Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 793 výsledků

RD v rekonstrukci, Tachov, ul. P. Jilemnického
Před 688 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji rodinný dům v rekonstrukci v blízkosti centra města Tachov, ul. Petra Jilemnického. Předmětem prodeje je částečně podsklepený, dvoupodlažní RD s možností půdní vestavby o celkové ploše pozemku 95 m2. Užitná plocha domu je 250 m2. K domu není k dispozici zahrada, pouze vstupní dvorek. V rámci rekonstrukce, byl nainstalován nový ko... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 799 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 1+kk, 102 m2, Františkovy Lázně - Střížov
Před 688 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji pozemek o celkové ploše 102 m2. Cena je včetně 15 m2 rekreačního objektu, který může sloužit i k celoročnímu bydlení. Klidná lokalita ideální k odpočinku a re... (více v detailu)
Karlovarský kraj
900 000
 Kč
Chata se zahradou, Fryšták-Vítová
Před 688 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Jedná se o dražbu rekreační chaty v obci Fryšták, v rekreační oblasti na okraji zastavěného území obce, v místní části Vítová. Jedná se o dvoupodlažní samostatně stojící objekt, nepodsklepený, který je zastřešený plochou střechou bez možnosti zřízení podkroví. Stavba byla uvedena do užívání přibližně v roce 1965. Stavba je založená na betonových základech. Konstrukční systém objektu je stěnový, přízemí objektu, které je částečně zapuštěno do svahu je zděné. Tloušťka zdiva do 30 cm, druhé podlaží tvořeno ocelovou konstrukcí s izolací a oboust... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 333 333
 Kč
Výstavba domu s pozemkem Live 4+kk s garáží, 136m2 s pozemkem 1111 m2 (č.20) Bořenovice u Holešova
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Live 4+kk s garáží, 136 m na pozemku (č. 20) o velikosti 1111m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Live je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě mimo plynu, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Přípojná místa jsou vyvedeny na pozemku. Pozemek (číslo 20) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je 21 m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 136 m s užitnou plochou 108 m s garáží, obytná plocha 91 m. Přestavba garáže na pokoj je možná i kdykoliv v budoucnu. Dům má hodně obytného prostoru, takže se nabízí možnost 4+kk+garaž nebo i 5+kk bez garáže. Jedná se o dřevostavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení ... (více v detailu)
8 597 550
 Kč
Chalupa Pod Lesem, 287 m2, pozemek 2 600 m2
Před 688 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
SLEVA! Dovolujeme si Vám nabídnout unikátní chalupu, která leží v jednom z nejkrásnějších údolí Kašperskohorska. Již na první pohled si s jistotou zamilujete romantický výhled do údolí i netradiční kamennou zahradu, na kterou navazuje les s potůčkem. Chalupa je vhodná pro skupinu přátel, pro početnou rodinu, popřípadě je možné i některý z apartmánů pronajímat. V chalupě naleznete tři apartmány. Apartmán Provence se nachází v přízemí. K dispozici je ložnice s dveřmi do zahrady. Příjemný čas můžete trávit v obývací části s krbovými kamny, jídlo si uvaříte v kompletně vybavené kuchyni. Pokud toužíte po perfektní relaxaci, koupelna s vířivou vanou, sprchovým koutem, mini kamínky a toaletou je tím pravým místem v chalupě. Apartmány v podkroví mají společnou předsíň a z ní vlastní uzamykatelný vchod. Dračí apartmán (70m2) je komfortní ateliérový prostor s kuchyňským ostrůvkem, vířivou vanou a koupelnou se sprchovým kout... (více v detailu)
Plzeňský kraj
14 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu 7+1, 1361m2 Dolní Prysk
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům, se dvěma bytovými jednotkami (4+kk, 3+kk) s možností vybudování dalšího bytu 1+2. Dům je napojen na obecní vodovod, odpady jsou řešeny nyní tříkomorovým septikem. U objektu je i ČOV nyní nevyužívaná. El. příkon 230V/400V. K domu náleží pozemek o velikosti 1361m2. Při domu je garáž s kůlnou. Oba dva byty mají samostatné měření energií. Bytová jednotka 3+kk je nově zrekonstruovaná, s plovoucími podla... (více v detailu)
3 750 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 143 m2 -
Před 688 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Ke koupi nabízíme řadový rodinný dům v klidné části města Dobříš. Patrový dům má užitnou plochu 143 m2, balkón 6,5 m2, kotelnu 12 m2 a garáž 18 m. Celková plocha pozemku je 324 m2. Na zahradě je terasa, pergola a bazén. V přízemí je prostorná chodba a technická místnost. V patře je obývací pokoj, jídelna s krbem a kuchyně, propojeno v jedné velké světlé místnosti. Dále samostatná toaleta. V podkroví jsou tři ložnice a koupelna s toaletou. K bližší... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 890 000
 Kč
RD s pozemky, Český Těšín-Dolní Žukov
Před 688 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům je samostatně stojící, podsklepený objekt s jedním nadzemním podlažím a využitelným podkrovím pod polovalbovou střechou. Stavba domu pochází dle sdělení majitele z roku 1950 a v roce 1989 došlo k rekonstrukci, v roce 1995 k plynofikaci a v roce 2009 byly provedeny rozvody ústředního vytápění a pořízen nový zdroj tepla. Údržba domu je zanedbaná, vnitřní vybavení zastaralé. Rodinný dům dispozičně obsahuje dvě bytové jednotky o velikosti 2+1, každá z nich je vybavena vlastním sociálním zařízením. Vedlejší stavba s garáží na pozemku parc.č. 1127: samostatně stojící zděný objekt o jednom nadzemním podlaží se sedlovou střechou. Dle sdělení majitele pochází z roku 1950. Bez rekonst... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 066 667
 Kč
Prodej rodinného domu 75 m2, pozemek 318 m2 - Krupá
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu o podlahové ploše 75 m, celková výměra pozemku 318 m v obci Krupá u Rakovníka. Dům se skládá ze vstupní chodby, koupelna s wc, komora, dvakrát neprůchozí pokoj, kuchyně. Dále možnost využití půdy k další realizaci obytného podkroví. Rádi se realizujete, chcete domeček který si sami upravíte dle Vašich představ, tak právě tato nemovitost je pr... (více v detailu)
1 490 000
 Kč
Rodinný dům, Bednáreček
Před 688 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Jedná se o dražbu staršího RD. Dům je zděný, bez podsklepení s jedním nadzemním podlažím. Základy kamenné, střecha šikmá, krytina keramické bobrovky, klempířské prvky schází. Okna dřevěná, omítky hladké. V objektu není koupelna , WC, schází kuchyně, zbylé instalace nefunkční, objekt není vytápěn. Celkově je objekt ve velmi špatném stavu. Příslušenství není součástí dražby. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinno... (více v detailu)
Jihočeský kraj
280 000
 Kč
RD s pozemky, Sobíňov
Před 688 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Dům řešen jako 5+kk. Dům byl postaven jako samostatný objekt a má celkem 2 nadzemní podlaží. Dům má částečné podsklepení. Postaven v roce 2014. Objekt je cihlové konstrukce, stropy jsou železobetonové monolitické. Má rovnou střechu, střešní krytinu tvoří PVC folie, zemina, kačírek a pro konstrukci klempířských prvků byl 4 použit titanzinkový materiál. Na pozemek okolo rodinného domu navazují B) pozemky v KN nyní vedeny jako lesní. Jsou rovněž svažité, s mladými porosty smrku. Dle doloženého územního plánu jsou zastavitelné, možnost výstavby je však omezena jednak terénem, také pak blízkostí železniční trati, a dále umístěním pozemk... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 755 000
 Kč
Výstavba domu s pozemkem Eko104 4+kk, 125m2 s pozemkem 1129 m2 (č.21) Bořenovice u Holešova
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Eko104 4+kk, 125 m na pozemku (č. 21) o velikosti 1129m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Eko104 je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě mimo plynu, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Přípojná místa jsou vyvedena na pozemku. Pozemek (číslo 21) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je 21 m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 125 m s užitnou plochou 104 m. Jedná se o dřevostavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením a rekuperací + fotovoltaické panely. Uvedená cena domu obsahuje základovou desku, DPH a stavba bude provedena na klíč a předána po kolaud... (více v detailu)
8 139 450
 Kč
Výstavba domu s pozemkem Viktorie 4+kk, 113m2 s pozemkem 1053 m2 (č. 3 ) Bořenovice u Holešova
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Viktorie 4+kk, 113 m na pozemku (č. 3) o velikosti 1053 m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Viktorie je určen pro milovníky specifických tvarů. I přes jeho atypický tvar, je každý detail domu dokonale promyšlený. Po technické stránce je nejdůležitější infrastruktura domu koncentrovaná v jedné oblasti, což přináší provozní úsporu. Dům je vhodný i na pozemky s jižním vstupem a také do rušnějšího prostředí, neboť v přední části jsou orientované rušné místnosti a naopak v zadní části najdete klidný spánek ve třech pokojích. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Pozemek (číslo 3) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je 21 m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. ... (více v detailu)
7 443 650
 Kč
Výstavba domu s pozemkem Candy 4+kk, 100m2 s pozemkem 1112 m2 (č.23) Bořenovice u Holešova
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Candy 4+kk, 100 m na pozemku (č. 23) o velikosti 1112m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Candy je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě mimo plynu, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Přípojná místa jsou vyvedeny na pozemku. Pozemek (číslo 23) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je 21 m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 100 m s užitnou plochou 84 m. Jedná se o dřevostavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými panely a baterií. Uvedená cena domu obsahuje základovou desku, DPH a stavba bude provedena na klíč a předána p... (více v detailu)
6 979 600
 Kč
Výstavba domu s pozemkem Viola 4+kk, 120m2 s pozemkem 1056 m2 (č.2 ) Bořenovice u Holešova
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Viola 4+kk, 120 m na pozemku (č. 2) o velikosti 1056 m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov VIOLA je zajímavý design moderního domu, který si zaslouží pozornost jak z hlediska funkčnosti, tak z hlediska estetiky. Prostorný obývací prostor s velkým zasklením, skládající se z obývacího pokoje a jídelny, plynule spojuje interiér domu s venkovní terasou. Velká kuchyň má také spíž. V samostatné noční části jsou tři ložnice a koupelna. Výhodou tohoto projektu je také velká technická místnost, kde se vybízí rovnou umístit pračku a sušičku. VIOLA je jednoduchý jednopatrový dům, který splňuje potřeby čtyřčlenné rodiny. Jednoduchý tvar budovy získal moderní charakter díky pozoruhodnému stylu vnější úpravy v kombinaci s plochou střechou. Dům VIOLA díky své velké zastavěné ploše vybízí k projektovému přepracování na dispozici 4+kk+šatna nebo menší pracovna (dispozice 5+kk) a stále bude splňovat užitný komfort. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuj... (více v detailu)
7 764 800
 Kč
RD s pozemky, podíl 1/2, Petřvald
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Jedná se o podíl 1/2 rodinného domu s pozemky v Petřvaldě, okres Karviná. Objekt je situován v zastavěné části města. Budova je řadová, krajní, přízemní s obytným podkrovím a volným půdním prostorem. Konstrukce je zděná. Dům je částečně podsklepený. Nemovitá věc je dispozičně řešena jako 5+1. V 1.PPjsou sklady, kotelna s uhelnou a chodba. V přízemí je vstup, 2 pokoje, kuchyně, koupelna s WC, spíž a chodba. V podkroví jsou 2 pokoje a chodba. Vytápění je ústřední plynové, kotlem. Ohřev teplé vody zajišťuje bojler. Příslušenství těchto nemovitých věcí tvoří: oplocení, kolna a garáž. Podrobnější inf... (více v detailu)
944 000
 Kč
Prodej výstavby s parcelou, RD 4+kk, nízkoen. tř. B, Hosín u Českých Budějovic, 753 m2
Před 688 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
NYNÍ LZE I POUZE REZERVOVAT, ÚVĚRUJTE AŽ PŘI LEPŠÍCH ÚROKOVÝCH SAZBÁCH! Cena je včetně pozemku. Nabízíme k prodeji výstavbu zděného nízkoenergetického domu o dispozicí 4+kk (tato verze používaná ke zvětšení na 5+kk), o zastavěné ploše 141 m2, tj. vstup do zádveří, za kterým je situována komunikační chodba se vstupy do jednotlivých místností: jídelna, kuchyně se spíží, obývací pokoj, 2x ložnice, dětský pokoj, koupelna, WC, technická místnost, šatna. V obývacím pokoji komín pro krb, francouzské okno umožňující pohodlný vstup na terasu, případně na zahradu. V c... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 709 700
 Kč
RD s pozemky, Spořice
Před 688 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Jedná se o nemovité věci, které se nacházejí v uzavřeném areálu – stavba rodinného domu s příslušenstvím, stavba občanské vybavenosti (skladový a manipulační objekt) s příslušenstvím, stavba občanské vybavenosti (stavba pro obchodní činnost) s příslušenstvím, včetně zastavěných pozemkových parcel a dalších pozemků, tvořících plochu společného dvora, vše v obci a katastrálním území Spořice. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, be... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 593 420
 Kč
Prodej parcely s domem k výstavbě 4+1, nízkoen. třídy B, Hosín u Českých Budějovic, 775 m2
Před 688 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
NYNÍ LZE I POUZE REZERVOVAT, ÚVĚRUJTE AŽ PŘI LEPŠÍCH ÚROKOVÝCH SAZBÁCH! Cena včetně pozemku. Nabízíme k prodeji výstavbu zděného nízkoenergetického rodinného domu, velikosti 4+1, na západním okraji obce Hosín, u Českých Budějovic. Zastavěná plocha je 114 m2 (dále i terasa, parkovací stání, lze i garáž). Vnitřní dispozice domu zahrnuje hlavní obývací místnost s jídelnou, kuchyně je samostatná, dále dvě ložnice a dětský pokoj, koupelna, WC, šatna a technická místnost. Okna jsou v provedení "trojsklo", z obýváku výstup na terasu francouzským oknem. V obýváku je umístěn komín... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 857 500
 Kč
Rodinný dům, Kamenné Žehrovice
Před 688 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Nemovitost je menší cihlový RD. Při místním šetření bylo zjištěno, že je dům využíván jako restaurace. Technický stav objektu je uspokojivý. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Zveřejněné údaje jsou čerpány z dokumentů v rámci exekučního řízení, kdy je nemovito... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 140 000
 Kč
Prodej rodinného domu 3+1 v obci Vedrovice. Cena 4 999 000 Kč včetně provize RK.
Před 688 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme vám k prodeji rodinný dům se zahradou a garáží za 4 999 000 Kč. Rodinný dům se nachází v středu obce Vedrovice. Zastavěná plocha je 226 m2, k domku náleží řada hospodářských stavení, sklep a dvorek 60 m2. Za domem je zahrada o rozloze 211 m2 se vstupem ze dvora a možností vjezdu z ulice. Dům má plastová okna a nové topení, které prošlo revi... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 999 000
 Kč
RD 4+1, Brno - Jundrov, Optátova, ZP 95 m2, zahrada 140 m2, k rekonstrukci, rodinné bydlení, invest
Před 688 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme řadový RD 4+1 v Brně - Jundrově, ul. Optátova, ZP 95 m2, zahrada 140 m2. Jedná se o dvoupodlažní, zděný, celopodsklepený dům se sedlovou střechou, s možností půdní vestavby. Dům je v původním stavu, určený k celkové rekonstrukci, možný upravit na dvougenerační bydlení. Dispoziční řešení: Suterén: sklepní prostory, 1.NP: kuchyně, obývací pokoj, předsíň, koupelna, WC. 2.NP: pokoj, pokoj, předsíň, koupelna, WC. Půda s možností půdní vestavby, na střeše domu nová krytina. Dům je napojen n... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
10 000 000
 Kč
Prodej řadového rodinného domu 4+kk s garáží v Těšově u UB s pozemkem (č.3) 574 m.
Před 688 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej řadového rodinného domu typu ROW 120+G o velikosti 4+kk s garáží o podlahové výměře 120 m v Uherském Brodě části Těšov. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě včetně připojeného místa EDG (EON), mimo plynu, příjezdová komunikace, veřejné osvětlení, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Za příplatek je možnost vybudování parkovacího místa, chodníku a terasy. Přípojná místa budou vyvedena na pozemku. Pozemek (číslo.1) o rozloze 643 m je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 13,3 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na pozemku za zahradou ve velikosti 141 m, který může sloužit jako přístupová část nebo sad. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o dřevostavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými panely. Uvedená cena domu obsahuje základovou desku, DPH ... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 138 300
 Kč
Prodej řadového rodinného domu 4+kk s garáží, Uherský Brod - Těšov s pozemek (č.2) 575m2.
Před 688 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej řadového rodinného domu typu ROW 120+G o velikosti 4+kk s garáží o podlahové výměře 120 m v Uherském Brodě části Těšov. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je pozemek, dům na klíč, inženýrské sítě včetně připojeného místa EDG (EON), mimo plynu, příjezdová komunikace, veřejné osvětlení, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Za příplatek je možnost vybudování parkovacího místa, chodníku a terasy. Pozemek (číslo.2) o rozloze 575 m je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 13,3 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na pozemku za zahradou ve velikosti 141 m, který může sloužit jako zadní přístupová část nebo sad. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o zděnou stavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými panely. Uvedená cena domu obsahuje základovou desku, DPH a stavba bude pro... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej řadového rodinného domu 5+kk v Těšově u UB s pozemkem (č.1) 643 m2.
Před 688 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej řadového rodinného domu typu ROW 120+G o velikosti 5+kk o podlahové výměře 120 m v Uherském Brodě části Těšov. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě včetně připojeného místa EDG (EON), mimo plynu, příjezdová komunikace, veřejné osvětlení, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Za příplatek je možnost vybudování parkovacího místa, chodníku a terasy. Přípojná místa budou vyvedena na pozemku. Pozemek (číslo.1) o rozloze 643 m je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 13,3 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na pozemku za zahradou ve velikosti 141 m, který může sloužit jako přístupová část nebo sad. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o dřevostavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými panely. Uvedená cena domu obsahuje základovou desku, DPH a stavba bude provedena na klíč a... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 238 350
 Kč