Filtry



Rodinné domy, vily, chaty

9 793 výsledků

Prodej rodinného domu. 4+1, 1+1, 460 m, pozemek 2300 m, Ostrava - Michálkovice
Před 688 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej zajímavého, dvojgeneračního rodinného domu o dispozici 4+1 a 1+1 + restaurace (možnost i jiného využití) + garáž, v klidné části Ostravy, Michálkovice. Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě, stav domu je velmi dobrý, původní, celkově v zachovalém stavu. Okna dřevěná, původní. Dům je vhodné zmodernizovat podle současných trendů, nicméně lze využívat okamžitě. Jak již bylo zmíněno, velký potencionál skýtá restaurace (hospoda), která nijak nenarušuje chod domu, jelikož je samostatná. Lze tedy bydlet v dvougeneračním domě a zároveň ihned podnikat a zajistit si tak příjem pro sebe a svou rodinu. Další možností je záměna restaurace za dílnu, sklad, obchodní prostory a podobně, po případě k podnikání nevyužívat a rozšířit si tak bydlení o další prostory. To vše už zá... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 600 000
 Kč
Prodej apartmánového domu 2x 5+kk, terasa, balkon, pozemek 2x 300 m2 H. Planá okr.Český Krumlov
Před 688 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme k prodeji dřevostavbu rodinného domu ve výstavbě 2x apartmán 5+kk, 2x terasa, 2x balkon, pozemek 2x 300 m2 lokalita Jenišov Horní Planá na Lipenském jezeře. Postaveno bude v termínu 05-06 2023. Lze udělat dr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
14 900 000
 Kč
Prodej, Vila, 550 m2 -
Před 688 dny - HYPERINZERCE
K prodeji krásná rozlehlá vila s velkým pozemkem v Mezirolí u Karlových Varů zkolaudovaná v roce 2009. Přes 500 m2 obytné plochy ve dvou patrech, podsklepení a obrovský půdní prostor. Dispozice domu je 6+1, všechny pokoje jsou dostatečně velké, úložné prostory jsou velkoryse dimenzované . Moderní kuchyňské spotřebiče a nábytek zhotovený na míru je součástí kupní ceny. Všechny inte... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodej, Rodinné domy, 140 m2 -
Před 688 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Ve výhradním zastoupení nabízíme nově zrekonstruovaný rodinný dům s pozemkem 710m2. Nemovitost aktuálně slouží k pronajmu, přičemž měsíční výnos při plné obsazenosti činí 66tis./měs. Dům se nachází v klidné části horského městečka Vrbna pod Pradědem, necelých 20 km od nejvyšší hory Hrubého Jeseníku. Centrum obce, kde se nachází veškerá občanská vybavenost, je vzdálené asi 5 minut chůz... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 300 000
 Kč
Rodinný dům, Náchod-Babí u Náchoda
Před 688 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Jedná se o přízemní, tvárnicový, částečně podsklepený rodinný dům, bez podkroví, se sedlovou střechou krytou plechovou krytinou. Vytápění rodinného domu je uvažováno jako standardní. Parkování je možné na vlastním pozemku. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Zveřejněné údaje jsou čerpány z dokumentů v... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 653 334
 Kč
Rodinný dům, Všehrdy
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Jedná se o rodinný dům v obci Všehrdy, okres Chomutov. Dům je samostatně stojící, přízemní s volným půdním prostorem. Konstrukce budovy je zděná v 1. PP a dřevěná v 1. NP. Dům je podsklepený. Okna jsou dřevěná dvojitá, vchodové dveře jsou dřevěné plné. Dispozičně je dům řešen jako3+1. V 1. PP je chodba, uhelna, kotelna a skladové prostory. V 1. NP je kuchyň, chodba, 3 pokoje, koupelna a WC. Dům stojí na pozemku jiného vlastníka. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně do... (více v detailu)
892 000
 Kč
Rodinný domek, Lipová-Palič
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Dražby pozemku s rodinným domem v obci Lipová u Chebu Jedná se o přízemní zděný objekt pod pultovou střechou krytou taškou betonovou. Objekt má charakter rodinného domu a je tak i užíván. Je situovaný do půdorysného tvaru obdélníka, nachází se v zastavěné, okrajové části obce Lipová, jako samostatně stojící. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. ... (více v detailu)
840 000
 Kč
Prodej rodinného domu 2+1 v Hrbově (Lhenice)
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Ve vesnici Hrbov nacházející se v okrese Prachatic, s bohatou historii a spousty míst pro nerušené procházky vám nabízíme na prodej rodinný dům postavený v 18. století. Dům disponuje dvěma pokoji a kuchyní. V přízemí naleznete obývací pokoj s krbovými kamny, jídelnou, a v patře ložnici se vstupem na půdu. Dům je zděný/kamenný a zaizolovaný. K nemovitosti náleží menší zahrádka, celý pozemek má rozlohu 168 m2. ... (více v detailu)
2 580 000
 Kč
Rodinný dům k rekonstrukci 3+1, užitná plocha 131 m2, s pozemkem 702 m2, Praha 4 - Braník
Před 688 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám rodinný dům k rekonstrukci s dispozicí 3+kk, o podlahové ploše 131 m2 a s pozemkem o výměře 702 m2. Dům se nachází ve vilové zástavbě velmi žádané lokality Jiráskova čtvrť v Praze 4 – Braníku. Jiráskova čtvrť – vznikla ve dvacátých a třicátých letech jako Masarykova čtvrť, jak můžeme ještě často vidět na místních starých domovních číslech. Stavěly se zde původně domky v jednotném slohu a rázu, takže celá čtvrť působila celistvým a este... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 900 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 250 m2 -
Před 688 dny - Liberecký kraj - HYPERINZERCE
Hledáte zajímavou investiční příležitost na skvěle dostupném místě v podhůří Jizerských hor? Dům, který Vám nabízím, najdete v městě Tanvald, 20 minut autem od horského městečka Harrachov a 18 minut od Jablonce nad Nisou. Dům s komerčními prostory v přízemí (prodejna zmrzliny, pizzerie, bar, zázemí), kanceláří (2. NP) a 2 byty o dispozici 3+kk (2. NP) a 3+1 (3.NP) má pozemek o výměře 263 m2 a užitnou plochu cca 250 m2. Kousek od domu najdete veškerou občanskou vybavenost. Cca 50 metrů od nemovitosti se nachází vlaková zastávka, která nabízí pravidelná spojení na trati Liberec - Szklarska Poreba. Dům prošel v posledních letech postupnou rekonstrukcí, takže nejsou zapotřebí ž... (více v detailu)
Liberecký kraj
6 750 000
 Kč
Dům Zdiměřice 7+2, 317 m2, pozemek 840 m2
Před 688 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Reality 11 Vám zprostředkují prodej krásného domu 7+2 317 m ve Zdiměřicích v Jesenici u Prahy. Dům z roku 2010 se nachází v ul. Albatrosová 8 minut chůze od Průhonického parku. Celková plocha pozemku je 840 m. V celém domě jsou použity vysoce kvalitní materiály a vše je velmi prakticky řešeno. Dům je nyní řešen jako dvougenerační a dispozice je velice praktická. V prvním nadzemním podlaží je dispozice 3+1 je zde prostorný obývací pokoj s jídelnou a kuchyni o celkové velikost 47 m, dále jsou k dispozici 2 ložnice o velikosti 15 m, velká koupelna s vanou i sprchou, wc, dílna, sklad a garáž o velikosti 33 m. Ve druhém nadzemním podlaží je dispozice 4+1 a opět zde najdeme velký obývací pokoj s kuchyní o velikosti 47 m, ze kterého je vstup na balkon, dále pak 2 ložnice s velikostí 18 m, dětský pokoj 29 m, koupelnu a wc. Velmi důležitou součástí domů je terasa a zahrada s jížní orientací, kde můžete v soukromí a v klidu užívat relax a pohodu. Na pozemek se vejde až 10 aut. NA zahradě je k d... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
RD s pozemkem, podíl 1/2, Oldřišov
Před 688 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Jedná se o dražbu id. spol. podílu 1/2 RD. Dům je přízemní, zděný, nepodsklepený rodinný dům s využitým podkrovím pod valbovou střechou krytou taškou pálenou. Objekt je situovaný do nepravidelného tvaru, nachází se v zastavěné, okrajové části obce Oldřišov, v řadové zástavbě jako samostatně stojící. Parkování je možné ve vlastní garáži a na vlastním pozemku. Pozemky leží v rovinném terénu. Příslušenství nemovitých věcí tvoří oplocení - dřevěná prkna se sloupky a podezdívkou z betonových tvarovek; oplocení - drátěné pletivo s kovovými sloupky; kovová vrata s dřevěnými prkny; kovová vrátka s dřevěnými prkny; zpevněné plochy dlážděné; ze... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 186 667
 Kč
RD v obci Hartvíkovice, okres Třebíč
Před 688 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Oceňovaný rodinný dům je samostatný objekt. Stavba má 1 nadzemní podlaží. Dům je částečně podsklepený. V objektu je půda a nemá vybudované podkroví. Základy jsou patrně smíšené a objekt je smíšené, převážně kamenné konstrukce. Tloušťka obvodové konstrukce činí 50 cm. Stropy jsou dřevěné trámové, střecha je sedlová, krytinu tvoří pálená taška a klempířské prvky jsou pozinkované. Vnější omítky jsou vápenocementové a plášť je částečně zateplen polystyrenem. Objekt byl postaven na základě sdělení přítomné osoby asi před 85 lety. Poslední významnější úpravy proběhly asi před 10 lety, kdy byla vyměněna okna za plastová téměř v celém objektu, bylo provedeno částečné zateplení pláště a fasádní omítky z ulice, dále byla provedena 4 přístavba verandy ve dvorním traktu a dále byla v části vyměněna podlahová krytina – keramická dl... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 746 667
 Kč
Rodinný dům, Jalubí
Před 688 dny - Zlínský kraj - HYPERINZERCE
Rodinný dům, Jalubí. Inzerce je organizována mimo Insolvenční řízení, informace jsou čerpány z Insolvenčního rejstříku, bez součinnosti účastníků Insolvenčního řízení. Ocenění nemovitosti je převzato z údajů Insolvenčního rejstříku. Dle údajů z Insolvenčního rejstříku je nemovitost sepsána v soupisu majetkové podstaty dle § 217 IZ a tedy dle § 283 IZ by měla být v budoucnu zpeněžena (pokud nedojde k jejímu vyjmutí ze soupisu dle § 227 IZ). O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují účastníci Insolvenčního řízení. Tato inzerce nemusí vždy znamenat to, že předmětná nemovitost se musí aktuálně zpeněžit, nebo že je aktuálně určena ke zpeněžení. Uváděné informace se mohou lišit od aktuálního stavu samotného insolvenčního řízení vzhledem k informacím, které nebyly doposud v insolvenčním rejstříku zveřejněny. Cena je pouze orientační, vycházející z údajů předmětného insolvenčního řízení. O samotném zpeněžení, či nezpeněžení majetkové podstaty vždy rozhodují úča... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
RD v obci Hartvíkovice, okres Třebíč
Před 688 dny - Kraj Vysočina - HYPERINZERCE
Oceňovaný rodinný dům je samostatný objekt. Stavba má 1 nadzemní podlaží. Dům je částečně podsklepený. V objektu je půda a nemá vybudované podkroví. Základy jsou patrně smíšené a objekt je smíšené, převážně kamenné konstrukce. Tloušťka obvodové konstrukce činí 50 cm. Stropy jsou dřevěné trámové, střecha je sedlová, krytinu tvoří pálená taška a klempířské prvky jsou pozinkované. Vnější omítky jsou vápenocementové a plášť je částečně zateplen polystyrenem. Objekt byl postaven na základě sdělení přítomné osoby asi před 85 lety. Poslední významnější úpravy proběhly asi před 10 lety, kdy byla vyměněna okna za plastová téměř v celém objektu, bylo provedeno částečné zateplení pláště a fasádní omítky z ulice, dále byla provedena 4 přístavba verandy ve dvorním traktu a dále byla v části vyměněna podlahová krytina – keramická dl... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 746 667
 Kč
Výjimečná vila 12+1, s užitnou plochou 555 m2 a s pozemkem 1.109 m2, Praha - Klánovice.
Před 688 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Rádi bychom Vám nabídli ke koupi výjimečnou vilu s dispozicí 12+1, o celkové užitné ploše 555 m2 a s pozemkem o celkové výměře 1.109 m2, která Vám poskytne naprosté soukromí. Vila je situována v exkluzivní a naprosto klidné vilové čtvrti Praha – Klánovice a disponuje třemi podlažími a útulnou zahradou. V prvním nadzemním podlaží se nachází vstupní hala se schodištěm, ze které můžete vstoupit do velkorysého obývacího pokoje, do pracovny a do jídelny, za kterou naleznete i nadstandardně zařízenou kuchyni. Na tomto podlaží máte k dispozici taktéž koupelnu s toaletou, šatnu, technickou místnost a garáž. U obývacího pokoje je umístěna krytá terasa s markýzou, která je orientována na jih do zahrady. Ve druhém nadzemním podlaží jsou umístěny chodba, jedna ložnice, pracovna s terasou, tři pokoje a dvě koupelny. Ve třetím nadzemním podlaží jsou dvě ložnice s balkónem, prostorná koupelna a šatna.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
49 990 000
 Kč
Rodinný dům, podíl 1/4, Zelenecká Lhota-Záhuby
Před 688 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Jedná se o dražbu ideálního spol. podílu o velikosti ¼ na samostatně stojícím rodinném domě. Stavebně - technický stav odpovídá zanedbané údržbě. Příslušenství věcí nemovitých, kterých se výkon týká, tvoří oplocení. Součástí věcí nemovitých jsou přípojky inženýrských sítí, jímka, porosty a zpevněné plochy. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Z... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
200 000
 Kč
Luxusní rodinný dům s bazénem
Před 688 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Krásný dům v rezidenční zástavbě se zahradou, terasou, garáží a bazénem. Dům má čtyři podlaží včetně suterénu, jsou zde dvě ložnice a další samostatný pokoj v podkroví, který lze využít jako pracovnu nebo další ložnici. V přízemí je obývací pokoj s krbem, jídelním prostorem a prakticky řešenou kuchyní se skvělým designem a všemi potřebnými spotřebiči. V koupelně je vana, sprchový kout, toaleta s bidetem a francouzské okno s výhledem do zahrady. Toaleta pro hosty je v přízemí. V suterénu je příprava na wellness zónu, kde je nyní instalována moderní vířivka, příprava na umístění baru, třetí toaleta a druhý sprchový kout. Technické zázemí domu včetně prádelny je také v suterénu. Garáž pro jedno auto je pří... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 590 000
 Kč
Nesovice - Letošov, 2x RD (2+1, 3+1), zahrada, hospodářství, podnikání – rodinný dům
Před 688 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízíme Vám k prodeji rozlehlou nemovitost k bydlení či podnikání. Na prodej je rodinný dvojdům se dvěma čísly popisnými v současnosti o dispozici 3+1 a 2+1 (možnost bezproblémového rozšíření na 2x 5+1). Jedna polovina prošla rekonstrukcí a je plně obyvatelná, ihned k nastěhování. Druhá polovina byla využívána jako obchod s obuví a potřebuje větší rekonstrukci k využití jako bytu či zase na prodejní prostory s bytem. Nemovitost je možné napojit na veškeré inženýrské sítě (přípojky nachystané před domem, voda z vlastní studny). Pravá polovina domu je vytápěna ústředním topením na plyn či na tuhá paliva (kotel na TP je zachován). Velikost pozemku a jeho orientace umožňuje využití i tepelného čerpadla. Ne... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 900 000
 Kč
Výstavba domu s pozemkem Fresh 4+kk, 100m2 s pozemkem 997 m2 (č.16) Bořenovice u Holešova
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Zprostředkujeme Vám výstavbu domu na klíč typ Fresh 4+kk, 100 m na pozemku (č. 16) o velikosti 997 m v Bořenovicích okr. Kroměříž. Bungalov Fresh je typ rodinného domu vhodný do rovinatého, ale i mírně svažitého terénu. Součásti uvedené ceny, která již zahrnuje DPH je dům na klíč, inženýrské sítě mimo plynu, příjezdová i obslužná komunikace, veřejné osvětlení, chodník, centrální čistička odpadních vod, pozemek a veškeré projektové práce a stavební povolení. Přípojná místa jsou vyvedena na pozemku. Pozemek (číslo 16) je mírně svažitý na klidném místě obce. Šíře pozemku je 20,5 m. Dle územního plánu je pozemek veden a schválen pro rodinné bydlení a projekt byl schválen zastupitelstvem obce. Zastavěná plocha domu je 100 m s užitnou plochou 80 m. Jedná se o dřevostavbu a nabízí se ve variantě na klíč. Topení je řešeno nízko nákladovým podlahovým topením, rekuperací a fotovoltaickými panely a baterií. Uvedená cena domu obsahuje základovou desku, DPH a stavba bude provedena na klíč a předána... (více v detailu)
6 743 850
 Kč
Prodej třípodlažního rodinného domu 278m2, pozemek 798m2, Chrást u Poříčan
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Exkluzivně Vám nabízím prodej třípodlažního rodinného domu se zahradou v Chrástu u Poříčan. Dům byl postaven v roce 1992 a je v původním, velmi dobře udržovaném stavu. Dům sestává z polosuterénu, tedy prvního podzemního podlaží, které je ve své podstatě technické a skladovací. Nachází se zde kotel na na uhlí s kombinovaným bojlerem, dílna (garáž) o ploše 44m2 a tři místnosti. Prostor lze šikovně využít jako úložný prostor, komoru s velkým mrazákem, pro umístění pračky se sušičkou nebo například pro uchování některých potravin. První nadzemní podlaží je byt 3+1 o ploše 92m2. Najdeme zde samostatnou kuchyň s komorou, obývací pokoj o velikosti 28m2. Koupelna je s vanou, WC je oddělené. V tomto podlaží jsou dále 2 pokoje (ložnice a dětský pokoj). 2. nadzemní podlaží (1. patro) má potenciál druhého bytu s parametry 3+kk, 91m2 + 7m2 lodžie. Jsou zde ale pro takové uspořádání nutné úpravy - koupelna, kuchyň. V současnosti je jeden z pokojů prázdný, v jednom pokoji je umyvadlo a pračka (potenc... (více v detailu)
8 690 000
 Kč
Chata, podíl 1/3, Lovosice
Před 688 dny - Ústecký kraj - HYPERINZERCE
Jedná se o ideální vlastnický podíl k samostatnému, přízemnímu, rekreačnímu objektu s půdním prostorem. Konstrukce budovy je zděná. Střecha je opatřena komínem. Vchodové dveře jsou dřevěné. Okna budovy jsou pravděpodobně plastová s parapety. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. Informace jsou čerpány z veřejně dostupných zdrojů, bez součinnosti účastníků exekučního řízení. Zveřejněné údaje jsou čerpány z do... (více v detailu)
Ústecký kraj
130 000
 Kč
Prodej, nadstandardní rodinný dům 2+kk, Těšovice
Před 688 dny - HYPERINZERCE
Dumrealit.cz Vám zprostředkuje zprostředkuje prodej nadstandardní novostavby bungalovu 2+kk a podzemní garáže (64 m) v obci Těšovice u Sokolova. Celková velikost pozemku včetně zastavěné plochy je 656 m. V domě nalezneme prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní, velkou ložnici s proskleným sprchovým koutem, koupelnu s vanou, WC a technickou místnost. Pro instalaci kuchyně jsou připraveny kompletní vývody. Podlahové vytápění celého domu je zajištěno tepel... (více v detailu)
6 650 000
 Kč
Prodej, Rodinné domy, 130 m2 -
Před 688 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Bydlení v Šestajovicích Nový dům o velikosti 5+kk nabízí bydlení jak pro rodinu s dětmi, tak i pro rekreační bydlení na okraji Prahy. V přízemí domu se nachází obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem, 1 ložnice, koupelna se sprchou, technická místnost a malý sklad, v obytném podkroví pak 3 ložnice, velká koupelna s vanou, využít pro skladování lze i půdní prostor. Dům je dřevostavba z roku 2014, velmi dobře zateplený, okna jsou plastová, zárubně obložkové, střecha betonová tašky KM Beta, příprava na krbová kamna. Na zahradě o rozloze 490 m2 je k dispozici kolna, skleníky, záhonky, část se využívá jako louka. Zaparkovat na pozemku lze až 4 automobily. Energetická třída B. Nemovitost se nachází v klidné části obce, blízko menšího nákupního centra. Šestajovice sousedí s pražskými městskými částmi Horní Počernice a Klán... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 860 000
 Kč
RD s pozemkem, podíl 1/2, Chyšky
Před 688 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
Dům je samostatně stojící, podsklepený, se 2 nadzemními podlažími, se sedlovou střechou bez obytného podkroví, půdorys je přibližně čtvercový, k 1.NP je z pravé strany přistavěno vstupní zádveří. V 1.NP i 2.NP jsou na jižní straně domu balkony. V domě jsou asi dvě bytové jednotky, v každém podlaží jedna. Uliční fasáda je orientována k východu, vstup do domu je z předzahrádky do zádveří, z ulice je vjezd do garáže v 1.PP. Kolem domu je velká zahrada, v jižním rohu je vedlejší stavba, asi sklad. Podrobnější informace jsou uvedeny ve znaleckém posudku. In... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 350 000
 Kč