Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 797 výsledků

RD 7+1 po rekonstrukci (zahrada 1115m2), Úšava na Tachovsku
Před 631 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji rodinný dům 7+1 s garáží a zahradou v poklidné obci Úšava u Starého Sedliště (stará Úšava). Dům je po kompletní, nákladné rekonstrukci, která proběhla v letech 2016-2021. Garáž s vraty na dálkové ovládání je nově postavena a řádně zkolaudovaná v roce 2021. Předmětem prodeje je dvoupodlažní dům s obytným podkrovím, terasou, zahrada a garáž. Celková výměrová plocha pozemku činí 1115 m2. Zastavěná plocha je o výměře 290 m2, zahrada je o výměře 825 m2. Užitná plocha domu je o výměře cca 440 m2. V přízemí domu se nachází technické zázemí domu (kotelna, technická místnost-dílna) - samostatné vchody, vstupní veranda, chodba se schodištěm do patra, kuchyň s prostorným obývacím pokojem se vstupem na terasu a zahradu, koupelna a WC. V patře je vybudováno 6 ložnic (jedna se vstupem na zimní zahradu - užívaná jako kuřárna) a koupeln... (více v detailu)
Plzeňský kraj
6 499 000
 Kč
Pronájem, Rodinné domy, - Blatnice pod Svatým Antonínkem
Před 631 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu byt 3+1 v RD v Blatnici pod Sv. Antonínkem.Dům je kompletně vybavený a pronajímáme výhradně pro personální agentury a firmy na ubytování zaměstnanců. K dispozici 6 lůžek . Pokoje jsou dvoulůžkové, společná kuchyň a... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Škrdlovice, RD 5+2, garáž, zahrada – rodinný dům
Před 636 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům o dispozici 5+2 a přibližné ploše 354 m2 v obci Škrdlovice. Samostatně stojící dům se sedlovou střechou je postaven z cihel a stropy jsou ze dřeva. Dům disponuje i garáží. Dům je vytápěný kotlem na tuhá paliva a k topení slouží i kachlová kamna. Ohřev vody je zajištěn kombinovaným bojlerem. Okna jsou dřevěná. Dům prošel zdařilou rekonstrukcí s hrubou půdní vestavbou k dokončení, dle představ nových majitelů. Nemovitost je podskle... (více v detailu)
Kraj Vysočina
4 500 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 186 m2 -
Před 636 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji nadčasově pojatý nízkoenergetický rodinný dům o dvou podlažích a dispozici 5+kk s terasou a zahradou na konci ulice Třešňová v Rychvaldě, v těsné blízkosti Ostravy. Dispoziční řešení s důrazem na praktičnost a jednoduchost nabízí vše, co dnešní doba žádá pro nadstandardní bydlení i pro vícečlennou rodinu. Dům disponuje dvěma koupelnami a toaletami v každém patře, vytápění je řešeno tepelným čerpadlem vzduch-voda s nízkými provozními náklady. Projekt kompletní rekonstrukce domu byl navržen a realizován architektonickou kance... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinný dům 3+1, Újezd u Uničova
Před 636 dny - HYPERINZERCE
Prodej rodinného domu 3+1 v klidné části obce Újezd u uničova. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, nová plastová okna, veškeré rozvody el., vody a odpadů. Dále omítky, podlahy, koupelna a kuchyňská linka. K domu náleží zahrada a přístavky jako venkovní kuchyně a pergolou, kotelna s úložným prostorem a půda s ... (více v detailu)
3 200 000
 Kč
Rodinný dům na klíč
Před 637 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům s dispozicí 4+kk a užitnou plochou 91,26 m2 patří do kategorie domů Bungalov určených pro 3-4 člennou rodinu. Dům nabízí prosvětlený obývací pokoj s francouzským oknem, jídelní kout, prostornou kuchyň, samostatné WC s technickou místností, koupelnu a tři pokoje. Díky inteligentnímu rozložení dispozice na denní a klidovou část nabízí tento dům komfortní bydlení. Jedná se o rodinný dům na klíč bez pozemku. Záruka 30 let na statickou stálost konstrukce ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 109 000
 Kč
Rodinný dům, Praha 6
Před 637 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem rodinného domu nacházejícího se na Praze 6 - Lysolaje, na konci slepé, klidné ulice Nad Podbabskou skálou. Jedná se o novostavbu, kolaudovanou v červnu 2018. Budova má zastavěnou plochu 108m, plochu užitnou 160m a skládá se ze dvou nadzemních podlaží. V prvním podlaží se nachází obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem a s výstupem na terasu, dále koupelna se sprchovým koutem a WC, šatna, chodba a technická místnost. V druhém nadzemním podlaží jsou 3... (více v detailu)
Hlavní město Praha
40 000
 Kč
Prodej rodinného domu v předhůří Šumavy
Před 638 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej rodinného patrového domu v předhůří Šumavy, v malé obci Kadešice, spadající cca 2,5km pod obec Žihobce a necelých cca 11km od města Sušice. Dům o zastavěné ploše 144 m2, s celkovou zastavěnou plochou včetně hospodářských budov 556m2 je situován na rovinatém, slunném místě o celkové výměře pozemku 2.446 m2 s minimálním provozem aut. Nyní je dům v rekonstrukci, některé místnosti jsou z větší části již hotové. Nad obytnou částí je položena nová střešní krytina KM Beta a stejně tak v celé obytné části vyměněna plastová okna Gealan s dvojskly. Dům je dispozičně řešen jako 4+1 a svým umístěním a jižní orientací poskytne novým majitelům krásný výhled do zahrady a pestré okolní krajiny s dostatkem slunce. Vnitřní dispozice přízemí: zádveří, chodba, nově zrekonstruovaná kuchyně s plynovým sporákem na PB, koupelna s vířivou vanou, sprchovým koutem a připravené místo pro saunu. Dále dva pokoje a WC v přípravě. Z chodby je vstup do skl... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 000 000
 Kč
Pronájem, Rodinné domy, 180 m2 - Třebíč - Podklášteří
Před 639 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Nabízíme pronájem patrového rodinného domu se zahradou, sklepem, garáží v Třebíči na ulici U Obůrky. Dům je v dobrém stavu, podsklepený, vhodný pro větší rodinu. V prvním patře domu je velký obývací pokoj, ložnice, kuchyně s jídelnou, koupelna a WC. V druhém patře jsou tři ložnice i s lodžií a koupelna. K užívání je... (více v detailu)
Kraj Vysočina
20 000
 Kč
Prodej RD Bělkovice Lašťany
Před 639 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme ke koupi rodinný dům v Bělkovicích Lašťanech. Jedná se o klidnou lokalitu v blízkosti lesů a ostatní přírody a zároveň s dobrou dostupností do Olomouce cca 11min. nebo Šternberka. Nabízená nemovitost zahrnuje pozemek o výměře 1636 m2, na kterém se nachází rodinný dům a vedlejší stavba s přilehlým sklípkem. Vedlejší stavba je rozdělena na tři prostory, které nyní slouží jako garáž, dřevník a univerzální letní místnost, ve které se nachází i krytá studna. V samotném domě započala rekonstrukce původního stavu, v jejímž rámci byly p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 950 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 240 m2 -
Před 640 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné lokalitě v obci Jakartovice, Deštné. Jakartovice se nachází v dojezdové vzdálenosti cca 15 min do Opavy, 30 min od Krnova. Zastavěná plocha domu činí 244 m2, z čehož je aktuálně obytných cca 144m2. Zbylých 100m2 tvoří chodba a 2 samostatné pokoje, které aktuálně slouží jako dílna a jsou připravené na kompletní rekonstrukci. V obytné části domu je obývací pokoj, ložnice, kuchyně s menším dětským pokojem a samostatná koupelna a wc. Koupelna, wc a kuchyně prošly kompletní rekonstrukcí, zbylé místnosti jsou zrekonstruovány částečně. V ... (více v detailu)
3 650 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 918 m2 -
Před 640 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Brno - Černovice. K prodeji stavební projekt, který započal svou výstavbu v roce 2021. Samostatný uzamykatelný dvůr s pojezdovou bránou a 5 řadových rodinných domů mělo sloužit pro rodiny s dětmi, kde na pozemku přes 2000 m2 můžete vybudovat dětské hřiště, dostatek parkovacích míst a bezpečné bydlení pro 5 rodin. Projekt kvůli finanční situaci nelz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
24 990 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 100 m2 -
Před 643 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
K prodeji úsporná novostavba domu o dispozici 3+KK, s terasou v obci Prostřední Lhota - Chotilsko. Dům s terasou o téměř 100 m2 užitné plochy. Střešní krytina Bramac. Jímka - 8 m3. Nádrž na dešťovou vodu - 5 m3. Celková plocha tohoto zděného domu s pozemkem nabídne zpevněnou plochu pro parkování vozidel, nové oplocení ze 3/4 pozemku, dvoukřídlou bránu a prostornou terasu se zajímavým výhledem. Interiér je připraven k nastěhování a celkový chod domu je vyzkoušen. Kuchyňská linka, koupelna, otopná soustava apod. Chybí v obývacím pokoji s... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 770 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 270 m2 -
Před 643 dny - HYPERINZERCE
Na prodej dvougenerační rodinný dům v části obce Šlovice u Plzně, spadající pod Dobřany. Přízemí domu tvoří byt s dispozicí 3+1, který již prošel částečnou rekonstrukcí a nyní je kompletně vyklizený. V 1. patře pak najdeme vstup na terasu a další byt s dispozicí 3+1. Výhodou domu je kompletní podsklepení, které nabídne garáž pro 2 auta, prádelnu, sklepy a kotelnu s kotlem na uhlí, nebo pelety, který obstarává vytápění celého domu. Voda je zajištěna z vlastní studny. Plyn se nachází ve sloupku na hranici pozemku. Na pozemku o celk... (více v detailu)
9 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu, pozemek 381 m2 - Žďár nad Sázavou
Před 643 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Prodej rodinného domu ve Žďáru nad Sázavou na ul. Hlohová. Pokud hledáte dům na investici, nebo pro velkou rodinu, jste tzv. na správné adrese. Dům má tři patra a přízemní prostory, které jsou vybaveny sušárnou, kolárnou a garáží. V prvním patře je byt o velikosti 60 m2. Byt je plně samostatný s vlastní koupelnou, toaletou, kuchyní a dvěma pokoji. Z kuchyně projdete na dvorek s krásnou zahradou. Na zahradě je jezírko, skleník a pár vzrostlých stromů. Velikost zahrady a předzahrádky s parkovacím stáním je 381 m2. V druhém patře domu je druhý byt o velikosti 80 m2. Byt je samostatnou jednotkou s vlastní toaletou, koupelnou, kuchyní a dvěma velkými pokoji. Dominantou tohoto bytu je zasklený prostor, který umožň... (více v detailu)
Kraj Vysočina
10 400 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 5+kk, s garáží, 153m2, Velké Popovice
Před 644 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nízkoenergetická kvalitní novostavba o prostorné dispozice 5+kk s garáží a půdou. Užitná plocha domu včetně garáže je cca 153m2 a velikost půdy cca 33m2. Dům vhodný pro rodinu s malými, nebo odrostlými dětmi. Výhodou jsou 4 ložnice umístěné v klidové části domu v druhém nadzemním podlaží. Naleznete zde také dvě koupelny a dvě toalety včetně soukromé koupelny pro jednu z ložnic. Chytře řešená dispozice má v přízemí dobře uspořádaný obývací pokoj s kuchyní a jídelnou se vstupem na terasu, technickou místnost na pračku a sušičku, samostatnou koupelnu v přízemí a garáž přístupnou přímo z domu. Lokalita s krásnou přírodou a dostupností... (více v detailu)
Středočeský kraj
13 700 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 300 m2 -
Před 644 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
V exkluzivním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout rodinný dům v klidné části obce Spořice. Na pozemku o rozloze 800 m2 je krytý příjezd, od ulice je oddělen garážovými vraty na dálkové ovládání, kterým se dostanete na vnitřní nádvoří s krytým parkovacím stáním pro 3 vozy. V klidové části zahrady se dále nachází, krytá terasa přístupná z jídelny, terasa s vířivkou, samostatná krytá pergola s krbem a udírnou, technická místnost a další sklad. V další části zahrady se nachází dětské prolézačky a nadzemní kruhový bazén. Po vstupu do přízemí domu se ze vstupní místnosti s šatnou dostaneme do chodby, ze které je přístup do všech místností v přízemí. Nejdeme zde te... (více v detailu)
Ústecký kraj
10 490 000
 Kč
Prodej ubytovacího zařízení, 216 m2 Černý Důl
Před 644 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Ve velmi lukrativní lokalitě Krkonošského národního parku, horského střediska Černý Důl, Jánské lázně a Černá hora 6 km, vám Reality11 ve výhradním zastoupení klienta zprostředkují prodej nemovitosti rodinného domu - ubytovacího zařízení v dosahu Skiareálu Černý Důl. Umístění nemovitosti vybízí k pronájmu po celé roční období o kapacitě 17 lůžek ve čtyřech samostatných pokojích. Skladba a rozmístění prostor: 1.NP - 68,4 m, lyžárna - kolárna, koupelna, sklep, technické zázemí a garáž. Ve 2.NP - 74,99 m, k dispozici společenská místnost a společná kuchyně, koupelna se sprchovým koutem a WC, vstup na venkovní terasu, ložnice pro 5 člennou rodinu. Ve 3.NP - 72,96 m, se nachází 3 samostatné rodinné pokoje, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, společná kuchyňka na chodbě. ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
11 490 000
 Kč
Prodej, Chata, 156 m2 -
Před 644 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme vám k prodeji komfortní chalupu v klidné části obce Zahořany, Praha - západ, v místě, které je obklopeno krásnou přírodou a zároveň pouhých 28 km od centra Prahy. Patrová nemovitost se 4 pokoji a saunou je vhodná jak k rodinné rekreaci, tak uzpůsobená pro celoroční bydlení. Celková ploc... (více v detailu)
7 700 000
 Kč
prodej rodinného domu 269m2+nebytové prostory 144m2, Doloplazy
Před 644 dny - HYPERINZERCE
Prodej rodinnho domu o výměře 480m, postaveném na pozemku o výměře 377m, nacházejícího se v Doloplazech, okres Prostějov. RD je v KN zapsán pod dvěma čísly popisnými postavený na dvou stavebních pozemcích, historicky se opravdu jednalo o dva samostatné objekty, aktuálně se ale jedná o jeden objekt, který je plně funkčně a provozně propojený, RD je členitého tvaru, řadový krajní, zděný, částečně podsklepený, se dvěma nadzemními podlažími (II. NP půdorysně pouze v části nad I. NP, zbytek tvoří půdní prostor), zastřešený soustavou střech sedlových a pultových. Dům je napojený na veškeré inženýrské sítě. Dispoziční členění RD je následující: v I. NP je vstupní chodba se schodištěm do II. NP a I. NP, tato chodba je průchozí až na malý dvůr za RD. Dále je v I. NP z obytných místností BJ 2+1 se sociálním zařízením a skladovacím prostorem. Obytné prostory v I. NP nejsou aktuálně užívány, v kuchyni a jednom pokoji je nedokončená rekonstrukce podlah. Dále jsou v I. NP aktuálně neobytné prosto... (více v detailu)
6 990 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 192 m2 -
Před 644 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Hledáte novostavbu, kterou si můžete dokončit a vybavit podle svých představ? Pak právě vám je určena tato nabídka. Jedná se o řadový, patrový dům se dvorem a garáží. Do domu vstupujeme prostorným zádveřím a chodbou se dostaneme do velkého obytného prostoru, kde je kuchyň propojená s obývacím pokojem a přímým vstupem na terasu. Hned vedle kuchyně je praktická spižírna, kterou jistě ocení každá hospodyňka. Dále je součástí přízemí koupelna a technická místnost. Pohodlným zděným schodištěm se dostáváme do patra domu. Tady jsou 4 samostatné prostorné pokoje o výměře 13m2, 13m2, 14m2 a 15m2. A druhá koupelna. Součástí stavby je i garáž, ze které se tzv. suchou nohou dostaneme do domu. Dům se nabízí k prodeji buď v... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 454 100
 Kč
RD s 2 byty a garáží, Český Krumlov, podíl 1/18
Před 645 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
RD s 2 byty a garáží, Český Krumlov, podíl 1/18 Jedná se o RD se dvěma byty 1+3 a 1+2. Při „prodeji“ nemovitosti z insolvenčního řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Prezentace byla vytvořena se záměrem umožnit pot... (více v detailu)
Jihočeský kraj
550 000
 Kč
Prodej vily 470 m2, Mánesova ulice, Humpolec
Před 645 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení si Vám dovoluji nabídnout ke koupi unikátní vilu v centru města Humpolec. Tento úchvatný dům na vás dýchne svou historií. Vila ze 40. let 20. století se nachází v centrální části města Humpolec, Mánesova ulice. Dům má celkově 3 podlaží, přičemž se v 1. a 2. nadzemním podlaží nachází vždy jedna bytová jednotka. V přízemí domu je možno po menším stavebním zásahu vybudovat byt o dispozici 1+1. Dále se zde nachází kotelna, 3 sklepní koje a sklad. Na tyto prostory navazuje garáž pro osobní automobil. V 1. nadzemním podlaží, do kterého se dostaneme po společném schodišti je pak plnohodnotný byt 4+1. Ten má následující dispozici: vstupní chodba, samostatné WC, kuchyně, obývací pokoj se zimní zahradou, pracovna, ložnice č.1, ložnice č.2, koupelna a dvě samostatné terasy. Po schodišti se dále dostaneme do podkrovního bytu, který je vhodný k rekonstrukci. Zde je následující dispozice: vstupní chodba, WC, obývací pokoj s pracovním koutem, kuchyně s jídelním koutem, ložnice... (více v detailu)
Kraj Vysočina
14 990 000
 Kč
Těšetice, pronájem chata, 1+1, pozemek 2469 m2, zahrada – chata
Před 646 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme ke krátkodobému pronájmu chatu v Těšeticích u Znojma. Dispozice je 1+1 s koupelnou o užitné ploše 46 m2 a pozemkem za chatou. Do chaty vystoupáme po schodech a vstoupíme do menší předsíňky se spíží, koupelnou společnou s wc . Vlevo vejdeme do prostorné kuchyně s jídelním koutem. Za kuchyní je veliká ložnice, kde se pohodlně vyspí 4 lidé. Chata se pronajímá kompletně vybavená nábytkem a spotřebiči jako je lednice pračka atd. Nájem ... (více v detailu)
13 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Šestajovicích u Prahy.
Před 646 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji dvoupodlažní rodinný dům o celkové ploše 242m2, z toho užitná plocha 212m2, o dispozici 6+1 a garáž, která je součástí domu. Celková výměra pozemků je 1018 m2. Na východní straně domu je balkon (3,36m2) a terasa (8,6m2) přístupná ze zahrady, oboje je kryto skleněnou střechou v původním stavu. Dům postavený v roce 1985 prošel částečnou rekonstrukcí. V roce 2012 byla vyměněna okna (trojsjkla) a dům byl zateplen. Na západní (vchodové) straně domu je pergola, sloužící jako krytí pro auto. Vytápění je na plynový kotel, zdroj vody je nyní ze studny na pozemku,ale prodej se... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 600 000
 Kč