Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 795 výsledků

Prodej domu, kde bydlí štěstí / Náměšť na Hané
Před 686 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Máme pro vás vskutku jedinečnou nabídku prodeje samostatně stojícího, jednopodlažního rodinného domu s obytným podkrovím v obci Náměšť na Hané, 12 km od Olomouce. Jde o dům „s duší“, který neváháme označit jako velmi vkusný, světlý, slunný, útulný, dispozičně skvěle řešený i praktický, plný rodinné pohody a pozitivní energie. Přijďte se o tom sami přesvědčit! Kolaudace proběhla v roce 2015. Celková plocha pozemku 800 m2, zast. plocha 115 m2, obytná 171 m2, užitná 210 m2. Dům o dispozici 5+kk nabízí vše, co čtyř až pěti členná rodina potřebuje. Přízemí RD tvoří denní část domu, tj. vstup přes halu do prostorného obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou (celkem 50 m2) s fr. oknem na terasu (29,35 m2) s dřevěnou pergolou. Dále je zde umístěna šatna pro ukládání svrchníků a obuvi, technická místnost, WC a pracovna. V obytném podkroví jsou umístěné tři ložnice: ložnice rodičů se samostatnou koupelno... (více v detailu)
Olomoucký kraj
13 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Hlavní třída, Frýdek-Místek, 165 m2, pozemek 448 m2
Před 686 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme RD u Hlavní třídy ve Frýdku, který byl kompletně zrekonstruován v roce 2010. Rodinný dům má dispozici 5+1 včetně dvou WC a koupelen. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kondenzační kotel. Dům je celo podsklepený s plochou sklepa 59 m2. K dispozici je garáž velikos... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 480 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 175 m2 -
Před 686 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji zděný rodinný dům o velikosti 7+1 v okrajové části Liberce s výhledem na Ještěd. Dům je zčásti podsklepen, má dvě NP a podkroví, a je určen k rekonstrukci, při které můžete realizovat Vaše představy. Kousek od domu je veškerá občanská vybavenost. Za domem se nachází zahrada, kterou protéká říčka a kde strávíte příjemné rodinné chvíle. Pro p... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 000 000
 Kč
Prodej domu Ústí, Stará Paka
Před 686 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Prodej rodinného domu v klidné části obce Ústí u Staré Paky. Dům je v původním stavu, nutná rekonstrukce. Poslední rekonstrukce proběhla kolem roku 1990, kdy byla rekonstruována střecha včetně krytiny (eternit). Zavedena el.energie 230/400, voda z obecního vodovodu, odpady svedeny do jímky , plynová přípojka na pozemku. Vytápění lokálně kamny na tuhá paliva Dispozice: 1.NP – obývací pokoj, kuchyně s jídelnou, vstup, chodba, vstup do garáže, garáž, 2x sklad paliv, suché WC ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 350 000
 Kč
Prodej Rodinného domu 5+1 a 1+kk, 218 m2 na pozemku 1347 m2- Plzeň - Červený Hrádek
Před 686 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme vám prodej výjimečného rodinného domu, který je postaven v těsném sousedství krásné přírody vedle lesa, a přesto ve městě. Pozemek o velikosti 1347 m2 tvoří zastavěná plocha s nádvořím 193 m2 plus zahrada 1154 m2. Celková obytná plocha domu je 218 m2, z toho 27 m2 má příjemná, zakrytá terasa, přístupná přímo z obývacího pokoje a schodištěm propojená se zahradou. Celý dům je zařízen v Rustikálním stylu, přízemí domu s dispozicí 5+1 je prostorově velkoryse řešeno. Dominantou obývacího pokoje je velmi pěkný krb s průduchy a možností vytápění do celého domu. Nádherná je také ložnice s vyvýšenou podlahou - schůdek s postelí. K prostorné kuchyni náleží jídelní kout. Vedle obývacího pokoje směrem k zadnímu vchodu je pěkný pokoj sousedící s komorou a naproti je pracovna vedle praktické prádelny (lze předělat na obytnou místnost). Horní patro disponuje jedním velkým pokojem, koupelnou s WC a ve velké chodbě je místo pro připojení kuchyňské linky - zde se nabízí možnost využití menšíh... (více v detailu)
Plzeňský kraj
18 890 000
 Kč
Prodej rodinného domu v obci Soběnov
Před 687 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Láká Vás klidný rodinný život na kraji obce s dobrou dojezdovou vzdáleností do Kaplice, Českého Krumlova, Českých Budějovic nebo dokonce severního Rakouska? Navíc v domě, který má za sebou rekonstrukci a stačí si tedy zabalit věci a nastěhovat se? Nově Vám nabízím prodej zrekonstruovaného rodinného domu v obci Soběnov. Dům je z větší části po kompletní rekonstrukci, v původním zachovalém stavu zůstala pouze garáž a sklep. Dispozice domu poskytuje v rámci přízemí vstupní předsíň, navazuje na ní prostorná chodba ze které se dostanete do obývacího pokoje, koupelny, zvlášť toalety a kuchyňského koutu s průchodem do další chodby, která vede podél vchodu do pracovny, garáže a sklepu na zahradu. V prvním patře pak najdete dvě neprůchozí ložnice. Prostorové uspořádání jednotlivých místností je nejlépe patrné z dispozičního plánku ve fotogalerii. Další potenciál obytného prostoru nabízí horní patro části domu, ve které se nachází garáž se sklepem. Velkým benefitem dom... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 270 000
 Kč
komerční vila Merkur v Luhačovicích
Před 687 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej komerční nemovitosti v samotném srdci Luhačovic. Jedná se o zřejmě nejznámější komerční dům v lázních Luhačovice – vilu Merkur u rondlu, přilehlou k promenádě s populární pekárnou Merkur, prodejnou lázeňských oplatků, butikem a cukrárnou v přízemí a jejich zázemím v suterénu a dále s prostorem pro 10 bytů nebo ještě lépe apartmánů v 1. a 2. patře, vhodnými k rekonstrukci, na kterou je možno čerpat dotace na ubytování, bytové domy, Tyto dotace dokážeme zajistit až do výše 50% nákladů na koupi a rekonstrukci této nemovitosti. Od samého začátku bude mít nový majitel/ka jistý pasivní příjem z nájmů obchodů v přízemí se zázemím cca 90 tis. Kč měsíčně, po rekonstrukci 10 bytů, které vila nabízí, je odhad příjmů na nájmech min. 4 000 000 Kč ročně. Stávající užitná plocha činí 800m, je možno ji rozšíření o cca 300 m. dostavbou obchodních prostor... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej dvougenerační chaty na vlastním pozemku, Dobronice u Bechyně
Před 687 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám prodej dvougenerační chaty s příjemným okolím v obci Dobronice u Bechyně. Možnost využít jak k bydlení, tak i k investici. Zastavěná plocha činí 66 m2 na vlastním oploceném pozemku o celkové výměře 284 m2. Chata prošla celkovou rekonstrukcí před 8 lety. Dispozice: kuchyňská linka s letní kuchyňkou, 3 pokoje a dvě sociální zařízení. K chatě je dobrý příjezd s vyhraz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 863 000
 Kč
Prodej řadového domu v centru města Třebíč
Před 687 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme vám prodej rodinného domu v řadové zástavbě v památkové čtvrti na krásném klidném místě v Třebíči, v těsné blízkosti centra města. Jedná se dvoupatrový rodinný dům umístěný na pozemku o celkové výměře 276 m2. K domu náleží uzavřený dvorek se zahrádkou o výměře cca 100 m2. Dům je vhodný jak pro bydlení, tak i pro komerční využití. Spolu s bytem pro majitele i pro další samostatné byty, tak i jako restauraci, vinárnu, penzion a také současně i pro kanceláře, provozovnu. Dispoziční řešení domu: Přízemí: dílna, prádelna, sklep s krbem, spíž, garáž, kotelna s plynovým kotlem pro centrální teplovodní radiátorové vytápění a s bo... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Chata - mobilhaim ve městě Přeštice
Před 687 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
možný prodej nádherných modulových a mobilních domů pro Vámi zvolený vlastní pozemek. Samozřejmostí je doprava na Vámi zvolenou parcelu či zahrádku v rámci celé ČR včetně odborného poradenství k získání stavebního povolení a komunikace s úřady. Nabízíme i stavbu základové desky nebo nosných patek, obložení exteriéru dřevem, realizace střech a opláštění i montáž teras. Tato nabídka krásné zánovní prostorné chaty o rozměrech 11 x 4 ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
499 000
 Kč
Prodej domu Lhotka nad Labem
Před 687 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje možnost vlastnit rodinný dům ve vinařském kraji obce Lhotka nad Labem. Obec Lhotka nad Labem leží v krásném polabském údolí na úpatí Českého Středohoří. V okolí obce je bohaté turistické vyžití ať pěší tory na kopec Lovoš či Milešovku nebo Žernosecké Vinobraní atd.. . Zastavěná plocha budovy výměra 190m Vlastní pozemek je o výměře 1 064 m. Rodinný dům je patrový, v přízemí se nachází: Kuchyň s obývacím pokojem dohromady, chodba, schodiště na půdu, zvlášť toaleta, koupelna a dvě ložnice,... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 700 000
 Kč
2 generační vila po rekonstrukci Úšovice-Mariánské Lázně
Před 687 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji dvougenerační vilu s dvougaráží a zahradou v lukrativní části Mariánských Lázní - Úšovice, ul. Palackého. Dům, garáž i zahrada prošli v letech 2020 - 2022 kompletní nákladnou rekonstrukcí. Předmětem prodeje je dvoupodlažní stavba s obytným podkrovím, terasou a zahrada s dougaráží. Celková výměrová plocha pozemku činí 633 m2. Užitná plocha domu je o výměře 370 m2. Dům je částečně podsklepený. V suterénu domu se nachází technické zázemí domu (kotelna, technická místnost a chodba). 1. NP tvoří vstupní chodba se schodištěm do patra, technická místnost, apartmán 1+kk: obývací kuchyň s ložnicí se sociálním zázemím (55 m2), hala s krbem (70 m2) se vstupem na terasu a... (více v detailu)
Karlovarský kraj
19 990 000
 Kč
Zajímavá vila 6+kk, s obytnou plochou 200 m2 a s pozemkem o výměře 726 m2, Praha - Zbraslav.
Před 688 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dovolujeme si Vám nabídnout zajímavou vilu s dispozicí 6+kk, o celkové obytné ploše 200 m2 a s pozemkem o celkové výměře 726 m2. Vila je situována v rezidenční vilové čtvrti v širším centru Zbraslavi a disponuje dvěma podlažími a hezkou zahradou. V prvním nadzemním podlaží naleznete předsíň, ze které můžete vstoupit do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, do pracovny a do ložnice, kterou můžete využít též jako pokoj pro hosty. Na tomto podlaží máte samozřejmě k dispozici koupelnu, samostatnou toaletu a technickou místnost. Obývací pokoj s kuchyňským koutem Vám nabídne ničím nerušený výhled do klidné a zcela soukromé zahrady. Z obývacího pokoje můžete vstoupit i do vnitřního bazénu. Ve druhém... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15 990 000
 Kč
Prodej, rodinný dům s pozemkem, Svatoňovice, okr. Opava
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej samostatně stojícího rodinného domu s pozemkem o celkové rozloze 2.745m ve Svatoňovicích, v okrese Opava. K prodeji je přízemní dům se sedlovou střechou, která je částečně pozinkovaná. Dispozičně je částečně podsklepený dům řešený jako 4+1 a je mimo jiné vybaven dva měsíce starým komínem. Vlastní žumpa a studna, vytápění pomocí kotle na tuhá paliva. Na pozemku stojí též garáž, hospodářská budova a stodo... (více v detailu)
3 500 000
 Kč
Prodej řadového rodinného domu 5+kk v Těšově u UB s pozemkem (č.7) 641 m.
Před 688 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej zděného řadového rodinného domu typu ROW120+G o velikosti 5+kk 120 m v Uherském Brodě části Těšov. Patrový dům ROW120 je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě včetně připojeného místa EDG (EON), mimo plynu, příjezdová komunikace, veřejné osvětlení, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení, také dvou parkovacích míst, chodníku, zastření pro popelnice a terasu s nekrytou konstrukcí. Přípojná místa budou vyvedena na pozemku. Pozemek (číslo.7) o rozloze 641 m je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 10,3 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na dalším pozemku za zahradou. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými pane... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej řadového rodinného domu 4+kk s garáží, Uherský Brod - Těšov s pozemek (č.8) 658 m2.
Před 688 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej zděného řadového rodinného domu typu ROW120+G o velikosti 4+kk 120m s garáží v Uherském Brodě části Těšov. Patrový dům ROW120 je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě včetně připojeného místa EDG (EON), mimo plynu, příjezdová komunikace, veřejné osvětlení, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení, také dvou parkovacích míst, chodníku, zastření pro popelnice a terasu s nekrytou konstrukcí. Přípojná místa budou vyvedena na pozemku. Pozemek (číslo.8) o rozloze 624 m je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 10,3 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na dalším pozemku za zahradou. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými panely. Uvedená cena domu obsahuje základ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej řadového rodinného domu 4+kk s garáží, Uherský Brod - Těšov s pozemek (č.6) 624 m2.
Před 688 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej zděného řadového rodinného domu typu ROW120+G o velikosti 4+kk 120m s garáží v Uherském Brodě části Těšov. Patrový dům ROW120 je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě včetně připojeného místa EDG (EON), mimo plynu, příjezdová komunikace, veřejné osvětlení, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení, také dvou parkovacích míst, chodníku, zastření pro popelnice a terasu s nekrytou konstrukcí. Přípojná místa budou vyvedena na pozemku. Pozemek (číslo.6) o rozloze 624 m je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 10,3 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na dalším pozemku za zahradou. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým tepelným čerpadlem, teplovodním podlahovým topením a rekuperací. Uvedená cena domu obsahuj... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej řadového rodinného domu 5+kk v Těšově u UB s pozemkem (č.9) 658 m.
Před 688 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej zděného řadového rodinného domu typu ROW120+G o velikosti 5+kk 120 m v Uherském Brodě části Těšov. Patrový dům ROW120 je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě včetně připojeného místa EDG (EON), mimo plynu, příjezdová komunikace, veřejné osvětlení, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení, také dvou parkovacích míst, chodníku, zastření pro popelnice a terasu s nekrytou konstrukcí. Přípojná místa budou vyvedena na pozemku. Pozemek (číslo.9) o rozloze 658 m je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 10,3 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na dalším pozemku za zahradou. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými pane... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej řadového rodinného domu 5+kk v Těšově u UB s pozemkem (č.4) 590 m2.
Před 688 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej zděného řadového rodinného domu typu ROW 120 o velikosti 5+kk, 120 m v Uherském Brodě části Těšov. Patrový dům ROW 120 je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě včetně připojeného místa EDG (EON), mimo plynu, příjezdová komunikace, veřejné osvětlení, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení, také dvou parkovacích míst, chodníku, zastření pro popelnice a terasu s nekrytou konstrukcí. Přípojná místa budou vyvedena na pozemku. Pozemek (číslo.4) o rozloze 590 m je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 10,3 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na dalším pozemku za zahradou. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými pan... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 749 000
 Kč
Prodej řadového rodinného domu 5+kk v Těšově u UB s pozemkem (č.5) 607 m.
Před 688 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej zděného řadového rodinného domu typu ROW120+G o velikosti 5+kk 120 m v Uherském Brodě části Těšov. Patrový dům ROW120 je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě včetně připojeného místa EDG (EON), mimo plynu, příjezdová komunikace, veřejné osvětlení, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení, také dvou parkovacích míst, chodníku, zastření pro popelnice a terasu s nekrytou konstrukcí. Přípojná místa budou vyvedena na pozemku. Pozemek (číslo.5) o rozloze 607 m je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 10,3 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na dalším pozemku za zahradou. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými pane... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
RD / Olomouc - Purkrabská
Před 688 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Vážení klienti, Nabízíme Vám výhradní pronájem nevšední charizmatické nemovitosti v samém srdci historického centra města Olomouce v těsné blízkosti Bezručových sadů a impozantního kostela Svatého Michala, ulice Purkrabská. Jedná se původně o měšťanský dům, jehož kořeny sahají až do roku 1543, nacházející se ve velmi exponované archeologické lokalitě tak zvaného Michalského návrší. Nemovitost je architektonicky zcela mimořádná mimo jiné i díky velkému množství zachovalých původních fragmentů, mezi kterými stojí za zmínku zejména původní sklep s gotickým založením a velmi cenná renesanční síťová klenba, situována v jídelní části domu. Celý objekt byl ze strany stávajících majitelů nákladně kompletně zrestaurován a zrekonstruován s citlivým důrazem na zachování a obnovu původních prvků v ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
60 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 167m2, Valašské Meziříčí
Před 688 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu ve Valašském Meziříčí v blízkosti centra města. Jedná se o nemovitost, která je nyní připravena ke kompletní rekonstrukci. Je zde možno vybudovat tři bytové jednotky nebo využít 1.NP ke komerčním účelům a 2.NP k bydlení. Dům je kompletně podsklep... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 599 000
 Kč
Výstavba RD Klára 5+kk na klíč v Poteči s krásnou zahradou 1329 m.
Před 688 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej výstavby patrového domu Klára 5+kk na klíč v Poteči o celkové podlahové výměře 94 m včetně krásného pozemku o celkové výměře 1 329 m na klidném místě v dosahu centra města. Jedná se o dřevostavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno: podlahové topení, rekuperace, zásobník TUV 180 l a fotovoltaické panely + baterie. Možnost změny stavebního materiálu na zděnou stavbu s doplatkem. Uvedená cena zahrnuje pozemek, základovou desku, výstavbu RD na k... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 995 000
 Kč
Výstavba domu s pozemkem Markéta 4+kk, 115m2 s pozemkem 1017 m2 (č.24) Bořenovice u Holešova
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Markéta 4+kk, 115 m na pozemku (č. 24) o velikosti 1107 m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Markéta je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě mimo plynu, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Přípojná místa jsou vyvedeny na pozemku. Pozemek (číslo 24) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je 21 m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 115 m s užitnou plochou 94 m. Jedná se o dřevostavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými panely a baterií. Uvedená cena domu obsahuje základovou desku, DPH a stavba bude provedena na klíč a před... (více v detailu)
7 459 850
 Kč
Rodinný dům 623 m2, Babice, Mariánské Lázně
Před 688 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám prodej dvougeneračního rodinného domu o užitné ploše 623 m ležící na okraji obce Babice v absolutním soukromí. Dům je podsklepený, zděný se dvěma nadzemními podlažími a obyvatelným podkrovím (140 m). Má dva byty se samostatnými vchody. V podzemním podlaží je sklep, technická místnost, vinný sklep, 2 sklady. Vytápění tepelným čerpadlem. Byt č. 1 – využívá většinu plochy v přízemí. Vstup je z krytého loubí do zádveří, dále do chodby se schodištěm do sklepa a do vyššího podlaží. V přízemí je komora, pracovna (27 m), kuchyně a obývací pokoj (41 m). Dále se přes chodbu vchází do pokoje, komory a koupelny. Další chodbou se jde do prostorné garáže. V 1. patře se nachází dva pokoje-ložnice a další sociální zařízení. V podkroví je obytný pokoj se samostatným sociálním zařízením. Byt č. 2 – samostatný vstup s garáží a schodištěm. Ze zádveří je po schodišti přístupné podkroví, přes chodbu se vchází do obývacího pokoje s kuchyní (58 m) a do ložnice a dalších tří pokojů o veliko... (více v detailu)
Karlovarský kraj
24 000 000
 Kč