Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 798 výsledků

Výstavba domu s pozemkem Markéta 4+kk, 115m2 s pozemkem 2116 m2 (č.14) Bořenovice u Holešova
Před 658 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Markéta 4+kk, 115 m na pozemku (č. 14) o velikosti 2116 m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Markéta je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Umístnění je vhodné pro samostatný pozemek ale i do zástavby s maximálně dvěma nadzemními podlažími. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Pozemek (číslo 14) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je ... m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 115 m s užitnou plochou 94 m. Jedná se o dřevostavbu, kdy je použita technologie STANDARD s energetickou třídou "A" a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým tepelným čerpadlem. Uvedená cena domu obs... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej, Rodinné domy, 310 m2 -
Před 658 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji krásný vícegenerační rodinný dům ve městě Dačice. Jedná se o samostatně stojící prostornou budovu o celkové dispozici 6+2 ve dvou samostatných patrech o užitné ploše 310 m2 na klidném místě. Dům je kompletně podsklepen a kopírující místnosti v obytné části a garáž pro parkování. Možnost vybudování dalšího obytného prostoru. Celkově je dům v dobrém a udržovaném stavu. Lze jej rozdělit na 2 samostatné bytové jednotky 3+1. Objekt je napojen na veřejný vodovod i kanalizaci. Topení a ohřev vody je řešeno plynovým kotlem. K dispozici je i kotel na tuhá paliva jako alternativní vytápění v rámci úspor za energie. Slunná zahrada o výměře 9... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Výstavba domu s pozemkem Markéta 4+kk, 115m2 s pozemkem 1249 m2 (č.13) Bořenovice u Holešova
Před 658 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Markéta 4+kk, 115 m na pozemku (č. 13) o velikosti 1249 m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Markéta je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Umístnění je vhodné pro samostatný pozemek ale i do zástavby s maximálně dvěma nadzemními podlažími. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Pozemek (číslo 13) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je ... m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 115 m s užitnou plochou 94 m. Jedná se o dřevostavbu, kdy je použita technologie STANDARD s energetickou třídou "A" a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým tepelným čerpadlem. Uvedená cena domu obs... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, garáž, zahrada 2 092m2, Třešňová, Kadaň
Před 658 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Prodej rodinného domu, garáž, zahrada 2 092m2, Třešňová, Kadaň Nabízíme Vám prodej samostatně stojícího rodinného domu, s výhledem do okolí v Kadani ulice Třešňová. Tato čtvrť v Kadani, kde se nachází dům Vás zaujme svým klidem a rozmanitostí. Kolaudace domu proběhla v roce 2000 . Velkorysý rodinný dům nabízí dostatek úložných prostorů a soukromí pro každého člena rodiny, je komfortní, ale ne přetechnizovaný. Působí jednoduše a nadčasově. Rodinný dům o velikosti 5+KK zaujme na první pohled. Důraz je zde kladen na velikost a dostatek pokojů, úložná místa, otevřený obytný prostor se vstupem na zahradu a terasu. V přízemí domu se nachází největší obytná část, kterou tvoří kuchyň, jídelna, obývací pokoj a volně navazující vstupní hala s technick... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Výstavba domu s pozemkem Markéta 4+kk, 115m2 s pozemkem 1169 m2 (č.12) Bořenovice u Holešova
Před 658 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Markéta 4+kk, 115 m na pozemku (č. 12) o velikosti 1169 m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Markéta je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Umístnění je vhodné pro samostatný pozemek ale i do zástavby s maximálně dvěma nadzemními podlažími. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Pozemek (číslo 12) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je ... m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 115 m s užitnou plochou 94 m. Jedná se o dřevostavbu, kdy je použita technologie STANDARD s energetickou třídou "A" a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým tepelným čerpadlem. Uvedená cena domu obs... (více v detailu)
Neuvedeno
Dům v prestižní vilové čtvrti starý Spořilov
Před 658 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Jedna z nejžádanějších a nejprestižnějších lokalit na koupi domu je starý Spořilov. Tato lokalita vznikala ve 20. a 30. letech 20. století. Jedná se historický řadový dům původně 5 + 1. V současné době po rekonstrukci a zachování původního dřevěného schodiště a zrestaurování všech dřevěných prvků je dispozice 4 +1. Celková užitná plocha domu je 148 m2. Dům se rozkládá přes tři podlaží. V suterénu je plynový kotel na vytápění celého domu, bojler na ohřev vody a technické zázemí pro dům. Do domu se vchází z malé krásné předzahrádky do předsíně. Dominantou předsíně je prosklená boční stěna. V tomto patře je obýbací pokoj s kuchyňským koutem a výstupem do udržované zahrady. Po původních zre... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 999 000
 Kč
Výstavba domu s pozemkem Markéta 4+kk, 115m2 s pozemkem 1091 m2 (č.11) Bořenovice u Holešova
Před 658 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Markéta 4+kk, 115 m na pozemku (č. 11) o velikosti 1091 m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Markéta je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Umístnění je vhodné pro samostatný pozemek ale i do zástavby s maximálně dvěma nadzemními podlažími. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Pozemek (číslo 11) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je ... m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 115 m s užitnou plochou 94 m. Jedná se o dřevostavbu, kdy je použita technologie STANDARD s energetickou třídou "A" a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým tepelným čerpadlem. Uvedená cena domu obs... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, Vodochody
Před 658 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
K prodeji je zrekonstruovaný rodinný dům nacházející se na pozemku o velikosti 306m2, jehož součástí je další stavba určena k rekonstrukci. Nemovitost se nachází v obci Vodochody, která je vzdálena od centra Prahy pouze 23km. Nedávno zrekonstruovaný rodinný dům s podlahovou plochou 125m2, tvoří přízemí, které se skládá z chodby, velké kuchyně s prostorově odděleným obývacím pokojem. Dále pokoje, ze kterého je vstup na zahradu, otevřené místnosti, kterou lze využít jako pracovnu, designové koupelny a samostatné toalety. V prvním patře se nachází toaleta, průchozí pokoj ... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 700 000
 Kč
Rodinný dům a pozemek – orná půda, podíl 1/2, Studnice
Před 658 dny - HYPERINZERCE
Rodinný dům a pozemek – orná půda, podíl 1/2, Studnice. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení ma... (více v detailu)
693 000
 Kč
Výstavba domu s pozemkem Markéta 4+kk, 115m2 s pozemkem 1054 m2 (č.10) Bořenovice u Holešova
Před 658 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Markéta 4+kk, 115 m na pozemku (č. 10) o velikosti 1054 m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Markéta je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Umístnění je vhodné pro samostatný pozemek ale i do zástavby s maximálně dvěma nadzemními podlažími. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Pozemek (číslo 10) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je ... m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 115 m s užitnou plochou 94 m. Jedná se o dřevostavbu, kdy je použita technologie STANDARD s energetickou třídou "A" a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým tepelným čerpadlem. Uvedená cena domu obs... (více v detailu)
Neuvedeno
RD Moravská Nová Ves, podíl 4/10
Před 658 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
RD Moravská Nová Ves, podíl 4/10 ,Při „prodeji“ nemovitosti z insolvenčního řízení se všeobecně může jednat o jednoduchý proces, kde se díky takovému „prodeji“ může kupující dostat k velmi výhodné kupní ceně. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Prezentace byla vytvořena se záměrem umožnit potencionálním zájemcům předložit jejich nabídku kupní ceny přímo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50 000
 Kč
Rodinný dům, Plotiště nad Labem
Před 658 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Plotiště nad Labem. U domu se nachází druhá stavba – stavba pro výrobu a skladování, zastavěná plocha 160 m2. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětnéh... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 730 000
 Kč
Rodinný dům, Vítkov–Zálužné
Před 658 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Vítkov–Zálužné. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozho... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 694 000
 Kč
Výstavba domu s pozemkem Markéta 4+kk, 115m2 s pozemkem 1040 m2 (č.7) Bořenovice u Holešova
Před 658 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Markéta 4+kk, 115 m na pozemku (č. 7) o velikosti 1040 m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Markéta je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Umístnění je vhodné pro samostatný pozemek ale i do zástavby s maximálně dvěma nadzemními podlažími. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Pozemek (číslo 7) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je ... m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 115 m s užitnou plochou 94 m. Jedná se o dřevostavbu, kdy je použita technologie STANDARD s energetickou třídou "A" a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým tepelným čerpadlem. Uvedená cena domu obsah... (více v detailu)
Neuvedeno
Rodinný dům, Spořice, podíl 1/2
Před 658 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Spořice, podíl 1/2. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozho... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 700 000
 Kč
Rodinný dům, Liteň
Před 658 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Liteň, vhodný k rekonstrukci. K domu náleží sklep a garáž. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, č... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 471 000
 Kč
Výstavba domu s pozemkem Markéta 4+kk, 115m2 s pozemkem 1043 m2 (č.6 ) Bořenovice u Holešova
Před 658 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Markéta 4+kk, 115 m na pozemku (č. 6) o velikosti 1043 m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Markéta je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Umístnění je vhodné pro samostatný pozemek ale i do zástavby s maximálně dvěma nadzemními podlažími. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Pozemek (číslo 6) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je ... m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 115 m s užitnou plochou 94 m. Jedná se o dřevostavbu, kdy je použita technologie STANDARD s energetickou třídou "A" a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým tepelným čerpadlem. Uvedená cena domu obsah... (více v detailu)
Neuvedeno
Výstavba domu s pozemkem Markéta 4+kk, 115m2 s pozemkem 1047 m2 (č.5) Bořenovice u Holešova
Před 658 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Markéta 4+kk, 115 m na pozemku (č. 5) o velikosti 1047 m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Markéta je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Umístnění je vhodné pro samostatný pozemek ale i do zástavby s maximálně dvěma nadzemními podlažími. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Pozemek (číslo 5) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je ... m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 115 m s užitnou plochou 94 m. Jedná se o dřevostavbu, kdy je použita technologie STANDARD s energetickou třídou "A" a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým tepelným čerpadlem. Uvedená cena domu obsah... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej, Rodinné domy, 200 m2 -
Před 658 dny - HYPERINZERCE
Prodej novostavby rodinného domu 5+kk, Brno - venkov, obec Hajany. Samostatně stojící rodinný dům o CP 171 m2 se nachází v klidné části obce, disponuje 4 neprůchozími pokoji a prostorným obývacím pokojem propojeným s kuchyní a jídelním koutem. K dispozici je garáž a 3 parkovací místa před domem. K domu náleží zahrada s posezením a zapuštěný bazén... (více v detailu)
Neuvedeno
Výstavba domu s pozemkem Markéta 4+kk, 115m2 s pozemkem 1049 m2 (č. 4) Bořenovice u Holešova
Před 658 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Markéta 4+kk, 115 m na pozemku (č. 4) o velikosti 1049 m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Markéta je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Umístnění je vhodné pro samostatný pozemek ale i do zástavby s maximálně dvěma nadzemními podlažími. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Pozemek (číslo 4) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je ... m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 115 m s užitnou plochou 94 m. Jedná se o dřevostavbu, kdy je použita technologie STANDARD s energetickou třídou "A" a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým tepelným čerpadlem. Uvedená cena domu obsah... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej domu Zbořený Kostelec
Před 658 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme vám rodinný dům ve Zbořeném Kostelci (Týnec nad Sázavou) Rodinný dům na krásném místě v atraktivní lokalitě Posázaví. Krásný pozemek se vzrostlými stromy a okrasnými keři, který se nachází na kraji obce s výhledem do údolí Sázavy. Na pozemku se nachází průběžně rekonstruovaný rodinný dům se zastavěnou plochou 100m2 a využitelnou 200m2 včetně garáže. V prvním nadzemním podlaží, kam se dostanete vchodem přímo ze zahrady se nachází chodba se vstupy do jednotlivých místností. Sam... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 995 000
 Kč
Prodej RD 4 + 1, 155 m2, Chropyně
Před 658 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
prodej cihlového domu o velikosti 4 + 1 v obci Chropyně, ulice Masarykova. Nemovitost je určena k rekonstrukci. Přízemí domu tvoří větší obývací pokoj s krbem, kuchyně, koupelna v nedokončené rekonstrukci a menší pokoj. V patře jsou 1 větší pokoj, jeden menší a je zde možnost vybudování ještě jednoho pokoje. K domu náleží menš... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 280 000
 Kč
Nabízíme k pronájmu výborně dispozičně řešený rodinný dům v klidné obci s dobrou dostupností doPrahy
Před 658 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dispozičně je dům řešen jako 5+1 s výměrou obytné plochy 244 m2 (bez garáže a terasy). V přízemí je prostorný obývací pokoj prakticky propojený s kuchyní, jídelnou a také terasou. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou ve vyšším standardu (myčka, lednice, trouba digestoř). Další místnost lze využít jako ložnici, pracovnu, nebo dětský pokoj. Dále se zde nachází prostorná koupelna se sprchovým koutem, samostatné wc, předsíň (vstup do garáže) a světlá hala, ze které se po schodech vstupuje do prvního patra. Pod schodištěm je praktický úložný prostor. V prvním patře jsou tři neprůchozí pokoje (největší z nich má lodžii a šatnu), samostatné wc a koupelna s vanou. Dům je nízkoenergetický a ko... (více v detailu)
Středočeský kraj
45 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 88 m2 -
Před 658 dny - HYPERINZERCE
Dámy a pánové, Dovolte nám představit projekt výstavby Rodinné Domy Úherce, který vznikne v nové a velmi klidné zástavbě na okraji obce Úherce u Nýřan. Obec Úherce leží 10km severně od Plzně a 2km od města Nýřany, ve kterém naleznete veškerou občanskou vybavenost pro každodenní potřeby. Předmětem prodeje je rodinný dům o dispozici 4+kk s celkovou podlahovou plochou 88,5m2 a pozemkem 456m2. Rodinný dům tvoří prostorná vstupní hala s chodbou a samostatnou toaletou, dva oddělené pokoje, koupelna se sprchovým koutem a vanou, hlavní ložnice, obývací pokoj, kuchyňským koutem, ze které je možný přímý vstup francouzskými okny na terasu. Veškeré domy jsou cílené na vícečlenné rodiny, proto je v projektu uvedena i šatna se spíží, kterou ocení každý člen rodiny. V této chvíli příprav se dá ... (více v detailu)
6 550 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 111 m2 -
Před 658 dny - HYPERINZERCE
Dámy a pánové, Dovolte nám představit projekt výstavby Rodinné Domy Úherce, který vznikne v nové a velmi klidné zástavbě na okraji obce Úherce u Nýřan. Obec Úherce leží 10km severně od Plzně a 2km od města Nýřany, ve kterém naleznete veškerou občanskou vybavenost pro každodenní potřeby. Předmětem prodeje je rodinný dům o dispozici 4+1 s celkovou podlahovou plochou 111m2 a pozemkem 536m2. Rodinný dům tvoří prostorná vstupní hala s chodbou a samostatnou toaletou, dva oddělené pokoje, koupelna se sprchovým koutem a vanou, hlavní ložnice, obývací pokoj, kuchyňský kout s jídelnou, ze které je možný přímý vstup francouzskými okny na terasu. Veškeré domy jsou cílené na vícečlenné rodiny, proto je v projektu uvedena i šatna se spíží, kterou ocení každý člen rodiny. V této chvíli příprav se ... (více v detailu)
7 750 000
 Kč