Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 793 výsledků

Prodej rodinného domu v obci Bernartice okres Benešov
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu v obci Bernartice u Dolních Kralovic, okres Benešov. Dům byl postaven v roce 1920 a je určen k rekonstrukci. Dispoziční řešení odpovídá 4+kk. Topení pomocí kotle na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů. Voda přivedena do objektu z obecního vodovodu, splašková voda svedena do obecní kanalizace. Rodinný dům prošel v průběhu let částečnou rekonstrukcí, obytná část podříznuta a odizolována, v roce 2012 výměna střešní krytiny, v 1 NP plastová okna. Na obytnou část navazuje prostorná stodola, která má rovněž z roku 2012 novou střešní krytinu a byl opraven... (více v detailu)
3 699 000
 Kč
Rodinný dům, Dvůr Králové nad Labem
Před 689 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Jedná se o samostatně stojící , přízemní rodinný dům s obytným podkrovím a volným půdním prostorem. Konstrukce budovy je zděná. Dům je částečně podsklepený. Budova je po rekonstrukci. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Zveřejněné údaje jsou čerpány z dokumentů v rámci exekučního ří... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 536 667
 Kč
Dům občanské vybavenosti 240m2 s podkrovím 248m2 pro výstavbu bytů a stavební pozemek 1109 m2 Mladá Vožice
Před 689 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji dům občanské vybavenosti v Mladé Vožici ul. Obránců míru č.p. 418. Tento dům byl zkoloudován za účelem občanské vybavenosti -.bývalá restourace a obchod. Velkou předností této nemovitosti je podkroví o výměře podlahové plochy 248 m2, které je v základu připraveno pro výstavbu dvou bytových jednotek. Vše je vedeno v územním plánu města Mladá Vožice, v zóně BM-S, plochy k bydlení městského charakteru. Územní plán umožnuje rekolaudaci této nemovitosti a přináší velké možnosti pro výstavbu bydlení. Dostatečný počet pokojů a připravený prostor pro výstavbu schodiště do 2NP vyzívá k tomuto kroku celý objekt rekolaudovat. Je zde dostatek vchodových dveří a to celkem pět vchodových dveří propojené do jednotlivých částí domu. Zastavěná plocha a nádvoří 1NP má výměru 324 m2. Součástí prodeje je i přilehlý pozemek 1119/53, ostatní plocha o výměře 1109 m2. Tento pozemek je možné využít pro stavbu rodinného domu s možností připojení na místní sítě nacházející se na okraji pozem... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 600 000
 Kč
Prodej luxusní vily ve Vranově nad Dyjí /okr.Znojmo/
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Hledáte bydlení ve vyhledávané lokalitě, poblíž Vranovské přehrady? Tak právě pro Vás mám luxusní vilu, která se nachází v obci Vranov nad Dyjí. Tato vila je dispozičně řešená jako 10+1. Celková užitná plocha činí 528m2. Veškerý nábytek je z luxusního materiálu, který je ručně a na míru dělaný a dovezený přímo z Jamajky. V přízemí domu se nachází pokoj s kuchyní a jídelnou, 2 koupelny s WC a 5 samostatných pokojů. V horním patře domu je prostorná společenská místnost s kulečníkem, dále 4 mí... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
26 000 000
 Kč
Prodej RD 5+1, 154m2, OV, ul. Jizerská, Říčany - okr. Praha Východ
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji polovinu RD v původní zástavbě v Říčanech u Prahy, vymezenou a stavebně oddělenou jako samostatná bytová jednotka, o dispozici 5+1 a užitné ploše 154m2. Nemovitost disponuje vlastní zahradou, parkovacím stáním, sklepem a samostatným vchodem. K obytné ploše lze p... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 490 000
 Kč
Prodej dvougeneračního domu v obci Plenkovice
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení Vám nabízím dvougenerační dům o dispozici 8+2 v obci Plenkovice /okr. Znojmo/. Dům je v původním stavu, ale je zachovalý. V přízemí se nachází 3 pokoje, kuchyň, koupelna a WC. V poschodí se nachází 4 pokoje, samostatná kuchyň, koupelna a WC. Vytápění domu je zajišťováno pomocí plynového kotle i kotlem na tuhá paliva. K domu také náleží... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 500 000
 Kč
Prodej rodinný dům 5+kk po rekonstrukci, v obci Miletín, okres Kutná Hora
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dovolujeme si vám nabídnout k prodeji rodinný dům v obci Miletín okres Kutná Hora v dispozici 5+kk, po celkové rekonstrukci, s pozemkem, velkou garáží a větším prostorem k parkování. Užitná plocha domu je 170 m2, pozemek má rozlohu včetně zastavěné plochy 407 m2. Dům byl v roce 2021 kompletně zrekonstruován , například: plastová okna, přípojka na kanalizaci a vodovod, el. přípojka v zemi, dům má i svoji studnu, celé horní patro včetně věnce bylo vystavěno nově, nová střešní krytina a zateplení, celý dům byl odizolován, nové pod... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 625 060
 Kč
Rodinný dům, Mariánské Lázně, městská část Hamrníky
Před 689 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu v Mariánských Lázních, městská část Hamrníky. Jedná se o samostatně stojící objekt situovaný ve vilové čtvrti na vlastním oploceném pozemku. Okna jsou nová plastová s el. roletama. Podlahová plocha činí 117 m, s tím že v podkroví lze vybudovat další obytné místnosti. Objekt je kompletně podsklepen. Přilehlá zahrada má plošnou výměru 588m. Otop je řešen plynovým kotlem. V případě, že hledáte bydlení v mimořádně atra... (více v detailu)
Karlovarský kraj
7 350 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 200 m2 -
Před 689 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Prodej rodinného domu, 200 m2 se zahradou 270 m2, Hořice Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji patrový rodinný dům s garáží a terasou v centru Hořic o dispozici 7+kk, s dvorkem, který je přístupný i z ulice. Budova i garáž má vlastní číslo popisné a nad garáží, kde je dnes terasa, lze znovu obnovit další prostor k bydlení. Dům je doporučen k rekonstrukci. Nemovitost je vybavena plasto... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 350 500
 Kč
Prodej rodinného domu 110 m2, pozemek 1 211m2 - Velké Těšany
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej samostatně stojícího rodinného domu v obci Velké Těšany, 7 km od Kroměříže. Dispozičně je řešen jako 5+1 s obytnou plochou 110 m2. Celková plocha pozemků náležící k domu je 1211 m2. Dům je v původním udržovaném stavu. Vytápění pomocí plynového kotle. Nový bojler na ohřev vody. Do zahrady vyměněna nová plastová okna. Napojení na obecní vodu, ale možno využ... (více v detailu)
3 100 000
 Kč
Sudoměřice, prodej RD 4+1, 728m2 - rodinný dům
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům o dispozici 4+1 v Sudoměřicích o přibližné celkové ploše pozemku 728 m2 v okr. Hodonín. Jedná se o přízemní řadový dům se sedlovou střechou, částečně podsklepený. Dům má plastová okna, střešní krytinu - pálenou tašku. Půdorysný tvar je do L Dům je vytápěn plynem, stejně tak ohřev vody. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, proto inzerujeme třídu G. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 590 000
 Kč
Prodej zděného nízkoenergetického domu 3+kk, výstavba, Hosín u Českých Budějovic, parcela 590 m2
Před 689 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
NYNÍ LZE I POUZE REZERVOVAT, ÚVĚRUJTE AŽ PŘI LEPŠÍCH ÚROKOVÝCH SAZBÁCH! Cena včetně pozemku. Nabízíme prodej zděného nízkoenergetického rodinného domu o velikosti 3+kk, k výstavbě ve verzi dvojdům, na západním okraji obce Hosín, u Českých Budějovic, v jižním svahu. Zastavěná plocha o výměře 102 m2 (dále i terasa a parkovací stání). Vnitřní dispozice domu: hlavní obývací místnost s jídelnou a kuchyňský kout, dále ložnice a dětský pokoj, koupelna, WC, šatna s technickou místností a pochozí půdní úložný prostor. Okna jsou v provedení "trojsklo", z obýváku výstup na terasu f... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 361 000
 Kč
Prodej výstavby domu 4+kk, nízkoenergetická tř. B, Hosín u Českých Budějovic, parcela 620 m2
Před 689 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
NYNÍ LZE I POUZE REZERVOVAT, ÚVĚRUJTE AŽ PŘI LEPŠÍCH ÚROKOVÝCH SAZBÁCH! Cena včetně pozemku. Nabízíme prodej výstavby zděného nízkoenergetického rodinného domu o velikosti 4+kk ve verzi dvojdům, na západním okraji obce Hosín, u Českých Budějovic, v jižním svahu. Zastavěná plocha o výměře 114 m2 (dále i terasa a parkovací stání, lze i garáž). Vnitřní dispozice domu: hlavní obývací místnost s jídelnou a kuchyňský kout, dále dvě ložnice a dětský pokoj, koupelna, WC, spíž, šatna a technická místnost. Okna jsou v provedení "trojsklo", z obýváku výstup na terasu francou... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 818 000
 Kč
Prodej, Chata, 15 m2 -
Před 689 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji velmi pěknou chatu na vlastním pozemku se zahradou, na krásném místě nad městem Sušice. Zahrada se nachází v blízkosti rozhledny Svatobor a je možné ji využívat k pěstování ovoce a zeleniny, či k relaxac... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 350 000
 Kč
prodej rodinného domu obec Sytno
Před 689 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možnou koupi rodinného domu v rekonstrukci s pozemkem v obci Sytno, okres Tachov. Celková plocha pozemku činí 1 217 m čtv., z toho rodinným domem je zastavěno 91 m čtv.. Na pozemku se dále nachází vedlejší stavba zapsaná v KN o ploše 51 m čtv. , kterou lze využít jako sklad , dílnu, garáž apod. , příčkou rozděleno na dvě části. Nemovitost se nachází v extravilánu obce Sytno, dva km od města Stříbro, 30 km do Plzně, nájezd na D5 10 min. . Popis domu : RD , odhadované stáří 80 let, má číslo popisné a je určen k bydlení , s jedním podlažím, půdou a sklepením, byla zahájena rekonstrukce / především bourací práce/, původní dispozice 2+1, můžeme poskytnout variantní studii na rekonstrukci . Dům je částečně podsklepen, v jedné části sklepa se nachází domácí vodárna , v druhé části sklepa j... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 270 000
 Kč
Prodej rodinného domu Václavov u Bruntálu.
Před 689 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji velmi pěkný dům v obci Václavov u Bruntálu. Dům leží na pozemku o celkové výměře 1.968 m2, je o dispozici 4+1. Pozemek je udržovaný, je zde posezení, menší hospodářská stavba, skleník a oplocení. Dům je třípodlažní. V suterénu domu je kotelna, sklep a prádelna. Ve zvýšeném přízemí je kuchyně, obývací pokoj s balkonem, koupelna s vanou a samostatné WC. V prvním patře jsou tři ložnice každá se samostatným vstupem, druhá koupelna a WC. Dům je vytápěn kotlem na tuhá paliva - ústřední vytápění, ohřev vody zajišťuje bojler. Obec Václavov u Brunt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 950 000
 Kč
Prodej RD 3+kk, terasa, zahradní domek, přístřešek pro 2 stání, okr. Benešov
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme ke koupi realizaci novostavby rodinného domu za cenu bytu.Nabízíme ke koupi realizaci novostavby rodinného domu za cenu bytu, viz fotodokumentace již skutečně realizované stavby, okr. Benešov. Zastavěná plocha domu 77 m2 + terasa a zpevněné plochy, přístřešek pro 2 osobní automobily, zahradní domek, napojení na IS. Podlahová vnitřní plocha domu 60 m2. Dům není podsklepený. Topení: TČ - vzduch-voda, podlahové vodní vytápění celého domu. Příprava pro krbová kamna - komín. Podlahy – vinylové a dlažba – výborný přenos tepla. Okna plastová – trojsklo U = 0,7. Betonová taška. Dům splňuje nízkoenergetický standard – PENB – třída B. Je postaven za použití kvalitních materiálů – obvodové zdivo (Ytong) 25 cm + 15 cm zateplení, 30 cm izolace stropu. Di... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 790 000
 Kč
Prodej 1/2 RD Dubenec 2x 3+1 a dalšího pozemku, obec Dubenec, okr. Příbram
Před 689 dny - HYPERINZERCE
prodej 1/2 nemovitostí RD čp.12 o dispozici 2x 3+1 a pozemku parc.č.95/1 a 95/2 v obci Dubenec. Jedná se o areál bývalého statku, kdy předmětem prodeje je pouze 1/2 RD čp.12 dispozičně řešený jako 2x 3+1 s příslušenstvím. Typ domu je přízemní s půdním prostorem,... (více v detailu)
1 052 500
 Kč
Prodej vily, 676m2, pozemek 2283m2, OV, Boženy Němcové
Před 689 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme prodej výjimečné nemovitosti, vilu plzeňského stavitele Václava a Anny Frišových o zastavěné ploše s nádvořím o výměře 676m2 + plocha zahrad 2283m2. Vila se nachází v prominentní čtvrti, ulici Boženy Němcové a pozemek je kompletně oplocený. Budova i pozemek je v památkové zoně a jedná se o kulturní památku, kdy je ideální umístění ve velice klidné vilové čtvrti s rohovým umístěním. Vše je v osobním vlastnictví bez omezení vlastnických práv! Příjezd k vile je po klidné asfaltové komunikaci a samotný vjezd je přes vjezdovou bránu na vlastní parkoviště. Vstup je pak i ve spodní části pozemku. Pozemek je travnatý, převážně rovinatý. Stojí tady několik vzrostlých stromů, keřů a dalších zajímavých dřevin. Zahrada je rozdělena na několik velice účelných částí a ve spodní části je pak prostor pro jezírko, bazén atd. Vila Frišových je z bohatou historií. Za účasti architekta a profesora, Dr. Oldřicha Starého, který vilu navrhl a projektoval v roce 1914 vznik... (více v detailu)
Plzeňský kraj
34 990 000
 Kč
Prodej velkorysého domu po kompletní rekonstrukci
Před 689 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji kompletně opravený jednogenerační dům nacházející se v centru Prostějova, v jeho klidné části u Kolářových sadů. Generální opravou původního bytového domu byl vytvořeno bydlení pro rodinu s dospívajícími dětmi a zázemím v suterénu domu. Dům má bytovou jednotku 4+kk v přízemí a v patře a 1+kk v 2. patře. Dům je celý propojený schodištěm, v přízemí je obývací pokoj s jídelnou a kuch. koutem, tech. místnost s kotlem a samostatné WC, v 1. patře jsou umístěny 3 pokoje a hlavní koupelna (2x umyvadlo, WC, vana, spr. kout), balkon a v 2. patře je obývací pokoj s kuch. koutem, koupelna (vana, umyvadlo, WC) a šatna. V... (více v detailu)
Olomoucký kraj
16 990 000
 Kč
Prodej precizně postavené novostavby domu s garáží a zahradou
Před 689 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji velmi pečlivě postavený dům s garáží a zahradou ve východní části Prostějova s dobrou dostupností na dálnici Brno – Olomouc. Dům vel. 5+kk, o podlahové ploše 135 m2 se samostatně stojící garáží o vel. 21 m2 byl postaven před 7 lety a nachází se v nově zastavěné místní části poblíž koupaliště. Dům má v přízemí vstupní chodbu, obývací pokoj s kuch. koutem, pokoj a WC (umyvadlo, místo pračku, kotel vytápění). V patře se nachází 3 pokoje a koupelna (vana, spr. kout, umyvadlo). Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, plynové ústřední vytápění se zásobníkem na teplou vodu, v koupelně el. topná roho... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 990 000
 Kč
Prodej RD, 165 m² (602 m²), Králova Lhota - Laziště
Před 689 dny - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Králova Lhota - Laziště. Laziště je malá vesnička s cca padesáti domy ležící severně od Písku, cca 86 km od Prahy, oblíbené turistické cíle jsou na dosah, např. Orlík nad Vltavou je vzdálen cca 6 km. Výhodou tohoto domku je jeho umístění v rámci obce. Jedná se o naprosto klidné a pěkné místo. Téměř za zahradou je lesík. Přízemní stavba nabízí v obytné části dispozici 2+1. Při vstupu je předsíň s úložným prostorem, po pravé straně je obývací pokoj, v čele domu pak umývárna a vstup do malého sklípku. Na levé straně domu je obytná kuchyně, která je průchozí do ložnice. Na obytné místnosti navazují vedlejší prostory tj. dílna, garáž, stodola s druhou garáží. V dílně je vestavěn sprchový kout. Kamenná stodola j... (více v detailu)
1 900 000
 Kč
Prodej dvoupodlažního rodinného domu v Chodově.
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej dvoupodlažního rodinného domu o dispozici 4+1 o užitné ploše 175m. Přízemí domu nabízí zádveří, spojovací chodbu o 12m, samostatné WC a koupelnu o 7m. Kuchyň 8m, jídelnu 10m která navazuje na obývací pokoj o 21m a ložnici 10m. Do patra vedou žulové schody. Zde se nachází dva pokoje o 12 a 22m. Spojovací chodba s malým pracovním koutem a velkým oknem s dveřmi na venkovní terasu o 32m která je situována na jihovýchod. Dům je zateplen, okna plastová a střecha je šindelová. Podlahy jsou dřevěné kombinované s dlažbou. Vytápění je řešeno plynovým kotlem a kotlem na dřevoply... (více v detailu)
5 490 000
 Kč
Prodej vesnického domu s velkým pozemkem 10 km od Prostějova
Před 689 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům na vesnici v srdci Hané nacházející se v blízkosti dálnice Brno – Olomouc. Dům vel. 3+1, s garáží a hospodářským zázemím na dvoře je postaven do tvaru L. Dům má vstupní chodbu, kuchyň, obývací pokoj, ložnici, samostatný pokoj vlevo od chodby, koupelnu (vana, umyvadlo, sprch. kout, samostatné WC, kotelnu, místnost na dřevo a prostornou garáž (25 m2) s dílnou. Z chodby jsou schody na původní komory v podkroví. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, vytápění plyn. kotlem a kotlem na pevná paliva, ohřev teplé vody plyn. zásobníkovým ohřívačem, kopaná studna (9 m) na dvoře domu sloužící pro zalév... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 490 000
 Kč
Rodinný dům, podíl 1/2, Mladcová
Před 689 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Stavba objekt k bydlení má připojení na vodovod a připojení na kanalizační síť. Plyn z veřejné sítě. Kotel ve stavbě. Stavba je v původním stavu. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Zveřejněné údaje jsou čerpány z dokumentů v rámci exekučního řízení, kdy je nemovi... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 500 000
 Kč