Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 793 výsledků

Prostorná vila 300 m2, ostrov Brač, Chorvatsko
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Luxusní vila na ostrově Brač. Moderní design, špičková technologie, vynikající poloha . Tato velkolepá vila je příkladem vybraného luxusu a designu v nádherném a okouzlujícím místě s neopakovatelnými výhledy na moře a celou zátoku, uspokojí i ty nejnáročnější klienty. Je situován na 840 m2 pozemku v klidné oblasti se zastavěnou plochou 290 m2. Může se pochlubit impozantn... (více v detailu)
1 490 000
 Kč
Prodej rodinného domu 294 m2 L. Pokorného, Třebíč Zámostí
Před 688 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
RACHEL "Nádherný dům co má duši na prodej !!!! " https://youtu.be/YDUPam5... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Prázdninový dům v Jižních Čechách pro 20 lidí
Před 688 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Užijte si krásnou dovolenou ve vile s bazénem v Jižních Čechách. Nabízíme týdenní pobyty od soboty do soboty (kratší pobyty na dotaz). Ve vile je celkem 7 ložnic, 2 vybavené kuchyně, 2 koupelny, 2 společenské místnosti, terasa s posezením, venkovní bazén, gril, venkovní posezení. Nutné vlastní povlečení. Kapacita max. 20 osob. 15 osob - 35.000,- Kč/týden + 2.000,- Kč za každou další osobu Kauce: 3.000,- na místě Ubytovací poplatek 6,- Kč/osoba/noc Poplatek za psa: 100,- Kč /noc + Spotřebovaná energie Tipy na výlety: ZOO Tábor, Zámek Bechyně, Zřícenina hradu Příběnice, Přírodní pamá... (více v detailu)
Jihočeský kraj
5 000
 Kč
Prodej, Rodinný dům k rekonstrukci, 654m2 - Svitavy - Lány
Před 688 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Nemovitost, která se nachází v klidné části města s kompletní občanskou vybaveností a nabízí pestré možnosti budoucího využití? Právě to je tento rodinný dům ve Svitavách. V přízemí se nachází obytná část a velký prostor, který může sloužit jako provozovna pro drobné podnikání. Také je z části podsklepený. Z obou stran kolem domu můžete využít zahradu ať už na posezení s přáteli nebo na zahrádkaření. Výhody této nemovitosti jsou: - možnost spojení bydlení s podnikáním - vhodné pro truhláře, automechaniky a podobné druhy p... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 400 000
 Kč
RD 4+1 se zahradou Třískolupy, okr. Tachov
Před 688 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
V exklusivním zastoupení si Vám dovoluji nabídnout k prodeji rodinný dům venkovského typu o dispozici 4+1 s garáží, vejminkem a zahradou v obci Třískolupy. Vnitřní dispozice domu je o dispozici 4+1. Užitná plocha domu činí cca 220 m2. Celková plocha pozemku je 2094 m2. Dům je určen ke kompletní rekonstrukci. V 1.NP se nachází vstupní chodba, dva prostorné pokoje, kuchyně, na kterou navazuje další místnost. Ve 2.NP se nachází 4. místnost a další ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 290 000
 Kč
RD v obci Louka u Litvínova
Před 688 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům po rekonstrukci mimo přízemí. Nová střecha, zateplení, plastová okna. K domu náleží garáž s půdou, dílna a zahrada cca 300m... (více v detailu)
Ústecký kraj
7 150 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 322 m2 -
Před 688 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme vám k prodeji pěkný dvougenerační RD, který se nachází v obci Rumburk. Celková velikost pozemku je 937 m2. Zastavěná plocha domu je 432 m2. V 1.NP se nachází vstupní chodba, 2 pokoje, koupelna, WC, sklad, technická místnost a garáž s dílnou. Ve 2. NP je obývací pokoj, kuchyně, spíž, předsíňka s WC. Je zde také vstup přímo na terasu. Ve 3.NP se nachází obývací pokoj s kuchyní, ložnice, WC s koupelnou. Na terasu se odsud dostaneme po schodech. Na již zmiňované terase se nachází pergola s grilem a posezením.... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 999 999
 Kč
Prodej nízkoenergetické stavby zděného rodinného domu 4+kk Ropice
Před 688 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Prodej nízkoenergetické stavby rodinného domu 4+kk Ropice Je krásné žít tam, kde se cítíte dobře. Mám pro Vás nabídku v lukrativní části obce Ropice. Váš nový domov. Bydlete uprostřed přírody a užívejte si všech sportovních aktivit, které okolí nabízí. Zahajujeme prodej rodinného domu na klíč, Jedná se o kvalitně postavenou nízkoenergetickou stavbu. Nemovitost je situovaná na slunném pozemku s výhledem do velmi hezké, klidné krajiny. Jedná se přízemní dům 4+KK se zastavěnou plochou 150m2, pozemek o velikosti 1422m2. Dispozičně je stavba řešena: zádveří, technická místnost, vstup do chodby, ze které se dále vstupuje do jednotlivých po... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 850 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 360 m2 -
Před 688 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům o 3 bytových jednotkách: V prvním patře jsou 2 byty 1+1 (44m2 a 51m2) V druhém patře je byt 3+1 (106m2) V prostorech půdy je možnost vybudování další bytové jednotky. V přízemí pod byty je gar... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 800 000
 Kč
Prodej šumavské chalupy na polosamotě, Podzuklín – Šumava
Před 688 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme prodej rodinného domu - chalupy v údolí Zuklínského potoka obklopenou šumavskými lesy, na polosamotě, nacházející se na severním svahu hory Javorník (1066 m n. m.) v nadmořské výšce 720–740 m n. m. v malé osadě Podzuklín. Podzuklín spadá do kašperska cca 11km a 6 min. jízdy autem do Národního parku Šumava. Dům je historicky propojen ze Šumavou, kdy od poloviny 17. století do r.1910 sloužil jako pivovar, později z něj nechal kníže Jan Schwarzenberg postavit hájovnu. Dolní část budovy je zděná, horní patro hrázděné. Dům je nyní po rekonstrukci (15let) a jednoduše veden jako šumavská chalupa s ubytováním. Dům se zast. plochou 320m2 a celkovou plochou pozemku 907m2, s celkovou kapacitou 9 pokojů pro cca 30 osob, nabízí široké využití. Vnitřní dispozice domu - zvýšené přízemí: chodba, společenská místnost s krbem, kuchyně s funkční pecí, pokoj pro 4 os, koupelna, herna, technická místnost, prádelna. 2.patro: 7 pokojů (všechny pokoje mají svá sociální zařízení), kuchyně s jídelnou,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
12 500 000
 Kč
Prodej rodinného domu 270 m2 Lidická kolonie, Jihlava
Před 688 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Jestliže chcete využít možnost k výhodnému investování do nemovitosti ve velmi žádané lokalitě krajského města Jihlavy, nepřehlédněte tuto příležitost. Dovolujeme si Vám nabídnout spoluvlastnický podíl ve výši 1/2 na vlastnictví krajního řadového trojpodlažního domu v ulici Lidická kolonie, navazujícího na rozsáhlou individuální zástavbu rodinných a řadových domů této části Jihlavy. Celková užitná plocha domu je cca 270 m s velkoryse řešenou dispozicí 4 + 1, obývacím pokojem s funkčním krbem a navazující venkovní terasou propojenou se zahradou, dvěma koupelnami, třemi WC, saunou s bazénkem, garáží, parkovacím stáním před domem a krytým parkovacím stáním uvnitř oplocené zahrady se vzrostlými dřevinami zajišťujícími dokonalé soukromí. Vytápění celého domu a ohřev vody jsou řešeny plyno... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 990 000
 Kč
Prodej chalupy 110 m2, Borotice
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Toužíte po víkendech strávených v malebné vesnici blízko Prahy? Rádi Vám představíme tuto vesnickou chalupu v obci Čelina, která se nachází v dostupnosti řeky Vltavy a Slapské přehrady. Vyhledávaná oblast pro milovníky houbaření, sběru borůvek a přírody. 200 metrů od domu je zastávka autobusu číslo 360, Praha Smíchovské nádraží 50 minut jízdy. Turisticky atraktivní rozhledna Veselý vrch... (více v detailu)
3 190 000
 Kč
Velice prostorná novostavba RD 8+2 s prostornou učebnou, Písek - Václavské Předměstí
Před 688 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Exkluzivně nabízíme k prodeji nádherný, prostorný a velkoryse řešený rodinný dům v Písku, lokalita Václavské předměstí. Dům byl kolaudován v r. 2011, při jeho stavbě byly použité kvalitní materiály a technologie. Dům je vystavěn ve třech podlažích. V suterénu je umístěna prádelna se sušárnou, skladový prostor pro uložení věcí, dílna, kde je umístěna technologie tepelného čerpadla, boiler pro výhřev TUV, skládek na potraviny, toaleta a garáž pro parkování jednoho vozu. V přízemi domu je umístěn za vstupní chodbou a samostatnou návštěvní toaletou obývací pokoj s francouzskými dveřmi na venkovní terasu, kuchyně, jídelna, ložnice, koupelna s vanou i sprchovým koutem a samostatná toaleta. Samostatný vstup z venku je taktéž do prostorné, stávající učebny, opět se samostatnou toaletou. Tento prostor je tudíž možné využít k p... (více v detailu)
Jihočeský kraj
13 360 000
 Kč
Prodej, rodinný dům 6+1, rybník a hospodářská budova, Bečov nad Teplou, ul. Tepelská
Před 688 dny - Karlovarský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu 6+1 na samotě u lesa s hospodářskou budovou, stodolou, garáží se skladem, rybníkem a velkým pozemkem (6844 m) v klidné části obce Bečov nad Teplou, ul. Tepelská. Jedná se o patrový podsklepený cihlový dům se sedlovou střechou (eternit) a velkou stodolou na zahradě. Interiér domu je v udržovaném stavu. V prvním NP se nachází veranda, obývací pokoj, kuchyně, koupelna, oddělené WC a další dva pokoje. Ve druhém NP se nachází tři další místnosti. V do... (více v detailu)
Karlovarský kraj
9 900 000
 Kč
Prodej rodinného domu o třech bytových jednotkách Přívory - Všetaty
Před 688 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám ve výhradním zastoupením majitele, prodej domu o třech bytových jednotkách s možností rozšíření a víceúčelového objektu na pozemku o rozloze 23.788 m se zastavěnou plochou 2374 m v obci Přívory - Všetaty. V areálu se nachází deset garáži (792 m) nad garážemi se nachází půdní prostory, vhodné k rekonstrukci s možností dalšího využití (kanceláře), výrobní hala (1024 m), tři bytové jednotky 2+kk,2+1,2+1 se samostatnými vchody, novou střechou a zateplením, vytápění plynovým kotlem, venkovní bazén, vodní plocha o rozloze 4141 m, další skladové prostory (129 m a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Zajímavý dům Lanškroun
Před 688 dny - Pardubický kraj - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám prodej staršího, pečlivě udržovaného RD, velikosti 2+1, s kompletními klenbovými stropy a středně velkou zahradou uprostřed Lanškrouna . Dům je vybaven přívodem obecní vody, el. a plynu, odpad z jímky možno připojit k městskému řádu, celková plocha nemovito... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Rodinný dům v Praze 4 Kunratice – ul. Pražského povstání
Před 688 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Exkluzivně vám nabízíme rodinný dům v Praze 4 – Kunratice, ul. Pražského povstání. Dům, který nabízí opravdu velkorysý prostor a dostatek úložných prostor, byl postaven v roce 1995 a v roce 2016 prošel rozsáhlou rekonstrukcí spočívající v kompletní výměně topného systému (vytápění zajišťuje kombinovaný plynový kotel), instalaci nové kuchyně, dodáno několik nových oken a výměně podlahové krytiny v přízemí, rekonstrukci koupelny, atp. Celková užitná plocha činí 370m2 s parcelou o ploše 905m2, která je přístupná jak z ulice Pražského povstání, tak z ulice Vídeňská. Přízemí se sestává z prostorné předsíně s jídelnou, koupelny se sprchovým koutem a wc, kuchyně s vestavěnými spotřebiči (myčka, pečící a mikrovlnná trouba, varná deska, lednice s mrazákem) a z opravdu velkého obývacího pokoje s krbem. Z tohoto podlaží se dostaneme též do garáže pro 2 automobily (další automobily je případně možno parkovat vedle domu), z které se schodištěm dostaneme do podzemní části, kde je dílna o stejné plo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
49 000 000
 Kč
Rodinný dům 4+1 na pozemku 385 m2, Malé, Brtnice u Jihlavy, okr. Jihlava
Před 688 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji rodinný dům 4+1, na pozemku 385 m2 v obci Malé - vesnička vzdálená 3 km od města Brtnice, kde je veškerá občanská vybavenost. Nemovitost je dvoupodlažní, v přízemí: kuchyň, velký obývací pokoj, koupelna, WC a kotelna. V patře kde byla započata rekonstrukce jsou 3 pokoje a je na volbou nových majitelů jak to budou chtít dodělat a jaké materiály použit. Dům je nyní plně obyvatelný a v současné době topení zajišťují kotel na tuhá paliva, krb který se nachází v obývací místnosti je s v... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 490 000
 Kč
Výstavba domu s pozemkem Hana 4+kk, 111m2 s pozemkem 1059 m2 (č.1 ) Bořenovice u Holešova
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Hana 4+kk, 111 m na pozemku (č. 1) o velikosti 1059 m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Hana je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě mimo plynu, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Přípojná místa jsou vyvedeny na pozemku. Pozemek (číslo 1) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je 21 m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 111 m s užitnou plochou 89 m. Jedná se o dřevostavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením a rekuperací + fotovoltaickým panely. Uvedená cena domu obsahuje základovou desku, DPH a stavba bude provedena na klíč a předána po kolaudaci k... (více v detailu)
7 365 950
 Kč
Prodej, Stavba 750m2, pozemek 4668m2 - Kaliště
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi stavbu o velikosti užitné plochy 750m2 na pozemku o velikosti 4668m2. Dle platného územního plánu se nachází v zóně p... (více v detailu)
16 180 000
 Kč
prodej RD se zahradou, Malá Bukovina, okr. Děčín
Před 688 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje koupi patrového rodinného domu se zahradou ve vesničce Malá Bukovina, jež je součásti obce Velká Bukovina v okrese Děčín. Dům je o dispozici 4+1. V přízemí domu se nachází prostorná obývací místnost vybavena zcela funkčním krbem. Naproti přes chodbu je menší kuchyňka v základním vybavení, včetně jídelního koutu. Rovně chodbou po pravé straně koupelna. Na konci chodby jsou propojovací dveře do velké dílny a garáže. Výstupem po schodech do horního patra nalezneme po pravé straně ložnici a po levé straně dvě malé na sebe navazující místnosti - dětské pokojíky. Dále jsou nad schodištěm venkovní dveře vedoucí na střešní terasu a také samostatný vstup na půdu. Topení i ohřev vody je řešen kotlem na tuhá paliva. Odpady svedeny do septiku. Jedná se velmi hezkou možnost rodinného bydlení. Nemovitost však může být zajímavá i pro t... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 650 000
 Kč
Prodej vily, 676m2, pozemek 2283m2, OV, Boženy Němcové
Před 688 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme prodej výjimečné nemovitosti, vilu plzeňského stavitele Václava a Anny Frišových o zastavěné ploše s nádvořím o výměře 676m2 + plocha zahrad 2283m2. Vila se nachází v prominentní čtvrti, ulici Boženy Němcové a pozemek je kompletně oplocený. Budova i pozemek je v památkové zoně a jedná se o kulturní památku, kdy je ideální umístění ve velice klidné vilové čtvrti s rohovým umístěním. Vše je v osobním vlastnictví bez omezení vlastnických práv! Příjezd k vile je po klidné asfaltové komunikaci a samotný vjezd je přes vjezdovou bránu na vlastní parkoviště. Vstup je pak i ve spodní části pozemku. Pozemek je travnatý, převážně rovinatý. Stojí tady několik vzrostlých stromů, keřů a dalších zajímavých dřevin. Zahrada je rozdělena na několik velice účelných částí. Vila Frišových je z bohatou historií. Za účasti architekta a profesora, Dr. Oldřicha Starého, který vilu navrhl a projektoval v roce 1914 vznikla tato unikátní stavba. Stavbu vily provedl sám majite... (více v detailu)
Plzeňský kraj
34 990 000
 Kč
Prodej chalupy a rozsáhlých pozemků, Bouzov - Bezděkov
Před 688 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám prodej chalupy s č.e. určený k rodinné rekreaci se zahradou o výměře 401 m2 v obci Bezděkov poblíž Bouzova a dále s rozsáhlými pozemky, které jsou katastrem nemovitostí vedené jako lesní pozemek a trvalý travní porost o celkové výměře 9521 m2 vzdálený necelých 870 metrů vzdušnou čarou od chalupy. Souhrnem chalupa se zahradou a rozsáhlými pozemky činí 9922 m2. Ve zděné chalupě najdete dva pokoje s malou kuchyní a kamny, koupelnu s uzavřenou toaletou, spíž a chodbu o celkové podlahové ploše cca 67 m2 s možností rozšíření půdní vestavby. V průběhu druhé poloviny 70. let proběhla rekonstrukce střešní krytiny včetně krovů, které... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 570 000
 Kč
Novostavba bungalovu, Zlonice - Vyšínek
Před 688 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
K prodeji nabízíme novostavbu bungalovu o dispozici 3 + kk s prostornou terasou 40 m2, která se nachází na pozemku o ploše 1108 m2. Celková plocha domu činí 71 m2. Výměry: obývací pokoj s kuchyňským koutem s přípravou na kuchyň 30,5 m2, ložnice 12,9 m2 a 12,9 m2, chodba 7 m2, koupelna s vanou 4,9 m2, WC 1,5 m2 a technická místnost 1,4 m2. Vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem, v domě je rozvedeno podlahové vytápění, obecní voda, jímka - na pozemku je již připravena tlaková kanalizace - kanalizace je... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 200 000
 Kč
Rodinný dům - Třebízského, centrum Slaný
Před 688 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu v centru města Slaný. Dům byl vystavěn okolo roku 1900, samozřejmě prošel několika rekonstrukcemi a úpravami. V přízemí se nachází obchodní prostory vhodné k vlastnímu podnikání, nebo pronájmu. Výhodou je samostatný vstup a velké výkladní okno. Dále je zde část, která byla dříve využívána jako sklad, ovšem dnes slouží jako bytová jednotka 1 + kk. V koupelně je zděný sprchový kout, WC a samostatný bojler. Byt je před rekonstrukcí. Do prvního patra se dostaneme druhým samostatným vchodem s prostornou chodbou kde nynější majitel vybudoval dva úložné prostory, je zde i vchod do podsklepené části domu. V prvním patře je k dispozici byt 4 + kk do kterého se jde vnitřním schodištěm. Nyní majitelům slouží jako čtyřpokojový byt ale dí... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno