Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 798 výsledků

Prodej, Rodinné domy, 95 m2 -
Před 667 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Novostavba RD z roku 2018, dispozičně řešená jako 4+kk. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyní, koupelna s toaletou a technická místnost. V podkroví jsou 3 pokoje a koupelna s toaletou. Velmi nízké provozní náklady díky ... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 700 000
 Kč
Prodej domu 3+kk, 81 m2, 1411 m2 pozemek, Ječovice - Mšené-Lázně
Před 667 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme dům s přístavbou o dispozici 3+kk, s pozemkem 1411 m2, v katastrálním území Ječovice, v obci Mšené-Lázně. Nemovitost se nachází ve velice klidné lokalitě, ve slepé ulici, kde není žádný provoz. Budova stojící na pozemku má ev.č., je však určena k trvalému bydlení. Sestává z chodby, koupelny, WC, dvou pokojů a prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Pozemek je rozdělen na dvě parcely z nichž jedna je stavební a druhá se nachází ve svahu, ve kterém je sklep. Nemovitost je možno využít jak... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 990 000
 Kč
Prodej rodinného domu v Dačicích se zahradou, RD Dačice zahrada
Před 667 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Představuji Vám rodinný dům v Dačicích se započatou rekonstrukcí. Dům se nachází ihned vedle náměstí. Do krytého dvora lze zajet bránou na dálkové ovládání. Zde naleznete stodolu, garáž a krytý dvůr. Dům má novou střešní krytinu a pěknou zahradu za domem. V pravé části již byla započata rekonstrukce s přestavbou na garsonku. Levá část domu je v původním stavu. Dům je přízemní, s možností půdní vestavby. Tato nemovitost může být využita k podnikatelským účelům vzhledem k tomu, že ulice Antonínská vede přímo na náměstí. Byla... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 490 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, Doubravice, okres Trutnov
Před 667 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům se čtyřmi byty a přilehlými pozemky v obci Doubravice u Dvora Králové, okres Trutnov. Celková plocha pozemků činní 3992 m2. Dispozice domu: v 1. NP. byt 2+kk s vlastním vstupem, komorou a menším skladem s užitnou plochou 45 m2, byt 1+1 s vlastním vstupem a užitnou plochou 40 m2, byt 2+kk o ploše 60 m2, kancelář a vstup do sklepních prostor. Ve 2. NP. byt 3+1 s komorou a terasou s celkovou užitnou plochou 100 m2. Všechny byty mají vlastní měřidla energií. Na pozemcích se dále nachází kůlny, garáže, velká dílna, zastřešené parkoviště, sklady, dřevěný stánek, skleníky, přístřešky pro zvířata, potok. Součástí... (více v detailu)
13 390 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 196 m2 -
Před 669 dny - HYPERINZERCE
Prodej moderního rodinného domu v klidné části obce Měnín, kousek od obcí Rajhrad a Židlochovice a OC Olympia. Jedná se o novostavbu s dvorkem o celkové rozloze 268 m2. Dům je dvoupodlažní s prostornou garáží pro dvě auta, v ideální lokalitě pro dojezd za prací do Brna. V přízemí se nachází útulné společné prostory v otevřeném konceptu, v patře je relaxační a odpočinková zóna s velkou hlavní ložnicí s vlastní šatnou a koupelnou a dalšími třemi prostornými pokoji. Velkou při... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej, Rodinné domy, 279 m2 -
Před 669 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům v nádherném prostředí vybuzující pro nové zážitky z oblasti SPA, vinařství a houbařství. Dům je vhodný pro rodinu, taktéž pro podnikatelské záměry. Dům je funkčně řešen jako dvě samostatné bytové jednotky s oddělenými vchody (na katastru veden jako 1 rodinný dům). Je to oáza klidu. Srnky pozorujete přímo ze zahrady! Příroda a lesy v blízkém okolí, je to velmi dobrá houbařská oblast. Dům Vám nabízí požitky také z oblasti SPA a vinařství. Vlastní krytý bazén protiproudem, fitness v domě, sauna. Vlastní vinný sklep v domě - v létě chladí příjemně a v zimě se sem jdete ohřát ke krbu a vychutnat si sklenku vína. Součástí domu jsou i dvě garážová stání + další prostorná zastřešená stání pro 2-3 vozy. Dům je celý podsklepený. Na pozemku je hospodářská budova, momentálně využívána především pro saunování. Dům je řešen velmi prakticky a to jako 2 bytové jednotky s oddělenými vchody. Přízemí domu (5+kk): 3 pokoje, obývací pokoj, jídelna, kuchyň, komo... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 900 000
 Kč
Prodej RD Okřesaneč
Před 669 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Máme pro Vás atypický rodinný dům 3+1 nacházející se v klidné části obce Okřesaneč. Dispozice: v přízemí: veranda, obývák, chodba, wc, komora, kuchyň, koupelna s vanou, malý sklep ; odpočívadlo v mezipatře; v 1.patře: chodba, 2 pokoje, malá půda. Vytápění řešeno ústředním topením na TP i lokálním na TP, voda z vlastní studny, stavební povolení na přípojku vody z veř. vodovodu, ohřev vody bojlerem, na dům navazuje přístavek, opodál malá hospod... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 290 000
 Kč
Rodinný dům - Třebízského, centrum Slaný
Před 669 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu v centru města Slaný. Dům byl vystavěn okolo roku 1900, samozřejmě prošel několika rekonstrukcemi a úpravami. V přízemí se nachází obchodní prostory vhodné k vlastnímu podnikání, nebo pronájmu. Výhodou je samostatný vstup a velké výkladní okno. Dále je zde část, která byla dříve využívána jako sklad, ovšem dnes slouží jako bytová jednotka 1 + kk. V koupelně je zděný sprchový kout, WC a samostatný bojler. Byt je před rekonstrukcí. Do prvního patra se dostaneme druhým samostatným vchodem s prostornou chodbou kde nynější majitel vybudoval dva úložné prostory, je zde i vchod do podsklepené části domu. V prvním patře je k dispozici byt 4 + kk do kterého se jde vnitřním schodištěm. Nyní majitelům slouží jako čtyřpokojový byt ale dí... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej rodinného domu 4+1 Kunovice
Před 669 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje ve výhradním zastoupením majitele ke koupi rohový, rodinný dům o dispozici 4+1 v centru města Kunovice u Uherského Hradiště. Dům prošel rekonstrukcí: kuchyňská linka, koupelna se sprchovým koutem, výměna oken za plastová, garážové vrata, rozvod topení v mědi a kombinovaný plynový kotel s dřevem TUV, stropy i fasáda domu jsou ... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 500 000
 Kč
Prodej RD 6+1 se zahradou 863 m2 Znojmo - Vrbovecké sklepy
Před 669 dny - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi dvougenerační patrový rodinný dům s pozemkem 1009 m2 v lokalitě Vrbovec, sklepy - 4km od Znojma směr Hatě. Tento RD je v katastrálním území Znojmo - Louka a má přiděleno číslo evidenční, stejně tak, jak menší objekt, který sousedí s domem a lze tedy vhodně využít jak k bydlení, tak ke komerčnímu využití. Na domě byla provedena v minulém roce částečná rekonstrukce obytné části v menším bytě. Jsou zde nové odpady, rozvody vody a el., betonová podlaha, omítky, plastová okna (trojskla), a lze napojit krbová kamna. Dispozice této části je 2+kk s odděleným vstupem. Na půdorysu lze vidět jako Byt 1 v 1.NP. Obývací pokoj a kuchyňský kout se vstupem na terasu 26 m2, ložnice 9 m2, koupelna s WC 6 m2 šatna 6 m2, chodba 3,40 m2. Dále vstoupíme do druhé obytné části, kde se přes vstupní chodbu dostáváme do obývacího pokoje s krbem, dále kuchyně a koupelny. Podkroví: Z chodby jdeme po schodech do podkroví RD, kde jsou 2 samostatné pokoje a o... (více v detailu)
3 720 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 144 m² (1489 m²), Svatobořice-Mistřín
Před 669 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji rodinný dům o dvou bytových jednotkách se zahradou ve Svatobořicích-Mistříně. Rodinný dům o dvou samostatných bytových jednotkách a hospodářských prostorech lze využít, jako dvougenerační bydlení nebo investiční příležitost. Celá stavba nabízí možnosti dalšího obytného rozšíření a to, jak z půdy, tak z hospodářských prostor. Celý pozemek o výměře 1.489 m² je stavební. Byt č. 1 má přímý vstup z ulice. Chodbou se dá projít do obytné části bytu a do dvora. Z obývacího pokoje se přes kuchyni dá projít do koupelny s toaletou a do ložnice. Z ložnice se dá opět vstoupit na dvora. Dispozice bytu č. 1 Chodba 7 m² Chodba 4,6 m² Obývací pokoj 22,8 m² Technická místnost 4,5 m² Kuchyně 9,4 m² Ložnice 25,5 m² Do bytu č. 2 se vchází ze dvora na který se dá vstoupit průjezdem. Z chodby se vchází do kuchyně, ze které je vstup do koupelny a na toaletu. Z chodby se také vstupuje do obývací... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu 360 m², Dolní Poustevna - Horní Poustevna, okres Děčín
Před 671 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme jedinečnou investiční možnost získat levně bytový dům se čtyřmi bytovými jednotkami s dispozicí 4 x 3KK o výměře 4 x 70,5 m2 ve velmi zajímavé turistické lokalitě v blízkosti hranic s Německem. Nově zrekonstruované byty lze výhodně pronajmout dobře platícím pendlerům nebo nabízet krátkodobé pronájmy Airbnb a zájemcům o dovolené v této oblasti. Budoucí majitel bude jako správce ovládat v mobilní aplikaci vytápění jednotlivých bytů a odemykání vstupních dveří a jednotlivých bytů. Dále bude možné poskytnout zájemcům o dlouhodobé nebo krátkodobé ubytování přístupy do aplikací k jednotlivým bytům. Součástí kompletní rekonstrukce je i zateplení fasády 15cm polystyrenem, výměna oken s trojskly... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 580 000
 Kč
Prodej rodinného domu 320 m², Šluknov, okres Děčín
Před 671 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Tímto Vám exklusivně nabízíme prodej rodinného domu s velkou prodejnou v centru Šluknova. U této nemovitosti byla vyměněna okna za plastová a bylo zřízené centrální vytápění plynovým kotlem v prodejně i bytě. V domě se nachází i druhý rezervní plynový kotel. Dále byl k domu vybudován výtah s přístupen do bytu v 1 NP. Přízemní prodejna s bytem jsou ve stavu po rekonstrukci se známkami klasického opotřebení. Nemovitost... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 760 000
 Kč
Prodej rodinného domu 320 m², Varnsdorf, okres Děčín
Před 671 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám po VÝRAZNÉ slevě Rodinný dům ve vyhledávané lokalitě s možností vybudování více bytů se započatou vnitřní rekonstrukcí. Na domě již proběhla rekonstrukce nové střechy, zateplené fasády, kvalitní zateplení půdy a podkroví, výměna hlav komínu, výměna veškerých oken za plastová. Koupě domu... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 390 000
 Kč
Vícegenerační dům 5+1
Před 671 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji vícegenerační dům v klidné a bezpečné lokalitě kousek za Prahou, Bušťehrad. Byt je v OV. Plastová okna, podlahy jsou parkety, koberce, dlažba. Dům má 2 patra. V 1. patře je pokoj s kuchyňským koutem, další 2 pokoje, koupelna a samostatné WC. Ve 2. patře je samostatná kuchyň, ložnice a pokoj, koupena s WC, s chodby je vstup na balkon. Vytápění je vlastním plynovým kotlem. Obyvatelná plocha je 162 m2. Celkové měsíční poplatky činí 7.000 Kč. Dům je cihlový, plně obyvatelný a je vhodný k částečné rekonstrukci. K domu náleží zahrada, kde jsou 2 dílny. K dispozici garáž, terasová zahrada, p... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu 300m2 pozemek 765m2 Odry - Dobešov
Před 671 dny - HYPERINZERCE
V exkluzívním zastoupení majitele nabízíme prodej velkého domu využitelného jak k rodinnému/rekreačnímu bydlení, tak i vzhledem k rozsáhlé dispozici ke komerčnímu, nebo jinému využití. Aktuální stav objektu bude vyžadovat kompletní rozsáhlou rekonstrukci, variantou by také, vzhledem k docela atraktivnímu umístění pozemku v malé klidné obci v malebném kraji, mohla být úplná demolice stávající... (více v detailu)
1 990 000
 Kč
Rodinný dům s pozemky
Před 671 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Prodej v insolvenci. Podíl 1/4 na rodinném domě s pozemkem a přilehlým dalším pozemkem, celkem 665 m2 dům je v dobrém stavu, v obci Horní Blatná. okr. Karlovy Vary. Zast. plocha 1... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 000 000
 Kč
Chata jako z pohádky
Před 672 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím Vám ke koupi zděnou chatu po vkusné rekonstrukci. Chata se nachází na jedinečném místě tyčícím se nad řekou Sázavou v obci Vlkovec. K chatě vede cesta zpevněná zatravňovacími tvárnicemi, takže je jisté, že Vás při zaslouženém odpočinku nebude nic rušit. Při rekonstrukci kladli současní majitelé důraz na vkusné zařízení, vyšší standard použitých materiálů a sounáležitost s prostředím a původním stavem chaty. Troufám si říct, že se jim modernizace chaty velice podařila, a tak celý prostor působí útulně a celistvě. Chatu obklopuje ideálně velká zahrada (330 m2), která poskytuje dostatek prostoru pro záhony, ovocné stromy, příp. bazén a přesto není tak velká, aby Vás její údržba za víkend fyzicky zničila. Chata v přízemí nabízí vzdušný a světlý obývací prostor propojený s kuchyňským koutem, malou předsíň, chodbu, oddělenou toaletu a koupelnu. V patře je jedna větší ložnice s balkonem, menší pokoj sloužící jako pracovna a chodba. Tím ale prostory nekončí, v suterénu je ještě garáž... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 290 000
 Kč
Rodinný dům, Ořechov
Před 672 dny - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Ořechov. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastn... (více v detailu)
257 000
 Kč
Rodinný dům, 3+1, 84,8 m2, s hospodářskou částí, stodolou a kolnou, Protivín
Před 672 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům, 3+1, 84,8 m2, s hospodářskou částí, stodolou a kolnou, Protivín. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena, (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeně... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 715 000
 Kč
Rodinný dům 1+1, Letohrad
Před 672 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům 1+1, Letohrad. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodu... (více v detailu)
Pardubický kraj
510 000
 Kč
Rodinný dům, Ostrava-Michálkovice
Před 672 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Ostrava-Michálkovice. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 856 000
 Kč
Rodinný dům, stodola, zahrada, Velké Kunětice
Před 672 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům, stodola, zahrada, Velké Kunětice. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena, (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
900 000
 Kč
Rodinný dům, Lhotka u Mrákotína, podíl 1/2
Před 672 dny - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Lhotka u Mrákotína, podíl 1/2. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové pods... (více v detailu)
847 000
 Kč
Rodinný dům, Nové Město na Moravě
Před 672 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Nové Město na Moravě. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 660 000
 Kč