Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 797 výsledků

Pronájem, rodinný dům, 180 m2, Mariánské Lázně
Před 653 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu novostavbu nízkoenergetického rodinného domu o velikosti 5+1 v obci Rájov 8 km od Mariánských Lázní. V přízemí obývací pokoj s kuchyňským koutem, technická místnost, pokoj, koupelna. V patře 2 samostatné pokoje, ložnice, koupelna, samostatné WC. Vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci, voda z vlastní studny.... (více v detailu)
28 000
 Kč
NA PRODEJ: Prostorný dům 6+1 se zahradou a bazénem v Kostelci nad Černými lesy na pozemku 1000 m2
Před 653 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Pokud hledáte rodinný dům ve skvělé lokalitě, blízko přírody, se zahradou a bazénem, kam se můžete téměř ihned nastěhovat, pak prosím zbystřete. Dům v Kostelci nad Černými lesy vás v první řadě zaujme svým řešením, prostornými pokoji, pohodlným schodištěm a širokými chodbami, které však nejsou na úkor místností, které spojují. Tady nalezne každý člen vaší rodiny svůj vlastní prostor a soukromí a při troše vzájemné tolerance se dá pojmout i jako dvougenerační. Dispozičně vám v přízemí nabídne předsíň, kuchyň se spižírnou a přilehlou jídelnou, velký obývací pokoj se vstupem na lodžii a zahradu, jeden velký samostatný pokoj a sprchový kout a toaletu. V patře se pak nachází tři veliké pokoje, koupelna, toaleta, dvě lodžie a technická místnost, která může sloužit jako šatn... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 390 000
 Kč
RD Horní Oldřichov
Před 653 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
RD Horní Oldřichov Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Rodinný dům, Dolní Studénky
Před 653 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Dolní Studénky. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozho... (více v detailu)
Olomoucký kraj
7 600 000
 Kč
Pronájem chaty se zahradou
Před 653 dny - HYPERINZERCE
Pronájem chaty se zahradou na širším okraji obce Trnová. Jedná se o podezděnou dřevostavbu o celkové ploše 27 m2 s terasou 8 m2. Topení je na pevná paliva, zaveden je el. proud, na zahradě je toaleta s chemickým záchodem. Voda je k dispozici ze studny v lese, která je vzdálená cca 150 m. Pozemek o celkové rozloze 912 m2 je mírně svažitý, s upraveným trávníkem, ovocnými stromy... (více v detailu)
9 500
 Kč
Pronájem, rodinný dům, 463 m2, Teplá, ul. Havlíčkova
Před 653 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k pronájmu rodinný dům v obci Teplá. Dům je po rekonstrukci a je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Dispozičně je řešen jako 2+kk v přízemí s možností rozšíření o půdní vestavbu (dvě ložnice a koupelna). Součástí pronájmu je i zahrada o velikosti 116 m2 a stodola. Při p... (více v detailu)
Karlovarský kraj
14 000
 Kč
Rodinný dům Němčice U Klatov 4+1, pozemek 681m2.
Před 653 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
prodej rodinného domu v Němčicích u Klatov. Dům je dispozičně řešen jako 4+1 o podlahové ploše cca 110m. Součástí domu je stodola 70m s přístupem na půdu nad bytovou část domu. Do domu se vstupuje přes předsíň do prostorné haly s krbovými kamny s výměníkem. Z haly je vstup do pokoje a kuchyně, do koupelny a samaostatného WC. Z kuchyně pak vstoupíte do dalších dvou neprůchozích pokojů z nichž jeden má prostornou šatnu. Dům je... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 480 000
 Kč
Prodej domu Stodůlky
Před 655 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dispozičně je objekt řešen jako třígenerační se společným vstupem, v 1. nadzemním podlaží se nachází bytová jednotka 6+1s velkou terasou, pak jednotka 3+kk se vstupem na zahradu. Obě jednotky mají vlastní kuchyň, koupelnu i toaletu, což umožňuje jejich nezávislé využívání. jsou vzájemně spojené vstupní chodbou a vnitřním schodištěm. V jedné z bytových jednotek je k dispozici plně vybavená útulná sauna s malou spotřebou energie. K jednomu z bytů je přistavena krásná zimní zahrada. V přízemí se nacházejí 2 menší místnosti - pracovny či ateliery. Momentálně využívaný jako třetí bytová jednotka Dům je vytápěn plynovým kotlem, k dispozici je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
28 900 000
 Kč
Prodej vícegeneračního domu v Žatci
Před 655 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme ve výhradním zastoupení prodej unikátního (mezonetově) velkého rodinného domu o obytné podlahové ploše 300 m2 v historickém centru královského města Žatec. Dům prošel kompletní rekonstrukcí, mimo střechy, před 15 lety. Možnosti využití jsou široké, několik samostatných bytů a/nebo kanceláří či provozoven (2 koupelny funkční a 1 v přípravě), obrovské klenuté sklepy - jeden z nich zrekonstruovaný na párty místnost s krbem, pípou a přímým vstupem na zahradu. Další součástí domu je dvougaráž, veliká dílna, z... (více v detailu)
Ústecký kraj
9 900 000
 Kč
prodej domu 3+1, OV, 149 m2, Krasonice
Před 656 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
prodej rodinného domu 3+1 o výměře 149 m, nacházející ho se v kráske vesničce Krasonice. Dům je postavený na parcele o výměřě 358 m. Dům je ve stavu před rekonstrukci, a nabízí spoustu možnosti k rekonstrukci dle vlastních představ. K domu patří pedzahradka a dvůr, kde lze udělat hezkou měnší zahradu. V domě je garáž pro... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 399 000
 Kč
Prodej RD 5+1, 170 m2, zahrada 906 m2, Březolupy, Zlín
Před 656 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
prodej RD s dispozicí 5+1, o podlahové ploše 170 m, v klidné části obce Březolup, na vyvýšeném místě s výhledem do okolí a zahradou o ploše 906 m. Dům je dispozičně řešený jako 5+1 a prošel důkladnou revitalizací. Je částečně podsklepený, má velkou zahradu s ovocnými stromy, 2x WC, dílnu, kůlnu pro nářadí i novou zimní zahradu ( verandu). Parkování je přímo před domem pro 2 automobily a v průjezdu pak pro další 2 vozy. V přízemí je po revitalizaci, jako ústřední místnost domu, velká kuchyně s jídelnou a kamny, 2 dětské pokoje a samostatná ložnice, oddělená prostornou vstupní chodbou. Po širokých schodech středem domu se dostaneme do 2.NP, s dětským pokojem a další ložnicí. na úrovni 2.NP je pak také velká půda, nyní sloužící jako sušárna a odkladiště zbytných věcí. Dům má vyměněná okna za dřevěná VEKRA okna s 3-skly. V obytných místnostech jsou nové podlahy, kuchyň byla zbudována rovněž na míru dle přání majitelů. Topení zajišťuje nedávno vyměněný kondenzační plynov... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 850 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 90 m2 -
Před 657 dny - HYPERINZERCE
Mám pro vás k prodeji historický statek v obci Jeníčkova Lhota. Nalakované dřevěné parkety nebo čerstvou výmalbu tady rozhodně nečekejte. Veškerý luxus rekonstrukce a zařizování čeká na nového majitele a představivosti se tady meze opravdu nekladou. Místa a prostoru k realizaci je tady opravdu hodně. Jako bonus k tomuto statku máte zahrádku naproti přes cestu, která byla kdysi užívána jako ovocný sad a také přes 1 000 m2 lesa, kde si můžete jí... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej samostatně stojícího domu s pozemkem a garáží, Svojetice - Praha-východ
Před 657 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Hledáte samostatně stojící dům kousek za Prahou s vlastním pozemkem a garáží. Takový, kde je všude okolo krásná příroda a zejména bukové lesy. A současně s dobrým spojením do Prahy. Pak vám rád ukážu dům ve Svojeticích, který přesně tyto požadavky splňuje. Leží zhruba 25 km východně od Prahy, 2,5 km od Mukařova. Mezi Prahou a Kostelcem nad Černými lesy. Dům je na pozemku o rozloze 389 m2 a kromě domu je na pozemku také samostatně stojící garáž a přístřešek na auto. V přízemí domu najdete, předsíň se schodištěm do prvního patra 10,4 m2, kuchyň 18,2m2, obývací pokoj 20,8 m2, samostatnou koupelnu 3,5 m2 a toaletu 1,5 m2. Je zde také kotelna s kotlem na tuhá paliva a prostorem na uskladnění uhlí 14 m2. V prvním patře jsou další dva pokoje s podlahovou plochou 14,2 m2 a 15,5 m2 a předsíň 4 m2. Zda budete... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 497 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Kladno - Švermov.
Před 657 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Prodej rodinného domu, Kladno - Švermov. Nabízíme k prodeji samostatně stojící, podsklepený rodinný dům, Kladno - Švermov, ul. 28. října s celkovým pozemkem 959m2 včetně zastavěné plochy a nádvoří. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě, je dispozičně řešen jako 3+1 s možností 2 generačního bydlení, neboť historicky dům sloužil jako vícegenerační dům, na dvorku jsou 2 místnosti s koupelnou k rekonstrukci. Před 12ti lety se předělávalo topení na plynový kotel - nové rozvo... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 300 000
 Kč
Rodinný dům 2+1+ půda, Měřovice nad Hanou u Kroměříže
Před 657 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
prodej rodinného domu v rozěstavěněm stavu 2+1 + horní patrov o výměře 80 m. Dům je možný celí zrekonstruovat, dodělat fasádů, střechu a zobytnit vrchní patro dle vlastních představ, nebo je možnost taky dům zbourat a postavit úplně nový 2 patrovou kostku. Měřín je obec ležící v okrese Pře... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 190 000
 Kč
Prodej, Chalupa, 105 m2 -
Před 658 dny - HYPERINZERCE
Rádi bychom vám představili krásnou chalupu v Kryštofově Údolí v blízkosti Liberce. Nemovitost se nechází na velmi klidném, tichém a příjemném místě, které nabídne mnoho odpočinku nejen pro milovníky přírody. V okolí chalupy je mnoho turistických cest i cyklotras. Díky krbu s výměníkem je zařízeno teplo po celé chaloupce. Dále v přízemí najdete kuchyň, wc s koupelnou a z chodby se dostanete i do sklepa. Vrchní patro nabídne ložnici a samostatný pokoj. Celá nemovitost má již plastová okna. V zadní části ... (více v detailu)
Neuvedeno
RD 6+1 Česká Skalice
Před 658 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Hledáte ideální dům, ze kterého vytvoříte Váš nový domov? Jeden takový pro Vás mám. Nabízím Vám k prodeji prostorný, ale zároveň útulný dům, který je bezpochyby ideálním místem pro rodinný život. Dům o dispozici 6+1 nabízí nejen dostatek prostoru pro celou Vaši rodinu, ale i terasu se zahrádkou. Terasa je orientovaná na ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 950 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, zahrada, garáž, Luční, Kaplice
Před 658 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu se zahradou v klidné vilové čtvrti obce Kaplice, ul. Luční. Kompletně podsklepený dům je takřka v původním stavu, avšak průběžně udržovaný, se zánovními plastovými okny a solidní střechou. Ve zvýšeném nadzemním podlaží najdeme byt 3+1 o podlahové ploše 82 m, se světlým obývákem o 22,8 m, dva pokoje o 14,7 m a 15 m, prostornou kuchyň o 10,7 m, samostatné WC s umyvadlem, koupelnu se sprchovým koutem a umyvadlem a špajsku. Z chodby je též přístup d... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 700 000
 Kč
Prodej domu v centru Plzně
Před 658 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Prodej cihlového domu v centru Plzně. V Přízemí se nachází kosmetický salon a garáž s výstupem na zahradu. V prvním patře je byt 4+1. Dům má novou střechu a lze jej přistavět o další patro, nebo využít půdní... (více v detailu)
Plzeňský kraj
13 000 000
 Kč
Česká Lípa - ulice Zámecká, prodej rodinného domu, 2 bytové jednotky, garáž, terasa, výměra 411 m2
Před 658 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Česká Lípa - ulice Zámecká, prodej rodinného domu, 2 bytové jednotky, garáž, terasa, výměra 411 m2 Exkluzivně nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v historickém centru České Lípy v ulici Zámecká. Objekt je vytvořen sloučením dvou domů pod jedno popisné číslo. Jsou zde 2 bytové jednotky se samostatnými vchody. Hlavní vstup je z ulice Zámecká do průchozí chodby až na dvůr. Z chodby je vstup do veliké garáže 57 m2, vstup do sklepa i vstup do slunného uzavřeného dvora na kterém se nachází dílny a okrasná zahrada. V přízemí je byt 1+1 s příslušenstvím o výměře 49 m2. V patře je krásný prostorný byt o celkové výměře 172 m2. Dispozice: hala 20 m2, jídelna 30 m2, kuchyň... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 800 000
 Kč
Prodej, dům, garáž, zahrada, Na Vyhlídce, Vyšší Brod
Před 658 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu se zahradou, viz mapa ve fotogalerii, ul. Na Vyhlídce, Vyšší Brod. Jedná se o dvoupodlažní samostatně stojící dům s vestavěným podkrovím, s dispozicí 5+1 a podlahovou plochou cca 200 m, kde na vyzděném prvním nadzemním podlaží je vybudována montovaná stavba, tzv. OKAL. Ve druhém n.p. se nachází hlavní obytná část s prostorným obývákem, z něhož je přímý vstup na terasu a zahradu. Dále kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, samostatné WC a dva pokoje. Z chodby kolem vstupu na balkon je po schodišti přístup do vestavěného podkroví se dvěma pokoji, koupelnou s vanou, umyvadlem a WC. V technickém přízemí se nach... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 000 000
 Kč
Prodej, dům 3+1, 74m2, Hluboká nad Vltavou
Před 658 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
prodej dům 3+1, 74m s garáží a pozemkem o celkové výměře 902m. Nemovitost je situována v ulici Karla Čapka na Hluboké nad Vltavou s dostupností Českých Budějovic. Nemovitost je vhodná ke kompletní rekonstrukci nebo nové výstavbě dle územního plánu. Dle místní regulativy je ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 500 000
 Kč
Výstavba domu s pozemkem Markéta 4+kk, 115m2 s pozemkem 1136 m2 (č.19) Bořenovice u Holešova
Před 658 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Markéta 4+kk, 115 m na pozemku (č. 19) o velikosti 1136 m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Markéta je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Umístnění je vhodné pro samostatný pozemek ale i do zástavby s maximálně dvěma nadzemními podlažími. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Pozemek (číslo 19) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je ... m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 115 m s užitnou plochou 94 m. Jedná se o dřevostavbu, kdy je použita technologie STANDARD s energetickou třídou "A" a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým tepelným čerpadlem. Uvedená cena domu obs... (více v detailu)
Neuvedeno
Výstavba domu s pozemkem Markéta 4+kk, 115m2 s pozemkem 1003 m2 (č.15) Bořenovice u Holešova
Před 658 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Markéta 4+kk, 115 m na pozemku (č. 15) o velikosti 1003 m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Markéta je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Umístnění je vhodné pro samostatný pozemek ale i do zástavby s maximálně dvěma nadzemními podlažími. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Pozemek (číslo 15) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je ... m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 115 m s užitnou plochou 94 m. Jedná se o dřevostavbu, kdy je použita technologie STANDARD s energetickou třídou "A" a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým tepelným čerpadlem. Uvedená cena domu obs... (více v detailu)
Neuvedeno
Výstavba domu s pozemkem Markéta 4+kk, 115m2 s pozemkem 2116 m2 (č.14) Bořenovice u Holešova
Před 658 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Markéta 4+kk, 115 m na pozemku (č. 14) o velikosti 2116 m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Markéta je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Umístnění je vhodné pro samostatný pozemek ale i do zástavby s maximálně dvěma nadzemními podlažími. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Pozemek (číslo 14) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je ... m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 115 m s užitnou plochou 94 m. Jedná se o dřevostavbu, kdy je použita technologie STANDARD s energetickou třídou "A" a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým tepelným čerpadlem. Uvedená cena domu obs... (více v detailu)
Neuvedeno