Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 795 výsledků

Rodinný dům, Zlosyň, podíl 7/14
Před 675 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Zlosyň, podíl 7/14. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy r... (více v detailu)
Středočeský kraj
900 000
 Kč
Rekreační chata, Stará Rokle
Před 675 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Rekreační chata, Stará Rokle Konstrukce chaty je zděná. Chata není zateplená. K chatě nepatří pozemek. Přístup je po nezpevněné cestě v zahrádkářské osadě. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientačn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
240 000
 Kč
Rodinný dům, obec Verneřice, Rytířov
Před 675 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje koupi rodinného domu v obci Rytířov - Verneřice. Dům je veden jako státem chráněná památka a nachází se jako poslední v ulici. V sousedství je již jen les. Stavba je vesnického typu a díky své poloze poskytuje mnoho soukromí. Nemovitost je vhodná jak k rekreačním účelům, tak i k trvalému bydlení. Jedná se o krásné a klidné bydlení. Vytápění nemovitosti je lokální. Dům je napojen na obecní řád. Odpady jsou svedeny do septiku s trativodem. V přízemí se nachází vstupní chodba, kuchyň a obývací místnost. Dále je zde koupelna a ložnice. Po schodišti se dostanete do patra. Zde jsou další dva obytné pokoje. Rytířov je malá část obce Verne... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu 70 m2 + půda
Před 675 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Jste kutil, který si užívá práce a baví ho zvelebovat? V tom případě pro vás mám příležitost v podobě rodinného domu k rekonstrukci v Kounicích, asi 15 minut autem od Černého Mostu v Praze a pár minut od Českého Brodu. Místo má svoji atmosféru. Možná také proto, že se majitelka léta věnovala menší zahradě u domku, na kterou už ji v posledních letech nezbyl čas, ale odvedená práce je tu stále cítit. Když otevřete vrata, dýchne tak na vás svět sám o sobě. Dům má dvě nadzemní podlaží včetně půdy, která může po rekonstrukci sloužit jako obytná. Rozloha přízemí je 70 m2. Pozemek včetně domu měří 222 m2. Pokud potřebuje... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 997 000
 Kč
Bučovice, id. polovina RD, 86 m2, suterén, garáž s dílnou - rodinný dům
Před 675 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme ideální podíl ve výši 1/2 rodinného domu s rozdělenými bytovými jednotka (1 n.p a 2. np ), s garáží, technickými místnostmi v žádané lokalitě ve městě Bučovice. K prodeji je nyní řešeno 1 np, kde se nachází samostatný byt 3 + 1 o rozloze cca 86 m2 a prostor v suterénu Zde je nyní řešeno rozdělení ½ (sklepní prostory a možná bytová jednotka 1 + 1 ). Navíc je k domu přistavena a nabízí se k prodeji celá garáž s dílnou o rozloze cca 40 m2. Byt je připravený k rekonstrukci. Nabízí se velmi příjemné řešení s možností realizace dle vlastních představ - obývací pokoj s rohovým oknem, prostorná kuchyně s úložným prostorem, tři pokoje, koupelna, kde je možné zrealizovat vanu ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 990 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 220 m2 -
Před 675 dny - HYPERINZERCE
V exkluzivním zastoupení majitelů Vám nabízíme k prodeji samostatně stojící patrový rodinný dům o dispozici 5+1 v obci Vojkovice u Mělníka na pozemku o celkové výměře 705 m2. Jedná se o rozsáhlé stavení přibližně z roku 1850, které je rozvrženo následujícím způsobem: 1. Přízemí domu - obývací pokoj, kuchyň, ložnice, samostatné WC, koupelna a chodba přes kterou se dostaneme do části domu, která je nyní využívána jako keramická dílna, dále je zde umístěna spižírna, druhá dílna a technické zázemí domu. 2. V patře pak nalezneme 3x samostatný pokoj, sušárnu s případnou možností předělání na 4. pokoj a vstup na půdu. Stav domu... (více v detailu)
6 000 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 158 m2 -
Před 675 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům o dispozici 5+1 s garáží, umístěný v klidné lokalitě na pomezí brněnských městských částí Židenice a Juliánov. Dům o celkové podlahové ploše 158 m2 je určen k rekonstrukci a případnému rozdělení na dvě samostatné bytové jednotky. V pěší vzdálenosti se nachází přírodní památka Bílá hora – lesopark s krásným výhledem na celé Brno. Ačkoliv se v blízkosti domu nachází veškerá občanská vybavenost – školy a školky, zastávka MHD, supermarket, dětské hřiště, poliklinika, restaurace ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 990 000
 Kč
rodinný dům v České Lípě
Před 676 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu v České Lípě ve vyhledávané a klidné lokalitě Kopeček. Dům byl postaven v roce 1971 a od té doby prošel průběžnou rekonstrukcí - koupelna, topení, některé stěny jsou zateplené. Dům je ihned k nastěhování. Je napojený na vodovodní řád, odpady svedeny do veřejné kanalizace, ústřední vytápění plynovým kotlem. Má menší sklep, v přízemí je zádveří, chodba, sklad, prádelna s WC a sprchovým ... (více v detailu)
Liberecký kraj
5 500 000
 Kč
Zahrada s chatkou, kolonie U Letiště, Břeclav
Před 676 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje koupi zahrady a rekreační chatky v zajímavé zahrádkářské kolonii U Letiště, Břeclav. Jedná se o dva sousedící pozemky, které mohou fungovat i samostatně. Šíře první parcely cca 7,5 m, druhé cca 15 m. Přístup na pozemky zajištěn po zpevněné ploše. Celá zahrada je oplocena, nachází se na něm nejen malá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 999 000
 Kč
Rodinný dům Modřany ideální 1/2
Před 676 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízím k prodeji ideální polovinu rodinného domu na rozhraní Modřan a Komořan. Dům stojí na rohu velice klidné ulice, stranou od veškerého hluku a provozu. Zastavěná plocha domu je 140 m2 na pozemku 747 m2. Prodává se ideální ½ domu, první patro. Majitel druhé poloviny domu obývá přízemí. Prodávaná polovina domu je ve stavu před rekonstrukcí, ale má velký potenciál využití. Územní plán dovoluje, jednak zvětšení domu do plochy, a současně vybudování střešního bytu místo stávající půdy. Můžete si vybudovat krásný velký mezonet, nebo bydlení dvou generací, to už je na vás. Pozemek okolo domu umožňuje soukromí všem budoucím obyvatelům domu, tak jak je rozdělený a používaný nyní, nebo v budoucnu. Na zahradě je ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Karlovy Vary - Tašovice
Před 678 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej novostavby řadového rodinného domu v Karlových Varech - Tašovicích. Nepodsklepený zateplený panelový dům má 3 podlaží a celkovou užitnou plochu 204 m. V přízemí je zádveří, garáž, technická místnost a obývací pokoj s kuchyňským koutem, celkem podlahová plocha 78,62 m. V 1. patře je prostorná ložnice s lodžií, dva samostatné pokoje, koupelna a chodba se schodištěm, celkem podlahová plocha 79,46 m. Ve 2. patře - podkroví je úložný prostor o velikosti cca 50 m. V celém domě jsou plovoucí podlahy a dlažby (koupelna, garáž a lodžie), vytápěn je plynovým kotlem s rozvodem do radiátorů. Součástí domu je i komín a tedy možnost osazení krbových... (více v detailu)
Karlovarský kraj
8 100 000
 Kč
Rodinný dům 6+1(258m2), pozemek 3899m2, Jevany
Před 678 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Mimořádná nabídka architektonicky významné rodinné vily z r. 1903 (navržená známým architektem Josefem Fantou k jehož dílům patří i pražské Hlavní nádraží) ve stylu anglické secese pro významnou českou spisovatelku na rozsáhlém pozemku (3899m2) se vzrostlou zelení. Jedna z nejhodnotnějších zdejších vil s geniem loci místa, kde si na březích soustavy jevanských rybníků, v atraktivní lokalitě chráněné krajinné oblasti svá letní sídla v minulosti stavěly významné osobnosti podnikatelského, politického i uměleckého světa. Malebnost a romantický ráz okolní krajiny a především krásné lesy do Jevan lákají příznivce klidného, rezidenčního bydlení za městem. Jevany se rozkládají na okraji národní přírodní rezervace Voděradské bučiny asi 34 kilometrů jihovýchodně od centra Prahy a třináct kilometrů východně od města Říčany. Klidná a okouzlující rezidenční lokalita s veškerou občanskou vybaveností, s dobrou dostupností do centra Prahy. (prodejna potravin, pošta, restaurace, kino, mateřská šk... (více v detailu)
Středočeský kraj
49 000 000
 Kč
Investiční dům v centru Kladna.
Před 678 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Skvělá investiční příležitost v širším centru Kladna, jen par kroků od kamenného Gymnázia v Kladně. Nabízíme k prodeji dům s 5ti bytovými jednotkami v lokalitě, Kladno - Centrum, ul. Cyrila Boudy. Nájemní dům s okamžitým měsíčním výnosem je řešen: V přízemí se nacházejí sklepy a úložné prostory pro bytové jednotky a další nepřístupné nebytové prostory, které po úpravách lze také využít. V prvním nadzemním podlaží jsou 3 bytové jednotky a to: 2x2+kk , které jsou podobné kolem 40m2 a bytová jednotka o dispozici 1+kk, cca 25m2. V druhém nadzemní podlaží jsou 2 bytové jednotky 2x1+kk o velikosti cca 25m2. Ve druhém nadzemním podlaží je k dispozici volná půda, kterou lze také přestavit na další menší 2 bytové j... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 990 000
 Kč
Prodej domu se zahradou 1189m2, Kralupy nad Vltavou-Lobeček
Před 678 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Stars reality Vám zprostředkují prodej patrového cihlového rodinného domu 4+1, s balkonem, garáží, parkovacím stáním a zahradou se skleníkem, dílnou, udírnou, o celkové ploše pozemku 1189m2, v nejžádanější lokalitě města Kralupy nad Vltavou-Lobeček. V přízemí domu je obývák s krbovými kamny, kuchyně, ložnice, koupelna, WC a komora, v patře je dále pokoj, komora, nově vybudovaná koupelna, balkon. Dům je částečně podsklepen, má nově zrekonstruovanou střechu s vyvložkovaným komínem, plastová okna, na pod... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 436 000
 Kč
Prodej domu 2 + 1, pozemek 919 m2, Velemín - Bílinka
Před 678 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme menší rodinný dům o dispozici 2 + 1, který se nachází v obci Bílinka v blízkosti dálnice D8. Dům je ve svahu, v 1. patře se nachází obytná část s hlavním vstupem do domu. Výměry místností: obývací pokoj 22,5 m2, chodba s kuchyňským koutem 8,82 m2, ložnice 11,76 m2, koupelna 5,16 m2, WC 1,32 m2, komora 1,43 m2. V přízemí domu se nachází sklepní prostory a společenská místnost s krbem s přímým vstupem na zahradu. Dům má předělanou střechu, plastová okna, p... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 890 000
 Kč
High-tech designová novostavba rodinného domu 4+kk s bazénem
Před 678 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Zajímavá investice! Nabízíme high-tech designovou novostavbu rodinného domu 4+kk, o podlahové ploše 125 + 40 m2 teras (z nichž je 15 m2 krytých). Dále je zde samostatná garáž 24 m2 + vjezd pro dva automobily, venkovní bazén a zahradní domek. Dům je protkaný nejnovější technologií s inteligentním ovládáním. Vše bylo navrženo tak, aby se minimalizovala náročnost na úklid a komfort uživatelů domu. Nepodsklepená bezbariérová dřevostavba z roku 2016 s velikým obývacím pokojem a kuchyní o velikosti 37 m2, pracovnou, pokojem, samostatným WC, koupelnou s prostorným sprchovým koutem, tech. místností a ložnicí s vlastní šatnou. Z obývacího pokoje, ložnice i terasy je nádherný výhled do okolí. Dům je situován na hraně svahu, který je ukončen gabionovými zdmi. Celý pozemek je oplocený (plot + ostnatý drát, dřevěný plot o výšce 2 m). Díky tomu je zachováno maximální soukromí. V domě je rekuperace vzduchu s TČ (země-vzduch), osvětlení RBG LED, předokenní rolety napojené na meteostanici, centrální ... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 990 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 123 m2 -
Před 678 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji řadový dům v obci Kvíčovice. Obytná plocha nabízeného řadového domu je 123 m2, zastavěná plocha RD je 90 m2. K domu náleží pozemek o velikosti 298 m2. V každém řadovém domě bude umístěn plynový kotel se zásobníkem na ohřev vody. Samozřejmostí je celoplošné podlahové vytápění po celém domě. Vybavení domu si kupující může vybrat ze standardů, které developer v tomto projektu nabízí. Standardy jsou součástí kupní ceny. Nabídku těchto standardů zašleme po domluvě. Obec Kvíčovice se nachází zhruba 2 km od města Holýšova, ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 190 000
 Kč
Prodej domu 5+1 200m2 v Polichně, okr. Zlín
Před 678 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Domov, kde nechybí příroda a klid … ...ideální pro pejskaře, myslivce či rybáře. Užitná plocha domu zcela jistě uspokojí i potřeby větší rodiny. Dům má čtyři samostatné ložnice (pokoje), kuchyň s krbovými kamny, velký prostorný obývací pokoj a samostatnou koupelnu a záchod. V přízemí domu se rovněž nachází kotelna s dílnou. Dům disponuje výběhem či malou zahrádkou, garáží-průjezdem a přístavky. V současné době jsou přístavky vzhledem k technickému stavu určeny k rekonstrukci. Na zahradě je starší kruhový bazén... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 000 000
 Kč
Prodej poloviny rodinného domu s vymezenou byt. jednotkou v OV, 102 m2 - Opava - Jaktař
Před 678 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Zájemcům o bydlení na periferii města venkovského typu s bohatstvím zeleně a potůčkem kolem rodinného domu nabízím jednu ze dvou bytových jednotek v osobním vlastnictví se samostatným vchodem, menší halou a elegantním schodištěm spojujícím dvě podlaží a rozdělujícím tak bytovou jednotku na dvě části. V 1. NP nacházíme dětský pokoj a ložnici v doplnění rozměrné koupelny s okýnkem a společným WC. Ne náhodou je zde umístěna i technická místnost s novým kondenzačním plynovým kotlem v návaznosti na čerstvě vyvložkovaný komín. Neméně světlému 2. NP dominuje vzdušný obývací pokoj, který se momentálně dělí o pár metrů s pracovnou, a půvabná, prakticky uspořádaná kuchyň, obojí s krásným výhledem do okolí. Za pozornost stojí i další, tentokrát samostatné WC s umyvadlem přímo proti schodišti. Vybranou podlahovou krytinou je dlažba (ve 2. NP přikrytá linol... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 990 000
 Kč
Kyjovice, okr. Znojmo, RD 4+1, vinný sklep, garáž, terasa – rodinný dům
Před 680 dny - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme rodinný dům o dispozici 4+1 (s možností jednoduché přestavby na 5+kk) a o přibližné celkové užitné ploše 160 m2 v obci Kyjovice, okr. Znojmo. Dům je patrový, samostatně stojící, obdélníkového tvaru a je v dobrém stavu. Dům nabízí velkorysou terasu s krásným výhledem. Kromě domu s garáží se na pozemku o celkové velikosti 614 m2 nachází také hospodářské stavení a pod domem najdeme vinný sklep. Dům je připojen na veškeré inženýrské sítě a na zahradě najdeme i studnu s užitkovou vodou. Kyjovice jsou malou vinařskou obcí a najdeme ji severovýchodním směrem cca 1... (více v detailu)
6 390 000
 Kč
Prodej vícegeneračního RD/penzionu, 388 m2, po rekonstrukci, na pozemku 606 m2, Praha 5-Stodůlky, Živcových
Před 680 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Prodej vícegeneračního RD/penzionu, 388 m2, po rekonstrukci, na pozemku 606 m2, Praha 5-Stodůlky, Živcových. Tato víceúčelová nemovitost sestává ze 3 podlaží a podkroví. Ve spodním podlaží, polosuterénu, je umístěna kuchyň s jídelnou, koupelna s WC, sauna, technické místnosti, zimní zahrada a garáž. V 1. a 2. NP se v každém nachází 3 samostatné pokoje s vlastní koupelnou s WC a s předsíní, dále kuchyň, sklad a místnost pro úklid. Vstup do všech pokojů na patře je z centrální chodby. Každé podlaží má vlastní klimatizaci a samostatný vstup z pozemk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
35 000 000
 Kč
Prodej, rodinné domy, 256 m2 + půda, Čtveřín
Před 680 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme exkluzivně k prodeji novostavbu rodinného domu v obci Čtveřín vzdálené 10 minut autem od Liberce nebo Turnova. Dům lze využít jak pro jednu rodinu, tak jako vícegenerační dům. V přízemí domu se nachází kuchyň se vstupem do zahrady, obývací pokoj, dva pokoje, technická místnost, WC a koupelna se sprchovým koutem. V patře jsou dva prostorné pokoje se šatnami, 2 koupelny s WC a vstup na půdu, která je zateplená... (více v detailu)
Liberecký kraj
17 900 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 146 m2 -
Před 681 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům 5+1 v klidné a žádané lokalitě obce Staré Město u Bruntálu. Obytná plocha 146m2, užitná plocha 230m2, plocha pozemku 830m2. Jedná se o samostatný, podsklepený dům. V prvním podlaží domu se nachází předsíň, kuchyň, dva pokoje, koupelna s WC, šatna a spíž. Ve druhém podlaží se nachází předsíň, tři pokoje, koupelna s WC. V podkroví jsou dvě místnosti. Dům j... (více v detailu)
3 200 000
 Kč
Prodej rodinného domu 190 m2 , pozemek 1253 m2, Oblouková, Ohrobec
Před 681 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
REZERVACE! MÁTE SEN O VELKÉM DOMĚ BLÍZKO PŘÍRODY, NA KRÁSNÉM MÍSTĚ V OBKLOPENÍ ZELENĚ?  POTŘEBUJETE GARÁŽ A ZAHRADU?   Jeden takový dům mám, je opravdu velký 5+1 s krytým parkováním, garáží, terasou, pergolou a úžasnou zahradou ( 1 253 m2 ). Na mých webových stránkách najdete mnohem více fotografií a půdorysů. V přízemí domu vás uvítá opravdu velký obývací pokoj s jídelnou a krbem ( 44 m2 ). Ideální prostor na setkávání celé vaší rodiny. Dále projdete do kuchyně ( 10 m2 )  s praktickou komorou ( 2,5 m2 ), kterou jistě ocení každá kuchařka. V přízemí je první koupelna (4,9 m2 ), toaleta ( 2,2 m2 ) a samostatný pokoj ( 13,8 m2 ). Za mě ideální pracovna, trucovna pro muže či šatna pro ženy. V patře jsou k dispozici další 3 samostatné pokoje ( 20,3 m2, 20,4 m2 a 18,5 m2 ) a velká koupelna s toaletou ( 12,4 m2 ) s dalším praktickou komorou ( 10 m2 ).   Ze všech oken si hledíte přímo do své zahrady, která je s láskou pěstěná a udržovaná. Najdete tady vzrostlé stromy, keře, prostor na okr... (více v detailu)
Středočeský kraj
12 790 000
 Kč
PRODEJ - rodinný dům na ul. Sokolská v Ústí nad Orlicích - Kerhartice
Před 681 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Hledáte rodinný dům, který si můžete zrekonstruovat podle svých představ a přání? Rád bych Vám jeden takový ukázal... Nachází se na ul. Sokolská v Ústí nad Orlicí - Kerhartice a nyní má dispozici 3+1 s obytnou plochu 107 m2, ale tu si můžete snadno změnit díky půdě, která je vhodná pro půdní vestavbu. Celková výměra pozemku činí 287 m2. Dispozice domu: 1.NP - vstupní chodba, kuchyň, dva samostatn... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 990 000
 Kč