Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 793 výsledků

Rozestavěná stavba s pozemkem, podíl 1/2, Černolice
Před 688 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Stavba je evidována jako rozestavěný objekt, je stavebně a technicky, provozně a funkčně dokončena. Jedná se o zděný nepodsklepený objekt se dvěma nadzemními podlažími pod pultovou střechou krytou šindelem. Objekt je situovaný do nepravidelného tvaru. Parkování je možné ve vlastní garáži nebo na vlastním pozemku. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízen... (více v detailu)
Středočeský kraj
856 667
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 227 m2 -
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Prodej rodinného řadového domu na kraji klidné obce Těchonín s nádherným výhledem na prosluněnou krajinu. Prostorný dvoupodlažní dům 1.NP 2+1 a 2.NP 3+1 užitné ploše 227m2 s možností rozdělení na dvě samostatné bytové jednotky nebo dvougenerační bydlení. K dispozici je garážové stání, velký sklep, dílna, půdní vestavba s možností vybudování dalšího bydlení nebo posilovny. Pozemek o ploše 355m2 s menší zahradou. Vytápění v domě je zajištěno plynovým kotlem nebo pouze tuhými palivy. Zdroj vod... (více v detailu)
4 650 000
 Kč
Prodej RD, 340 m², Kváskovice
Před 688 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme k prodeji dům k celoročnímu užívání či pohodové rekreaci v obci Kváskovice, okr. Strakonice. Obec Kváskovice se rozkládá asi třináct kilometrů jihovýchodně od Strakonic. Dům doposud sloužil jako letní byt početné rodiny a místo setkávání příznivců umění. Tomu je uzpůsobena i venkovní kuchyně a počet ložnic. Dům je prodáván včetně vnitřního vybavení, jehož přesný rozsah bude předmětem dohody. V přízemí původní stavby se nachází čtyři pokoje, kuchyně a koupelna s toaletou. V podkroví jsou pak tři ložnice, koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta. Hlavní ložnice může sloužit i jako společenská místnost. Na vybudovanou část navazuje volný půdní prostor vhodný k dalšímu využití. Ve v... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 500 000
 Kč
Rodinný dům, Zahořany-Oprechtice na Šumavě
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Předmětem dražby je přízemní nepodsklepená řadová krajní zděná stavba se sedlovou střechou. Pozemek, náležející k nemovitosti tvoří dvě oddělené části. Jedná se o klasickou stavbu venkovského typu sestávající z obytné části a na ní navazující hospodářské části. Celková skutečně zastavěná plocha stavbou domu činí 96m2. Konstrukce budovy - Základy - pasy bez izolace proti zemní vlhkosti; stavba je zděná z cihel, vodorovné konstrukce - dřevěné trámové, střecha sedlová, krov dřevěný vázaný, krytina pálená hladká dvojitá. Okna dřevěná dvojitá, dveře náplňové. Příslušenství nemovitosti - zpevněná betonová plocha, oplocení a plotová vrátka;... (více v detailu)
140 000
 Kč
Rodinný dům, podíl 1/2, Třebíč-Podklášteří
Před 688 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Jedná se o samostatný dům s jedním technickým a dvěma obytnými podlažími. Jedná se o podíl 1/2 rodinného domu v Podklášteří, okres Třebíč. Dům je řadový, krajní, patrový, nepodsklepený. V domě se nacházejí dva byty o dispozici 4+1 (jeden byt je po rekonstrukci). V suterénu se nachází dvě vestavěné garáže. Vytápění budovy je ústřední plynové s plynovým kotlem, který je společný pro oba byty. Ohřev teplé vody zajišťuje bojler, taktéž pro oba byty. K domu patří oplocená zahrada, na které se nacházejí porosty, zahradní jezírko a bazén. Přístup k nemovité věci je po místní zpevněné komunikaci s chodníkem. Podro... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 166 667
 Kč
prodej stavebního pozemku 1068m2 Lysá nad Labem s výstavbou rodinného domu 5+1
Před 688 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám prodej zasíťovaného stavebního pozemku 1068 m s výstavbou RD v lokalitě Lysá nad Labem .Dojezd do Prahy 35 minut .Pozemek je kompletně zasíťovaný připravený k okamžité výstavbě rodinného domu. RD lze vybírat z řady našich typových projektů ev. vám zpracujeme individuální projekt dle vašich potřeb a požadavků . Využijte našich zkušeností s realizací stovek rodinných domů . Jednáme profesionálně , rychle ,vstřícně, férově .Pracujeme pro naše klienty s reálnou nabídkou pozemků ,velmi zajímavou cenou výstavby RD , nadstandartní kvalitou materialů ,a konkrétními termíny dokončení hotového zkolaudovaného RD .Ceny naši... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 500 000
 Kč
Rodinný dům, podíl 1/3, Jablonné v Podještědí-Postřelná
Před 688 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Oceňovaný rodinný dům tvoří samostatný objekt s jedním nadzemním podlažím, je nepodsklepený (původní sklepní prostory jsou zasypány), v části objektu je půda a v části je vybudováno obytné podkroví. Objekt byl postaven odhadem kolem roku 1920. Základy jsou smíšené, objekt je zděné konstrukce, stropy jsou dřevěné trámové. Tvar střechy je sedlový, střešní krytina je tvořena bobrovkou a klempířské prvky chybí. Zateplení pláště není provedeno. Dispozičně je dům řešen jako 3+1. V domě se nachází následující místnosti:1) Přízemní část: obývací pokoj o výměře 25,00 m2, kuchyně o výměře 15,00 m2,chodba o výměře 10,80 m2, koupelna s WC o výměře 6,40 m2, schodiště o výměře 1,40 m2, garáž o výměře 24,00 m2.2) Podkroví: pokoj o výměře 15,00 m2, pokoj o výměře 22,50 m2.Podlahová plocha činí 96,10 m2. Podlahová plocha vč. příslušenství činí 120,10 m2.Oceňovaný rodinný domek je v... (více v detailu)
Liberecký kraj
266 667
 Kč
Občanská vybavenost, Chlum u Třeboně
Před 688 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Jedná se o přízemní, nepodsklepenou dřevostavbu (typu OKÁL) bez využitého podkroví pod sedlovou střechou krytou eternitovými šablonami. Objekt je situovaný do půdorysného tvaru obdélníka a je situovaný v zastavěné, okrajové části městyse Chlum u Třeboně, v řadové zástavbě, jako samostatně stojící. Parkování je možné na veřejném, negarantovaném místě (komunikace, parkoviště). Pozemek leží v mírně sklonitém terénu a je přístupný po veřejné, zpevněné komunikaci. Objekt sestává z jedné bytové jednotky o velkosti 3+1 s kompletním sociálním zařízením a dále z prostorů dílny a skladů se sociálním zázemím. Původní stáří objektu je dle dostupných podkladových materiálů, místního šetření a dle odborného odhadu zpracovatele cca 48 roků. V průběhu své celkové životnosti objekt procházel rekonstrukcemi a modernizacemi prvků krátkodobých životností. V obytné části byly roce 2011 provedeny nové podhledy, nové vnitřní omítky a v roce 2012 byla provedena moderniza... (více v detailu)
Jihočeský kraj
730 000
 Kč
Tasovice, prodej chaty 2+kk, 45m2 - chata
Před 688 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji chatu o dispozici 2+kk v Tasovicích. Chata se nachází v klidné chatové oblasti, 80m od řeky Dyje. Nový majitel bude mít příležitost k rybaření. Nemovitost je částečně podsklepená (garáž a sklípek na zeleninu). V chatě se nachází předsíň, koupelna se sprchovým koutem, kuchyňský kout, jeden pokoj s manželskou postelí, druhý také s manželskou postelí a patrovou. Nový majitel má možnost čerpání vody z řeky Dyje. El. rozvody jsou v mědi. Na pozemku se nachází zeleninový záhon, pergo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 300 000
 Kč
Prodej rodinného domu 5+kk, zahrada 599 m2
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Sníte o vlastním bydlení se zahrádkou ? Pokud ano, nabízíme Vám výstavbu posledního domu v obci Tehov od developera, který v obci úspěšně dokončil již několik developerských projektů. POSLEDNÍ VOLNÁ - zděná dvoupodlažní jednotka č. 2 o dispozici 5+kk, zahrada 599 m2. Celková užitná plocha domu je 113,79 m2. V přízemí domu naleznete vstupní předsíň, koupelnu se sprchovým koutem, WC, technickou místnost, ložnici, obývací pokoj s kuchyňským koutem s příjemným výstupem na terasu. V patře jsou k dispozici 3 ložnice, koupelna s vanou a WC. Dům je... (více v detailu)
11 499 000
 Kč
Rodinný dům, Vlkov
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Objekt je situován v jižní okrajové části obce, v okolní zástavbě staveb RD, v blízkosti Vlkovského rybníku. Stavba je v dobrém technickém stavu, je napojena na el. síť, veřejný vodovod a plyn. Dům stojí na pozemku cizího vlastníka. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Zveřejněné údaje jsou čerpány z dokume... (více v detailu)
8 106 667
 Kč
Prodej bytu 3+1, 70m2, Dobšice, ul. Leska
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Pokud hledáte atypické a klidné místo k bydlení, máme pro Vás byt v obci s dlouholetou vinařskou tradicí. Ano, nabízíme k prodeji bytovou jednotku o velikosti 3+1 v rod. domě, která se nachází v klidné okrajové části obce Dobšice u Znojma. Podlahová plocha bytové jednotky je 70m2. Jedná se vlastně o samostatnou část rodinného domu se vstupem ze společného dvorku. Rekonstrukcí zastřešení a využitím vzniklého půdního prostoru lze tuto bytovou jednotku rozšířit o další obytný prostor o velikosti 70m2. Za tímto účelem byla v nedávné době zpracována projektová dokumentace. Vlastní bytová jednotka je tvořena vstupní chodbou se vstupy do kuchyně s jídelnou, spíží a dále do obý... (více v detailu)
2 100 000
 Kč
Pozemek s rozestavěným rodinným domem v lukrativní části obce Klatovy, ul.Akátová
Před 688 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme pozemek s rozestavěným rodinným domem v lukrativní části obce Klatovy, ul.Akátová. Celková plocha pozemku je 789m2 (cca 39x18m) a nachází se na něm rodinný dům (zastavěná plocha cca 130m2), který je od roku 1980 rozestavěný, v roce 1991 byla stavba přerušena. K dispozici el./voda/kanaliza... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 900 000
 Kč
Rekreační chata s pozemky, podíl 1/2, Jílové u Prahy-Borek nad Sázavou
Před 688 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Jedná se o 1/2 rekreační chaty s pozemky a příslušenstvím v k.ú. Borek nad Sázavou, část obce Jílové u Prahy, okres Praha-západ. Chata je zděná, samostatně stojící, podsklepená s jedním nadzemním podlažím a obytným podkrovím. Nemovitá věc se nachází v jihovýchodní zastavěné části města Jílové u Prahy v části Borek v zahrádkářské kolonii. Přístup k nemovité věci je po místní nezpevněné cestě, který je ve vlastnictví soukromých vlastníků. Příslušenství těchto nemovitých věcí tvoří: oplocení, kolna, terasa a zahradní domek. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleck... (více v detailu)
Středočeský kraj
956 000
 Kč
RD s pozemky, podíl 1/2, Kamenický Šenov
Před 688 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Podíl 1/2 rodinného domu s pozemky v obci Kamenický Šenov, okres Česká Lípa. Objekt je samostatně stojící, zděný, částečně podsklepený o jednom NP a částečně obyvatelným podkrovím. Na obytnou část navazuje skladový objekt, který má 2 NP. Příslušenství těchto nemovitých věcí tvoří: oplocení, studánka, venkovní sušáky, porosty. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního... (více v detailu)
Liberecký kraj
143 300
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 219 m2 -
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům s přízemím o dispozici 4+1 a prvním patrem o dispozici 3+kk v obci Osvračín, okres Domažlice. K domu náleží stodola, zastřešená venkovní terasa, garáž a velká zahrada. Jedná se o zděnou stavbu s užitnou plochou 219,14 m2, která je situovaná na pozemku o výměře 1 181 m2 a se zahradou o výměře 1 147 m2. Vstup do domu je řešen schodištěm do předsíně, na kterou navazuje chodba a přístup do patra. V přízemí se dále nachází prostorný obývací pokoj, kuchyně s jídelnou, ložnice, dětský pokoj, pracovna, koupelna a samostatné WC. V prvním patře se nachází obývací pokoj s kuchyní, ložnice, samostatný pokoj a koupelna+WC. Dům je částečně podsklepený a vstup do sklepa je přímo z hlavní chodby domu nebo ze zahrady. Na zahradě se nachází prostorná stodola, u které... (více v detailu)
6 590 000
 Kč
Prodej rodinného domu, garáž, venkovní posezení, udírna, zahrada.
Před 688 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout k prodeji dvougenerační rodinný dům na krásném místě v obci Hudčice okres Příbram. Dispozice: přízemí 3+1 s užitnou plochou 98.7 m2. II. NP 3+1 s užitnou plochou 71.5 m2. Obě jednotky mají svojí kuchyň, koupelnu a WC. Společný vstup přes verandu domu. Jsou zde ještě prostorné půdní prostory s možností rozšíření. Topení je řešeno kotlem na tuhá paliva s rozvodem po celém domě. Voda je zajištěna z vlastní studny s rozvodem po celém domě. Kanalizace je svedena do septiku. Na pozemku se dále nachází stodola - prostorná garáž pro více OV (možnost parkování i menšího nákladního vozu), druhá stodola u vjezdu na pozemek. Dále venkovní sezení s udírnou. Rekonstrukce nemovitosti proběhla v roce 2013. Pozemek je kompletně oplocen a osázen okrasnými stromy. V obci Hudčice je občanská vybavenost na přiměřené úrovni, s využíváním blízkého města Březnice pro chybějící složky a vzdálenějšího... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 630 000
 Kč
Prodej parcely s domem k výstavbě 4+1, nízkoenergetický, Hosín u Českých Budějovic, 751 m2
Před 688 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
NYNÍ LZE I POUZE REZERVOVAT, ÚVĚRUJTE AŽ PŘI LEPŠÍCH ÚROKOVÝCH SAZBÁCH! Cena je včetně pozemku. Prodej výstavby zděného nízkoenergetického rodinného domu o velikosti 4+1, na západním okraji obce Hosín u Českých Budějovic. Zastavěná plocha velikosti 114 m2 (dále i terasa a parkovací stání, lze i garáž). Vnitřní dispozice domu zahrnuje hlavní obývací místnost s jídelnou, kuchyně je samostatná, dále dvě ložnice a dětský pokoj, koupelna, WC, šatna a technická místnost. Okna jsou v provedení "trojsklo", z obýváku výstup na terasu francouzským oknem. V obýváku je umístěn komín ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 740 000
 Kč
Prodej výstavby domu 4+kk, nízkoen. třída B, Hosín u Českých Budějovic, parcela 751 m2
Před 688 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
NYNÍ LZE I POUZE REZERVOVAT, ÚVĚRUJTE AŽ PŘI LEPŠÍCH ÚROKOVÝCH SAZBÁCH! Cena je včetně pozemku. Nabízíme prodej výstavby zděného nízkoenergetického rodinného domu o velikosti 4+kk, na západním okraji obce Hosín, u Českých Budějovic, v jižním svahu. Zastavěná plocha o výměře 114 m2 (dále i terasa a parkovací stání, lze i garáž). Vnitřní dispozice domu: hlavní obývací místnost s jídelnou a kuchyňský kout, dále dvě ložnice a dětský pokoj, koupelna, WC, spíž, šatna a technická místnost. Okna jsou v provedení "trojsklo", z obýváku výstup na terasu francouzským o... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 460 000
 Kč
Prodej rodinného domu na Staroměstském nábřeží, Děčín - Staré Město
Před 688 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivní prodej rodinného domu, určený k celkové rekonstrukci, na Staroměstském nábřeží v Děčíně – k.ú. Staré Město. Celková výměra zastavěné plochy a nádvoří je 277m. K domu náleží další pozemky, slunné a mírně svažité zahrady o celkové výměře 3639m. Dům má celkem čtyři nadzemní podlaží, podsklepen j... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 050 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 198 m2 -
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji dům v obci Písečné, která se nachází 10 km od Slavonic v místě zvaném Česká Kanada. Jedná se o turisticky zajímavou lokalitu v příhraniční oblasti na rozmezí Jižních Čech a Moravy. Dům je dispozičně řešen jako 4+1, užitná plocha je 182 m2, je po zdařilé rekonstrukci a stojí na pozemku o celkové výměře 163 m2. Nemovitost byla využívána především jako investiční, na krátkodobé pronájmy, disponuje 8 lůžky ve třech pokojích. V přízemí se nachází společenská místnost, kde je možné realizovat různá setkání a oslavy. Dům prošel rozsáhlou a velmi náročnou rekonstrukcí, díky které nehrozí další investice do objektu. Ne... (více v detailu)
5 260 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 165 m2 -
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji nemovitosti v obci Liberk, která se nachází šest kilometrů od okresního města Rychnov nad Kněžnou a pouhých 9 km od zaměstnavatele Škoda Auto v Kvasinách. Jedná se o řadový dům s garáží ve velice dobrém stavu v části obce Uhřínov. Dům o dispozici 5+1 se skládá z prostorné chodby, garáže na automobil, kotelny s kotlem Viadrus na tuhá paliva, komory využívané jako prádelna a dvou ložnic v přízemí. V patře se nachází kuchyně s ... (více v detailu)
3 426 962
 Kč
Rodinný dům, podíl 3/6, Praha-Kbely
Před 688 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Prodej 1/2 obytného domu , pozemků v kat. území Kbely. Jedná se o dům částečně podsklepený s dvěma nadzemními podlažími a půdním prostorem. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Zveřejněné údaje jsou čerpány z dokumentů v rámci exekučního řízení, kdy je nemovito... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 333 333
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 127 m2 -
Před 688 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Hledáte klidné bydlení v rodinném domě? Máme pro vás jedinečnou nabídku domu o velikosti 3+1 v obci Zaječí, okr. Břeclav. Jedná se o řadovou, přízemní stavbu se dvorem a garáží po kompletní velmi zdařilé rekonstrukci. Součástí rekonstrukce byly všechny rozvody, ústřední topení včetně kotle, nová plastová okna i vstupní dveře a podlahy. Střešní krytina i latě jsou také nové. Tento dům nabízí vše co k pohodlnému bydlení potřebujete. Prostornou kuchyni, kam se vejde celá rodina, tři samostatné pokoje, novou koupelnu, technickou místnost pro umístění pračky i sušičky. Za domem je menší hospodářská budova. Chvíle odpočinku můžete trávit na uzavřeném atriovém dvoře. K parkování lze využít vjezd před domem anebo garáž. Obec Zaječí disponuje kompletní občanskou vybaveností. Je zde vlakové nád... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 766 200
 Kč
Prodej chalupy 80 m2 - Nová Rabyně - Slapy
Před 688 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dovolujeme si Vám nabídnout chalupu v krásné přírodní lokalitě v obci Nová Rabyně. Jedná se o chatu, která prošla před 10lety kompletní rekonstrukcí a byla upravena k celoročnímu využití. Chata má dvě podlaží. V přízemí je samostatná jednotka 1+kk s vlastní koupelnou a WC. V patře je další samostatná jednotka s bezbariérový přístupem o velikosti 2+kk s koupelnou, toaletou a s prostornou terasou, ze které je krásný výhled do okolí. Chata má vlastní jímku, 240m hluboký vrt, který zajištuje dostatek vody po celý rok. Okolí chaty je stvořené... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 500 000
 Kč