Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 793 výsledků

Prodej rodinného domu 105m2, Pardubice, Svítkov, RD Pardubice
Před 688 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Prodej rodinného domu s dispozicí 3+kk v Pardubicích - Svítkově. Menší, příjemný domek s hezkou, upravenou zahradou na klidném místě. Součástí je garáž, terasa, venkovní posezení. Rekonstrukce proběhla v roce 2019, nové kompletní rozvody, vytápění plynovým kondenzačním kotlem, voda obecní, kanalizace. Vhodné k okamži... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 400 000
 Kč
Prodej RD 7+1, na pozemku 607m2 v Putimi, okr. Písek
Před 688 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji RD 7+1 na pozemku 607m2 v Putimi okr. Písek. Dům je zděný, v původním, ale udržovaném stavu, plastová okna, nový kotel na tuhá paliva, plynová přípojka přivedena na hranici pozemku. Na pozemku vlastní studna, hluboká 8m. Přízemí - garáž, kotelna, prádelna, dílna. První patro by... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 500 000
 Kč
RD se zahradou, Vlašim-Bolina
Před 688 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Samostatně stojící rodinný dům bez podsklepení s jedním nadzemním podlažím v lokalitě stávající původní zástavby ve východní okrajové části obce Bolina s příjezdem po místní komunikaci. Stavební pozemek je rovinatý se zahloubením do západně sklonitého svahu. U pozemku zahrady je pozemek západně svažitý. Z inženýrských sítí je napojen stavební pozemek, pitná voda z vlastní vrtané studny, odkanalizování je svedeno do jímky na pozemku zahrady. Inženýrské sítě z rozvodu v obci jsou v dosahu (pitná voda, kanalizace, zemní plyn). Dopravní dostupnost je osobním autem, autobusem nebo vlakem. Obec Bolina je součástí města Vlašim ve vzdálenosti cca 5 km. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 400 000
 Kč
Samostatně stojící rodinný dům Vojkovice
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji velmi pěkný, částečně podsklepený rodinný dům 6+kk s garáží a větším pozemkem s bazénem. Prostorný dům výborném stavu je připraven k okamžitému užívání a svým novým majitelům nabídne velkorysé rodinné bydlení ve vyhledávané lokalitě. Obec Vojkovice se nachází jižním směrem od Brna a vyznačuje se nejen výbornou dopravní dostupností včetně vlakového spojení, ale zejména svoji pohodovou atmosférou menší obce. Pozemek celkem: 1.000 m2 Zahrada: 840 m2 Zastavěná plocha: 160 m2 Užitná plocha: 246 m2 Dispozice: 1.PP: chodba (4,5 m2), sklep (10,0 m2), sklep (8,0 m2) 1... (více v detailu)
14 250 000
 Kč
Prodej RD 3+kk, pozemek 2295 m², Buškovice, okr. Louny
Před 688 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji částečně podsklepený samostatně stojící rodinný dům o dispozici 3+kk na pozemku 2 295 m², v obci Buškovice, okr. Louny. Dům je v původním stavu, vhodný k rekonstrukci. Na pozemku se nachází menší garáž, stodola a studna. Pozemek je možné rozdělit a využít jako další stavební parcelu. V domě se nachází velice prostorné podkroví o velikosti 73 m², které by bylo možné upravit na další obytnou č... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 499 000
 Kč
Prodej novostavby rodinného domu, 185 m2, pozemek 1.043 m2, Cerekvička-Rosice
Před 688 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám prodej novostavby rodinného domu v obci Cerekvička-Rosice, vzdálené 8 km od Jihlavy. Jedná se o nízkoenergetický rodinný dům ve stylu bungalovu o celkové ploše 125 m2 (4+kk) na velkém pozemku o rozloze 1.043 m2. Rodinný dům má velmi nízké náklady na vytápění s prvky pasivního domu - trojitá skla, zateplená střecha PUR pěnou a stěny polystyrenem. V domě je podlahové topení regulovatelné zvlášť v každém pokoji, které zajišťuje tepelné čerpa... (více v detailu)
Kraj Vysočina
8 950 000
 Kč
Prodej vícegeneračního rodinného domu, obec Markvartice
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje zprostředkuje koupi nemovitosti v osobním vlastnictví. Jedná se o vícegenerační rodinný patrový dům s prostornou půdou a s možností vybudovat další místnosti k bydlení. V domě byla započata rekonstrukce přízemních částí, kde vznikla samostatná bytová jednotka o dispozici 1+1 pod uzavřením. Dále je v přízemí kotelna se pracovními místnostmi včetně prostoru k uskladnění tuhého paliva. Topení je rozvedeno po celém domě do radiátorů. Téměř v celém domě byla vyměněna okna. Voda je čerpána z obecního řádku. Kanalizace je svedena do septiku. Téměř v celém domě došlo k výměně oken. Ostatní jsou k dispozici a připraveny na vsazení. Ve druhém patře je velmi prostorné bydlení a i zde byly započaty práce. Všechen nakoupený materiál zde zůstane pro jejich dokončení. Tyto prostory jsou řešeny jako bytová jednotka 7+1 s terasou. Z té je impozantní výhled do okolí. Kuchyň je moderně propojena s velkou obývací místností. Tyto prostory jsou otevřené pro navození pocitu rod... (více v detailu)
5 900 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 180 m2, Mariánské Lázně
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji novostavbu nízkoenergetického rodinného domu o velikosti 5+1 v obci Rájov 8 km od Mariánských Lázní. V přízemí obývací pokoj s kuchyňským koutem, technická místnost, pokoj, koupelna. V patře 2 samostatné pokoje, ložnice, koupelna, samostatné WC. Vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo. Dům j... (více v detailu)
7 599 000
 Kč
Prodej rodinného domu 210 m2, Protivín
Před 688 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
V zastoupení majitele nabízíme ke koupi starší řadový dům v Protivíně, ulice Jiráskova. Jedná se o rohovou stavbu, dispozičně 4+1. Dům byl postaven v 30. letech min. století a v dalším období byl přistavován a rekonstruován. Jedná se o přízemní objekt s podkrovím, o které lze rozšířit obytnou plochu. V přízemí se nachází předsíň s chodbou, pokoj, kuchyně s jídelnou, která je průch... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 199 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 6+1, Velká Hleďsebe
Před 688 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji polovinu novostavby v klidné a krásné části Velké Hleďsebe. Dispozičně je tato nemovitost řešena 6+1 o podlahové ploše necelých 200 m2. V přízemí se nachází samostatná toaleta, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, pracovna. Pracovna i obývací pokoj disponují vlastním vstupem na zahradu. Pracovna má svou vlastní koupelnu. V dalším patře se pak nachází 4 další pokoje, koupelna s velkou vanou. Dva z těchto pokojů pak mají balkon, zbylé... (více v detailu)
Karlovarský kraj
10 200 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, 6+1, Velká Hleďsebe
Před 688 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji polovinu novostavby v klidné a krásné části obce Velká Hleďsebe. Dispozičně je tato nemovitost řešena 6+1 o podlahové ploše necelých 200 m2. V přízemí se nachází samostatná toaleta, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, pracovna. Pracovna i obývací pokoj disponují vlastním vstupem na zahradu. Pracovna má svou vlastní koupelnu. V dalším patře se nachází 4 další pokoje, samostatná koupelna s velkou vanou. Dva z těchto pokojů pak mají balkon, zbylé 2 pokoje mají svou... (více v detailu)
Karlovarský kraj
12 250 000
 Kč
Prodej novostavby nízkoenergetické designové vily 5kk s terasami (510m2), garáž pro 3 automobily, Ba
Před 688 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Novostavba nízkoenergetické (B), čtyřpodlažní designové vily 5kk (510m2), monolitické betonové konstrukce s nadčasovou architekturou, s neopakovatelnou atmosférou luxusu a designu s promyšleným systémem teras zajišťujícím panoramatický výhled s fantastickými výhledy na metropoli a okolí, umístěná na prosluněném pozemku jižního svahu v klidné rezidenční lokalitě Barrandova, v jednosměrné ulici vilové čtvrti. Stavba byla realizována dle projektu profesora Zdeňka Fránka, jednoho z nejvýznamnějších představitelů současné české architektury, čerstvého držitele ocenění Architekt roku. Dispozice zahrnuje čtyři podlaží - 1.podlaží vstupní hala, luxusní, celoprosklená finská sauna, aprchový kout. Ve 2.podlaží velkoryse řešený otevřený prostor obývacího pokoje, s designovou kuchyní a jídelnou, s prosklenými stěnami po celém obvodě a zároveň přímým vstupem na terasu lemující celé 2. podlaží. Samostatná toaleta, místnost pro pračku a sušičku, komora. 3.podlaží - dva prosvětlené, jihozápad... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej rodinného domu po rekonstrukci v Kostelci na Hané
Před 688 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům s dvorkem v obci Kostelec na Hané. Dům je po rekonstrukci a v současné době je využívám jako dvougenerační. V přízemí se nachází prostorný byt 1+kk, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC, předsíň, zádveří a technická místnost. Z předsíně je vstup na dvorek. V prvním patře jsou 2 ložnice, kuchyně, technická místnost a koupelna s vanou, umyvadlem a WC, ve 2.patře jsou další dvě ložnice a místnost, která slouží jako sklad. Dům stojí v centru obce, ale dispozice domu zaručuje soukr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 990 000
 Kč
Chatka s pozemkem 674 m2, zahrádkářská kolonie Mutěnka
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej chatky, nacházející se na pozemku o výměře 674 m, o rozměrech cca 24 x 28m, v Hodoníně. Pozemek se nachází v zahrádkářské kolonii tzv. MUTĚNKA. Na pozemku se nachází chatka, pod chatkou prostor pro uskladnění nářadí, posezení, vybetonované ohniště, kompostér, skleník, studna i nádrž na dešťovou vodu s několika svody z rýn. Příjemné posezení doplňuje několik okrasných květin(růže, Ibišek, Rakytník, Magnólie a mnoho dalších). Podle územního plánu se pozemek nachází v ploše RZ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
856 200
 Kč
Výjimečný rodinný domek u Trojského zámku, 4+KK s předzahrádkou, sklepem a 2 garážovými stáními v r
Před 689 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
DOČASNÁ SLEVA na 19,9 Mio Kč. Výjimečná lokalita u řeky, vinic a Trojského zámku. Naprosto ojedinělý architektonický počin, kde se podařilo vkusně sladit historické budovy s moderními novostavbami. Dvoupodlažní, řadový dům 4+KK s předzahrádkou, sklepem a 2 garážovými stáními je postavený na místě bývalého panského statku v barokním duchu, pod dohledem Ústavu památkové péče. Dům se nachází v uzavřeném rezidenčním objetu Chateau Trója, kde se zachoval genius loci a historie tu dýchá na každém kroku. Okna domu vedou do zachovaného nádvoří renesančního dvorce uzavřené kovanou palácovou bránou. Bezpečí rezidenčního komplexu zajišťuje nepřetržitá služba recepce včetně stylové lobby, vstupní brána se zabezpečením a vysoké zdi tohoto čtyřsetletého objektu obklopeného renovovanými historickými budovami. Naleznete tu příjemnou klidovou zónu, vodní prvky, kované branky a profesionálně... (více v detailu)
Hlavní město Praha
21 792 000
 Kč
Prodej novostavby domu na vesnici v srdci Hané
Před 689 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji novotou vonící novostavbu domu vel. 5+kk v nově vzniklé části Pivína vzdáleného 12 km od Prostějova a pouze přes kopec od lázní Skalka, kam se dostanete po cyklostezce vedoucí téměř u domu. Dům je stavba volně stojící na pozemku s terasou přístupnou z obývacího pokoje do zahrady a dvěma parkovacími místy před domem. Dům má vstupní chodbu se vstupem do pokoje (možnost využití pro podnikání, kancelář, či jako hostinský pokoj) a vstupem na samostatné WC. Středem domu vede hlavní chodba se vstupy do dvou dětských pokojů, technické místnosti (el. kotel, bojler, pračka, sušička), ložnice se šatnou, koupelny (vana, umyvadlo, spr. kout, WC) a obývacího pokoje s jídelnou a kuch. koutem (37,5 m2). Dům je otevřený obývacím pokojem, ložnicí a dětským pokojem... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 490 000
 Kč
Rodinný dům, Dolánkách nad Ohří
Před 689 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Jedná se o samostatně stojící dům v řadové zástavbě v Dolánkách nad Ohří. Dům je postaven na pozemku parc. č. St. 29 o výměře 153 m2. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Zveřejněné údaje jsou čerpány z dokumentů v rámci exekučního řízení, kdy je nemovitost u... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 238 000
 Kč
Prodej chaty 45 m2, obec Kaliště -Lensedly
Před 689 dny - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej chaty 45 m, obec Kaliště - Lensedly (5 km od Chocerad) u řeky Sázavy. Patrová chata se zasklenou verandou se nachází v zalesněné chatové oblasti na pronajatém pozemku obce o velikosti 200 m. V přízemí se nachází obývací místnost, menší kuchyňka a zasklená veranda, schodiště vede do obytného podkroví s balkonem, v mezipatře suché WC a koupelna. Chata je podezděná a má prostorný skle... (více v detailu)
790 000
 Kč
Novostavba na klíč typu Klára 5+kk, 93 m2 s pozemkem (č.2) 510 m2 v obci Lhotsko u Vizovic
Před 689 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej výstavby na klíč tipu Klára 5+kk, 93 m na klíč v obci Lhotsko u Vizovic s pozemkem o velikosti 510 m, okres Zlín. Pozemek č.2 je mírně svažitý o rozměru cca 20 x 26m. Tento dům se sedlovou střechou je vhodný do nízké okolní zástavby. Jedná se o dřevostavbu, kdy je použita technologie plný Standard s energetickou třídou "A" a nabízí se ve variantě na klíč. Svými vnitřními prostory o užitné ploše 93 m uspokojí nároky na bydlení 4-5 členné rodiny. Vhodná stavba o zastavěném rozměru 8x8m je ideální pro menší nebo úzké parcely. Topení je řešeno podlahovým topením s kombinací rekuperace (řízené větrání) + fotovoltaické panely a baterie - dotace zajištěna. Díky energetické náročnosti je částka na provoz domu velmi nízká. Uvedená cena je za dům, pozemek, základovou desku, realizovanou výstavbu inženýrských sítí, 8 m3 jímky a DPH. Cenou na klíč je myšleno veškeré vyřízení stavebního povolení, připojení k odběrnému místu EON, nájezd k domu, oplocení pletivem... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 448 500
 Kč
RD 5+kk, Horní Domaslavice
Před 689 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme budoucí prodej velmi prostorné novostavby před dokončením, s dvougaráží a zimní terasou, nacházející se na velmi pěkném a klidném místě v obci Horní Domaslavice, s nádherným výhledem na Beskydy s Lysou horou. Jedná se o dispozičně velkorysou stavbu 5+kk zděného rodinného domu ve vysokém stupni materiálové kvality koncipovaném jako tzv. chytrý dům. Pro obvodové zdivo bylo použito ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
9 999 000
 Kč
Prodej rodinného domu, 73m², pozemek 200m², novostavba
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Naše společnost Vám zprostředkuje prodej novostavby, rodinného domu o dispozici 3+kk, velikost 73 m2 a zahrady. To vše na pozemku 200m². Nemovitost se nachází 10 min od Metra Letňany. V přízemí domu se nachází chodba, wc, kuchyňský kout s obývacím pokojem a vstup na zahradu. N... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 990 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 240 m2 -
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení majitele, Vám nabízíme řadový rodinný dům v obci Blučina, která je vzdálená 15 km jižně od Brna. Tento dům má celkovou rozlohu 240 m2 s dispozicí 3+1. Jedná se o cihlový, dvojpodlažní dům, situovaný do ulice. Rodinný dům je z části podsklepen a v podkroví má prostornou půdu, která po stavebních úpravách může sloužit jako další obytný prostor. V přízemí se nachází předsíň, umožňující vstup do sklepa, kde je v současnosti vybudovaná posilovna pro sportovní nadšence. Dále koupelna spojená s WC, kde dominuje velká rohová vana. Součástí podlaží je i prostorná kuchyně s jídelním stolem pro rodinná setkání. Po schodech se dostaneme do druhého patra, kde jsou další tři místnosti. Pro příjemné přátelské posezení Vám mů... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 500 000
 Kč
Dům, 960 m2, Český Krumlov
Před 689 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím k prodeji rozlehlý historický dům v samotném centru (200 m od hlavního náměstí) Českého Krumlova. Zastavěná plocha domu včetně uzavřeného dvora je 444 m2. Objekt prošel kompletní, postupnou rekonstrukcí v letech 1995, 2002, 2004,2018 a je celý zkolaudovaný k provozování hostinské činnosti a ubytování. Kapacita pro ubytování je zhruba 80 lůžek. V suterénu 63,89 m2 je umístěno sociální zařízení a technické místnosti, šatna pro zaměstnance a kotelna. V mezonetu 27,7 m2 je jedna místnost, která v současné době slouží jako recepce. V 1.NP (přízemí) 328,27 m2 je restaurace pro zhruba 80 lidí, rozdělená na hlavní Mázhauz, konírnu s krbem, salónek, nachází se zde také atrium-dvorek přístupný z ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
49 500 000
 Kč
Brno - Židenice, pronájem RD 5+1, 181 m2, terasa, – rodinný dům
Před 689 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k pronájmu rodinný dům s dispozicí 5+1 s pozemkem o velikosti 181 m2 a přibližné užitné ploše 316 m2, nacházející se v klidné části Brno - Židenice. Rodinný dům je po kompletní rekonstrukci. Ve 3. NP se nachází ložnice, prostorná šatna a koupelna se sprchovým koutem i vanou a WC. Ve 2. NP jsou dva dětské pokoje, pracovna a druhá koupelna vybavená vanou a WC. V 1. NP je obývací pokoj, kuchyně, předsíň a samostatné WC. Dále dům disponuje technickou místností s pr... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
45 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 238 m2 -
Před 689 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
MOŽNOST PŘEVZETÍ HYPOTÉKY S LEVNĚJŠÍ ÚROKOVOU SAZBOU NEŽ JE NYNÍ! Prostorný a světlý dům po zdařilé rekonstrukci je ideální domov pro ty, kdo hledají klidnou atmosféru menšího města a zároveň blízkost hlavního města z důvodu vyžití. Dominantou domu je velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a z druhé strany s pracovním koutem, díky kterému může rodina trávit většinu času pospolu, aniž by si „překážela“. Samozřejmostí jsou 2 koupelny, jedna v přízemí, druhá v prvním patře. V prvním patře se také nachází terasa s posezením a výhledem na část Hostivic. Zároveň bylo myšleno na dostatečný počet úložných prostor, takže není problém v domě uložit vše, co moderní rodina potřebuje. Zahrada s bazénem a přírodním jezírkem přímo vybízí... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 980 000
 Kč