Filtry



Byty, komerční prostory

Více než 10 000 výsledků

Prodej bytu 2+1 v Karlových Varech, ul. Dělnická
Před 324 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám prodej bytu 2+1 o celkové ploše 56 m2, který se nachází v přízemí cihlového domu v Karlových Varech – Rybářích, ulice Dělnická. Byt disponuje obývacím pokojem, ze kterého je vstup do kuchyně, s chodby je vstup do ložnice. Vyzděná koupelna, která je obložená dlažbou je propojená s toaletou. Na podlahách jsou dřevěné parkety a dlažba, okna jsou plastová. Mo... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 200 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 41 m2, Moravská Ostrava, ul. Repinova
Před 324 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem prostorného bytu dispozice 1+1 v blízkosti centra Ostravy. Byt se nachází ve 2. patře cihlové budovy. V bytě je instalována kuchyňská linka s pračkou, jinak není zařízen. K domu náleží menší zahrádka, kde si lze vychutnat ranní kávu, případně odpolední posezení. V mezipatrech domu jsou balkóny, které lze rovněž využít. Majitel preferuje dlouhodob... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 000
 Kč
Pronájem bytu 2+1 v Adamově, ul. Komenského
Před 324 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Nabízíme pronájem bytu 2+1 (OV) 60 m2, s pěkným výhledem v Adamově na ulici Komenského. Byt se nachází v prvním patře cihlového domu s výtahem. Dispozice se skládá z předsíně (4 m2), samostatné toalety (1 m2), koupelny s vanou (2,1 m2), kuchyně (9,6 m2) a dvou pokojů (18,5 m2 a 16,5 m2). K bytu náleží balkón a sklepní kóje 2 m2. Vybavení kuchyně zahrnuje kuchyňskou linku se sporákem, troubou a ledničkou a ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
16 300
 Kč
Tišnov, OV 2+1, 52 m2, před rekonstrukcí – byt
Před 324 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Tišnov, OV 2+1, 52 m2, před rekonstrukcí – byt.Představujeme vám váš nový domov – byt 2+1, který se pyšní 52 m2 prostoru pro vaše sny a plány, a to přímo v srdci malebného Tišnova. Tento klenot je skryt v útulném náručí prvního patra poctivě revitalizovaného bytového domu. Koupelna a toaleta si zachovávají svou osobitost v oddělených prostorách, a prozkoumejte dva sklepní kouty, jež jsou jako stvořené pro vaše hobby nebo skladování pokladů. A když říkáme, že byt je před rekonstrukcí, myslíme tím plátno připravené na malbu vašich snů – podívejte se na náš virtuální staging a nechte svou fantazii, aby naplnila místnosti životem. Tišnov, klenot mezi měs... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 490 000
 Kč
Prodej bytu 4+1 73 m², ul. Na Kopci, Karviná
Před 324 dny - AVIZO_CZ
Kód zakázky: 3858, BO! reality Vám nabízí ke koupi byt dispozice 4+1 v Karviné na ulici Na Kopci ve skvělé a oblíbené lokalitě. Bytová jednotka v osobním vlastnictví s rozlohou 73 m² poskytuje ideální prostor pro rodinný život. Tento byt prošel nedávno částečnou rekonstrukcí, která zahrnovala v roce 2022 kompletní obnovu koupelny a WC. V koupelně a WC dominuje elegantní keramickou dlažbou, což přidává dojem čistoty a modernosti. V kuchyni naleznete kompletní sadu spotřebičů včetně plynové varné desky, vestavěné trouby, vestavěné mikrovlnné trouby, pračky a digestoře nad varnou desku. To vše je připraveno usnadnit a zpříjemnit každodenní vaření a péči o domácnost. Dům, ve kterém se byt nachází, prošel postupnou revitalizací, která zahrnovala výměnu oken, zateplení obvodového pláště, opravu a zatep... (více v detailu)
2 550 000
 Kč
Prodej zrekonstruovaného bytu 3+1 s
Před 326 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej moderně zrekonstruovaného, plně vybaveného  bytu  3+1 s lodžií, (o velikosti 72,9 m), nacházejícího se ve 4.patře zděného domu v ulici J.A.Komenského v Milevsku. Už při vstupu Vás byt osloví svou útulností i praktickým uspořádáním. Z prostorné chodby vejdete do prosvětleného obývacího pokoje, kuchyně, dětského pokoje, i ložnice.  Koupelna s vanou a pračkou Electrolux, samostatné WC, komora a lodžie.  Byt je po celkové rekonstrukci (plastová okna se žaluziemi, nové podlahy - v obývacím pokoji parkety, dále plovoucí podlahy a dlažba, zděná koupelna), je kompletně vybaven moderním nábytkem (který může být v případě zájmu součástí prodeje) a lze se jen nastěhovat.  Vybavení nové kuchyně spotřebiči - plynový sporák s troubou Mora+digestoř, mikrovlnná trouba. Ohřev vody + vytápění je dálkově ústředním topením. Celý dům prošel revitalizací – plastová okna, zateplení a nová fasáda rozvody TV a Wi-fi, velkou předn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 279 000
 Kč
Chcete vyměnit větší byt za menší, nebo naopak? Kdekoliv.
Před 326 dny - AVIZO_CZ
Chcete vyměnit větší byt za menší, nebo naopak? Kdekoliv. Jen byty družstevní, osobní vlastnictví, ... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Hledám pronájem garsonky, 1+1, 1+kk kdekoliv v Ostravě a okolních městech...
Před 326 dny - AVIZO_CZ
Hledám pronájem garsonky, 1+1, 1+kk kdekoliv v Ostravě a okolních městech do cca 20 km... Jen pr... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Hledám pronájem bytu 2+1, 3+1 v Ostravě nebo okolních městech do 30 km.
Před 326 dny - AVIZO_CZ
Hledám pronájem bytu 2+1 nebo 3+1 v Ostravě, nebo okolních městech do 30 km. Hledám to pro známou. Oba pracují... Mají 2 auta, je jim celkem je... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Hledáte do svého bytu nájemníky? Ostrava a okolí, 60 km. Na velikosti bytu nezáleží.
Před 326 dny - AVIZO_CZ
Hledáte do svého bytu nájemníky? Ostrava a okolí, 60 km. Na velikosti bytu nezáleží. Mám slušné zájemce o by... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Hledáte místo sebe do bytu nájemníky? Ostrava a okolí 60 km. Na velikosti bytu nezáleží.
Před 326 dny - AVIZO_CZ
Hledáte místo sebe do bytu nájemníky? Ostrava a okolí, 60 km. Na velikosti bytu nezáleží. Mám slušné zájemce o ... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Víte o někom kdo má na bytu, rodinném domu exekuci nebo dlužný nájem? Kdekoliv.
Před 326 dny - AVIZO_CZ
Víte o někom kdo má na bytu, rodinném domu exekuci nebo dlužný nájem? Kdekoliv v rámci České republiky... Na velikosti bytu nebo domu nezáleží... Pomohu se vším, aby majiteli exekutor nebo družstvo byt nezabavilo... (Podle zákona už při třech nezaplacených nájmech může dlužník přijít o družstevní byt). Může to jít někdy moc rychle... U osobního vlastnictví může vlastník přijít o byt po půl roce... Jednám s exekutory, ve velké části případů, kde i dluž... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Hledám pronájem bytu 1+1, 1+kk, nebo 0+1 v Kopřivnici - jen pro 1 osobu...
Před 326 dny - AVIZO_CZ
Hledám pronájem bytu 1+1, 1+kk, nebo 0+1 v Kopřivnici - jen pro 1 osobu... Hledám jej... (více v detailu)
Zdarma
 Kč
Znojmo, pronájem obchodních a skladovacích prostor
Před 327 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Znojmo, pronájem obchodních a skladovacích prostor, 303 m2, kuchyň, parkování – komerce.Nabízíme Vám k pronájmu nebytový prostor ve Znojmě na ulici Vídeňská, který je možné využívat jako obchodní a skladovací prostor o celkové velikosti 303 m2. Prostory se skládají ze dvou částí: obchodní prostory 180 m2 a skladové prostory 180 m2 a dále je k dispozici soc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
25 000
 Kč
Prodej výrobního objektu, 156 m²
Před 327 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme na prodej komerční objekt, na velmi lukrativním místě v centru města Blatná, přímo na náměstí Míru. V přízemí se nachází dvě větší místnosti, v první patře další tři místnosti s pavlačí, chodbou a schodištěm na půdu. Nemovitost je z ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 699 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 409 m², Strakonice, ul. Volyňská
Před 327 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům ve Strakonicích s užitnou plochou 409 m², zahradou 1404 m². Dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2001 a je kompletně zateplen. Nová Euro-okna, dveře, izolace, střecha a rozvody sítí. Dům byl využíván jako sídlo firmy, kde byly kanceláře, proto je zde protipožární systém, rozvody IT sítě a zabezpečovací systémy. V domě je 9 místnost... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 900 000
 Kč
Pronájem, parkovací stání v bytovém
Před 327 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem parkovacího stání v bytovém domě na adrese Dobrovodská 23/A, Suché Vrbné v Českých Budějovicích. Parkovací místo se nachází v žádané lokalitě Suché Vrbné s vjezdem na čipovou kartu přes dvoje sekční vrata. Místo je volné k dispozi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 000
 Kč
Pronájem garsoniéry v ul.Želenická,
Před 327 dny - ANNONCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem garsoniéry o celkové výměře 25m, nacházející se ve II. nadzemním podlaží panelového domu v Děčíně - Želenicích. Byt je standardně zařízen. Je vybaven kuchyňskou linkou, el.sporákem a digestoří. Okno je plastové. Byt ... (více v detailu)
4 000
 Kč
Prodej, Byty 3+kk, 83 m2 -.Nabízíme Vám k prodeji
Před 327 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Prodej, Byty 3+kk, 83 m2 -.Nabízíme Vám k prodeji byt 3+kk o výměře 83,3 m2 s terasou o výměře 17,8 m2 s krásným výhledem na západ, na okraji města a přesto jen 15 minut chůze od centra. K bytu náleží vlastní parkovací stání před domem a sklepní kóje. Byt je vybaven kuchyňskou linkou včetně vestavěných spotřebičů. V blízkosti se ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 990 000
 Kč
Prodej bytu 1+kk, 28 m², Ostrava, ul. Čujkovova
Před 327 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Moderní byt 1+kk s úchvatným výhledem v klidném prostředí. Nově zrekonstruovaný byt v osobním vlastnictví je nyní k dispozici pro ty, kteří hledají jedinečnou kombinaci komfortu a klidu. Tento světlý byt o velikosti 28 m2 se nachází v 11. patře ze 13. pater v domě na ulici Čujkovova, Ostrava – Zábřeh. Vlastnosti bytu: Dispozice: 1+kk Plocha: 28 m2 Balkon: Velká lodžie s úchvatným výhledem na koruny stromů Bělského lesa. Vybavení: Plovoucí podlahy, plastová okna, zcela nová koupel... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 650 000
 Kč
Prodej bytu 2+1 v Úsobí
Před 327 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Ještě stále hledáte pro svou rodinu ten nejlepší byt? Když jsme poprvé vstoupili do tohoto bytu, cítili jsem teplo a vřelost domova. Byt je po celkové rekonstrukci, která proběhla v roce 2016. Zděný byt 2+1 s krbem je situován v oblíbené a žádané lokalitě v obci Úsobí. Součástí prodeje je i zděná prostorově velkorysá dílna s pergolou. Máte zde také možnost využití dvou zahrádek, které si můžete koupit do osobního vlastnictví. Představte si, jak pohodlnou budete mít cestu do prá... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 499 000
 Kč
Pronájem bytu 1+1, 26 m², Karviná, ul. Fibichova
Před 327 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám k pronájmu byt 1+1 v Karviné v části Nové Město. Byt se nachází v 2.NP. Součásti bytu je i sklepní kóje. Veškerá občanská vybavenost je v okolí, škola a školka do 200m. Pronájem probíhá v... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč
Prodej bytu 2+kk v Českých Budějovicích, ul. Fráni Šrámka
Před 327 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Exkluzivní nabídka prodeje bytu v Českých Budějovicích Máme tu čest Vám představit byt v osobním vlastnictví situovaný v oblíbené lokalitě Českých Budějovic, v ulici Fráni Šrámka. Byt nabízí dispozici 2+kk a nachází se v 2. nadzemním podlaží 1 patro. Byt o celkové ploše 63 m2 je ideální pro ty, kteří hledají komfortní bydlení v klidné a přesto centrální ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 744 000
 Kč
Restaurace, 250 m2
Před 328 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej, Restaurace, 250 m2 -.Máme tu pro vás jedinečnou příležitost stát se majiteli tradiční, zavedené a fungující restaurace, která je obklopena nádhernou přírodou a má bohatou historii. Nachází se na červené turistické trase v části Brno Maloměřice-Obřany,ul.Mlýnské nábřeží a je oblíbeným místem na pořádání různých akcí,dále pro turisty,pejskaře,rodiny s dětmi,cyklisty,místní obyvatele atd. Noční klid zde není dán,což je další výhodou pro ty kteří hledají neomezenou zábavu. Užitná plocha vlastního pozemku, na kterém restaurace stojí, činí 1 100 m2.Vede k ní nově opravená silnice a k dispozici je i parkoviště. Celý objekt je monitorován kamerami, což zajišťuje bezpečnost hostů a majetku. V restauraci je oboustranný krb, který v zimě navodí tu správnou atmosféru. Nedávno byly provedeny částečné opravy - výměna oken, zateplení a nová fasáda, nové radiátory, zrekonstruovaná kuchyně, která byla instal... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
15 900 000
 Kč
Pronájem kancelářského prostoru, 530 m², Ostrava, Mojmírovců
Před 328 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Pronájem celé komerční budovy, celkem 530 m² plochy. Přízemí = I.NP levá a pravá část, tj. 2x 79 m² přímo kancelářské plochy, II.NP také 2x 79 m² čistě kanceláří, III.NP 69 m² kanceláře a sklad. Do celkové plochy 530 m² je započteno i soc. zázemí, tech. místnost apod. Z chodby domu vedou do jednotlivých částí samostatné vstupy. Po dohodě s majitelem je pak možný i pronájem jednoho patra, popřípadě jen bloku na patře. Vlastní sociální zázemí ve III.NP, vč. sprchového boxu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
45 000
 Kč