Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 795 výsledků

NA PRODEJ - Prostorná horská chalupa s potokem a pozemky
Před 688 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Je úplně jedno, jestli si tu vytvoříte váš nový domov, malý rodinný penzion nebo chalupu na víkendy, která bude jen vaše. Je úplně jedno, jestli jste jedna rodina, dvě rodiny nebo tři rodiny. Každý z vás tady najdete bezpečí i soukromí. Důležité je, jestli hledáte výjimečné místo na horách, které je součástí krásné čisté přírody. Místo, které bude vaše, a kde s vašimi přáteli, vašimi dětmi a v budoucnu možná i s vašimi vnoučaty strávíte společně nádherné chvíle. Místo, kde zase ucítíte čistý vzduch, kde voní les, a kde šumí nefalšovaný horský potok plný pstruhů. Kde se krásně čistí tělo i mysl. Krásně se tu spí i odpočívá. A to můžete potřebovat, abyste co nejrychleji nabrali co nejvíce sil. Na všechny ty výlety do okolí - v létě. Ať už pěšky, na kole nebo na motorce. A v zimě? Na lyže, na běžky, kdy můžete ovládnout všechny okolní sjezdovky i běžecké stopy. A že jich tady je. A pak přijedete domů, zatopíte, a za pár chvil se můžete uvolnit ve finské sauně, schladit se v potoce ne... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 997 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 207 m2 -
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům s terasou a dvorem v obci Šardice. Dům je určen k celkové rekonstrukci. Nabízí dvě plnohodnotná podlaží. V obou patrech se nachází vždy 3 obytné místnosti s koupelnou, tudíž je domek vhodný jako dvougenerační. Ve 2NP je navíc prostorná terasa. Užitná plocha domu je 207 m2 a celková plocha pozemku činí 300 m2. Parkování je možné před domem nebo v garáži. Za nemovitostí se nachází menší dvorek, kte... (více v detailu)
3 500 000
 Kč
Prodej výstavby domu 4+kk, nízkoenerget. tř. B, Hosín u Českých Budějovic, parcela s výměrou 753 m2
Před 688 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízená cena je včetně pozemku. Jedná se o výstavbu zděného nízkoenergetického rodinného domu o velikosti 4+kk, na západním okraji obce Hosín u Českých Budějovic, v jižním svahu. Zastavěná plocha 114 m2 (dále i terasa a parkovací stání, lze i garáž). Vnitřní dispozice domu s hlavní obývací místností s jídelnou a kuchyňský kout, dále dvě ložnice a dětský pokoj, koupelna, WC, spíž, šatna a technická místnost. Okna jsou v provedení "trojsklo", z obýváku výstup na terasu francouzským oknem. V obýváku je umístěn komín pro krb... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 469 700
 Kč
Podej zdemontované chaty na Brněnské přehradě
Před 688 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Máte vlastní pozemek? Pokud ano, nabízíme prodej rozmontované dřevostavby z r.2010, která je v současné době umístěna na zahradě v blízkosti Brněnské přehrady, ul.Rakovecká. Komponenty chaty 2+kk jsou z mořeného smrkového dřeva.Montáž cca 60.000,-Kč. V dřevostavbě se může zbudovat koupelna (s... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
199 000
 Kč
prodej vily 433m2, pozemek 2.269 m2, Na Dlážděnce, Troja, Praha 7
Před 688 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje výhradní prodej honosné vily s krásným výhledem a velikou zahradou v klidné a proto žádané části Troji – Na Dlážděnce. Prostorná 3 patrová vila (365m + 38m dvougaráž + 33m terasy) z r. 2000 je v dobrém stavu, plně funkční, bez právních vad a zástav, napojená na veškeré IS a po drobných úpravách připravená k užívání. Pěkná udržovaná zahrada s krytým bazénem, okrasnými keři, ovocnými stromy a posezením u krbu je skvělým místem pro re... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej rodinného domu, Tylova, Hulín
Před 688 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný řadový dům ateliérového typu s podlahovou plochou 90 m2 v klidné lokalitě města Hulín. Dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2011. V přízemí domu se nachází obývací pokoj s kuchyní a koupelnou, v patře je velký pokoj v ateliérovém stylu s klimatizací a v p... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 700 000
 Kč
Pohledy - Horní Hynčina -chalupa, 3 bytové jednotky, zahrada 522m2 – chalupa
Před 688 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji chalupu k rekreaci i trvalému bydlení v obci Pohledy-Horní Hynčina. Nemovitost je určena k rekonstrukci. Dispozičně nabízí až tři bytové jednotky. V jedné části domu je místnost o přibližné užitné ploše 20m2 a kuchyňka s komorou. Druhá bytová jednotka nabízí dvě prostornější místnosti o přibližné užitné ploše 16m2 a třetí možnost samostatného bydlení nabízí půdní prostor. Všechny byty mají samosta... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 350 000
 Kč
Prodej rozestavěného bungalovu v obci Sedliště
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Nabízím ke koupi novostavbu v obci Sedliště kousek od Bezručové vyhlídky. Stavba o dispozici 4-kk.Zastavěné ploše 140 m2.Užitková 115m2.Stoji na pozemku o výměře 1700 m2. Z možnosti dokončení domu cca Březen 2023.Po... (více v detailu)
9 500 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 130 m2 pozemek 562 m2 - Holešov
Před 688 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Připravili jsem si pro Vás polovinu rodinného dům v Holešově, za cenu bytu v Holešově. Celý rodinný dům je rozdělen na dvě bytové jednotky, má společnou chodbu a dvůr ale je tu i možnost mít vlastní vchod a vše mít tak odděleno. V přízemí je bytová jednotka 2+1 a v 1.NP se nachází další pokoj s podkrovím. Celkově je dům v dobrém a udržovaném stavu, jsou zde plastová okna, nové topení a radiátory. Velkou výhodou k domu je krásná zahrada, garáž a parkovací stání hned vedle domu. Dům se nachází v oblíbené a klidné části Holešova ... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 580 000
 Kč
Rodinný dům, podíl 1/3, Nové Hrady
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Jedná se o samostatně stojící, přízemní rodinný dům s obytným podkrovím. Budova je pravděpodobně založena na základových pasech. Konstrukce budovy je zděná a její stavebně - technický stav je odpovídající dobré údržbě. Chybí omítka. Dům je podsklepený. Střecha budovy je sedlová s krytinou z tašek. Na střeše jsou žlaby se svody. Klempířské konstrukce jsou z pozinkovaného plechu. Střecha domu je opatřena komínem a střešními okny. Dům byl postaven dle databáze RÚIAN v roce 2019. Okna domu jsou plastová. Dveře domu jsou plastové částečně prosklené. K domu patří oplocená zahrada. Oplocení je drátěné. Přístup k nemovité věci je po místní... (více v detailu)
924 000
 Kč
Prodej rodinného domu 157 m2, s pozemkem 1.471 m2 - Roztyly
Před 688 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej jedinečného pozemku o celkové výměře 1.471 m, s domem o podlahové ploše 157 m, ve velmi žádané lokalitě Roztyly u Nechranické přehrady. Dům se skládá v prvním nadzemním podlaží, prosklená veranda, chodba, dva neprůchozí pokoje, velmi prostorný obývací pokoj, kuchyně, komora, sklípek, koupelna s wc. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází připravený půdní prostor k dalšímu využití pro bydlení. Pokud hledáte bydlení v klidném prostředí, obklopené přírodou, tak právě tato nemovitost je pro Vás tou pravou. Ve vzdálenost... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 900 000
 Kč
Rodinný dům 4+1 v obci Bílá Třemešná
Před 688 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům ze 70 let , po velké rekonstrukci , nová střecha , nová dřevěná okna , dva balkony opravené, vnitřek po kompletní rekonstrukci , WC , sprcha , vana , kuchyňská linka , myčka , MKV , sporák , zařízená jídelna , LCD TV , sedací souprava , lednička , šatní skříně , v I.patře tři místnosti vybavené kompletně ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 500 000
 Kč
Prodej řadového rodinného domu se zahradou, garáží v Sušici
Před 688 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej rodinného domu se zahradou a garáží, v Sušici v ul. Pod Vodojemem. Rodinný dům sousedí v řadě s druhým domem mezi ostatními rodinnými domy v nové obytné zóně, kde vznikla cca před 17 lety zcela nová moderní čtvrť. Pečlivě udržovaný patrový dům postaven v r. 2002, je dispozičně řešen jako 3+kk s obytnou plochou 99.05m2, užitnou plochou 148.15 m2, zastavěnou plochou domu 56m2 a celkovou plochou pozemku 139m2. Zástavba řadového rodinného domu byla navržena dle kanadského stylu. Konstrukce domu je řešena zděným suterénem a dřevostavbou nadzemních podlaží. Jednotlivé domy jsou pak odděleny zděnými štítovými stěnami. Vnitřní dispozice – přízemí: zádveří, kuchyně s jídelním koutem spojená s obytným prostorem s francouzkým oknem, který výrazně mění výhled z domu a zajímavě propojí obytný prostor s exteriérem a um... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 700 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 110m2 - Tábor
Před 688 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Rádi bychom Vám nabídli k prodeji kompletně zrekonstruovaný RD s dispozicí 4+1 a výměrou 110m2 v ulici Kaplířova, Tábor. Dvoupodlažní dům se nachází v malé řadové výstavbě, je podsklepený, náleží k němu i malá zahrádka s terasou. V přízemí najdeme předsíň s chodbou, obývací pokoj, kuchyň, samostatnou toaletu, dále vchod do zahrady, schody do sklepa a druhého... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 990 000
 Kč
Prodej domu 7+2, 283 m2, Klánovice, Praha 9
Před 688 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám prodej rodinného domu 7+2, 283 m s terasami o velikosti 63 m a zahradou 733 m ve velmi žádané lokalitě Klánovice, Praha 9. Dům může mít 3 samostatné bytové jednotky. Kolaudace byla v roce 1997. Ve sníženém podlaží je tzv. Hobby místnost (50 m), kterou lze přestavět na garsoniéru s kuchyňským koutem. V přízemí se nachází garáž pro 3 auta s automatickým otevíráním dveří, prádelna se sušárnou a technická místnost. Po schodech se dostaneme do 1. patra, kde je zádveří se šatnou a samostatným bytem o velikosti 50 m, který má ložnici, obývací pokoj s kuchyňským koutem a terasou, koupelnu s vanou, WC, bidet. Ve 2. patře se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem o velikosti 46 m, spižírna. Z obývacího pokoje je výstup na terasu (45 m). Ve 3.patře jsou 3 ložnice (jedna s balkonem) a koupelna s vanou, WC, bidet. Ložnice mají plovoucí podlahy na kobercích (izo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 990 000
 Kč
Prodej, zděná chata, Velichovky
Před 688 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji zděnou chatu 3+kk v obci Velichovky, okres Náchod. Obec Velichovky jsou již od 19. století lázeňským místem v podhůří Krkonoš, vzdálené 5 km od Jaroměře s nájezdem na dálnici D11. Nemovitost určena k celoročnímu užívání s nádherným výhledem přímo z terasy domu. Celková plocha pozemku 341 m2. Podlahová plocha 85 m2. Nemovitost je ve dvou nadzemních podlažích, dispozičně řešena vstupní chodbou s plynovým kotlem, kuchyňské zázemí s jídelním koutem, obývací prostor se vstupem na terasu, k... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 950 000
 Kč
Horská chata Hugo
Před 688 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Prodám rodinný dům v atraktivním prostředí Krušných hor, aktuálně úspěšně provozovaný jako ubytovací zařízení - 3 samostatné apartmány (možnost prodeje včetně know-how). Vhodný t... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 000 000
 Kč
Rodinný dům, Brodek u Prostějova
Před 688 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Oceňovaný rodinný dům byl postaven jako objekt v řadě rozrůzněných staveb a má jedno nadzemní podlaží. Dům nemá podsklepení, je zde půda a nemá vybudované obytné podkroví. Objekt byl postaven odhadem v roce 1930. Základy jsou kamenné, konstrukce objektu je pravděpodobně cihlová, stěny mají tloušťku 45 cm a stropy jsou z dřevěných trámů. Má sedlovou střechu, střešní krytina je tvořena pálenou taškou a klempířské prvky jsou plechové, převážně poškozené. Vnější omítky jsou vápenocementové a zateplení pláště není provedeno. Oceňovaný objekt je dispozičně řešen pravděpodobně jako 2+1. V domě se nachází pokoj, pokoj s kuchyňským koutem a průjezd tvoří garáž. Koupelna ani WC se v objektu pravděpodobně nenachází. Podlahová plocha obytných prostor činí odhadem 50,00 m2. Podlahová plocha vč. příslušenství činí 60,00 m2. Vnitřní omítky: vápenné, chybí. Jsou zde zdvojená dřevěná okna, příslušenství oken chybí. Obytné prostory jsou orientovány na východ. Koup... (více v detailu)
Olomoucký kraj
234 667
 Kč
Prodej rodinného domu - 226 m2, Rokycanova 1387/9, Svitavy - Předměstí
Před 688 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům vhodný pro rodinu s dětmi v klidné části města Svitavy čeká na vás! Připravili jsme pro vás řadový dům se zahrádkou a zázemím. Nachází se téměř v samotném centru města a vy tak máte vše potřebné v docházkové vzdálenosti. Klady domu vidím tyto: - ihned k nastěhování - nové topení v mědi s plynovým kotlem - částečně podsklepený k úschově věcí či potravin - dílna pro domácí kutily - potenciál v půdní vestavbě pro výstavbu dalšího pokoje - krbové kamna na vytopení přízemí - vlastní garáž na ... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 530 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, Vítězná - Komárov
Před 688 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Vítězná, část Komárov, okres Trutnov. Obec se nachází v podhůří Krkonoš cca 5 km od Dvora Králové nad Labem. Nemovitost zaručuje klidné bydlení v krásné přírodní scenérii. Celková plocha oploceného pozemku je 1459 m2. Zastavěná plocha 84 m2. Užitná plocha domu ve dvou nadzemních podlaží je 160 m2. Na udržované zahradě naleznete zděnou dílnu s kamny a ovocné stromy. Rodinný dům je po větší rekonstrukci. Dispozice: vstupní prostorná chodba, předsíň a samostatná toaleta, obývací pokoj s krbovou vložkou, průchozí jídelna, samostatná spíž, prosto... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
5 450 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+1 se zahradou v Chlumci nad Cidlinou
Před 688 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Prodej podsklepeného cihlového rodinného domu 5+1 se zahradou a garáží v Chlumci nad Cidlinou. Dům je v původním, velmi udržovaném stavu. Dispozice: 1. NP vstupní prostorná veranda, kuchyň, 2 pokoje, komora, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC. Dále vstup do sklepa. 2.NP 3 pokoje, vstup na terasu a půda. Dům je vytápěn plynem, kanalizace a voda městská. Objekt je funkční, v dobrém... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 800 000
 Kč
RD s pozemky, podíl 1/2, Valašská Bystřice
Před 688 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Jedná se o nemovitost přízemní, nepodsklepenou pod sedlovou střechou pokrytou eternitovými šablonami. Klempířské prvky z pozinkovaného plechu - porušené. Objekt je zděný, zdivo provlhlé bez izolace. Okna dřevěná dvojitá, podlahy dřevěné a betonové. Vytápění lokální, voda pouze studená. Sociální zařízení není. Rodinný domek je v havarijním stavu, vhodný k demolici, neobyvatelný a staticky narušený. Do ceny obvyklé je uvažován pouze pozemek. Rozestavěná stavba RD není zapsána v KN, bude zapsána až po kolaudaci. Do současné doby je provedena pouze hrubá stavba s krovem. Vnitřní dispozice není patrná. Lepenka pod laťováním na krovu poškozena. Oceňované nemovitosti se nacházejí cca 700 metrů, SZ směrem, od centra obce. Přístup je po živičné komunikaci. Svah je orientován s... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 250 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 170 m2 -
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Chalupa nebo dům na trvalé bydlení? A co takhle obojí? Proč chalupa? Naprosto klidná obec, kde je evidováno 9 adres. V roce 2011 zde trvale žilo deset obyvatel. Nachází se asi 2,5 km na sever od Dolní Poustevny. Proč trvalé bydlení? Bytelná stavba o velikosti 170m2 a garáží 44m2. Dispozice domu jsou vyobrazeny na 3D půdorysu. Jednoznačnou výho... (více v detailu)
2 250 000
 Kč
Prodej rodinného domu 425 m2 s pozemkem 1891 m2 - Kroměříž
Před 688 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej prostorného rodinného domu s užitnou plochou 425 m2, který se nachází v jedinečné vilové oblasti Barbořina v Kroměříži. Nachází se na pečlivě udržovaném pozemku o celkové rozloze 1891 m2. V přízemí se kromě velkého otevřeného prostoru spojujícího obývací a jídelní část nachází také pracovna s vlastním vchodem a garáž pro 2 auta. V patře jsou potom další 4 pokoje, dvě koupelny, šatna a velká technická místnost. Vytápění je řešeno vl... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
RD s pozemky, podíl 1/2, Kamenický Šenov
Před 688 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Podíl 1/2 rodinného domu s pozemky v obci Kamenický Šenov, okres Česká Lípa. Objekt je samostatně stojící, zděný, částečně podsklepený o jednom NP a částečně obyvatelným podkrovím. Na obytnou část navazuje skladový objekt, který má 2 NP. Příslušenství těchto nemovitých věcí tvoří: oplocení, studánka, venkovní sušáky, porosty. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního... (více v detailu)
Liberecký kraj
143 334
 Kč