Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 795 výsledků

RD 4+kk, ul. K Ubytovnám, Petřvald u Karviné
Před 682 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodej novostavbu rodinného domu 4+kk, který bude připravený k nastěhování ihned po kolaudaci, tedy do konce roku 2022. Dům se nachází na velmi pěkném a klidném místě ve slepé ulici na ulici K Ubytovnám, Petřvald u Karviné. Pozemek je obdélníkového tvaru a má výměru 681 m2 + podíl na příjezdové cestě. Dům je dispozičně 4+kk+technická místnost. Z obývacího pokoje a dvou dalších pokojů je vstup na terasu o velikosti 31 m2. Celková užitná plocha domu včetně terasy je 154 m2, všechny pokoje jsou neprůchozí, koupeln... (více v detailu)
8 000 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+kk, 124m2, Jenštejn
Před 682 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji úžasný cihlový rodinný dům o třech NP a dispozici 5+kk o celkové ploše 124 m2, s pozemkem 124 m2, ve velmi žádané lokalitě Jenštejn u Prahy. Dům je z roku 2009 a v prvním NP nabízí prostorný světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na verandu, chodbu a samostatnou toaletu. Ve druhém NP dům nabízí světlý děts... (více v detailu)
Středočeský kraj
9 990 000
 Kč
Rodinný dům Skuhrov
Před 682 dny - HYPERINZERCE
Obec Skuhrov se nachází asi 6 km SZ od Železného Brodu směrem do Jablonce nad Nisou. V obci je základní škola včetně školy mateřské, družina mládeže a školní jídelna, pošta, prodejna smíšeného zboží, dvě sokolovny a hostinec. V obci je kompletní infrastruktura mimo kanalizaci a centrální ČOV a základní občanská vybavenost. Objekt se nachází po levé straně silnice v části Skuhrov. Předpokládá se standardní rodinný dům po částečné rekonstrukci v průměrném ST stavu. Příslu... (více v detailu)
4 000 000
 Kč
nabízí, prodej, rodinné domy Lípová, Třebíč - Podklášteří
Před 682 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Naše společnost Vám zprostředkuje prodej rodinného domu na ulici Lipová v Třebíči. V přízemí domu je garáž na dvě auta, technická místnost s kotlem a dvě místnosti. V 1. patře domu je bytová jednotka 3+1: 3 samostatné místnosti, koupelna s toaletou a kuchyň se spížkou. V 2. pat... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Prodej rodinného domu 329 m² ,pozemek 1207 m², Horní Bludovice, okres Karviná
Před 682 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím exklusivně k prodeji rodinný dům vel. 329 m² , pozemek 1207 m² . Sháníte ke koupi krásný prostorný dům, v němž byste mohli žít klidným rodinným životem a vychovávat své děti v příjemném venkovském prostředí s výbornou dostupností do centra měst Havířov, Frýdek - Místek, i Český Těšín. RD byl zkolaudován v roce 1997, kde v roce 2016 proběhla částečná rekonstrukce. Jedná se o zděný dům z Ytongu 36,5 cm, stropy keramické, dřevěné trámové, střecha polovalbová , krytina betonová taška. Dům má zastavěnou plochu 171m² , celkově podsklepený, obdélníkového půdorysu s jedním nadzemní podlažím, terasou, obytným podkrovím s balkonem. Nemovitost se nachází na okraji obce Havířov s veškerou dostupností a občanskou vybaveností. K domu náleží oplocený stavební pozemek s výměrou 1207m² , na němž nyní stojí zahradní altán. Součástí domu je také zastřešené garážové stání pro 3 auta. Dispozice domu: Přízemí o celkové výměře 117,34 m² - zádveří, chodba, kuchyň s jídelnou obývací pokoj s krbem, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 290 000
 Kč
Prodej RD, 5+kk, 142 m², Vráto u Českých Budějovic
Před 682 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení skupiny Livest Vám nabízíme prodej novostavby bytu 5+kk ve vile o dvou bytových jednotkách. Nachází se ve Vrátě, na severním okraji Českých Budějovic. V rámci projektu Na Pěšině si můžete vybrat vhodnou polohu domu. Pomůžeme Vám i s klientskými změnami (výběr podlah, dveří, obkladů, vybavení koupelen apod.). Dům má ve dvou podlažích celkovou plochu 141,81 m². Uvítáte oplocenou zahradu a dvě soukromá parkovací stání. V přízemí je kuchyně propojená s obývacím pokojem a z něj pak vstoupíte přímo na zahradu. Spodní pokoj může sloužit jako ložnice i pracovna. Hned vedle máte koupelnu se sprchovým koutem a technickou místnost. V patře na Vás čekají 3 pokoje, další větší koupelna a šatna. Z jednoho pokoje a z chodby se dostanete na balkon o výměře cca 11 m². Poslouží Vám i půdní prostor. V místě, kde dům stojí, si dopřejete krásné výhledy nejen na krajské město, ale i na Kleť nebo kopce B... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 990 000
 Kč
Prodej RD, 6+kk, 142 m², Vráto u Českých Budějovic
Před 682 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení skupiny Livest Vám nabízíme prodej novostavby jednotky 6+kk ve vile o dvou bytových jednotkách. Nachází se ve Vrátě, na severním okraji Českých Budějovic. V rámci projektu Na Pěšině si můžete vybrat vhodnou polohu domu. Pomůžeme Vám i s klientskými změnami (výběr podlah, dveří, obkladů, vybavení koupelen apod.). Dům má ve dvou podlažích celkovou plochu 141,81 m². Uvítáte oplocenou zahradu a dvě soukromá parkovací stání. V přízemí je kuchyně propojená s obývacím pokojem a z něj pak vstoupíte přímo na zahradu. Spodní pokoj může sloužit jako ložnice i pracovna. Hned vedle máte koupelnu se sprchovým koutem a technickou místnost. V patře na Vás čekají 4 pokoje a další větší koupelna. Fotka v galerii ukazuje koupelnu ve variantě domu 5+kk. Varianta pro 6+kk se mírně liší. Bližší informace Vám poskytne realitní makléř. Z jednoho pokoje a z chodby se dostanete na balkon o výměře cca 11 m². Poslouží Vám i půdní prostor. V místě, kde dům stojí, si dopřejet... (více v detailu)
Jihočeský kraj
9 490 000
 Kč
garáž litvínov důl Pavel 1
Před 683 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Prodám garáž Litvínov důl pavel Nad silnicí. Nízký roční poplatek cca 1600kc. Realitky nevolat !!
Ústecký kraj
350 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 208 m2 -
Před 683 dny - HYPERINZERCE
Blíží se Vánoce, tak si pod stromeček pořiďte svůj rodinný dům. Pokud zrovna netisknete peníze, a nemůžete si dovolit postavit nový, může být tato varianta jediné řešení. Protože takto velký nový dům se sklepem a pozemkem by stál přibližně o 2/3 více. Dům je sice spíše v původním, ale zato v perfektním stavu a proto se můžete okamžitě zabydlet a dlouho nic dalšího neřešit. Až se peníze naučíte tisknout nebo našetříte, pak klidně předělávejte, rekonstruujte a to třeba postupně. Pro běžnou rodinu je ideálně veliký, v 1.NP (74 m2) jsou 2 neprůchozí pokoje s obrovskou kuchyní, koupelnou a spíží, ve 2.NP (67 m2) jsou 2 neprůchozí plnohodnotné pokoje, další 2 komory, prostorná půda a sklep pod celým domem ... (více v detailu)
4 490 000
 Kč
Unín - RD 5+kk, pozemek 492m2, zahrada – rodinný dům
Před 684 dny - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji, samostatně stojící rodinný dům se zahradou, v pěkné a klidné lokalitě obklopené přírodou v obci Unín okres Brno-venkov. K domu náleží pozemek o celkové ploše 492 m2. Jedná se o novostavbu z roku 2011 s dispozicí 5+kk a přibližnou užitnou plochou 135 m2. Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě. Vytápění a ohřev vody zajišťuje velmi úsporný plynový kondenzační kotel. Dále jsou zde krbová kamna, která se postarají nejen o příjemnou atmosféru, ale mohou být také snadno napojena na soustavu radiátorů. Tím bude úspora na topení ještě výraznější. Dům je v perfektním stavu, ihned k nastěhování. Majitelé jej budovali pro sebe a neměl být nikdy určen k prodeji. Při stavbě jsou použity moderní a kvalitní ... (více v detailu)
9 490 000
 Kč
Rodinný dům, Roudnice nad Labem
Před 685 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Roudnice nad Labem. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy r... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Rodinný dům, Spořice
Před 685 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Spořice. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují úč... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Rozestavěný rodinný dům, Velká Štáhle
Před 685 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Rozestavěný rodinný dům, Velká Štáhle. Nezkolaudováno, standardní vybavení. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžen... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 100 000
 Kč
Prodej, Chata, 54 m2 - Opatov na Vysočině
Před 685 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji celoročně obyvatelnou chatu v KÚ Opatov na Vysočině, v OV a na vlastním pozemku, v Opatově přímo u oblíbeného rybníka Vidlák. Samostatně stojící chata se nachází rovinatém pozemku o celkové výměře 534 m2, zastavěná plocha chaty je 54 m2. Chata je zděná s dřevěnou předsíní. Součástí zastavěné plochy je i garáž, cca 20 m2, přístupná z venku. Topení v chatě je krbovými kamny, k dispozici je voda z vrtané studny a chata má vlastní sep... (více v detailu)
1 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu - chalupy, Skalice u České Lípy
Před 685 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům, který se dá využívat i jako rekreační chata. Nemovitost o dispozici 6+KK se nachází v klidné části obce Skalice u České Lípy. Dům se nachází ve velice pěkné přírodní oblasti, hned vedle domu protéká Skalický potok. Dvě stylově zařízená patra dávají domu horský ráz a hlavně prostor pro pohodlné obývání. V přízemí se nachází obývací místnost s kuchyní, chodba, pokoj, koupelna a toaleta. V 1. podlaží jsou 3 místnosti, které slouží jako ložnice a jedna místnost s pingpongovým stolem pro zábavu. K domu je připojena dílna s kůlnou a k domu také náleží zahrada o celkové ploše 3 085 m2, jej... (více v detailu)
3 890 000
 Kč
Prodej ŘADOVÉHO DOMU o dispozici 5KK - typ "E"
Před 685 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
ŘADOVÝ DŮM 5KK (155,82m2) - typ "E" - REZIDENCE U JÍZDÁRNY Tento moderní řadový dům je nabízen za cenu = 9.618.000,-Kč ve variantě ZÁKLAD. Lokalita U jízdárny se nachází v severní části města Opava a jedná se o komplexní developerský projekt spol. PASABL2016 s.r.o. Páteřní komunikace je napojena na ulici Pekařská a obsluhuje všechny nově vzniklé stavební parcely. V severní části lokality je navržen projekt Rezidence U Jízdárny, který sestává z pěti nadstandartních řadových domů, každý s vlastní zahradou. Urbanisticky komplex řadových domů dotváří koncept lokality, kdy hlavní myšlenkou je komb... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 618 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 186 m2 - Braškov
Před 685 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Rádi bychom Vám nabídli novostavbu rodinného domu v obci Braškov, ulice V Podlískách. Nový a moderní rodinný dům o dispozici 5+kk a celkové užitné ploše 186,46 m2 stojí na pozemku o velikosti 885 m2. Přízemí se skládá z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem (43,1 m2), pokoje (13,53 m2), koupelny se sprchovým koutem a toaletou (3,72 m2), technické místnosti (3,31 m2), komory (2,09 m2), zádveří/chodby (12,19 m2) a garáže (30,02 m2). Na patře jsou tři pokoje (18,95 m2, 20,14 m2 a 16,89 m2). Dále je zde koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou (12,92 m2), chodba/schodiště (9,60 m2). Jeden z pokojů disponuje terasou o velikosti 28,84 m2 z které je krásny výhled do okolí a na přilehlou zahradu. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. V celým domě je podlahové vytápění... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 499 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, Kračín, 202 m2
Před 685 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Pokud hledáte něco jedinečného, tak jste tady správně. Jen velmi těžko budete hledat na trhu podobnou nemovitost, která by se této vyrovnala. Dům s rozsáhlými pozemky si nyní můžete pořídit v obci Kračín, která leží 100 km od Prahy, 57 km od Plzně a 44 km od Karlových Varů. Objekt byl využíván příležitostně, majitel na nemovitosti vůbec nešetřil a pečlivě ji udržoval, proto je teď 100% připravená pro vás. Vše je jako nové, a tak se stačí už jen nastěhovat! Nabídce určitě neodoláte, pokud toužíte po místu, kde budete moci relaxovat a užívat si okolní přírody nebo třeba i farmařit. Dům o dispozici 4+kk se stylovým vinným sklípkem, prostornou společenskou místností je v perfektním technickém stavu. Je po kompletní rekonstrukci, která byla provedena s citem tak, aby byly zachovány původní venkovské prvky. V kuchyni, která je spojena s obývacím pokojem, najdete všechny potřebné spotřebiče. V prostorné koupelně je vana, sprchový kout a WC. Budova je vytápěna moderním kotlem se zásobníkem n... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 987 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 250 m2 -
Před 685 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi nadstandardně prostorný rodinný dům se dvěma samostatnými byty s dispozicí 1+1 v 1NP a 4+1 (velkorysé 3+kk s jídelnou) ve 2+3NP. Plocha pozemku činí 1.010m2 včetně zastavěné plochy a leží na svažitém upraveném pozemku, kde se nabízí možnost vytvoření nádherné kaskádovité zahrady. Dům se nachází na samém vrcholu obce Malé Svatoňovice a jeho poloha nabízí nádherné výhledy na celé údolí, které je přímo před okny každého pokoje v tomto domě. V 1NP (65,8m2) se nachází prostorná bytová jednotka 1+1 o užitné ploše 43.3m2. Vstoupíme-li samostatným vchodem, ocitneme se v chodbě, ze které se dostaneme buď do samotného bytu, dílny se sklepy (22,5m2), případně je možné se po schodech dostat do vyšších pater nemovitosti. Tento byt nabízí možnost využití buď pro vlastní potřebu, k pronájmu, nebo v případě vícegeneračního využití domu např. pro ty, kteří již chtějí mít své soukromí a klid. Do 2NP (64,6m2) se lze dostat také samostatným vchodem, za kterým nalezn... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 490 000
 Kč
RD ve Slušticích s bazénem, fotovoltaickou el. a rekuperací
Před 685 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivní prodej nízkoenergetického RD v obci Sluštice u Prahy. Tento samostatně stojící zděný dům nabízí novým majitelům pozemek o celkové velikosti 902 m se zastavěnou plochou 64 m a užitnou plochu 94 m. Dům je připojen na všechny inženýrské sítě a je kolaudovaný v roce 2016. Dům na krajní parcele má nyní pouze jednoho souseda, což umožňuje velice klidné bydlení. Dispozice domu je 4+kk s převážnou většinou místností orientovaných na jižní stranu. Dům je zateplený a je momentálně vytápěn plynovým kotlem, který zajišťuje i ohřev TUV. V koupelnách a na chodbě s podlahovým teplovodním vytápěním a ve zbývajících částech domu s radiátory, sekundárním zdrojem tepla jsou krbová kamna, která jsou v centrální části domu, tedy bez potíží vytopí celý dům. Dům má nově instalovanou FVE která zajišťuje velice nízké provozní náklady, doslova dům vyrobí více energie než sám spotřebuje a nově taktéž rekuperaci vzduchu v 1NP, která umožní majitelům hygienické klima a s... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 900 000
 Kč
Rodinný dům v obci Pacov
Před 685 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Prodám rodinný dům/chalupu. Po důkladném úklidu a instalování kuchyňské linky je obyvatelný. Nové rozvody topení a radiátory (tuhá paliva, je i plynová přípojka), plastová okna ve většině místností. Velká okna situovaná do zahrady zajišťují krásně prosvě... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 500 000
 Kč
Rodinný dům v obci Pacov
Před 685 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Prodám rodinný dům/chalupu. Po důkladném úklidu a instalování kuchyňské linky je obyvatelný. Nové rozvody topení a radiátory (tuhá paliva, je i plynová přípojka), plastová okna ve většině místností. Velká okna situovaná do zahrady zajišťují krásně prosvě... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 500 000
 Kč
Prodej zemědělské usedlosti 3+1 na pozemku 3100 m2 v obci Hracholusky, okr. Prachatice
Před 686 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji zemědělskou usedlost 3+1 na pozemku 3100 m2 v obci Hracholusky, okr. Prachatice. Nemovitost má uzavřený dvůr. Na pozemku stojí stodola, sýpka, dílna se sklepem a maštal. V obytné části jsou tři pokoje, chodba, koupelna, toaleta a jeden pokoj se zvláštním vchodem z venkovní části. Nová střešní krytina nad obytnou částí. Vytápění je řešeno kotlem na plyn a krbem na tuhá paliva. Dům je připojen na obecní řad a městskou kanalizaci, pozemek ovšem disponuje i vlastní studnou. Na pozemku se rozprostírá jabl... (více v detailu)
3 490 000
 Kč
Prodej, Chalupa, 150 m2 -
Před 686 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme ke koupi chalupu, která stojí naproti obecnímu úřadu v malebné vesničce v Rybné nad Zdobnicí. Dispozice nemovitosti v přízemí: kuchyň, dva obytné pokoje, koupelna a samostatná toaleta. V podkroví je navíc jeden letní pokoj s rozsáhlou půdou, kterou lze předělat a vybudovat zde i další obytné prostory. Vytápění je řešeno krbovými kamny s výměníkem. Součástí domu je sklep, stodola, garáž a pěkná zahrádka. V obci Rybná nad Zdobnicí je škol... (více v detailu)
4 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu Olomouc, Chválkovice.
Před 686 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v Olomouci, ulice Chválkovická. Dům je vhodný k bydlení i k podnikání. Dům leží na pozemku o celkové výměře 255 m2. Dům je patrový a dispozičně řešený jako 3+1. Dům je v původním stavu, s možností rozšíření. V přízemí je chodba, kuchyně, pokoj, koupelna s vanou a WC. V patře jsou dvě ložnice ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 990 000
 Kč