Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 797 výsledků

Prodej rodinného domu v Šestajovicích.
Před 646 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinnou vilku k rekonstrukci. Vilka se nachází na klidném místě, obklopená zahradou s malebnou předzahrádkou a starým sadem. Na pozemku je garáž a zahradní domek, který sloužil i jako letní kuchyně. Stavba je částečně podsklepená, velká pochozí půda je nyní nevyužívaná a je zde možnost půdní vestavby. V přízemí domu jsou dva pokoje (obývací a pokoj s jihovýchodně orientovaným arkýřem), kuchyň, koupelna, samostatná toaleta, veranda a předsíň. V patře jsou další 3 pokoje. Z jednoho je vstup na slunný balkon, ve druhém je přípojka vody (možnost zřídit koupelnu). Dále je v této úrovni schodišťová chodba, WC a spíž. V některých pokojích je parketová podlaha, v chodbách původní terrazzo. Stavba je částečně podsklepená, velká pochozí půda je nyní nevyužívaná a je zde možnost půdn... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 000 000
 Kč
Baťovský půldomek 3+1, Zlín - Letná
Před 646 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Zpeněžení nemovitosti v rámci insolvenčního řízení nejvyšší nabídce. Jedná se o klasický „Baťovský půldomek“ ve vyhledávané lokalitě Zlín – Letná. Objekt postaven ve 30.letech minulého století jako levá část druhého půldomku ve stávající sídlištní zástavbě. Typový, částečně podsklepený objekt se dvěma nadzemními podlažími a plochou střechou, dispozičně řešený jako 3+1. Přístup přes pozemek p.č. 980/219, který je ve vlastnictví města. Vstup ze zahrady do středové chodby. Vpravo koupelna a WC, vlevo schodiště do sklepa. V čele se nachází kuchyně a z ní přístupný obývací pokoj, ze kterého vede jednoramenné schodiště do II.NP, kde se nachází další dva pokoje. Příslušenství objekt nemá, je připojen přípojkami do uličky spojující ulice Pod roz... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 100 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, m2 - Holešov
Před 646 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
V exkluzivním zastoupení majitelů nabízíme k prodeji rodinný dům o velikosti 4+1 v původním udržovaném stavu. Zastavěná plocha domu činí 131 m2, za domem je dvorek s pergolou o velikosti 246 m2.
V přízemí domu se nachází kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna a míst... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 800 000
 Kč
Pronájem, Rodinné domy, 130 m, 3+1, 2+kk, Ostrava
Před 646 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Pronájem perfektního domu, 5+1 v Ostravě, v přímém sousedství ZOO Ostrava. V čem že je tento dům perfektní? Svým geniem loci. Je postaven v úctyhodném roce 1930 a pro vás bude připraven po kompletní, celkové a velmi kvalitně provedené rekonstrukci. Dispozice 3+1 a 2+kk + sklep. • V přízemí domu je velká zimní zahrada se vstupem do kuchyně a do jídelny, dále pak dva pokoje, koupelna a WC zvlášť. • V patře prostorný pokoj s balkónem, druhá koupelna se sprchou a WC a menší pokoj s přípravou na kuchyňskou linku. • Podsklepeno K prováděné celkové rekonstrukci vypíchneme plastová okna s trojskly, zateplení, nová střecha, nový plynový kotel, nové podlahy atd.. Prostě úplně vše nové. K dispozici zahrada 584 m s parkovacím stáním pro cca 3 auta. Pouze dlouhodobě, majitel preferuje zájemce, kteří ocení tento dům. Možno i ke ko... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
25 000
 Kč
Prodej domu 5+1
Před 646 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme krásný, prostorný dům o dispozici 5+kk o užitné ploše 231 m², pozemkem o výměře 1.328 m². Objekt se nachází v pražských Křeslicích, v těsném sousedství s katastrálním územím obcí Průhonice a Čestlice.   Velkou výhodou této nemovitosti je, že celá jižní strana pozemku sousedí s Dendrologickou zahradou v Průhonicích, což zaručuje i do budoucna krásný výhled na stromy a zeleň. V sousedství domu se nachází pouze 3 další nemovitosti. Jedná se o samostatný dům, který sestává ze dvou podlaží a mezipatra, ve kterém se nachází velký světlý pokoj o rozloze 32 m². V prvním podlaží domu se nachází předsíň, chodba s vestavěnou skříní, komora, koupelna s WC, velký obývací pokoj s krbem a jídelnou, krásná... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 150 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 134 m2 -
Před 647 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení nabízíme k prodeji rodinný dům - novostavbu na okraji obce Břasy - Stupno, který je IHNED K NASTĚHOVÁNÍ!!! Dům o dispozici 4+kk s užitnou plochou 134 m2 a pozemkem 643 m2. V domě se nacházejí prostorné a vzdušné pokoje i koupelna. Obývací pokoj s kuchyňským koutem je vybaven moderními spotřebiči a designem (varná deska, digestoř, trouba, myčka, mikrovlnná trouba, dřez s baterii). Dále 3 samostatné pokoje. Koupelna s vanou a sprchový koutem, umyvadlem, skříňkou a topným žebříkem. Samostatná toaleta s umyvadlem a technická místnost. Vestavěné skříně ve vstupní chodbě, v ložnici a v dalším pokoji. Osvětlení v celém domě. Z obývacího pokoje, jako i z ostatních pokojů, je vstup na terasu a zahradu. Všechny okna orientovaná na západ mají přípravu na předokenní rolety. Nemovitost je orientovaná na jižní stranu pozemku, díky tomu získají majitelé nádherný výhled do okolní krajiny, který opravdu stojí za to. Dům je napojen... (více v detailu)
Plzeňský kraj
8 990 000
 Kč
Mlýn Bahýnko z roku 1815
Před 647 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Se souhlasem majitele Vám představuji jedinečný mlýn z roku 1815. Na krásném místě kousek od Kutné Hory v obci Bahno se nachází historický mlýn s doložitelným původem. Na stávajícím pozemku se nachází původní mlýnice. Mlýnice prošla šetrnou odbornou rekonstrukcí, aby se zachovala dobovost objektu. Mlýnice má 3 patra a každé patro 80 m2, ale celková zastavěná plocha je dle k.ú.je 373 m2 a je tedy možnost další výstavby na pozemku. Před okny mlýnice je rybníček jehož plocha je 17 m2 a dále vodní tok Vrchlice. Tato nemovitost má své kouzlo a historii. V okolí je krásná příroda a velmi dobrá d... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 899 000
 Kč
Kuřim, RD 8+2, vícegenerační dům, zahrada – rodinný dům
Před 647 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme vícegenerační rodinný dům o celkové dispozici 8+2 a přibližné užitné ploše 216 m2 v Kuřimi. Na domě během jeho historie proběhla řada rekonstrukcí a také přístavba prvního patra v roce 2002. Přízemí domu má výměru cca 88 m2 a tvoří ho 2 prostorné pokoje, kuchyň, koupelna, toaleta a spíž. V patře o výměře cca 128 m2 jsou 4 pokoje, kuchyň, šatna, koupelna a toaleta. Dům se nachází v řadové zástavbě, je postaven z cihel, má plastová okna, je vytápěný plynovým kotlem a k topení slouží i krb v obývacím pokoji. Ohřev vody je zajištěn plynovým kotlem. K domu také náleží sklep o velikosti cca 12 m2, prádelna a oplocená zahrada. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z tohoto důvodu je uvedena třída G. Kuřim je největším městem v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji a je skvělým místem pro klidný život blízko přírody, místem, které krom... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 490 000
 Kč
Rodinný dům ve Vrbně pod Pradědem, dispozice 4+2, zahrada 1 137 m2
Před 647 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nově vám nabízíme dům v klidné části a přitom v srdci města Vrbna pod Pradědem. Dům se nachází na kopečku ulice Palackého a má neuvěřitelné výhledy na celé Vrbno. Na domě jsou udělána plastová okna, střecha a fasáda. Má krásnou udržovanou zahradu. Je kompletně podsklepen, kde se nachází plynový kotel a kotel na tuhá paliva. Připojen na místní vodovod. V přízemí domu se nachází ložnice, obývací pokoj s kuchyní. Na chodbě je také k dispozici Wc a schodiště do prvního patra. V prvním patře se nachází 2 pokoje s kuchyní. Dům je urče... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 790 000
 Kč
Prodej rodinného domu 3+1, Čechy u Přerova
Před 647 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej řadového rodinného domu 3+1 v obci Čechy u Přerova. Kompletní vnitřní rekonstrukce domu byla dokončena na začátku roku 2023. Vytápění zajišťuje plynový kotel a ohřev vody el. bojler. Dům je napoje... (více v detailu)
3 200 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 134 m2 -
Před 649 dny - HYPERINZERCE
Dům se nachází na samotě poblíž komunikace ke státní hranici St. město - Seninka. V blízkosti jsou lyžařská střediska ve Stříbrnicích, Kunčicích a na Paprsku. Jedná se o přízemní částečně podsklepený dům. V podkroví jedna mistnost. Sedlový krov, krytý eternitem na bednění. Podlahy prkenné, dlažba, beton hlazený, okna dvojitá, dřevěná, dveře náplňové v dřevěných zárubních. Voda z vlastní studny pomocí domácí vodárny. Splašky jsou svedeny do vlastního septiku. Dům v roce 1945-50 přestavěn na hájovnu. Dům osazen do svahovitého terénu. Dřevěná kůlna nava... (více v detailu)
4 000 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 78 m2 - Zlín, Štefánikova
Před 649 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Karolína Vypušťáková & Explicit Reality Vám nabízí prodej baťovského půldomku o dispozici 3+1 s vyhledávanou západní orientací. V přízemí naleznete zádveří, ze kterého se vstupuje do sklepa, koupelny a do kuchyně. Z kuchyně vstoupíte do obývacího pokoje. Z chodby se dostanete do 2.NP. Ve 2.NP se nachází na chodbě vestavěná skříň, odkud se dostanete do dvou neprůchozích pokojů. Tento baťovský půldomek je připraven ke kompletní rekonstrukci. Topení je momentálně zajištěno WAW topením. Dům má vyměněná okna za plastová. Dům disponuje krásnou, prosluněnou zahradou o velikosti 163 m2. Dům je kompletně podsklepený s výškou stropu 2,0 m, takže si zde pohodlně s... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 200 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 78 m2 - Zlín, Dolní
Před 649 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Karolína Vypušťáková & Explicit Reality Vám nabízí prodej baťovského půldomku o dispozici 3+1 s krásnou zahradou a parkovacím místem ve Zlíně na ulici Dolní. V přízemí naleznete zádveří, ze kterého se vstupuje do sklepa, koupelny a do kuchyně. Z kuchyně vstoupíte do obývacího pokoje. Z chodby se dostanete do 2.NP. Velkou výhodou je šatna, kterou naleznete v chodbě v přízemí. Ve 2.NP se nachází na chodbě vestavěná skříň, odkud se dostanete do dvou neprůchozích pokojů. Tento baťovský půldomek je připraven k okamžitému nastěhování. Topení je zajištěno plynovým kotlem s rozvodem do ústředního topení. Je zateplený a má plastová okna. Dům disponuje krásnou, prosluněnou zahradou o velikosti 151 m2 na které se nachází jedno parkovací stání a ze spodu domu naleznete šopu.... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 500 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 78 m2 - Zlín, Dolní
Před 649 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Karolína Vypušťáková & Explicit Reality Vám nabízí prodej baťovského půldomku o dispozici 3+1 s krásnou zahradou a parkovacím místem ve Zlíně na ulici Dolní. V přízemí naleznete zádveří, ze kterého se vstupuje do sklepa, koupelny a do kuchyně. Z kuchyně vstoupíte do obývacího pokoje. Z chodby se dostanete do 2.NP. Velkou výhodou je šatna, kterou naleznete v chodbě v přízemí. Ve 2.NP se nachází na chodbě vestavěná skříň, odkud se dostanete do dvou neprůchozích pokojů. Tento baťovský půldomek je připraven k okamžitému nastěhování. Topení je zajištěno plynovým kotlem s rozvodem do ústředního topení. Je zateplený a má plastová okna. Dům disponuje krásnou, prosluněnou zahradou o velikosti 151 m2 na které se nachází jedno parkovací stání a ze spodu domu naleznete šopu.... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 500 000
 Kč
nabízí, prodej, rodinné domy Cyrilova - Nové Dvory
Před 650 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Naše společnost Vám zprostředkuje prodej rodinného domu na ulici Cyrilova v Třebíči. Jedná se o dům s vlastní studnou, s menší předzahrádkou a uzavřeným dvorem. V domě je jedna místnost, kuchyň, toaleta, samostatná koupelna a schodiště na půdu, kde je možné vybudovat další místnosti. K domu je vypracován projekt na rekonstrukci, v rámci zajímavé investice je vytvořen projekt na zhotovení dvou samostatných ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 880 000
 Kč
Pronájem, Rodinné domy, 187m2 - Zlín
Před 650 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Explicit reality & Karolína Vypušťáková Vám nabízí pronájem nadstandardního domu o velikosti 187m2. Přicházíme s jedinečnou nabídkou pronájmu luxusního a nízkoenergetického rodinného domu se dvěma balkony a terasou. Nadstandardní, patrový dům s dispozicí 6+kk se pyšní kvalitním vybavením, podlahovým vytápěním v celém domě, tak dvěma parkovacími místy, garáží a zahradou. Po vstupu hlavními dveřmi se nacházíte na prostorné chodbě s vestavěnými skříněmi, botníky a samostatným WC. Také zde najdete vstup do garáže. Když budete pokračovat do domu, naleznete zde velký kuchyňský kout s obývací částí a prakticky řešenou jídelnou pro společné večeře. Jídelna má svůj samostatný balkon a krb k vytvoření rodinné pohody. Dále je možnost sestoupit do spodního patra, nebo vystoupat do vrchního patra s ložnicemi. Spodní patro má velmi velkorysé prostory na uložení věcí, nářadí, popřípadě jiného volnočasového vybavení. Taktéž zde najdete další koupelnu se sprchovým koutem a saunou. Kuchyně spojená... (více v detailu)
Zlínský kraj
40 000
 Kč
Chata, Holičky u Chrudimi
Před 651 dny - HYPERINZERCE
Chata, Holičky u Chrudimi. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodu... (více v detailu)
1 700 000
 Kč
Prodej bytového domu (10 bytů + 3 nebytové prostory) v rekonstrukci, v centru Kladna
Před 651 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
prodej bytového domu v ulici Ivana Olbrachta, v historickém jádru města Kladno. Dům byl postaven ve 2. polovině 19. století a pak byl postupně přestavován. Ve 20. století proběhla rekonstrukce uličního průčelí, rekonstrukce střešního pláště, přestavba a dostavba dvorní části. Dům tvoří hlavní objekt při ulici Ivana Olbrachta s křídlem směrem do dvora. Objekt má přízemí, patro a půdní prostor. Část do ulice je podsklepena. Ve dvoře je ještě přízemní, podsklepená přístavba. Tato dvorní vestavba je v úrovni suterénu propojena chodbo s hlavní částí budovy. Suterén dvorní vestavby je průjezdem spojen s ul. Plk.Stříbrného. Půdorys i tvar domu je velmi členitý a nepravidelný. Na dům je v soulad... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 900 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 200 m2 -
Před 651 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme krásný a prostorný rodinný dům 4+2 k okamžitému nastěhování, možno využít i jako dvougenerační bydlení ve výborné a lukrativní lokalitě Brno-Stránice se skvělou dostupností do centra Brna. Tento dům byl postaven v roce 1978 a má 200 m2 užitné plochy, rozložené do tří pater. V přízemí se nachází hala (15m2), z níž se dostaneme do pokoje (13 m2), který byl původně navrhovaný jako dílna. Součástí přízemí je velká prostorná garáž (15 m2), sklep (5m2) a prádelna (8,8 m2). Průchozím přízemím se pohodlně dostaneme na slunnou zahradu ( 142m2). Z ulice je dům přístupný přes udržovanou předzahrádku a sympatické zádveří (3,5 m2). Do prvního patra vyjdeme po širokém celodřevěném vzdušném schodišti (modřín), které nás zavede chodbou (6m2) jak do první kuchyně ( 20,3 m2) se vstupem na balkon s výhledem do zahrad... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu v obci Ladná /okr. Břeclav/
Před 652 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele Vám nabízíme rodinný dům o výměře 48 m2, který je určen ke kompletní rekonstrukci. Kanalizace, plyn nejsou v domě momentálně připojené. V galerii naleznete vizualizaci, jak by dům mohl vypadat. I když je dům malinký věřím, že nového maji... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
990 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 4+1, Kladruby u Beranova
Před 652 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům o velikosti 4 +1 v obci Kladruby u Beranova. Dům je vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ. Součástí prodeje je zahrada o rozloze 523 m2. Prohlídky nemovitost... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 700 000
 Kč
Prodej RD Chrastava (okr. Liberec)
Před 652 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
prodej dvougeneračního rodinného domu v Horní Chrastavě. V přízemí je byt velikosti 3+1 v tuto chvíli prázdný. Ve 2. NP byt velikosti 4+kk, obývaný. Ve 2. NP a půdním prostoru jsou nová, plastová okna. V přízemí původní. Dům je napojen na vodovodní řád, odpady jsou svedené do žumpy (výběr 1 x za 2 roky). Střecha nová v r. 2011. Zdrojem tepla a teplé vody pro celý dům je plynový kotel. Podlahy jsou v pokojích s parketami, kuchyň a soc. zařízení dlažba. Z půdního prostoru je vstup na terasu s výhledem do nejbližšího okolí. Dispozice bytu v přízemí: z chodby domu vejdeme do kuchyně. Z kuchyně nalevo je obývací pokoj a napravo druhý pokoj, z kterého vejdeme do ložnice. Koupelna s vanou a WC jsou samostatně se vstupem z chodby domu. Dispozice bytu ve 2. NP: po schodech vstoupíme do prostorné chodby bytu. Zde je samostatné WC. Pokračujeme dál chodbou bytu a následuje vchod do prostorné kuchyně s navazující jídelnou. Obývací poko... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 375 000
 Kč
Prodej unikátního westernového městečka/ranče s užitnou plochou 2.130 m2, Dnešice, okr. Plzeň-jih
Před 652 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme exkluzivní prodej westernového městečka či ranče s užitnou plochou 2.130 m2, v obci Dnešice, okr. Plzeň-jih, s celkovým pozemkem cca 12 ha. Na pozemku jsou jak zděné budovy, tak čistě dřevěné, dále hala na uskladnění a nová jízdní plocha se speciálním odvodňovacím roštem pro pořádání westernové a rodeo show. Součástí jsou i pastviny, táhnoucí se od lesa k lesu. Možnost chování dobytka. V územní plánu je vedeno... (více v detailu)
Plzeňský kraj
21 000 000
 Kč
Prodej stavebného pozemku 634m2 s domem k demolici ve Veselí nad Moravou část Zarazice
Před 652 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme exkluzivně k prodeji rodinný dům určený k demolici, k využití jako stavební pozemek, v klidné části obce Veselí nad Moravou v části Zarazice ul. Drahy. Rovinatý pozemek o celkové výměře 634 m, uliční šíře cca 14,5 m délka 40 m. Inženýrské sítě jsou na hranici pozemku. Nemovitost ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 499 000
 Kč
Prodej rodinného domu – chalupy se zahradou v Kolinci
Před 652 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji pěkný, udržovaný dům - venkovskou - pošumavskou chalupu v klidné části městyse Kolince, který se nachází na rozhraní Šumavského podhůří a Plánické vrchoviny, mezi městy Klatovy a Sušicí. Jedná se o udržovaný dům o dispozici 4+1 se zast. plochou 115 m2, s obytnou plochou cca 100 m2, s rovinatou a slunnou zahradou navazující za domem a menší stodolou. Vnitřní dispozice přízemí: vstupní chodba se vstupem do půdních prostor; dominantní sednice s kamny na TP s jídelním koutem a odpočinkovým posezením, tři další pokoje, spíž, koupelna s vanou, umyvadlem, WC a bojlerem. V obytných místnostech je položena prkenná podlaha, nebo dlažba. V podkroví se nachází: letní ložnice a půdní prostor nad celou obytnou částí. Na dům navazuje menší průjezdná stodola se zast. plochou cca 70 m2. Stavení je připojeno k el. síti 230/400V, vytápění lokálními kamny na TP, nebo akumulačními kamny. Voda je připojena na obecní ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 200 000
 Kč