Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 793 výsledků

Prodej RD 5+kk 243 m2 s pozemkem 1324 m2
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme na prodej novostavbu samostatně stojícího RD ve vinařské obci Těšetice u Znojma. Dům je velmi ekologicky a ekonomicky promyšlen do posledních detailů včetně vlastního vrtu v hloubce 77 m, ze kterého čerpá vodu. Voda je napojena na vlastní čističku vody. K dalším přednostem patří práce s odpadní vodou, kterou lze dále používat např. pro závlahu. Jedná se o soustavu tří jímek. Topení domu je el. podlahové, teplovodní. V každé místnosti je vlastní regulátor teploty. Je zde příprava na případné solární panely. Dispozice RD si podrobněji můžete prohlédnout na 3D půdorysu a také na naší video prohlídce. Celková užitná plocha domu je 243 m2 včetně terasy/zimní zahrady/herny či posilovny. Vzhledem k tomu, že je zde dostatek prostoru pro kryté parkování, majitel se rozhodl využít původně plánovaný prostor pro garáž - pro oddělenou místnost. Zde se do budoucna dá počítat se samostatnou bytovou jednotkou 1+kk, kde je již nyní el. podlahové topení a l... (více v detailu)
11 450 000
 Kč
Jedovnice - rekreační chata 19 m2, veranda - chata
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme chatu u rybníku Olšovec v Jedovnicích. Chata disponuje jednou obytnou místností, kde se nachází i kamna na tuhá paliva. Na pozemku jsou 3 parkovací místa. Chata je pravidelně udržována. Živý plot dostatečně chrání soukromí. Je zde možnost napojení na vodu a kanalizaci. Přípojky jsou na hranici pozemku. Nemovitost se prodává včetně vybavení. Městys Jedovnice se nachází 25 km severně od Brna v okrese Blansko v Jihomora... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
849 000
 Kč
Prodej rodinný dům Litovel Savín 1387m2
Před 689 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme příjemné bydlení v rodinném domě ve vesničce Savín, která je součástí města Litovel. Vesnička se nachází cca 5 km od dálnice Olomouc - Mohelnice a tedy i okraje Litovle části Nasobůrky. Dům je z větší části po rekonstrukci - okna, podlahy, omítky, koupelna, WC, kuchyně, topení (nový plynový kotel), nový přívod plynu, nová studna... Vytápění je možné rovněž půvo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500 000
 Kč
Brno, prodej RD 4+1, k rekonstrukci, 498m2 - rodinný dům
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji koncový řadový rodinný dům o dispozici 4+1 v Brně Bohunicích. Přibližná celková plocha pozemku 498 m2. Cihlový dům, s další hospodářskou budovou v zahradě, je vhodný jako skvělá investiční příležitost, ať už se rozhodnete k rekonstrukci, nebo k využití stavebního pozemku v samotném středu Brna. Tramvajová zastávka je v dosahu 3 minut chůze, na Hlavním nádraží jste za cca 10 minut. V bezprostřední blízkosti je veškerá občanská vybavenost, škola, obchody, restaurace atp. Přízemní, koncový řadový dům se sedlovou střechou, je vhodný k úpravě na prostorný rodinný dům s obytným podkrovím, nebo k přestavbě na bytový dům o dvou podlažích s celkovou obytnou plochou 240m2. Cihlová hospodářská budova byla původním majitelem plánována k využití na bydlení, ke kterému je již hotový projekt na rodinný domek s obytným podkrovím... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 500 000
 Kč
Prodej, dům, 434 m2, Kašperské Hory, náměstí
Před 689 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Centrální Šumava, ano v městečku Kašperské Hory máme pro Vás zajímavou nabídku , restauraci s obytným domem, který se nachází přímo na náměstí v centru města. Jedná se o jednopatrovou budovu. V přízemí je vybavená restaurace pro 70 osob, kterou lze ihned provozovat / možnost pronajmout přímo před objektem terasu pro hosty / v prvním patře se nachází dva byty 2 x 2 + 1. Z toho je jeden byt po rekonstrukci včetně historické pavlače a druhý byt je částečně rekonstruovaný. Nad byty je zajímavý půdní prostor, vhodný pro rozšíření bydlení o minimálně 2 bytové jednotky. Součástí prodeje je také stavení s nadstavbou a garáží, hosp... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Rodinný dům 3+kk s výminkem 1+1 Stará Břeclav
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje koupi rodinného domu v klidné části města Břeclavi. Rodinný dům má dva samostatné pokoje, obývací pokoj navazující na kuchyňský kout, koupelnu s vanou i sprchovým koutem, samostatné WC. Na dům je v přípravě vyřešena možnost další samostatné bytové jednotky. Celý dům prošel významnou rekonstrukcí. V domě jsou vyměněna plastová okna, vyřešeny podlahové krytiny, koupelna i WC, kuchyňská linka, interiérové dveře, vestavné skř... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 800 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 220 m2 -
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům, který je v současné době používán jako zavedená Kavárna. Dům nedávno prošel kompletní vnější i vnitřní rekonstrukcí. Je možno jej zachovat jako kavárnu, nebo drobnými úpravami předělat na plnohodnotné bydlení. Horní patro slouží jako salónek, ve spodním je kavárna a vybavená kuchyně. Patra mohou fungovat nezávisle na sobě, v obou najdete sociál... (více v detailu)
4 499 000
 Kč
Prodej krásné zahrady se zděnou chatou, 339 m2, Dolní Žukov, Český Těšín
Před 689 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Chcete se seberealizovat na vlastní zahrádce? Vím, že je aktuálně málo míst na prodej, kde byste si mohli nejen plnit své zahrádkářské sny, ale také relaxovat v klidu se svou rodinou. Pokud patříte mezi ty, kteří svoji zahradu teprve hledají mám pro vás zajímavou nabídku. Tato zahrada vám nabídne místo k zahradničení, relaxu ale i klid a soukromí. Velikostně má 318 m2 což je dostatek prostoru nejen k pěstování zeleniny a ovoce. Útočiště před nepříjemným počasím a v létě i k přespání vám poskytne zděná chata s podlahovou plochou 33 m2. Přízemí je rozdělené na dvě části, kuchyňský kout a obytnou část s menšími krbovými kamny díky kterým vás ani chladnější počasí nezaskočí. Podkroví chaty je možné využít k přespávaní. Chata je podsk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 230 000
 Kč
Prodej novostavby rodinného domu 5+1 s garáží a zahrádkou v Krupé, RD 5+1 garáž zahrada terasa Krupá
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Prodej novostavby rodinného domu 5+1, 120m2 obytné plochy s terasou 20m2, garáží 19m2, a zahrádkou 380m2 v Krupé u Rakovníka. Dispozice domu: Největším prostorem v přízemí je obývací pokoj s jídelnou, který je dispozičně částečně propojen s kuchyní. V obývacím pokoji je počítáno s místem pro realizaci krbu nebo umístění krbových kamen nebo tepelné čerpadlo dle přání klientů n ceně je promítnuta cena za tepelné čerpadlo při topení krbem se cena čerpadla odečte. Dále se v přízemí nachází malá koupelna s WC koutem, sprchou, umyvadlem a místem pro pračku, technická místnost pro situování kotle a schodiště do podkroví. K delší straně objektu přiléhá prostorná garáž pro jedno auto. V podkroví jsou navrženy tři pokoje, z nichž dva mají výměru ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 400 000
 Kč
Vratěnín, RD 3+kk a 3+1, 192 m2, pozemek 711 m2, stodola – rodinný dům
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům o dispozici 3+kk a 3+1 a přibližné užitné ploše 192 m2 v obci Vratěnín v okrese Znojmo. Samostatně stojící dům s novou sedlovou střechou a plastovými okny po velmi zdařilé rekonstrukci. Obě bytové jednotky mají novou koupelnu, kuchyň a podlahy. Přibližná užitná plocha bytu 3+kk je 106 m2 a bytu 3+1 je 86 m2. V domě je zajištěn bezbariérový přístup. Dům je vytápěný plynovým kotlem a stejně tak je zajištěn ohřev teplé vody. Parkování je k dispozici přímo u domu. Průkaz energetické náročnosti prozatím nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Vratěnín je městys v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 790 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 360 m2 -
Před 689 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme novostavbu kolaudovanou v roce 2020 v CHKO Jizerské hory v severozápadní podhůří Jizerských hor. Rodinný dům je v klidné oblasti s výhledem na hory a přírodu. Rodinný dům nabízí dokonalou oázu klidu. Kolem domu je okrasná zahrada tvořena skalkami, stromy a příjezdovou cestou přímo k domu. Zahrada má rozlohu 1898 m2, která je ohraničena živým plotem a kovovou bránou pro vjezd automobilu. Rodinný dům má zastavěnou plochu 181 m2 a je na dvě patra. Přízemí tvoří předsíň, chodba, schody do druhého patra, malá koupelna ( sprchový kout, umyvadlo a toaleta), kotelna, technická místnost a uhelná kotelna ke které je přístup i zvenčí. Obývací pokoj propojený s kuchyní, malý skladový prostor který je přístupný i z chodby. Z obývacího pokoje je přístup na terasu s nádherným výhledem na hory. Na patře se nachází velká ložnice s oddělenou šatnou na oblečení a věci, pokoj pro hosty, dětský pokoj, pracovna, hlavní koupelna, toaleta a za schody je malá míst... (více v detailu)
Liberecký kraj
15 500 000
 Kč
Prodej RD, 135 m², (1368 m²), České Budějovice-Litvínovice
Před 689 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme rodinný dům o dispozici 5+kk (130 m²) postavený v roce 2001. Dům leží na parcele (1370 m²), která se nachází na jihozápadním okraji obce Litvínovice v území, jež je určeno pro stavbu nízkopodlažních rodinných domů a je vzdálené necelé 3 km od centra Českých Budějovic. Na pozemek je přístup ze dvou stran. Vstup na parcelu ze severní části bránou, kde se nachází i samostatně stojící prostorná garáž, je zároveň hlavním vstupem a z jižní části, který je zajištěn brankou. Zahrada je okrasně obohacená a díky své velikosti se zde kreativitě meze nekladou. Veškerá občanská vybavenost se nachází buď v okolí, nebo je v příjemné dojezdové vzdálenosti do Českých Budějovic. V obci se nachází obecní úřad, pošta (1 minuta pěšky), restaurační zařízení, které jsou vzdálené 2 minuty pěšky od domu a autobusová zastávka s pravidelnými spoji linkových autobusů i MHD (trasa č. 16). Tato lokalita je velice žádaná díky skvělé dostupnosti k přírodě i do města. V ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
11 500 000
 Kč
Bungalov Candy 4+kk, 100 m2 a pozemkem (číslo 5) 980 m2 v obci Pohořelice okres Zlín
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej poslední výstavby v této lokalitě domu typu Candy 4+kk, 100 m na klíč v obci Pohořelice s pozemkem 980 m okres Zlín. Součásti ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodníky, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Pozemek (číslo 5 z I. etapy) je dle územního plánu schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce Pohořelice. Zastavěná plocha domu je 100 m s užitnou plochou 84 m. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě před dokončením. Možnost změnit na stavbu na klíč s doplatkem 320.000,-Kč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými panely + baterie - dotace zajištěna. Uvedená cena domu obsahuje základovou desku, DPH. Délka výstavba cca 10 měsíců ve variantě dřevostavba a 12 měsíců u zděné varianty. Nab... (více v detailu)
7 043 600
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 330 m2 -
Před 689 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Dům, stojící v centru Dobřan, nabízí nejen prostorný byt v patře, ale i menší byt v přízemí. Ten lze jednoduše přeměnit na prostor pro podnikání. Prostorná a upravená zahrada s velkou garáží a krytým, zděným prostorem, sloužící pro uskladnění paliva a zahradní techniky. I tento prostor lze využít pro podnikání, případně upravit na pohodlný venkovní prostor pro teplé letní dny. Celý dům je vytápěn lokálním kotlem na tuhá paliva. V nedávné době byla instalována nová eurookna. Rodinný dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci, plyn je zaveden na patu domu. Celkové nabízený dům je velmi prostorný a n... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 000 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 513 m2 a 2274 m2 zahrada - Byzhradec, SKICENTRUM Deštná 22km, Rychnov nad Kněž
Před 689 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Za naši realitní kancelář Remach, si Vám dovoluji představit nabídku k prodeji zajímavé nemovitosti. Velký vícegenerační dům, který Vám poskytne dostatek soukromí, ideálně určen k trvalému bydlení jedné nebo dvou rodin, nebo za účelem rekreace, díky své jedinečné poloze v blízkosti Orlických hor Jedná se o samostatně stojící jednopatrový rodinný dům, původně usedlost, ležící v klidné a malebné obci Byzhradec, obklopen krásnou přírodou, který se nachází v Královehradeckém kraji. Dům má vlastní popisné číslo, leží na vlastním pozemku o celkové výměře 2274m2 v hodnotě 1.134 000 Kč, který by šel rozdělit na dvě stavební parcely. Součástí prodeje je samostatná stodola v hodnotě 756.000 Kč, garáž 280.000 kč, Stodola s prostornou půdou a bytem 1+1 nebo kanceláří ( v případě představy za účelem podnikání, nebo jiného ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 133 000
 Kč
Prodej dvougeneračního domu, obec Suchdol, okr. Kutná Hora
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení majitelky prodej samostatného rodinného domu o dispozici 6+1 v obci Suchdol, okr. Kutná Hora. Dům je umístěn ve vedlejší ulici, která zaručuje klid a dostatek parkovacích míst. Zadní část pozemku sousedí s polem. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě dostupné v obci. Jedná se o zděný, patrový a kompletně podsklepený dům. Ve sklepních prostorách se nachází garáž, kotelna s kotlem na tuhá paliva, prostor pro uskladnění uhlí, dílna apod. První patro je v udržovaném stavu a nachází se zde byt o dispozici 3+1 s vlastní toaletou, koupelnou a šatnou. Druhé patro je po rekonstrukci a má vlastní dispozici 3+1. Je zde prostorný obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj, kuchyň a koupelna s rohovou vanou. Dále je zde půdní prostor, který v současné době slouží jako sklad, ale jednoduchou úpravou je možné z tohoto prostoru udělat další pokoj. Zahrada o výměře 664 m má rovinatý charakter. Nachází ... (více v detailu)
7 290 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 296m2 - Uherské Hradiště - Vésky
Před 689 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitelů nabízíme k prodeji RD se zahradou dispozičně 4+1 v klidné části Vések. Pokud hledáte dostupné bydlení v Uherském Hradišti tak toto je nabídka právě pro vás. Dům je obyvatelný, ale je potřebná rekonstrukce celé nemovitosti . K domu náleží garáž , dvůr s hospodářskými budovami ... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 795 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 249 m2 -
Před 689 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
--- Při rychlém jedná sleva --- Hledáte prostorný, slunný dům blízko přírody, nájezdu na dálnici a se super krásným výhledem? Pak jste ho právě našli. Lepší výhled na Ještěd jen tak nenajdete. Nachází se blízko Veseckého sportovního areálu, kde je veškerá občanská vybavenost a příroda na dosah ruky. Dům o celkové užitné ploše 249m2. Na pozemku velká garáž o výměře 95m2, kam zaparkujete i karavan a uděláte ... (více v detailu)
Liberecký kraj
11 490 000
 Kč
nabízí, prodej, rodinné domy Na Golfu 911, Beroun - Beroun-Závodí
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízíme luxusní řadový dům 4kk se třemi terasami a garáží. Užitná plocha domu je 174 m2 a pozemek je o výměře 253 m2 . Dům je vystavěn přímo na mistrovském 18 jamkovém golfovém hřišti v uzavřeném areálu, ve kterém můžete využívat veškeré služby. Rezidenční projekt Golf Beroun se nachází v krásné kopcovité krajině na rozhraní chráněných krajinných oblastí Českého krasu a Křivoklátska, pouhých 10 minut od Prahy. Nemovitost je kompletně zařízena včetně nábytku na míru s plně vybavenou kuchyní se spotřebiči značky Miele. Obývací část je vybavena nábytkem, jehož součástí je sedací souprava, koberec, konferenční stolky, zabudovaná audiotechnika značky Focal, televize a osvětlení. Z obývací části domu je přímý vstup na zahradu s terasou, ze které je výh... (více v detailu)
Středočeský kraj
25 000 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 127 m2 -
Před 689 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Stylovou a citlivě zrekonstruovanou roubenku, kterou Vám nabízím, najdete v malebné a klidné části městečka Sobotka, která je jižní branou do Českého ráje. Natrefíte na ni na trase Jičín - Mladá Boleslav, pouhých 45 minut severovýchodně od Prahy. Pro chvíle volna jistě oceníte pouhých 10 minut pěšky vzdálený zámek Humprecht, přilehlý park či oblíbené místní koupaliště. Stejně tak i nepřeberné množství tras pro pěší či cykloturistiku. Chalupa o dispozici 5+kk a užitné ploše 127 m2 má pozemek o celkové výměře 436 m2, kde najdete dostatek místa pro pasivní i aktivní odpočinek. Ze vstupní chodby vejdete do obývacího pokoje s kuchyňskou linko... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
8 290 000
 Kč
Prodej přízemního řadového RD Ořechov, okres UH, dvůr, garáž
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji řadový, přízemní RD 3+1 v Ořechově, okres Uherské Hradiště. Dům je z větší části po rekonstrukci vč. výměny oken a dveří. Dům má garáž. Celková plocha domu vč. dvora a garáže je o výměře 578m2. Dům je napojen na veškeré IS. Dispozice: zádveří, prostorný obývací pokoj s krbem, prostorná kuchyně s oknem do dvora a technická místnost, která souží také jako spíž, dále se v domě nachází samostatný pokoj do ulice, chodba, ze které je vstup do dvora, dá... (více v detailu)
3 400 000
 Kč
Prodej Diepoltovy vily, 290 m2, pozemek 954 m2
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme jednoduchou, komfortní vilu z období první republiky, kterou nechal v roce 1928 postavit rakovnický starosta a učitel František Diepolt a to na základě projektu známého architekta Jaroslava Rösslera. Jednoduchý a poměrně strohý cihlový dům stojí pod úrovní silnice na jižním, mírně se svažujícím pozemku o celkové výměře 954 m2. Suterénní části domu dominuje původní zimní zahrada /22m2/ a obytná místnost v kombinaci s jednotlivými, menšími technickými místnostmi, nechybí ani sprchový kout s toaletou. Velké obytné místnosti v celém domě jsou směřovány do prostorné zahrady, obslužné části domu pak směrem do okresní křivoklátské silnice. Přízemní část domu disponuje kuchyní, obývacím pokojem, toaletou a ložnicí s výstupem na prostornou /18m2/ terasu. V této části domu stále převažují jednotlivé původní prvky domu, zejména zárubně, dveře, podlahy atd. První patro zahrnuje bytovou jednotku 2+1 /70 m2/ a v půdní části domu je prostor vhodný k vestavbě dalšího menšího byt... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 1482 m2 Slaná - Bořkov okr. Semily
Před 689 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Stars reality Vám zprostředkují exkluzivní prodej rodinného domu v obci Slaná - Bořkov okr. Semily, s pozemkem o celkové výměře 1482 m². Dům je určen zejména k rekonstrukci dle představ nového majitele nebo k demolici a výstavbě nového domu. K domu náleží pr... (více v detailu)
Liberecký kraj
590 000
 Kč
Dvougenerační RD s dvougaráží (820m2), Tachov, ul. Česká
Před 689 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji dvougenerační rodinný dům s terasou, dvougaráží a zahradou v poklidné části města Tachov, ul. Česká. Předmětem prodeje je částečně podsklepený přízemní, mezonetový dům se zahradou o celkové výměrové ploše 820 m2. Zastavěná plocha je o výměře 285 m2, zahrada 535 m2. Obytná plocha domu činí 210 m2 + suterén. V suterénu domu se nachází technické zázemí (sklep, sušárna, kotelna a sauna). Přízemí domu tvoří: vstupní chodba se vstupem do navazující dvougaráže a se vstupem do obytné části domu a suterénu. Obytnou část tvoří: prostorná obývací hala se schodištěm do vyvýšeného mezonetu. Zde se je k dispo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 990 000
 Kč
RD se zahradním domem, kurtem a jezírkem, Tachov, ul. Česká
Před 689 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Představujeme vámi unikátní příležitost k bydlení v nadstandardním rodinném domě o velikosti 6+kk kolaudovaném v roce 2009 se zahradním domem a tenisovým kurtem v Tachově, ul. Česká. Celková rozloha pozemků je o výměře 5335 m2. Předmětem prodeje jsou dva domy. Přízemní rodinný dům o užitné ploše 450 m2 s navazujícím technickým zázemím domu s trojgaráží s vraty na dálkové ovládání. Druhý domek se saunou, byl využíván jako zahradní domek s venkovním grilem, je však možné využívat pro hosty, či k bydlení. Tato stavba je o velikosti 2+kk, s užitnou plochou 110 m2. Zastavěná plocha činí celkem 624 m2. Na zahradě o rozloze 4711 m2 se nachází jezírko a tenisový kurt (který je z 1/2 ve vlastnictví se sousedním domem). Zahrada je vyprojektována zahradním architektem, součástí je zavlažování z vlastního vrtu a robotická sekačka. Po celou dobu je udržována zahradníkem. Při vstu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
15 990 000
 Kč