Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 798 výsledků

RD Česká Lípa, podíl 1/6
Před 672 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
RD Česká Lípa, podíl 1/6 Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují úča... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Rodinný dům, Věšťany
Před 672 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Věšťany. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastn... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 740 000
 Kč
Prodej rodinný dům 5+kk po rekonstrukci, v obci Miletín, okres Kutná Hora
Před 672 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dovolujeme si vám nabídnout k prodeji rodinný dům v obci Miletín okres Kutná Hora v dispozici 5+kk, po celkové rekonstrukci, s pozemkem, velkou garáží a větším prostorem k parkování. Užitná plocha domu je 170 m2, pozemek má rozlohu včetně zastavěné plochy 407 m2. Dům byl v roce 2021 kompletně zrekonstruován , například: plastová okna, přípojka na kanalizaci a vodovod, el. přípojka v zemi, dům má i svoji studnu, celé horní patro včetně věnce bylo vystavěno nově, nová střešní krytina a zateplení, celý dům byl odizolován, nové pod... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 625 060
 Kč
Prodej rodinného domu, České Budějovice 5 - Suché Vrbné
Před 672 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám prodej řadového podsklepeného rodinného domu v lokalitě Suché Vrbné, která je městskou čtvrtí na východním okraji Českých Budějovic, v katastrálním území a městské části České Budějovice 5. Dům je umístěný na pozemku o celkové výměře 242 m2, zastavěná plocha z toho činí 127 m2 a za domem je uzavřená zahrádka o výměře cca 115 m2. Jedná se o dům o dvou bytových jednotkách s dispozicí 2+kk s možností výsta... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 300 000
 Kč
Prodej domu 6+1 - Praha 10 - Vršovice
Před 672 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rohového domu (poloviny dvojdomu) na Praze 10 - Vinohrady. Dům postavený v 60. letech stojí v klidné vilové čtvrti na návrší Bohdalec, původně třípodlažní dům byl rekonstruován a rozšířen na začátku 90. let. Momentálně je v domě jeden byt s dispozicí 6+1 s možností rozšíření o momentálně nevyužitou půdu. Dům lze rozdělit na více oddělených bytů spojených schodištěm (3 byty 1+1 s využitím půdy, případně další 3 x 1+kk) nebo na dva byty s oddělenými chody (2+1 a případně 3+1). Momentálně k dispozici koupelna s vanou, toaletou a umyvadl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 500 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 100 m2 -
Před 672 dny - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme ke koupi nemovitost na jedinečném, krásném místě u rybníka v klidné obci Žďár nad Orlicí. Jedná se o dům vhodný k rekonstrukci dle vlastních představ s aktuální dispozicí 3+1 v přízemí s rozsáhlou půdou a letním pokojem v podkroví (viz. půdorys ve fotogalerii). K domu patří dílna, prádelna a pěkný sklípek. Kromě domu na zahradě stojí další zděná stavba momentálně využívaná jako dřevník. Zahrada je oplocená a udržovaná s množstvím vysazených ... (více v detailu)
2 750 000
 Kč
Prodej nového domu 5+kk 5 minut od Olomouce / Křelov
Před 672 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Chcete bydlet 5 minut od Olomouce? Pak vás zcela jistě osloví nabídka prodeje dvoupodlažního, nepodsklepeného, rodinného domu s dvougaráží, větší zahradou se zahradním altánem a bazénem. Nemovitost o dispozici 5+kk se nachází v klidné části obce Křelov-Břuchotín, místní část Křelov, na pozemku o celkové výměře 917 m2, zast. plocha a nádv. 165 m2. Dům sestává z dvougaráže propojené s technickou místností a domem, vstupní haly, samostatného WC, pokoje pro hosty s vlastní koupelnou, velkého obývacího pokoje propojeného s jídelnou a kuchyní a se vstupem na terasu a do zahrady, dvou dětských pokojů, hlavní ložnice se šatnou, koupelny se sprchovým koutem i vanou. Zahrada nabízí terasu k posezení s hliníkovou pergolou, trávník se závlahovým systémem, bazén zn. Gluc o rozměrech 6 x 3,5 x 1,5 m, zahradní altán 1+kk, který je postaven jako dřevostavba. Může sloužit jako zázemí zahrady či jako domek pro hosty. Je osa... (více v detailu)
Olomoucký kraj
18 500 000
 Kč
Prodej RD 2+kk 57 m2 Kravsko
Před 672 dny - HYPERINZERCE
Na prodej Vám nabízíme RD, u kterého probíhá právě rekonstrukce a kde můžete ještě ovlivnit např. výběr dlažby, obkladů či dveří. S majitelem domu se dá také domluvit, v jaké fázi rekonstrukce můžete tento dům koupit. Rodinný dům se nachází v klidné části Obce Kravsko, která je vzdálena 10 km od Znojma. Dům má dispozici 2+kk plus menší pokoj 6,40 m2, kuchyňský kout s obývacím pokojem 23 m2, pokoj/ložnice 14,50 m2, menší pokoj 6,40 m2, zádveří a chodba 9 m2 koupelna, kde je plánovaný sprchový kout, umyvadlo, WC a pračka 4 m2 Vizualizaci kuchyně a koupelny najdete ve fotogalerii. Video prohlídka ukazuje současný stav domu. Vytápění domu je podlahovým el. topením. Bojler na ohřev vody je plánovaný na chodbě u vstupu, stejně tak případná sušička a vestavěná skříň. Dům je napojen na obecní kanalizaci a vodovod. Plyn zde připojen není. Dům je celý podsklepený, rozdělený na menší části, kde se dá připravit také posezení s p... (více v detailu)
Neuvedeno
Pronájem rodinného domu 2+1 Stará Břeclav
Před 672 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem rodinného domu o dispozicích 2+1 v klidné části města Břeclav. Dům je patrový, v přízemí se nachází menší předsíň, kuchyně, obývací pokoj a koupelna s vanou a sociálním zázemím. Z obývacího pokoje vede schodiště do patra, kde se nachází ložnice a menší úložný prostor. Dům je po částečné rekonstrukci, je vytápěn ústředním plynovým kotlem, podkroví klimatizováno. Je částečně vybaven: sedací souprava, kuchyňská linka se sporákem a digestoří, lednice s mrazákem. Možnost připojení k internetu a televize ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000
 Kč
Prodej RD se zahradou v Rousměrově, RD se dvěma bytovými jednotkami Rousměrov.
Před 672 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Exluzivní prodej rodinného domu se dvěma bytovými jednotkami 2+1 v Rousměrově s pozemkem 1.745 m2. Hledáte ke koupi dům se dvěma samostatnými bytovými jednotkami se zahradou s uzařeným dvorem, který by mohl sloužit pro trvalé bydlení, soukromou rekreaci či k realizaci podnikatelského záměru? Každý z těchto plánů lze naplnit při koupi této nemovitosti na klidném kraji obce Rousměrov v srdci Českomoravské Vysočiny na hlavním silničním tahu na Brno. Zastávka hromadné autobusové dopravy je přímo proti domu. Obec je vybavena obecním úřadem. Další obecní vybavenost je ve Velkém Meziříčí a v okresním městě Žďár nad Sázavou. Dům je z větší části podsklepený kde se nachází kotelna s úložným prostorem a kotlem s výměrou 20m2, díl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 965 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 180 m2 -
Před 672 dny - HYPERINZERCE
Prodej samostatného podsklepeného rodinného domu o dispozici 4+1 se zahradou, krytým bazénem, pergolou a dvojgaráží, vlastní studnou s pitnou vodou. Jedná se o prostorný patrový dům na klidném místě na konci slepé ulice, v těsné blízkosti lesa, postavený na pozemku o celkové výměře 1500 m2. Svou polohou zajišťuje dostatečné soukromí a prostor pro relaxaci, ale zároveň snadnou dostupnost do hlavního města. Na dálnici Praha - Karlovy Vary je to přibližně 10 minut cesty autem, na okraj Prahy necelých 30 minut. Dům byl kolaudován v roce 2004, je postaven ze zatepleného zdiva Porotherm, okna jsou plastová (dvojsklo). Vytápění je řešeno: jednak podlahovým teplovodním topením napojeným na tepelné čerpadlo a jednak krbem, od nějž jsou do horního patra vyvedeny teplovzdušné rozvody. Nespornou v... (více v detailu)
14 500 000
 Kč
Pronájem RD 5+1 147m2 Praha 4 Chodov zahrada, terasa, garáž nezařízený
Před 672 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivně možný pronájem moderní novostavby třípodlažního RD 5+1 147m na P4-Kamýku. V prvním podlaží se nachází obývací pokoj s východem na terasu a přímým vstupem do zahrady. V obývací hale pod uzavřením plně a moderně vybavená kuchyně ( indukční vaření, horkovzduš. trouba, myčka, lednice s mrazákem, digestoř). Na stejném podlaží technická místnost s toaletou. Ve druhém podlaží se nachází celkem tři neprůchozí ložnice, koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. V posledním podlaží je další koupelna s WC, studio/pokoj... (více v detailu)
Hlavní město Praha
43 000
 Kč
nabízí, prodej, rodinné domy Lesonice
Před 673 dny - HYPERINZERCE
Naše společnost Vám nabízí prodej domu určeného k dokončení rekonstrukce v obci Lesonice. Dům je zateplený, okna plastová, dveře původní dřevěné. Do domu je přiveden plyn, voda řešena vlastním vrtem. V přízemí domu je koupelna, kuchyň propojená s obý... (více v detailu)
2 650 000
 Kč
Prodej domu Nové Hodějovice
Před 673 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
prodej rodinného domu v Nových Hodějovicích. Dispozičně se ve zvýšeném přízemí nachází byt 2+1 s koupelnou (WC, sprcha), k využití je půdní prostor. Na zahradě je kolna s přístřešky. Objekt je podsklepen, napoj... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu 3+kk - roubenky, 72 m2, Dolní Tošanovice
Před 673 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám ke koupi roubenou stavbu rodinného domu, situovanou do klidného prostředí obce Dolních Tošanovic poblíž Frýdku-Místku. Převzít započatou myšlenku umístění roubené stavby, stále oblíbené nejen v horských oblastech, blíž k městu, je ojedinělou příležitostí. K dispozici je kompletní projektová dokumentace s platným stavebním povolením. Na pozemku je zprovozněno připojení el. energie a přivedena obecní voda až k domu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 990 000
 Kč
Prodej, Dvougenerační dům 2x 4+1, 175m2, Soběchleby
Před 674 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně k prodeji velký dvougenerační dům s pergolou, skleníkem a garáží po nákladné rekonstrukci v obci Soběchleby s dispozicí 8+2, se dvěma bytovými jednotkami, 4+1 v přízemí a 4+1 v prvním patře, s celkovou podlahovou plochou 180m. plastová okna, 2x kuchyňská linka včetně vestavených spotřebičů včetně myčky, 2x koupelna s vanou a sprchovým koutem, parketové podlahy, obklady, dlažby, ústřední topení. K vytápění a k ohřevu vody slouží plynový kotel. Obytné přízemí tvoří vstupní chodba se schodištěm, kuchyň s jídelnou, velký světlý obývací pokoj, ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 490 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 6+1 s vjezdem, garáží a zahradou, Hrušky, okres Břeclav
Před 674 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím k prodeji patrový řadový rodinný dům 6 + 1 s garáží, prostorným vjezdem, dvorem a zahradou, o celkové ploše pozemku 1174 m2 a obytnou plochou 300 m2, nacházející se v Hruškách u Břeclavi. Dispozice domu : - Přízemí domu zahrnuje čtyři velké pokoje, kuchyni s jídelnou, dvě koupelny se sprchovým koutem a toaletou a je přístupné jak hlavním vchodem z ulice, tak ze dvorního prostranství. - V 1. patře jsou dva pokoje, místnost v přípravě na koupelnu, část půdního prostoru připravená na vybudování pokoje či kuchyně. - Dům je z větší části podsklepen. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, byla vyměněna okna, střešní krytina, je napojen na všechny dostupné sítě a je ve velmi dobrém technickém stavu, průběžně byl udrž... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 490 000
 Kč
Mobilní dům k celoročnímu užívání
Před 674 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
možný prodej nádherných modulových a mobilních domů. Samozřejmostí je doprava na Vámi zvolenou parcelu či zahrádku v rámci celé ČR včetně odborného poradenství k získání stavebního povolení a komunikace s úřady. Nabízíme i stavbu základové desky nebo nosných patek, obložení exteriéru dřevem, realizace střech a opláštění i montáž teras. Modulové domy jsou o různých zastavěných plochách – od 58m až do 130m. V podstatě jednoduché pořízení krásného, luxusního bydlení bez práce za nejlepší ceny na trhu. Nabízíme krásný mobilní dům s cedrovým ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
500 000
 Kč
Pohledy - Horní Hynčina -chalupa, 3 bytové jednotky, zahrada 522m2 – chalupa
Před 674 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji chalupu k rekreaci i trvalému bydlení v obci Pohledy-Horní Hynčina. Nemovitost je určena k rekonstrukci. Dispozičně nabízí až tři bytové jednotky. V jedné části domu je místnost o přibližné užitné ploše 20m2 a kuchyňka s komorou. Druhá bytová jednotka nabízí dvě prostornější místnosti o přibližné užitné ploše 16m2 a třetí možnost samostatného bydlení nabízí půdní prostor. Všechny byty mají samosta... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 350 000
 Kč
Prodej domu 230 m, zahrada 446 m, ul. Stinkovská, Praha 10- Dubeč
Před 674 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej prostorného dvojpodlažního samostatného domu, postaveného roku 2004, situovaného ve slepé ulici v klidné rezidenční čtvrti v Praze 10 Dubči. Dům o dispozici 5+1 s celkovou užitnou podlahovou plochou 230 m stojí na pozemku o celkové rozloze 599 m, z čehož je 153 m půdorys domu a 446 m velikost zahrady. Dům je prostorově velkorysý, s garáží, prostorným balkonem a výhledem do prostoru. V přízemí domu je velká místnost s krbem, kompletně v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
18 900 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 189 m2 - Jakubov u Moravských Budějovic, 837 m2 pozemek
Před 675 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Máme pro Vás exklusivní nabídku prodeje zajímavého rodinného domu v obci Jakubov u Moravských Budějovic. Tento samostatně stojící dům na venkově nabízí pohodlné žití početné rodince nebo i více generacím pospolu a přitom samostatně. Díky starostlivé péči svých majitelů je ve výborném, čistém stavu. Dispozičně: přízemí domu, suterén - garáž, dílna, kuchyňka, vinárna s barem, sklad, vodárna, prádelna s WC, technická místnost 1.patro - veliká terasa ze které je vstup přes zádveří, šatna, veliká hala s posezením, dlouhá chodba, ložnice, obývák s jídelnou, kuchyň, spíž, koupelna s vanou, WC samostatné, schodiště dřevěné zábradlí, zádveří pro vstup na zahradu 2.patro - veliká terasa se vstupem na střechu domu, čtyři pokoje, sociální zázemí, lodžie. Pokoje jsou veliké, nadstandartní, světlé, okna plastová, nová se žaluziemi a sítěmi, na podlahách keramika, beton, koberce s filcem, scho... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Rekreační chata, Kunčice pod Ondřejníkem
Před 675 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Rekreační chata, Kunčice pod Ondřejníkem. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podsta... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 533 000
 Kč
Rodinný dům, podíl o velikosti id. 1/2, Pšov, okres Karlovy Vary
Před 675 dny - HYPERINZERCE
Rodinný dům, podíl o velikosti id. 1/2, Pšov, okres Karlovy Vary. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nez... (více v detailu)
289 000
 Kč
Dvougenerační rodinný dům, Křešice – Třeboutice
Před 675 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Dvougenerační rodinný dům, Křešice – Třeboutice. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 652 000
 Kč
Rodinný dům (127,98 m2) s vedlejší stavbou, Rosice (u Brna)
Před 675 dny - HYPERINZERCE
Rodinný dům (127,98 m2) s vedlejší stavbou, Rosice (u Brna). Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněže... (více v detailu)
1 890 000
 Kč