cihlového rodinného domu 5+1 se zahradou a garáží v Chlumci nad Cidlinou. Dům je v původním, velmi udržovaném stavu. Dispozice: 1. NP vstupní prostorná veranda, kuchyň, 2 pokoje, komora, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC. Dále vstup do sklepa. 2.NP 3 pokoje, vstup na terasu a půda. Dům je vytápěn plynem, kanalizace a voda městská. Objekt je funkční, v dobrém... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 800 000
 Kč
Prodej nízkoenergetické stavby rodinného domu 4+kk Ropice 168m2
Před 631 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Prodej nízkoenergetického rodinného domu 4+kk Ropice Je krásné žít tam, kde se cítíte dobře. Mám pro Vás nabídku v lukrativní části obce Ropice. Váš nový domov. Bydlete uprostřed přírody a užívejte si všech sportovních aktivit, které okolí nabízí. Zahajujeme prodej rodinného domu na klíč. Jedná se o kvalitně postavenou nízkoenergetickou stavbu. Nemovitost je situovaná na slunném pozemku s výhledem do velmi hezké, klidné krajiny a na golfové hřiště. Jedná se o dřevostavbu přízemního domu 4+KK se zastavěnou plochou 168m2, pozemek o velikosti 1444m2. Dispozičně je stavba řešena: zádveří, WC, technická místnost, vstup do chodby, ze které se dále vstupuje do jednotlivých pokojů. Pro... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 100 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 111 m2 -
Před 631 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám novostavbu rodinného 4+kk o velikosti 111 m2 v krásné vinařské oblasti Mikulov. Dům je vybaven velice stylovým a nadčasovým nábytkem (společnost Potrusil www.potrusil.cz), který je součástí kupní ceny. Výhodou této nemovitosti je vlastnictví prvního majitele. Dům nebyl dosud užíván. Vstupní chodba má k dispozici spousty úložnách prostor včetně uzavřené skříně pro pračku, případně sušičku. Z chodby je vstup na toaletu a hlavní vstup do prostoru obývacího pokoje spojeného s kuchyňskou linkou (indukční deska, horkovzdušná trouba, vestavěná digestoř, mikrovlnná trouba, myčka, lednice s mrazničkou). V obývacím pokoji je kožená sedací souprava s televizí a obývací stěnou. Zde se dále nachází prostorné prosklené francouzské dveře se vstupem na zahradu o velikosti 78 m2, kde je k dispozici zahradní posezení. V prvním patře se... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
9 390 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 4+1 s garáží, CP 848 m2, Otmarov
Před 631 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Hledáte bydlení v klidné lokalitě, blízko přírody a s výbornou dostupností do Brna? Máme pro Vás nabídku prodeje rodinného domu v obci Otmarov s možností převzít stávající úvěr do 2031 s výhodnou úrokovou sazbou 2%. Rodinný dům byl postavený v roce 2008. Jedná se o patrový dům 4+1 s garáží. Dispozice prvního patra: ložnice, dětský pokoj, pokoj pro hosty a pracovna, dále je zde šatna, velká koupelna, WC a půda jako úložný prostor. V přízemí je obývací pokoj s krbem, jídelnou a kuchyňským koutem, spižírna, koupelna, WC, technická místnost, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu Drnovice, 1792 m2
Před 631 dny - HYPERINZERCE
Prodej samostatně stojícího rodinného domu o velikosti 5+1 v obci Drnovice, okr. Blansko, s garáží, hospodářskou budovou, velkou zahradou a vjezdem na pozemek. Nemovitost se nachází cca 30 km severně od Brna v okrajové části obce. Dům je zděný se sedlovou střechou, částečně podsklepený, kolaudovaný v roce 1980. Celková plocha pozemků činí 1792 m, zastavěná plocha 178 m. U domu se nachází samostatná zděná garáž o ZP 24 m a za domem zděná hospodářská budova (letní kuchyně, chlév) o ZP 58 m, skleník. Částečná rekonstrukce nemovitostí byla prováděna cca v r. 2007 - 2012: zateplení celého domu, výměna oken za plastová, koupelna, střešní krytina (šindel), terasa, kuchyňská linka. V roce 2018 výměna nového kondenzačního plynov... (více v detailu)
6 470 000
 Kč
Dvougenerační rodinný dům se skvělým výhledem, 150 m2, Těrlicko
Před 631 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Hledáte zajímavou investiční příležitost? Nebo chcete prostor k životu větší, než je běžné? Mám zde pro Vás dům s rozlehlým pozemkem ve vyhledávané lokalitě obce Horní Těrlicko, která je ve velmi dobrém dosahu do Havířova, Karviné či Ostravy. Jedná se o dvoupodlažní, dvougenerační rodinný dům a samostatně stojící dvoupodlažní objekt bez č.p. / č.e. (stodola). Oba domy jsou určeny k rekonstrukci dle vlastních představ. Pokud máte investičního ducha, je možné zde vybudov... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500 000
 Kč
Pronájem, Rodinné domy, 340 m2 - Slušovice
Před 631 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám možnost pronájmu prostorného rodinného domu s garážemi, parkováním, sklepy, zázemím a zahradou ve Slušovicích na ulici dlouhá. Dům nabízí díky své dispozici a velikosti dva dostatečně velké byty, ať již pro vícegenerační bydlení, velkorysý prostor pro rodinné bydlení, nebo jako sídlo firmy či ubytování zaměstnanců: Jedná se o pěkný, samostatně stojící rodinný dům po částečné rekonstrukci. V suterénu se nachází garáž, technická místnost, sklepní prostory. V 1. NP (zvýšené přízemí) je prostorná vstupní chodba, vnitřní chodba a schodiště, koupelna se sprchovým koutem a WC, obývací pokoj, ložnice, jídelna a kuchyně. Ze vstupní chodby je možné rovněž vyjít na terasu za domem. Ve 2. NP máte k dispozici, komoru (šatnu), koupelnu s vanou a WC, kuchyň se vstupem na lodžii a se spižírnou, velký obývací pokoj s balkónem do zahrady, malou ložnici a velkou ložnici (pokoj). Dům má pl... (více v detailu)
Zlínský kraj
23 000
 Kč