Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 790 výsledků

Prodej rodinného domu, 2335 m², Staré Město
Před 408 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji moderní dům postavený v roce 2009 z pečlivě vybraných kvalitních materiálů. Dům se nachází v Starém Městě ve vzdálenosti 3,3 km od centra města Bruntálu. Součástí prodeje není jenom dům, ale i další velká dřevěná stavba, kde najdete odpočinkovou místnost s vířivkou, letní kuchyň a krb s posezením s vyhřívanými lavicemi. Budova má tří vchody tak, aby byl zajištěn i samostatný vstup do patra budovy. V přízemí domu najdeme novou kuchyň z roku 2021, jídelnu a obývací p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 400 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Uherský Brod, ul. Svat. Čecha
Před 408 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům o velikosti 4+1 v řadové zástavbě v blízkosti centra města. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě. Vytápění je řešeno plynovým kotlem, případně lze využít krbové kamna v obývacím pokoji. V přízemí se nachází kuchyně,... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 990 000
 Kč
Praha 6 - rodinný dům o výměře 348 m², pozemek 1218 m²
Před 408 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Jedinečná nabídka rodinného domu na Praze 6. Rozlehlá zahrada o výměře 1099 m² sousedí přímo s přírodní památkou Obora Hvězda, která vytváří v každém ročním období působivé prostředí a příjemné klima. Dům je z roku 1993 a je nyní řešen jako vícegenerační o dispozici 2+1, 69 m² + terasa 11,65 m² v 1. podlaží, 2+1, 80,29 m² + lodžie 9,14 m² ve 2. podlaží a 2+kk (3+kk), 82,79 m² v podkroví, kde vznikl v roce 2005 atypický, vzdušný a světlý byt s velkým ateliérovým oknem a výhledem na nebe a hvězdy. Byty odděluje po... (více v detailu)
Hlavní město Praha
35 000 000
 Kč
Prodej domu/chalupy 90 m2, zahrada 599 m2
Před 409 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízím k prodeji chalupu v klidné obci Chylice u Útviny, která je obklopena lesy (v těsném sousedství začíná Slavkovský les). Dům disponuje celkem 5 místnostmi - v přízemí je obývací pokoj, ložnice, kuchyně, WC a koupelna s Brutarem. V patře jsou potom další 3 pokoje. Součástí domu je i rozsáhlá půda (49,5 m2), ze které je možné udělat další obytné místnosti, v přízemí je místnost, která byla dříve využívána jako garáž, v současné době se jedná o dílnu (32 m2). Na ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 380 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Bohumíně, ul. Rychvaldská
Před 409 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte dům snů se skvělou dopravní dostupností do Polska i do Ostravy? Pak právě pro vás je jak stvořená tato nabídka prodeje novostavby rodinného domu dispozice 5+kk z roku 2012 se zastřešeným bazénem, prostornou garáží, velkou zastřešenou terasou, kopanou studnou a udržovanou zahradou v Bohumíně - Záblatí. Dům stojí na pozemku o ploše 130m² a je obklopen zahradou o ploše 700m². V přízemí domu se nachází ložnice, moderní koupelna se sprchovým koutem, toaleta, 2 komory a obývací pokoj s krbem, jenž je ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 150 m², Lukavice
Před 410 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v Lukavici u Rychnova nad Kněžnou. Spodní část domu je dispozičně řešena jako 2+kk, vrchní část má dispozici 4+1. Dům má dvě koupelny včetně WC, dvě garáže s velkou dílnou. Tři pokoje v horní části domu mají vlastní ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Zdarma
 Kč
Prodej rodinného domu, 148 m², Velká nad Veličkou
Před 410 dny - Jihomoravský kraj - ANNONCE
Prodej rohového rodinného domu v obci Velká nad Veličkou. Dům je v původním stavu a je určen k celkové rekonstrukci, nebo k demolici a výstavbě nového rodinného domu. Do domu jsou zavedeny inženýrské sítě. V roce 2015 byla udělána nová střecha. R... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
800 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Spálov
Před 412 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Hledáte bydlení v rodinném domku na vesnici? Máme pro vás dům 2+kk v krásné vesničce Spálov, okres Nový Jičín. Součástí domu jsou prostorné stodoly vhodné k parkování Vašeho vozu nebo zahradní techniky. K domu náleží prostorný pozemek před domem a menší pozemek za domem, děti si mohou v klidu hrát venku na dvorku kde je máte z ok... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 415 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 90 m², Petrohrad
Před 412 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Pouze kilometr od rychlostní silnice Praha- Karlovy Vary v krásné přírodě s obrovským potenciálem. Takto bych shrnul nabízený dům v Petrohradu o dispozici 2+1 s prostornou koupelnou a možností zbudovat půdní vestavbu. Vytápění řešené kotlem na tuhá paliva, voda je obecní a odpad do kanalizace. Menší dvorek je u... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Uherské Hradiště, ul. Na Loukách
Před 412 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Prodej rodinného domu v klidné lokalitě obce Jarošov - Uherské Hradiště, ul. Na Loukách. Zastavěná plocha je 136 m2, užitná plocha 272 m2 a nebytová plocha 100 m2. Plocha zahrady a přilehlých pozemků, včetně zastavěné plochy je 1836 m2. Dům je napojen na veškeré IS. Dům je ve zdařilé, započaté rekonstrukci, kdy majitel zachovává dobové prvky. Obytné 1.NP je téměř před dokončením. Nachází se zde dva samostatné prostorné pokoje, obývací pokoj s prosklenou jídelnou či relaxačním koutem, velká kuchyně s... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 400 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 132 m², Ústí nad Labem, ul. Vítězná
Před 412 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Máme pro vás skvělou příležitost k vlastnictví útulného řadového rodinného domu, který se nachází v klidné obci Svádov. Tento dům nabízí veškerý komfort pro pohodlný život a je ideálním místem pro vaši rodinu. Dispozice domu zahrnuje tři samostatné ložnice, které zajišťují soukromí každého člena rodiny. Dále zde najdete prostorný a světlý obývací pokoj, který je srdcem domova a poskytuje místo pro společné chvíle s rodinou a přáteli. Kuchyně je připravena k tomu, aby si ji každý dotvořil dle vlastních př... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 1016m², Stonařov
Před 412 dny - Kraj Vysočina - ANNONCE
Hledáte dům a Vaším snem je bungalov? Tento se nachází v okrajové části Stonařova, který je spojnicí mezi Jihlavou a Znojmem. Jihlava je ve dvacetiminutové dojezdové vzdálenosti a to autem, nebo autobusovou dopravou. Dům disponuje pěticí pokojů, technickou a potravinovou místností. Terasa, která navazuje na obývací pokoj se nabízí k celodennímu... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 750 000
 Kč
Prodej rodinného domu 6+kk, 278 m², Velké Přítočno
Před 412 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Hledáte nejen obyčejný dům, ale i opravdový domov pro svou rodinu? Nabízíme Vám velmi osobitý dvoupodlažní rodinný dům 6+kk se zahradou 1592 m2 v obci Velké Přítočno. V přízemí dominuje prostorný obývací pokoj s jídelnou a kuchyní se vstupem na obě terasy a zahradu, dále je zde pracovna, koupelna s toaletou a technickou místností, samostatná toaleta a chodba s masivním točitým schodištěm do dalšího patra, ve kterém se nachází dvě ložnice se společným balkonem, jedna ložnice se šatnou, vlastní ko... (více v detailu)
Středočeský kraj
30 510 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 151 m², Praha, Újezd nad Lesy
Před 413 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Nabízíme prostorný rodinný dům v klidné a žádané lokalitě Praha 9 v blízkosti Klánovic. Užitná plocha 151 m2, pozemek 425 m2 - cihlový dvojdům. V přízemí se nachází obývací pokoj s francouzským oknem (vstup na novou velkou zastřešenou terasu), kuchyň, samostatné WC a předsíň. V patře je ložnice, 2 pokoje, koupelna (s rohovou vanou a sprchovým koutem), šatna (původně pokoj) a komora. Součástí domu je garáž s dílnou. Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizaci a ústřední topení n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
13 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 202 m², Úhonice, ul. Na Trnku
Před 414 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Moderní rodinný dům v klidné části obce Úhonice. Tato novostavba nabízí dvě samostatné bytové jednotky, každá s dispozicí 4+kk,1.NP 98,56 m2, 2. NP 104,42 m2. Dům je postaven s využitím nejmodernějších technologií, což zaručuje vysoký standard bydlení a bude kompletně dokončen. Všechna okna jsou vybavena trojskly, která zajišťují vynikající tepelnou a zvukovou izolaci. Pro vytápění a ohřev vody jsou i... (více v detailu)
Středočeský kraj
29 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 262 m², Vrchlabí, ul. Kamenná cesta
Před 414 dny - Královéhradecký kraj - ANNONCE
K prodeji malebný a velmi prostorný rodinný dům s výjimečnou atmosférou ve Vrchlabí, který může být využívaný také jako penzion se šesti až sedmi samostatnými pokoji s koupelnami. Obrovskou výhodou tohoto domu je jeho umístění, díky kterému není na pozemek absolutně vidět a při pobytu na zahradě máte pocit, jako byste byli na úplné samotě. Dům byl postaven teprve v roce 1989 a v nedávné době prošel rozsáhlou rekonstrukcí s cílem zachovat původní ráz domu a jeho okolí. V přízemí se nachází velká společen... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
21 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 117 m², Habartov, ul. Černého
Před 415 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme prodej rodinného domu s menší zahradou, který si Vás získá svým praktickým uspořádáním. V domě proběhla výměna plynového kotle a plastových oken s izolačními dvojskly. V přízemí je obývací místnost, kuchyň a koupelna, v patře dvě ložnice a menší místnost vhodná jako pracovna nebo, díky rozvodu vody, jako druhá koupelna. Dům je z 1/2 podsklepený. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Přitápět můžete i krbovými kamny v přízemí... (více v detailu)
Karlovarský kraj
2 100 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 346 m², Rudná, ul. Karlovotýnská
Před 416 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Vstupte do svého vysněného domova! V Rudné, v okrese Praha - západ, Vám nabízíme novostavbu rodinného domu, která Vás nadchne na první pohled. Tento dům stojí na pozemku 673 m² a nabízí zastavěnou plochu 159 m². Představte si, jaké to bude vracet se každý den do tohoto dokonalého domova! Tento dům se skládá ze tří podlaží, které poskytují dostatek prostoru pro život celé rodiny. V 1. PP najdete garáž, která nabízí ochranu Vašich vozidel. Kromě toho tento prostor nabízí tři prostorné sklepní místnosti, k... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 350 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Morávka
Před 417 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Exkluzivně nabízíme na prodej rodinný dům 5+1 o rozloze 150 m2 + sklep, který stojí na rovinatém pozemku o velikosti 872 m2 v obci Morávka v Beskydech. Jeho umístění je ideální pro ty, kdo milují přírodu a chodí na výlety do hor. Okolí je tiché a klidné, a zároveň nabízí dobrou dostupnost do okolních obcí a měst. Součástí nemovitosti je také garáž. Zajímavým prvkem je blízkost potoka Morávka, kde si můžete užívat osvěžujících koupelí v letních mě... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 450 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 160 m², Poděbrady, ul. Rösslerova
Před 418 dny - Středočeský kraj - ANNONCE
Máme pro Vás skvělý dům pro velkou rodinu blízko centra Poděbrad. Jedná se dům s dispozicí 4+1 se 2 koupelnami, je podsklepený, má 2 úložné půdní prostory a příjemný dvorek. Velkou předností je, že jsou všechny pokoje neprůchozí. V 1. NP najdeme obývací pokoj, ložnici, kuchyň s plynovým sporákem a spotřebiči a dále 2 koupelny - jednu s vanou, druhou se sprchovým koutem. Po dřevěném schodišti vystoupáme do 2. NP, kde se nachází 2 neprůchozí pokoje s vysokými stropy a 2 půdní úložn... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Ostrava - Radvanice, ul. U Lípy
Před 418 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout tuto exkluzivní novinku mezi rodinnými domy, jejichž prioritou je rodina a pohodlí. Toto třígenerační sídlo v zámeckém stylu s originálním nábytkem, komfortní wellness zónou včetně interierového výhřívaného bazénu a okrasnou zahradou je naprosto jedinečná nabídka svého druhu. Pro počáteční seznámení s touto velice atraktivní nemovitostí a zároveň získání bližších inf... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
16 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 192 m², Dušníky
Před 419 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Rádi byste našli svůj nový domov, kde se vaše rodina bude cítit šťastná a spokojená? Máme pro vás skvělou nabídku rodinného domu v obci Dušníky, který splňuje všechny vaše představy o ideálním bydlení! Dispozice tohoto útulného domu je 4+1. Kromě toho máte k dispozici také krásnou terasu, kde si můžete užívat teplé letní večery s rodinou a přáteli. Nejen interiér, ale i exteriér tohoto domu vás nadchne. Rekonstruovaná kuchyň a koupelna přináší moder... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 899 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 90 m², Černiv
Před 419 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Uprostřed západního regionu Českého středohoří, v klidné vesničce obklopené nádhernou přírodou, na dohled zříceniny hradu Hazmburk nabízíme rozestavěný, samostatně stojící, rodinný dům. Stávající stav je s kompletním stavebním povolením a dle projektové dokumentace nepodsklepený, dvoupodlažní, obdélníkového půdorysu s rozměry 9,5 x 6,5 m, zastřešený s... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Teplicích, ul. Cihelní
Před 419 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Koupit rodinný dům v Hudcově je celkem oříšek. Pokud navíc chcete, aby byl již připravený k okamžitému nastěhování, tak to abyste pohledali. Jedná se o patrový dům s dispozicí 5+kk, užitnou plochou 163 m2 a celkovou plochou parcely 751 m2. Kolaudace domu proběhla v roce 2016. Chloubou domu je prostorný obývací pokoj a prostorná kuchyně, kde si každý kuchtík přijde na své. Teplo domova zajišťují krbová kamna s výměníkem. Zahrada je upravená a udržovaná a každý kout zahrady ... (více v detailu)
Ústecký kraj
12 075 000
 Kč
Prodej nájemního domu, 251 m²
Před 419 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám velice zajímavou investiční příležitost koupi nájemního/rodinného domu v Táboře v ulici Hošťálková. Dům o velikosti 251 m2 podlahové plochy se skládá ze 4 bytových jednotek o dispozici 2+kk a je zde možnost půdní vestavby a vybudování dalších 2 bytových jedn... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 600 000
 Kč