Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 793 výsledků

Prodej chaty v Rájci u Nejdku, v Krušných horách
Před 688 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji podsklepenou částečně zděnou chatu v malebné vsi Rájec u Nejdku v Krušných horách s pozemkem o výměře 1681m2. Rájec se nachází v dojezdové vzdálenosti cca 30 minut na sjezdovky Boží Dar a Klínovec a 30 minut do lázní Karlovy Vary. Obec je oblíbená zejména pro své kouzlo a zdejší atmosféru. Jedná se o ideální útočiště v době dovolených, prázdnin, svátků či ví... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Prodej, Rodinného domu, 163 m2 obytná plocha - Postupice
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Nabízím vám ke koupi rodinný dům, který se nachází v jižní části obce Postupice, okr. Benešov. Jedná se o bývalou hospodářskou usedlost, která byla v minulosti využívána jako pivovar. V současné době je jihozápadní část nemovitosti užívána pro bydlení a zbývající objekty jako stodoly, chlévy a sklady. Nemovitost byla dána do užívání současnému vlastníkovi v r. 1981, vystavěna v r, 1850. Dispozice: 1.PP sklep, 1.NP vstup do domu, zádveří, dílna, kotelna, 2x skladovací prostor (tyto prostory jsou neobyvatelné), 2.NP je bytová jednotka 4+1 se sociálním zařízením, vstupní chodba. Půda k sušení prádla a skladování sena. Obvodová konstrukce obytné části je zděná z cihlového a smíšeného zdiva (kámen, cihla), základy jsou kamenné a betonové. Stropy jsou standardní rovné (dřevěné trámové, nebo cihlové). Střecha je sedlová s klasickým dřevěným krovem a taškovou krytinou. Venkovní i vnitřní omítky jsou vápenné štukové. Okna jsou dřevěná dvojitá (špaletová), dveře dřevěné hladké náplňové. V domě ... (více v detailu)
3 990 000
 Kč
Prodej domu 5+kk v obci Řepín
Před 688 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej domu se dvěma byty, stodolou a garáží v obci Řepín. Dům je momentálně v započaté rekonstrukci a je možné ho používat jako dvě bytové jednotky s vlastními vchody. V přízemí 2+kk, koupelna, WC, chodba a technická místnost. V patře tři pokoje. Dům je suchý, střecha v dobrém stavu, částečně vyměněná okna za plastová, podlahy betonové, započaté rozv... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 990 000
 Kč
prodej rodinného domu v Prachaticích
Před 688 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupení prodej řadového domu v centru města Prachatice. Přízemní dům před rekonstrukcí je dispozičně řešen 4+1 s garáží, samostatně přístupným podkrovím a dvorkem o ploše 17 m. Dům, který je částečně podsklepen je napojen na kanalizaci a veřejný vodovod. Výhodná investi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 700 000
 Kč
Prodej, Novostavba RD 113m2 - Přerov I-Město
Před 688 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Exklusivně vám nabízíme novostavbu RD v klidné části na ulici Jarní ve městě Přerově. Dispozice RD jsou 4+1. Součástí novostavby je prostorná garáž z které se vchází přímo do obytné části. Vrata jsou na dálkové ovládání, rovněž i brána do projektu samotného. Dům nebyl zatím obývaný a nabízíme ho ve fázi k dokončení. Je potřeba dodělat osvětlení, klimatizaci, která je již dovedená do každé místnosti. Součástí prodeje není kuchyňská linka. Plastová okna jsou pětikomorová- s izolačním trojsklem. K zastínění slouží kovové žaluzie na el. ovlá... (více v detailu)
Olomoucký kraj
10 255 590
 Kč
Dvougenerační rodinný dům 6+2kk+G, Kladno Švermův
Před 688 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Prodej dvougeneračního rodinného domu po částečné rekonstrukci v klidné lokalitě Kladno - Švermov. Dům se nachází v ulici Václava Rabase. Dispozičně se jedná o 6 obytných místností s dvěma kuchyňskými kouty, dvěma koupelnami, sklepem chodbami a garáží. Součástí objektu je také prostorná kůlna a úložné prostory. Objekt je po částečné rekonstrukci. Vytápění... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 999 000
 Kč
Výstavba RD Clip 4+kk na klíč v Poteči s krásnou zahradou 1509 m.
Před 688 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej výstavby patrového RD CLIP 4+kk na klíč v Poteči o celkové podlahové výměře 123 m včetně krásného pozemku o celkové výměře 1 309 m na klidném místě v dosahu centra města. Jedná se o dřevostavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno: podlahové topení, rekuperace, zásobník TUV 180 l a fotovoltaické panely + baterie. Možnost změny stavebního materiálu na zděnou stavbu s doplatkem. Uvedená cena zahrnuje pozemek, základovou desku, výstavbu RD na klíč,... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Prodej, Rodinné domy, 365 m2 - Frýdlant nad Ostravicí - Nová Ves
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízím výjimečnou prostornou nemovitost v podhůří Moravskoslezských Beskyd ve městě Frýdlant nad Ostravicí. Největší předností domu je velikost a dostatek prostoru. Dům je členěn do 3 samostatných částí, které pokud budete chtít mohou fungovat zcela samostatně: A) Rodinný dům – prostor pro bydlení B) Podnikání – prostor pro podnikání nebo sídlo firmy C) Byt 2+kk – prostor pro bydlení pro Vaše rodiče, děti nebo pro dlouhodobý pronájem Všechny 3 části mají svůj samostatný vchod. Zároveň jsou všechny části vzájemně propojeny a můžete je používat k jednomu účelu – bydlení pro Vaši rodinu. A) Rodinný dům – prostor pro bydlení V přízemí domu se nachází obývací pokoj, kuchyň s jídelnou, posilovna, zastřešená terasa, WC, koupelna a technická místnost. Rohová kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči navazuje na jídelnu a dále pokračuje do obývacího pokoje s kamny. Dále je v přízemí posilovna. Z obývacího pokoje a posilovny je výstup na terasu. Zastřešená terasa je ideáln... (více v detailu)
13 900 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 75 m2 -
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízíme prodej domu v krásném městečku Kelč v okr. Vsetín. Dům nabízí prostorný, rovinatý pozemek vhodný k odpočinku, grilování, nebo pěstování. V domě se nachází obývané 3 pokoje a další dva připravené k rekonstrukci. Na... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej, Chata, 36 m2 -
Před 688 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji chatu na pozemku 1005 m2 v Liberci - Ruprechtice. Nemovitost ležící v řídce osídlené části obce, je zcela obklopena krásnou, venkovskou přírodou a díky tomu zde můžete zažívat absolutní míru soukromí a relaxace. Původní dřevěná chata má užitnou plochu 36m2. V přízemí i v pod... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 100 000
 Kč
Prodej rodinného domu, Bílany u Kroměříže
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej kompletně zrekonstruovaného rodinného domu 5kk s garáží a zahradou v Bílanech u Kroměříže, jehož součástí je i samostatná bytová jednotka 2kk. Dům je postaven na pozemku o celkové výměře 1064 m2 a nabízí bydlení v moderním stylu. V přízemí je otevřený prostor s ... (více v detailu)
12 500 000
 Kč
Rekreační objekt s pozemkem, Březová-Oleško
Před 688 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Jedná se o dražbu rovinatého oploceného pozemku o výměře 1 139 m2 na němž stojí zděná garáž se skladovacím prostorem a dřevěný přístřešek. Na pozemek p.č. 154/6 navazuje pozemek st. 52/1 se stavbou zděného rekreačního objektu. Dispozice chaty je 2+kk a zahrnuje předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici a koupelnu s WC. Nemovitosti se nacházejí v obci Březová – Oleško, cca 12 km od jižní hranice Prahy. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 820 000
 Kč
Rodinný dům, Keblice
Před 688 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Keblice. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují úč... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 340 000
 Kč
Jedinečná exkluzivní dřevostavba v Jevanech
Před 688 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dovolujeme si Vám nabídnout tuto exkluzivní vilu spojující kombinaci výjimečné architektury, designu, energetické úspornosti a moderní technologie, která se nachází na velmi lukrativní adrese v Jevanech u Prahy. Jedná se o masivní dřevostavbu, která je realizována "na klíč" a je symbolem ekologického moderního bydlení. Svým velkorysým pojetím interiéru poskytuje spoustu prostoru pro maximálně pohodlné a luxusní bydlení. Nosné konstrukce domu jsou vyrobeny z masivních hranolů. Stropy a krovy jsou rovněž ze dřeva, stejně tak i okna, venkovní i vnitřní dveře. Dům byl osazen na připravenou základovou desku podle předem pečlivě připraveného projektu. Vila má skleněnou fasádu, okenní trojskla jsou zabezpečena alarm systémem. Celý dům je vytápěn dvěma tepelný... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Prodej řadového domu na Hanspaulce
Před 688 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Hanspaulka jedna z nejlepších adres v Praze. Legendární vilová čtvrť, kam se stěhují nejbohatší lidé současnosti. Místo, kde najdete celou řadu vil slavných architektů, od funkcionalistických skvostů po domy ve stylu art deco. Prodává se zde každý rok jen pár domů. A právě teď máte příležitost jeden z nich koupit. Třípodlažní řadový dům se nachází na pozemku o velikosti 380m2 v samém centru Hanspaulky, v klidné jednosměrné ulici Na Dyrince. V nejvyšším patře byl při rekonstrukci propojen pokoj s kuchyní a vznikl tak vzdušný obývací pokoj s kuchyňským koutem o velikosti 35m2. Dále se zde nachází ještě další, velmi světlý pokoj o velikosti 17m2 a při částečné rekonstrukci zde byla vybudováno druhá koupelna s vanou. V prvním podlaží se nachází byt o dispozici 2+1 v původním, ale udržovaném stavu. Při rekonstrukci by bylo možné propojit kuchyň s jedním z pokojů, tak jak předpokládal původní plánek domu. Z kuchyně pak vede jeden ze vstupů na zahradu. V suterénu se nachází garáž pro 2 auta ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej, Rodinné domy, 198 m2 -
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Nabízím k prodeji rodinný dům před kompletní rekonstrukcí. Na domu byl proveden statický posudek s výslednou zprávou - vyhovující. Ta bude k nahlédnutí při prohlídce nemovitosti. Dispozice domu ... (více v detailu)
1 650 000
 Kč
Prodej rodinného domu 4+kk v Uherskěm Brodě - Těšov s pozemek 1350 m2.
Před 688 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej rodinného domu typu Markéta o velikosti 4+kk o podlahové výměře 94 m v Uherském Brodě části Těšov. Rodinný dům Markéta je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě v dosahu a připojené místo EDG (EON), mimo plynu, pozemek a veškeré projektové práce a stavebního povolení. Pozemek o rozloze 1350 m je na klidném místě obce. Šíře pozemku je 20,5 m. Navíc k nabízenému pozemku je i podíl na dalším pozemku za zahradou. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení. Jedná se o dřevostavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací, fotovoltaickými panely a baterií. Uvedená cena ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Rodinný dvougenerační dům v Plzni na Slovanech
Před 688 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje exkluzivní prodej novostavby dvougeneračního rodinného domu v Plzni v žádané vilové čtvrti na Slovanech (viz. video a foto). Dům je zděný (tvárnice a cihly), zateplen (polystyren tl.10 cm), vytápěn tepelným čerpadlem = velmi nízké provozní náklady. Přízemí domu je koncipováno jako byt o velikosti 3+kk vč. koupelny se sprchovým koutem a WC a výstupem na upravenou zadní zahradu s vinným sklípkem a venkovním sezením. Horní patro je koncipováno jako byt 4+kk vč. koupelny s vanou a WC. Na všech podlahách jsou dlaždice nebo plovoucí podlaha. Dům je napojen na veřejný vodovo... (více v detailu)
Plzeňský kraj
11 990 000
 Kč
Prodej, rodinný dům, Černý Důl - Čistá v Krkonoších
Před 688 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Výrazná sleva ! Nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou v obci Černý Důl - Čistá v Krkonoších, okres Trutnov. Nemovitost je určena k bydlení, rekreaci nebo k pronájmu. Celková plocha pozemku je 982 m2. Rodinný dům s garáží, stodolou a vlastním vstupem do potoka Čistá má dispozici 3+1. V 1. PP. se nachází větší sklepní prostor a kotelna s plynovým kotlem v kombinaci s kotlem na tuhá paliva. V 1. NP. je vstupní zádveří, chodba, kuchyňské zázemí se spíží, velkorysý obývák, koupelna a samostatná toaleta. Ve 2. NP. se nachází dva pokoje, šatna a vstu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
10 400 000
 Kč
Pronájem, Rodinné domy, Olomouc - Durychova
Před 688 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Pronájem samostatně stojícího rodinného domu s garáží v klidné a žádané lokalitě v Olomouci na ulici Durychova. Dům je dispozičně řešen jako 4+kk, je dvoupodlažní a jeho užitná plocha činí cca 140 m2 + pozemek 82 m2. V přízemí se nachází vstupní chodba, kuchyňský kout s jídelnou a obývací pokoj, ze kterého je přístup francouzským oknem na dvůr, který lze využít ke klidnému posezení. Dále v přízemí najdeme technickou místnost a wc. V patře jsou tři neprůchozí pokoje, ze dvou z nich je vstup na balkon s výhledem do dvora a dále koupelna s vano... (více v detailu)
Olomoucký kraj
29 000
 Kč
Výstavba domu s pozemkem Bára 4+kk, 84 m2 s pozemkem 1120 m2 (č.22) Bořenovice u Holešova
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Bára 4+kk, 84 m na pozemku (č. 22) o velikosti 1120m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Bára je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě mimo plynu, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Přípojná místa jsou vyvedeny na pozemku. Pozemek (číslo 22) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je 21 m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Jedná se o dřevostavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými panely a baterií. Uvedená cena domu obsahuje základovou desku, DPH a stavba bude provedena na klíč a předána po kolaudaci k okamžitému užívání. (Součástí ceny není kuc... (více v detailu)
6 276 000
 Kč
Rodinný dům, podíl 1/6, Hradčovice-Lhotka u Hradčovic
Před 688 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Dům je patrový, podsklepený, má sedlovou střechu s obytným podkrovím. Půdorysně je obdélníkového tvaru. Stěny domu jsou převážně z cihelného zdiva nebo bloků, stropy jsou keramické, HURDIS do ocelových nosníků s vodorovným, omítaným podhledem, v suterénu částečně betonové, prefabrikované. Střechu tvoří dřevěný sedlový krov s pálenou, dělenou krytinou. Klempířské výrobky, žlaby, svody a parapety, jsou z pozinkovaného plechu. Vnitřní omítky jsou vápenné, hladké. Fasáda domu chybí. Schody do patra jsou betonové, s povrchem z teraca a do suterénu betonové s běžným povrchem, do podkroví vede dřevěné schodiště s textilním povrchem. Okna v přízemí jsou z uliční strany plastová s izolačním dvojsklem z roku 2012, v suterénu původní, kovová, jednoduše zasklená a v podkroví střešní. Ve dvorním průčelí domu a v uličním průčelí v úrovni patra jsou okna dřevěná dvojitá. V podkroví jsou střešní okna. Podlahy obytných místností jsou v nadzemních podlažích s kobercem nebo PVC, v koupelnách a WC nebo na... (více v detailu)
Zlínský kraj
358 000
 Kč
Prodej novostavby RD 4kk Vracov
Před 688 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Realitní kancelář ŠTUMPA Reality exkluzivně nabízí prodej novostavby podsklepeného dvoupodlažního rodinného domu aktuálně ve výstavbě ve městě Vracov. Termín dokončení je naplánován na konec roku 2022 a při včasné rezervaci je možnost provedení klientských změn. Celková dispozice domu je 4kk s terasou a zahradou. Ve sklepě je umístěna dvougaráž, prostor pro šatnu nebo sklad, technická místnost a schodiště. Vyvýšené 1. NP je přístupné po předsazeném schodišti se zděnou podestou. Ze schodiště vcházíme do zádveří a pokračujeme dále do haly. Z haly je přístupný prostorný obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem, dále koupelna se sprchovým koutem a WC, prostorná venkovní terasa a vnitřní schodiště. Po tomto schodišti se vydáme do 2. NP. V této části domu jsou umístěny celkem 3 velké neprůchozí pokoje a koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC. Pokoje mohou sloužit jako dětské pokoje, ložnice, studovna nebo pokoj pro návštěvu. Vzdušnost a praktičnost využití celého prostoru je umožněna d... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Prodej, Chalupa, 200 m2 -
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Hledáte chalupu v krásném prostředí? Máme pro vás exkluzivně k prodeji venkovskou chalupu v malebné obci Báňovice na hranicích Jihočeského kraje a Vysočiny. Současná dispozice chalupy je 2+1 s možností vybudování dalších obytných místností. Celková plocha pozemku 702 m2. Současnými majiteli byla provedena celková rekonstrukce střechy, , podlah, vody, odpady, provedeno kompletní odvodnění pozemku a ... (více v detailu)
3 190 000
 Kč
Exkluzivní rodinný dům, 264m2 - Jevany
Před 688 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dovolujeme si Vám nabídnout tento jedinečný exkluzivní rodinný dům s velkým pozemkem 1811m2, situovaný na klidném místě v luxusní lokalitě Jevany. Dům je přízemní, částečně podsklepený. Objekt je zděný, zastřešený plochou střechou s povlakovou krytinou. Objekt slouží pro bydlení jedné rodiny, vstup do objektu je v přízemí přes zádveří na západní straně objektu. Rodinný dům má tyto místnosti: 1.PP – garáž, sklad a hala se schodištěm. 1.NP – zádveří + schodiště, WC, komora, obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem, spíž, chodba, koupelna, 2x pokoj a ložnice se šatnou. Suterén vůči stávajícímu svažitému pozemku bud... (více v detailu)
Středočeský kraj
39 900 000
 Kč